Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Εξωσωματική στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Faith13

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Faith13 είπε:

Εύχομαι τουλάχιστον να μας πάρουν αρκετά ωάρια και το κυριότερο να έχουμε εμβρυα🙏🙏🙏🙏🙏. Κάθε στάδιο της εξωσωματικής έχει το άγχος του. Πφφφ

Μακαρι τι να πω. Εμένα βγήκε ο άντρας μου θετικος με κοβιντ σήμερα και μια στεναχώρια με έπιασε. Αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλα

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 570
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

15 minutes ago, domna1 said:

Μακαρι τι να πω. Εμένα βγήκε ο άντρας μου θετικος με κοβιντ σήμερα και μια στεναχώρια με έπιασε. Αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλα

Οοοοοοο γαμωτο. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Σου έχουν πει καθόλου?Εγώ δεν το έχω συζητήσει με την γιατρό, τι γίνεται αν κολλήσουμε κοβιντ

πρίν από 53 λεπτά , domna1 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.εχω μια ερώτηση να κάνω.εσυ domna θα ξέρεις πιστεύω.ποσες μέρες χρειαζόμαστε από τον πρώτο υπέρηχο μέχρι την οωλληψια? Γτ θα χρειαστω ξενοδοχείο.

1 hour ago, Vikukoureli said:

Καλησπέρα κορίτσια.εχω μια ερώτηση να κάνω.εσυ domna θα ξέρεις πιστεύω.ποσες μέρες χρειαζόμαστε από τον πρώτο υπέρηχο μέχρι την οωλληψια? Γτ θα χρειαστω ξενοδοχείο.

Καλησπέρα. Γύρω στην μια εβδομάδα,αν σκεφτούμε ότι ο πρώτος υπέρηχος, γίνεται την 6 μέρα των ενέσεων. Μετά κάνεις άλλους 2, ανά δύο μέρες και μετά αν είναι όλα οκ,γίνεται η ωοληψια 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Faith13 είπε:

Καλησπέρα. Γύρω στην μια εβδομάδα,αν σκεφτούμε ότι ο πρώτος υπέρηχος, γίνεται την 6 μέρα των ενέσεων. Μετά κάνεις άλλους 2, ανά δύο μέρες και μετά αν είναι όλα οκ,γίνεται η ωοληψια 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 😘 καλό βράδυ.

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Vikukoureli είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 😘 καλό 

Καλημέρα κορίτσια!Εγώ έκανα υπερηχο 2η και 7η μέρα(την προηγούμενη φορά 2η και 6η αλλά εξαρτάται από το γιατρο) και μετά έκανα κάθε 2 μέρες και 12η μερα τώρα θα κάνω ωοληψια. Και την προηγούμενη φορά 12 ετυχε να κανω

• Ευχή 1

πρίν από 34 λεπτά , domna1 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Εγώ έκανα υπερηχο 2η και 7η μέρα(την προηγούμενη φορά 2η και 6η αλλά εξαρτάται από το γιατρο) και μετά έκανα κάθε 2 μέρες και 12η μερα τώρα θα κάνω ωοληψια. Και την προηγούμενη φορά 12 ετυχε να κανω

Καλημέρα κορίτσι μου.εξαρταται κ πως θα μας πιάσουν οι ενέσεις..καλή επιτυχία στην ωοληψια σου .ότι καλύτερο εύχομαι.να έχετε μια -μια θετικά αποτελέσματα να παίρνω θάρρος κ εγώ η γριούλα.🤣

1 ώρα πρίν, Vikukoureli είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου.εξαρταται κ πως θα μας πιάσουν οι ενέσεις..καλή επιτυχία στην ωοληψια σου .ότι καλύτερο εύχομαι.να έχετε μια -μια θετικά αποτελέσματα να παίρνω θάρρος κ εγώ η γριούλα.🤣

Μη λες τέτοια 😅 όλες πιστεύω κάποια στιγμή θα τα καταφερουμε😊καλά ναι δεν είναι στάνταρ κάθε γυναίκα διαφορετικά αντιδράει στις ορμόνες 

1 hour ago, domna1 είπε:

Μη λες τέτοια 😅 όλες πιστεύω κάποια στιγμή θα τα καταφερουμε😊καλά ναι δεν είναι στάνταρ κάθε γυναίκα διαφορετικά αντιδράει στις ορμόνες 

Να το γελάσουμε κ λίγο..εγώ δεν έχω πολλά περιθώρια κ λόγω ηλικίας (41) κ χαμηλή ΑΜΗ.0.73..αρα ότι γίνει..αυτό το 6μηνο του ζηκοπουλο μου στοίχισε..αλλά αλλαγή πλεύσης κ όλα καλά θα πάνε.😁

3 hours ago, Vikukoureli said:

Να το γελάσουμε κ λίγο..εγώ δεν έχω πολλά περιθώρια κ λόγω ηλικίας (41) κ χαμηλή ΑΜΗ.0.73..αρα ότι γίνει..αυτό το 6μηνο του ζηκοπουλο μου στοίχισε..αλλά αλλαγή πλεύσης κ όλα καλά θα πάνε.😁

Και εγώ κορίτσι μου που είμαι 35, έχω χαμηλή ΑΜΗ. Οποτε μην αγχωνεσαι γιαυτό. Το θέμα είναι τα ωάρια που θα μας πάρουν, οσα είναι αυτά ,να είναι ποιοτικά.  

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , Faith13 είπε:

Και εγώ κορίτσι μου που είμαι 35, έχω χαμηλή ΑΜΗ. Οποτε μην αγχωνεσαι γιαυτό. Το θέμα είναι τα ωάρια που θα μας πάρουν, οσα είναι αυτά ,να είναι ποιοτικά.  

Μακάριιιι.εμενα μου έχουν πει τα ωάρια μου είναι ακριβώς 41 χρονών.. μεγαλώσαμε παρέα...😁

Αχ η ΑΜΗ αυτό το θέμα. Κι εγώ για 31 δεν έχω τέλεια ΑΜΗ με το ένα εργαστήριο έχω 1,9 και με το άλλο 1,4. Αγχώθηκα πολύ στην αρχή αλλά τελικά καταλαβα ότι δεν έχει τόσο σημασία η τιμή της. Για 41 χρόνων αλλά και γενικά να βλέπεις το θετικό ότι είναι μια καλή ΑΜΗ. Όλα θα σου πάνε μια χαρά θα δεις. Καλά αυτό με το Ζηκοπουλο δεν μπορώ να το αποδεχτώ ακόμα. Και δεν ξέρω και τελικά αν ανοιξε τι εγινε

πρίν από 10 λεπτά , domna1 είπε:

Αχ η ΑΜΗ αυτό το θέμα. Κι εγώ για 31 δεν έχω τέλεια ΑΜΗ με το ένα εργαστήριο έχω 1,9 και με το άλλο 1,4. Αγχώθηκα πολύ στην αρχή αλλά τελικά καταλαβα ότι δεν έχει τόσο σημασία η τιμή της. Για 41 χρόνων αλλά και γενικά να βλέπεις το θετικό ότι είναι μια καλή ΑΜΗ. Όλα θα σου πάνε μια χαρά θα δεις. Καλά αυτό με το Ζηκοπουλο δεν μπορώ να το αποδεχτώ ακόμα. Και δεν ξέρω και τελικά αν ανοιξε τι εγινε

Ρε το φυσάμε κ δεν κρυώνει με τπτ..έχασα τον ύπνο μου με δαυτον...τόση κοροϊδία δεν παλεύεται.πηρα λίγο τα πάνω μου όταν μου είπαν ότι υπάρχουν 25αρες με την δική μου ΑΜΗ...και τρέχουν να βάλουν κατάψυξη...μακάρι να πάνε όλα καλά..εσένα γτ δεν θα γίνει αμέσως η έμβρυο μεταφορά;

1 hour ago, Vikukoureli είπε:

Ρε το φυσάμε κ δεν κρυώνει με τπτ..έχασα τον ύπνο μου με δαυτον...τόση κοροϊδία δεν παλεύεται.πηρα λίγο τα πάνω μου όταν μου είπαν ότι υπάρχουν 25αρες με την δική μου ΑΜΗ...και τρέχουν να βάλουν κατάψυξη...μακάρι να πάνε όλα καλά..εσένα γτ δεν θα γίνει αμέσως η έμβρυο μεταφορά;

Για την ηλικία σου είναι πολύ καλή η ΑΜΗ σου. Γιατί λέει η προγεστερονη μου είναι πάνω από 1 ήδη και δεν θέλει να χάσουμε το παράθυρο εμφυτευσης. Δεν τα ξέρω κι εγώ καλά. Ας κάνω εμβρυα πρώτα και βλεπουμε 

2 hours ago, domna1 said:

Έχω την εντύπωση ότι δεν άνοιξε ακόμα η μονάδα 

39 minutes ago, domna1 said:

Για την ηλικία σου είναι πολύ καλή η ΑΜΗ σου. Γιατί λέει η προγεστερονη μου είναι πάνω από 1 ήδη και δεν θέλει να χάσουμε το παράθυρο εμφυτευσης. Δεν τα ξέρω κι εγώ καλά. Ας κάνω εμβρυα πρώτα 

Είσαι έτοιμη για αύριο??🙏🙏

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...