Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

Καθυστέρηση και αρνητική β-χοριακή ;!;!

Recommended Posts

Γεια σας! Γενικά έχω σταθερό κύκλο.. όμως αυτή τη φορά εχω καθυστέρηση 5 ημερών. Την 4η ημέρα καθυστέρησης έκανα  β-χοριακή και βγήκε αρνητική (<2.30 mIU/mL), επίσης έχω συχνοουρία. Τι με συμβουλεύετε ; Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης ; Υπάρχει περίπτωση να έχει βγει λάθος αποτέλεσμα από το διαγνωστικό ;

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Εκτός από συχνοουρια έχεις άλλα συμπτώματα? Επίσης,συντρέχουν άλλοι λόγοι που θα μπορούσαν να προκαλέσουν καθυστέρηση? Αν δεν έρθει η περίοδος πήγαινε σε άλλο διαγνωστικό να ξανακάνεις. Μέχρι τότε πρόσεχε καλού κακού. Το καλύτερο εύχομαι! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι, από όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που θα μπορούσαν να προκαλέσουν καθυστέρηση. Είχα πάρει το χάπι της επόμενης μέρας πριν την προηγούμενη μου περίοδο και η προηγούμενη ήρθε κανονικά.. δεν νομίζω να σχετίζεται η καθυστέρηση με αυτό. Έχω συχνοουρία, κάπως πρησμένο στήθος και που και που τάση για εμετό αλλά νομίζω πως το τελευταίο είναι ψυχολογικό από το άγχος.

2 ώρες πρίν, nada123 είπε:

Καλημέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι, από όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που θα μπορούσαν να προκαλέσουν καθυστέρηση. Είχα πάρει το χάπι της επόμενης μέρας πριν την προηγούμενη μου περίοδο και η προηγούμενη ήρθε κανονικά.. δεν νομίζω να σχετίζεται η καθυστέρηση με αυτό. Έχω συχνοουρία, κάπως πρησμένο στήθος και που και που τάση για εμετό αλλά νομίζω πως το τελευταίο είναι ψυχολογικό από το άγχος.

πιστευω η χοριακη θα εδειχνε,αλλα λαθη γινονται

πανε κ για εναν υπερηχο,μπορει να ειναι κτ αλλο,πχ μια κυστουλα

θα σε κατευθυνει ο γιατρος σου

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...