Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Εξωσωματική στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Faith13

Recommended Posts

44 minutes ago, Vikukoureli said:

Δεν αναφέρθηκε σε τπτ τέτοιο σε εμάς.δεν ρώτησα κιόλας αν θα μιλαμε..θυμασε κ το χαρτί του ζηκοπουλο που μας είχε δώσει έγραφε στο τέλος ότι απορία η άγχος έχουμε να απευθυνθούμε στην μονάδα.οκ.σε ευχαριστώ πολύ.

Ναι όντως. Απλά έχω αγχωθει για όλα τώρα. Αχαχσχαχα 🤣

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 570
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14 hours ago, domna1 said:

Εκανα τις εξετάσεις ναι όποτε πήρα τι πράσινο φως για συνέχεια. Τώρα Δευτέρα έκανα υπερηχο και ξεκίνησα   gonal. Εσύ πότε ξεκίνησες ενεσεις?

Την Δευτέρα ξεκίνησα και εγώ τις γκοναλ

Διαφημίσεις

On 18/1/2024 at 6:05 ΜΜ, Vikukoureli είπε:

Ποσο δίκιο έχεις..πόσο σε νιώθω..υπομονή κ καλή ψυχολογία πάνω απ' όλα κορίτσι μου 😘

Καλημέρα κορίτσι μου.να σε ρωτήσω.σου έγραψε εξετάσεις αίματος που έπρεπε να γίνουν 29η μέρα του κύκλου.αν πέσει σκ.τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.

1 hour ago, Vikukoureli said:

Καλημέρα κορίτσι μου.να σε ρωτήσω.σου έγραψε εξετάσεις αίματος που έπρεπε να γίνουν 29η μέρα του κύκλου.αν πέσει σκ.τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.

Καλημέρα κορίτσι μου. Θα σου πει να τις κάνεις στον επόμενο κυκλο λογικα

πρίν από 58 λεπτά , Faith13 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Θα σου πει να τις κάνεις στον επόμενο κυκλο λογικα

Και που την βρίσκουμε αυτή τώρα.σε πιο τηλέφωνο;για οτιδήποτε.🤔

Διαφημίσεις

1 hour ago, domna1 said:

Γειά σου κορίτσι μου. Πως πήγε?

Καλησπέρα κοριτσι μου. Είχα πολύ άγχος για σήμερα,αλλά ευτυχώς όλα καλά. Είδε αρκετά ωοθυλακια και μου είπε ότι την άλλη εβδομάδα,πρώτα ο Θεός θα γίνει η ωοληψια. Εσύ πως τα πήγες?

• Ευχή 1

Εγώ την Πέμπτη θα κανω ωοληψια γιατί έχουν μεγαλώσει ήδη, αρκετά και σε μένα. Εμβρυομεταφορά μου είπε δεν θα κάνουμε αυτό το μήνα, αν πάνε βέβαια όλα καλά και έχω εμβρυα 

• Ευχή 1

2 hours ago, domna1 said:

Εγώ την Πέμπτη θα κανω ωοληψια γιατί έχουν μεγαλώσει ήδη, αρκετά και σε μένα. Εμβρυομεταφορά μου είπε δεν θα κάνουμε αυτό το μήνα, αν πάνε βέβαια όλα καλά και έχω εμβρυα 

Αααααα τέλειααααα. Όλα καλά θα πάνε. Εσύ έχεις ξανακάνει ωοληψια Ε? Εγώ έχω αγχωθει πολύ. Με έχει πιάσει φοβος😬

• Δύναμη! 1

12 ώρες πρίν, Faith13 είπε:

Αααααα τέλειααααα. Όλα καλά θα πάνε. Εσύ έχεις ξανακάνει ωοληψια Ε? Εγώ έχω αγχωθει πολύ. Με έχει πιάσει φοβος😬

Δεν είναι τίποτα μην αγχωνεσαι. Ξέρω πως νιώθεις βέβαια κι εγώ έτσι ήμουν την πρώτη φορά. Είμαι πολύ απλή η διαδικασια, θα σε κατευθύνουν από εκεί ακριβώς τι να κάνεις και είναι και γρήγορη. Οπότε μην αγχωνεσαι. Καλά κι εγώ έχω λίγο άγχος τώρα, αλλά όχι όπως την πρώτη φορά. Όλα καλά θα πάνε😊

5 minutes ago, domna1 said:

Δεν είναι τίποτα μην αγχωνεσαι. Ξέρω πως νιώθεις βέβαια κι εγώ έτσι ήμουν την πρώτη φορά. Είμαι πολύ απλή η διαδικασια, θα σε κατευθύνουν από εκεί ακριβώς τι να κάνεις και είναι και γρήγορη. Οπότε μην αγχωνεσαι. Καλά κι εγώ έχω λίγο άγχος τώρα, αλλά όχι όπως την πρώτη φορά. Όλα καλά θα πάνε😊

Εύχομαι τουλάχιστον να μας πάρουν αρκετά ωάρια και το κυριότερο να έχουμε εμβρυα🙏🙏🙏🙏🙏. Κάθε στάδιο της εξωσωματικής έχει το άγχος του. Πφφφ

• Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...