Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Εξωσωματική στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Faith13

Recommended Posts

1 hour ago, Vikukoureli said:

Καλησπέρα κορίτσι μου.δεν θα το πιστέψεις.τωρα είμαι στο ταξί και πάω έχω στις 5 ραντεβού κ ο θεός βοηθός 😁

Καλησπέρα κορίτσι μου. Περιμένουμε τα νέα σου

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 570
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Faith13 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Περιμένουμε τα νέα σου

Λοιποοοον...όλα καλά πήγαν κορίτσια μου .θεαρα η καργακου.πολυ ντόμπρα γυναίκα.ηταν ξεκάθαρη (εδώ να νοιώθεις ασφάλεια.δεν παίζουμε με τις ψυχές των γυναικών).κ έτσι ξεαγχωθηκα.μου έγραψε εξετάσεις εννοείται.αρα Μάρτη ξεκινάμε.πρωτα ο Θεός.# έχει φριξει η καργακου με τον ζηκοπουλο # ανήθικο λέει αυτό που μας έκανε...αυταααα...ότι θέλετε ρωτήστε ελεύθερα ♥️

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

12 minutes ago, Vikukoureli said:

Λοιποοοον...όλα καλά πήγαν κορίτσια μου .θεαρα η καργακου.πολυ ντόμπρα γυναίκα.ηταν ξεκάθαρη (εδώ να νοιώθεις ασφάλεια.δεν παίζουμε με τις ψυχές των γυναικών).κ έτσι ξεαγχωθηκα.μου έγραψε εξετάσεις εννοείται.αρα Μάρτη ξεκινάμε.πρωτα ο Θεός.# έχει φριξει η καργακου με τον ζηκοπουλο # ανήθικο λέει αυτό που μας έκανε...αυταααα...ότι θέλετε ρωτήστε ελεύθερα ♥️

Καλή αρχή κορίτσι μου. Και εγώ ξεκίνησα και ο Θεός βοηθός. Εμένα μου φάνηκε λίγο αυστηρή αλλά και ότι ξέρει τι κάνει. Θα δείξει🙏

• Καλή τύχη! 1

πρίν από 13 λεπτά , Faith13 είπε:

Καλή αρχή κορίτσι μου. Και εγώ ξεκίνησα και ο Θεός βοηθός. Εμένα μου φάνηκε λίγο αυστηρή αλλά και ότι ξέρει τι κάνει. Θα δείξει🙏

Πότε ξεκίνησες αν επιτρέπεται.εμενα ήταν πολύ γελαστή κ ευδιάθετη.ισως έπεσα σε καλή μέρα..καλή τύχη και όλα καλά θα πάνε.πρεπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας γτ δεν περάσαμε λίγα.μας αξίζει το καλύτερο 😁

8 minutes ago, Vikukoureli said:

Πότε ξεκίνησες αν επιτρέπεται.εμενα ήταν πολύ γελαστή κ ευδιάθετη.ισως έπεσα σε καλή μέρα..καλή τύχη και όλα καλά θα πάνε.πρεπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας γτ δεν περάσαμε λίγα.μας αξίζει το καλύτερο 😁

Χθες ξεκινησα😊😊😊. Με πολύ άγχος για το πως θα πάνε τα πράγματα. Οι ενεσεις, δεν με δυσκολεύουν όπως αρχικά νομίζα. Πιο πολύ με αγχώνει η ωοληψια. Εύχομαι για όλες μας ένα θετικό αποτέλεσμα 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Faith13 είπε:

Χθες ξεκινησα😊😊😊. Με πολύ άγχος για το πως θα πάνε τα πράγματα. Οι ενεσεις, δεν με δυσκολεύουν όπως αρχικά νομίζα. Πιο πολύ με αγχώνει η ωοληψια. Εύχομαι για όλες μας ένα θετικό αποτέλεσμα 

Κορίτσια καλή αρχη!Καλή επιτυχία σε όλες μας μόνο θετικά αποτελέσματα να έχουμε!κι εγώ ξεκίνησα τη Δευτέρα διεγερση, στο ιδιωτικό στη Λάρισα

• Καλή τύχη! 1

50 minutes ago, domna1 said:

Κορίτσια καλή αρχη!Καλή επιτυχία σε όλες μας μόνο θετικά αποτελέσματα να έχουμε!κι εγώ ξεκίνησα τη Δευτέρα διεγερση, στο ιδιωτικό στη Λάρισα

Οπότε πάμε μαζί εμείς. Καλή μας επιτυχία 🙏🙏🙏🙏🙏🙏.  Θα περιμένουμε νέα σου να μας πεις πως τα πας. Εύχομαι καλά αποτελέσματα

• Καλή τύχη! 1

12 ώρες πρίν, Faith13 είπε:

Καλημέρα.να σε ρωτήσω.την δεύτερη φορά που πηγές να δώσεις της εξετάσεις έκλεισες ραντεβού στο τηλ που μας έδωσε εκεί στον 1ό όροφο.

Διαφημίσεις

3 hours ago, Vikukoureli said:

Καλημέρα.να σε ρωτήσω.την δεύτερη φορά που πηγές να δώσεις της εξετάσεις έκλεισες ραντεβού στο τηλ που μας έδωσε εκεί στον 1ό όροφο.

Καλημέρα. Εγώ πήρα τηλέφωνο στο 2132051361.  Σου είπε να πας σε πρωινό ραντεβού για ανοίξει ο φάκελος??

1 ώρα πρίν, Faith13 είπε:

Καλημέρα. Εγώ πήρα τηλέφωνο στο 2132051361.  Σου είπε να πας σε πρωινό ραντεβού για ανοίξει ο φάκελος??

Ναι έτσι μου είπε..να φέρω της εξετάσεις κ να ανοίξει ο φάκελος.κρατησε και ότι της είχα πάει..σου έκλεισαν ραντεβού όταν πήρες;εμένα χθες μου είπε ότι κακός που πήγα απογευματινό.επρεπε πρωί να μην πληρώσουμε κ να κάναμε κ καμιά εξέταση γτ δεν λειτουργεί απόγευμα το τμήμα.🤔

2 hours ago, Vikukoureli said:

Ναι έτσι μου είπε..να φέρω της εξετάσεις κ να ανοίξει ο φάκελος.κρατησε και ότι της είχα πάει..σου έκλεισαν ραντεβού όταν πήρες;εμένα χθες μου είπε ότι κακός που πήγα απογευματινό.επρεπε πρωί να μην πληρώσουμε κ να κάναμε κ καμιά εξέταση γτ δεν λειτουργεί απόγευμα το τμήμα.🤔

Ναι,  παίρνεις και σου κλείνει ραντεβού. Βρηκα σχετικά εύκολα. Απλά όταν είναι πάρε 2 εβδομάδες πριν να σου κλεισουν. Εμένα το μόνο που έχει προβληματίσει σε όλο αυτό είναι το ότι δεν έχουμε προσωπική επικοινωνία με την γιατρό. Όπως είχαμε με τον Ζηκοπουλο. Μιλάς με την μονάδα τα πρωινά. 

πρίν από 29 λεπτά , Faith13 είπε:

Ναι,  παίρνεις και σου κλείνει ραντεβού. Βρηκα σχετικά εύκολα. Απλά όταν είναι πάρε 2 εβδομάδες πριν να σου κλεισουν. Εμένα το μόνο που έχει προβληματίσει σε όλο αυτό είναι το ότι δεν έχουμε προσωπική επικοινωνία με την γιατρό. Όπως είχαμε με τον Ζηκοπουλο. Μιλάς με την μονάδα τα πρωινά. 

Δεν αναφέρθηκε σε τπτ τέτοιο σε εμάς.δεν ρώτησα κιόλας αν θα μιλαμε..θυμασε κ το χαρτί του ζηκοπουλο που μας είχε δώσει έγραφε στο τέλος ότι απορία η άγχος έχουμε να απευθυνθούμε στην μονάδα.οκ.σε ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...