Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2023

Recommended Posts

@souz13 @Alexandrath Υπέροχα τα νέα σας κορίτσια μου , χαίρομαι χαίρομαι για εσάς ανυπομονώ κι εγώ να πάω!! Έχω κι εγώ ένα θεματάκι νε τον ύπνο πάντα κοιμόμουν μπρούμυτα απλώς πλέον νιώθω ότι πιέζω την κοιλιά μου κ εχθές π προσπάθησα με χίλια ζόρια να κοιμηθώ στο πλάι αλλά τίποτα αχ τι θα κάνω;;;

@roulas40 ακριβώς αυτό μου είπε και μια φίλη πως στην πρώτη εγκυμοσύνη έβαζε κρέμες και έβγαλε ραγάδες ενώ στην δεύτερη δεν ασχολήθηκε και τίποτα , τι είναι πάλι αυτό;βάζω πρωί βραδυ μια κρέμα της φρεζιντερμ θα δείξει τώρα , μου είπε για αργότερα μια κρέμα για τις θηλές θα βοηθήσει στον θηλασμό , δεν το έχω ψάξει ακόμα αυτό το θέμα ακόμα 😜 

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 657
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

43 minutes ago, Σμαραγδένια said:

@souz13 @Alexandrath Υπέροχα τα νέα σας κορίτσια μου , χαίρομαι χαίρομαι για εσάς ανυπομονώ κι εγώ να πάω!! Έχω κι εγώ ένα θεματάκι νε τον ύπνο πάντα κοιμόμουν μπρούμυτα απλώς πλέον νιώθω ότι πιέζω την κοιλιά μου κ εχθές π προσπάθησα με χίλια ζόρια να κοιμηθώ στο πλάι αλλά τίποτα αχ τι θα κάνω;;;

@roulas40 ακριβώς αυτό μου είπε και μια φίλη πως στην πρώτη εγκυμοσύνη έβαζε κρέμες και έβγαλε ραγάδες ενώ στην δεύτερη δεν ασχολήθηκε και τίποτα , τι είναι πάλι αυτό;βάζω πρωί βραδυ μια κρέμα της φρεζιντερμ θα δείξει τώρα , μου είπε για αργότερα μια κρέμα για τις θηλές θα βοηθήσει στον θηλασμό , δεν το έχω ψάξει ακόμα αυτό το θέμα ακόμα 😜 

Και εγω παντα μπρούμυτα κοιμομουν ασε σου λεω πολυ θεμα ειναι! Πλεον κοιμάμαι στο πλαι αλλα δεν βολεύομαι κι τόσο! Ξεκίνησα τη κρεμα της φρεζιντερμ και εγω με κατι δειγματακια και θα παρω αυτην λογικα και εγω να δω 

@souz13 σε νιώθω από μικρή μπρούμυτα κοιμάμαι εχθές δεν έκλεισα μάτι γι’αυτο τον λογο αλλά θα συνηθίσω λογικά! Η γυναικολόγος μου είχε δώσει κι εμένα δείγματα και πήγα και πήρα την κανονική συσκευασία είναι ακριβή αλλά εάν κάνει δουλειά χαλάλι 🤪

• Χαχα 1

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και τα μπεμπάκια!! Πως είστε;;!! Πως την παλεύετε με τη ζεστηηηηη;;!!!

@souz13 υπέροχα τα νεάκια σας!! Όσο για το μαγνήσιο, αφού το ξεκίνησες τώρα, θα δεις πως θα σε βοηθήσει και με τα πονάκια!!

@Alexandrath υπέροχα και τα δικά σας νέα!! Ξεκίνησες ασβέστιο;;!! Νομίζω πως ήταν το χειρότερό μου.. Αισθανόμουν πως μου προκαλούσε φούσκωμα.. Μπορεί και να ήταν ιδέα μου, αλλά δεν το ήθελα με τίποτα.. 

Αντε βρε κορίτσια, να έρθει και η δική μας σειρά να πάμε γιατρό.. Ανυπομονώ.. 

@Σμαραγδένια εγώ δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ κρέμα για τις θηλές, δεν ξέρω αν βοηθάει στο θηλασμό και σε ποιο κομμάτι.. Θεωρώ πως τις πρώτες ημέρες θα είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα για τις θηλές, είτε χρησιμοποιήσουμε κρέμα είτε όχι..

@Miss_Pineapple δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι παιδίατροι δεν έχουν ιδέα από θηλασμό και προτείνουν "τρελές" και εξαντλητικές διατροφικές συνήθειες. Στον πρώτο μου γιο μου είχε κόψει τα πάντα από τροφές, μου επέτρεπε μόνο σούπες, σχεδόν ανάλατες και φυσικά δε μου επέτρεπε καθόλου πράσινα και γαλακτοκομικά.. Με κάποιες επιπλέον λάθος συμβουλές που μου έδωσε για το θηλασμό, δεν κατάφερα να θηλάσω.. Στο δεύτερο γιό μου που ψάχτηκα μόνη μου και που άλλαξα παιδίατρο (όχι τόσο ενημερωμένο στα περί θηλασμού, αλλά αφού έβλεπε εμένα φουλ ψαγμένη, τουλάχιστον δεν επέμενε) τα καταφέραμε για πολυυυυυ καιρό!! Δε θυμάμαι να είχα κόψει τίποτα και παρόλο που μου έκανε κολικούς (σε λογικά πλαίσια ευτυχώς) το ξεπεράσαμε σχετικά ανώδυνα.. Φαγητά κόβουμε μόνο όταν έχουμε ενδείξεις αλλεργιών.. 

Εγώ είμαι λίγο στεναχωρημένη από εχθες.. Πήρα τις απαντήσεις από τις αιματολογικές μου και τη μικρή καμπύλη ζαχάρου.. Αιματοκρίτης στο 33 (από 37 την προηγούμενη φορά) και το ζάχαρο στο 97 νήστεως και στο 200 μετά από μία ώρα.. Και φανταστείτε αυτά με σωστή διατροφή, μιας και πηγαίνω σε διατροφολόγο.. Επειδή ραντεβού έχω με το γιατρό τη Δευτέρα, μίλησα με τη διατροφολόγο και αυστηροποιήσαμε λίγο το διατροφολόγιο μου και από εκεί και πέρα ότι πει ο γυναικολόγος.. Δε με αγχώνει πολύ μιας και στο δεύτερο γιό μου έκανα ινσουλίνη και την ξέρω τη διαδικασία.. Έλεγα μήπως το γλίτωνα..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

6 minutes ago, roulas40 said:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και τα μπεμπάκια!! Πως είστε;;!! Πως την παλεύετε με τη ζεστηηηηη;;!!!

@souz13 υπέροχα τα νεάκια σας!! Όσο για το μαγνήσιο, αφού το ξεκίνησες τώρα, θα δεις πως θα σε βοηθήσει και με τα πονάκια!!

@Alexandrath υπέροχα και τα δικά σας νέα!! Ξεκίνησες ασβέστιο;;!! Νομίζω πως ήταν το χειρότερό μου.. Αισθανόμουν πως μου προκαλούσε φούσκωμα.. Μπορεί και να ήταν ιδέα μου, αλλά δεν το ήθελα με τίποτα.. 

Αντε βρε κορίτσια, να έρθει και η δική μας σειρά να πάμε γιατρό.. Ανυπομονώ.. 

@Σμαραγδένια εγώ δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ κρέμα για τις θηλές, δεν ξέρω αν βοηθάει στο θηλασμό και σε ποιο κομμάτι.. Θεωρώ πως τις πρώτες ημέρες θα είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα για τις θηλές, είτε χρησιμοποιήσουμε κρέμα είτε όχι..

@Miss_Pineapple δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι παιδίατροι δεν έχουν ιδέα από θηλασμό και προτείνουν "τρελές" και εξαντλητικές διατροφικές συνήθειες. Στον πρώτο μου γιο μου είχε κόψει τα πάντα από τροφές, μου επέτρεπε μόνο σούπες, σχεδόν ανάλατες και φυσικά δε μου επέτρεπε καθόλου πράσινα και γαλακτοκομικά.. Με κάποιες επιπλέον λάθος συμβουλές που μου έδωσε για το θηλασμό, δεν κατάφερα να θηλάσω.. Στο δεύτερο γιό μου που ψάχτηκα μόνη μου και που άλλαξα παιδίατρο (όχι τόσο ενημερωμένο στα περί θηλασμού, αλλά αφού έβλεπε εμένα φουλ ψαγμένη, τουλάχιστον δεν επέμενε) τα καταφέραμε για πολυυυυυ καιρό!! Δε θυμάμαι να είχα κόψει τίποτα και παρόλο που μου έκανε κολικούς (σε λογικά πλαίσια ευτυχώς) το ξεπεράσαμε σχετικά ανώδυνα.. Φαγητά κόβουμε μόνο όταν έχουμε ενδείξεις αλλεργιών.. 

Εγώ είμαι λίγο στεναχωρημένη από εχθες.. Πήρα τις απαντήσεις από τις αιματολογικές μου και τη μικρή καμπύλη ζαχάρου.. Αιματοκρίτης στο 33 (από 37 την προηγούμενη φορά) και το ζάχαρο στο 97 νήστεως και στο 200 μετά από μία ώρα.. Και φανταστείτε αυτά με σωστή διατροφή, μιας και πηγαίνω σε διατροφολόγο.. Επειδή ραντεβού έχω με το γιατρό τη Δευτέρα, μίλησα με τη διατροφολόγο και αυστηροποιήσαμε λίγο το διατροφολόγιο μου και από εκεί και πέρα ότι πει ο γυναικολόγος.. Δε με αγχώνει πολύ μιας και στο δεύτερο γιό μου έκανα ινσουλίνη και την ξέρω τη διαδικασία.. Έλεγα μήπως το γλίτωνα..

Ευτυχως τα πονάκια σταματησαν προς το παρον αλλα θα βοηθησει λογικα ναι. Αρχισα την κρεμα της φρεζιντερμ απο χθες και μολις τρλειωσουν τα δειγματακια θα την αγορασω, να δουμε τι θα κανει. 
το μαγνησιο μου ειπε βραδυ να το παιρνω το ασβεστιο πρωι κ π σιδηρος το μεσημερι πριν το φαγητο

μην σε αγχωνει η ινσουλινη αφου το εχεις ξανακανει, απλαθελει λιγο προσοχη παλι! Εγω το εχω εφορου ζωης οποτε καταλαβαινεις 😂 ναι 200 ειναι αρκετο ειδικα τωρα !! Εμενα μ εχει πει μεχρι 140 τωρα ! Προσπαθω γενικα ειμαι καλα και αν ξεφυγω κανω ινσουλινη κατευθειαν!

το σαββατο θα κανω και τις αιματολογικες της γυναικολόγου και για το διαβητολογο παλι!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@roulas40 εφόσον το έχεις ξανά περάσει θα τα καταφέρεις και τώρα , λιγάκι προσοχή  μόνο .. λογικό να στεναχωρήθηκες γιατί όπως και να έχεις ταλαιπωριέσαι , σκέψου θετικά δεν είναι τίποτα ❤️ @souz13 καλά αποτελέσματα με τις αιματολογικές σου θα βγουν σούπερ μην ανησυχείς 😉

πλησιάζουν οι ημέρες έχω ραντεβού Δευτέρα , έχω έναν κούκλο γάτο που μπαινοβγαίνει μέσα και εξω και θέλω να κανω εξέταση για τοξόπλασμα πάλι βασικά μια ζωή είχα γατάκια δεν νόσησα ποτε τώρα αγχώνομαι λιγάκι αλλά δεν θα τρελαθώ κιόλας τηρώ τα μέτρα υγιεινής και σκέφτομαι θετικά 😅 γενικά έχουμε πολλά γατάκια εξω στην αυλή και σκύλο αλλά το συγκεκριμένο το έχω μέσα αλλά βγαίνει ο αλήτης εξω τι να τον κάνω 😜

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

8 hours ago, Σμαραγδένια said:

@roulas40 εφόσον το έχεις ξανά περάσει θα τα καταφέρεις και τώρα , λιγάκι προσοχή  μόνο .. λογικό να στεναχωρήθηκες γιατί όπως και να έχεις ταλαιπωριέσαι , σκέψου θετικά δεν είναι τίποτα ❤️ @souz13 καλά αποτελέσματα με τις αιματολογικές σου θα βγουν σούπερ μην ανησυχείς 😉

πλησιάζουν οι ημέρες έχω ραντεβού Δευτέρα , έχω έναν κούκλο γάτο που μπαινοβγαίνει μέσα και εξω και θέλω να κανω εξέταση για τοξόπλασμα πάλι βασικά μια ζωή είχα γατάκια δεν νόσησα ποτε τώρα αγχώνομαι λιγάκι αλλά δεν θα τρελαθώ κιόλας τηρώ τα μέτρα υγιεινής και σκέφτομαι θετικά 😅 γενικά έχουμε πολλά γατάκια εξω στην αυλή και σκύλο αλλά το συγκεκριμένο το έχω μέσα αλλά βγαίνει ο αλήτης εξω τι να τον κάνω 😜

Ολα καλ θα ναι και σε σας τη δευτέρα ! Και εμεις εχουμε γατο αλλα μονο μπαλκονι βγαινει δεν παει καπου αλλου!!! Και εγω κανω καθε μηνα στις αιματολογικες τοξοπλασμα !!! Λογικα και εσενα θα σου βαζει γιατι περα του γατου το κολλας και απο τροφιμα βρωμικα 

20 ώρες πρίν, souz13 είπε:

μην σε αγχωνει η ινσουλινη αφου το εχεις ξανακανει, απλαθελει λιγο προσοχη παλι! Εγω το εχω εφορου ζωης οποτε καταλαβαινεις 😂 ναι 200 ειναι αρκετο ειδικα τωρα !! Εμενα μ εχει πει μεχρι 140 τωρα ! Προσπαθω γενικα ειμαι καλα και αν ξεφυγω κανω ινσουλινη κατευθειαν!

Ναι κορίτσι μου, δίκιο έχεις.. Ναι, δεν είναι κάτι, θα το προσέξω..

@Σμαραγδένια μου σε ευχαριστώ πολύ για τη θετική ενέργεια!! Τώρα όσον αφορά το γατούλη σου, μην ανησυχείς!! Το τοξόπλασμα κολλάει από τα κόπρανα της γάτας κ από μη σωστά πλυμένα λαχανικά.. Εγω πάντως που βγήκα θετική στο τοξόπλασμα, δεν έχω γατούλα στο σπίτι και από το σκύλο, δεν κολλάει.. Κάνε τις εξετάσεις σου να ξεαγχωθείς αλλά δεν θεωρώ ότι θα έχεις θέμα απλά και μόνο επειδή υπάρχει γάτα στο σπίτι.. Άντε να έρθει η Δευτέρααααα!!! Κ εγώ τότε έχω ραντεβού..

Καλημέρα κιόλας σε όλα τα κορίτσια!!

• Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

Δεν είμαστε σίγουροι ακόμα φυσικά, αλλά μας είπαν μάλλον κοριτσάκι!! 

Σήμερα είμαι 16+4.. Δεν θυμάμαι από τα προηγούμενα μου πότε ακριβώς τα είχα καταλάβει.. Όπου να' ναι θα το καταλάβεις κ εσύ, μην ανησυχείς!!

• Λουλούδια 1

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! Και εγω εχω 2 μερες που το νιώθω, ειδικά απο το μεσημερι κ μετα που τρωω πιο καλα κ φουσκωνω, σα να κανει κωλοτούμπες ειναι 😁

@roulas40Ασβέστιο ξεκίνησα μασώμενο, σαν καραμέλα με γευση πορτοκαλι και δεν το καταλαβαινω. 

25Αυγουστου εχω β’επιπέδου. 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

17 minutes ago, Alexandrath said:

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! Και εγω εχω 2 μερες που το νιώθω, ειδικά απο το μεσημερι κ μετα που τρωω πιο καλα κ φουσκωνω, σα να κανει κωλοτούμπες ειναι 😁

@roulas40Ασβέστιο ξεκίνησα μασώμενο, σαν καραμέλα με γευση πορτοκαλι και δεν το καταλαβαινω. 

25Αυγουστου εχω β’επιπέδου. 

Εγω ειμαι 17 και 3 αλλα ακομα δεν εχω ακουσει κατι!!!! Η ετσι νομιζω δηλαδη! Σαν φτερουγισμα μου ειπε θα  νοιωσω αλλα ακομα τιποτα νομιζω 🥹

και εγω μασωμενο εχω ασβεστιο ενα ασπρο χαπακι στρογγυλο, το αρχισα σημερα το πρωι! 
β επιπεδου εχουμε 10 αυγουστου 💜

Κορίτσια δεν πάω καλά , δεν ξέρω με την εγκυμοσύνη έχω αποσυντονιστεί ξεχνάω  16 εβδομάδων είμαι όχι 15 🤣   Έχετε κλείσει όλες την β επιπέδου;;λογικά Δευτέρα θα μου πει κι εμένα η γυναικολόγος να κλείσω 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...