Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2023

Recommended Posts

Καλημέρα βρε κορίτσια!!

Έχω απορίες!! 😛 Γιατί να αποφεύγεται ο οργασμός;; Λόγω της έντασης και των συσπάσεων;; Είχα την εντύπωση πως είναι η διείσδυση που μπορεί να είναι επικίνδυνη, πχ για τον τράχηλο.. Αααα δεν παίζω!! Αν είναι μόνο για διείσδυση και μετά τέλος, να μη μπω καν στον κόπο να αγχωθώ!!!!! 😛😛😛🤣🤣🤣

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 657
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου ελπίζω να είστε όλες καλά.... Εγώ δυστυχώς δε θα σας ακολουθήσω άλλο σε αυτό το όμορφο ταξίδι. Ελπίζω ολα να πάνε καλά για όλες σας και με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας.

Τη Κυριακή μου έσπασαν ξαφνικά τα νερά στο σπίτι , 16+3 δυστυχώς το χάσαμε το μωράκι μας. Δε το πιστεύω ότι συμβαίνει σε μένα ,νοιωθω λες κ είμαι σε όνειρο και θα ξυπνήσω. Δε μπορώ να σας περιγράψω το σοκ... :( Σήμερα βγήκα από το νοσοκομείο επιτελους γιατί δεν άντεχα με τίποτα άλλο εκει...

• Λυπημένη/-ος 4

4 minutes ago, Ria_ said:

Κορίτσια μου ελπίζω να είστε όλες καλά.... Εγώ δυστυχώς δε θα σας ακολουθήσω άλλο σε αυτό το όμορφο ταξίδι. Ελπίζω ολα να πάνε καλά για όλες σας και με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας.

Τη Κυριακή μου έσπασαν ξαφνικά τα νερά στο σπίτι , 16+3 δυστυχώς το χάσαμε το μωράκι μας. Δε το πιστεύω ότι συμβαίνει σε μένα ,νοιωθω λες κ είμαι σε όνειρο και θα ξυπνήσω. Δε μπορώ να σας περιγράψω το σοκ... :( Σήμερα βγήκα από το νοσοκομείο επιτελους γιατί δεν άντεχα με τίποτα άλλο εκει...

Γιατι κοπελα μου ετσι ξαφνικα;;;; Τι σου ειπε ο γιατρός που οφειλετε;;;; Ειμαστε μαζι σου και σου στελνουμε μια μεγαλη αγκαλια το ξερω πως δεν περιγραφετε ολο αυτο

πρίν από 4 λεπτά , Ria_ είπε:

Ελα ρε συυ.. πολυ κρίμα!!! Στεναχωρήθηκα!Ένιωσες κάτι; Κουράστηκες; 
Κουράγιο κορίτσι μου. Θα έρθει πάλι ένα γερό μωράκι!

1 hour ago, Ria_ είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ.. Να είσαι σιδερένια και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να πενθήσει.. Μεγάλη αγκαλιά και από εμένα..

Διαφημίσεις

@Ria_ Λυπαμαι απίστευτα ότι και να σου πω αυτή την στιγμή είναι λίγο , κοίταξε την υγεία σου τώρα και και όπως είπε η @roulas40 δώσε χρόνο στον εαυτό σου να πενθήσει! Είμαστε μαζί σου. 

5 ώρες πρίν, souz13 είπε:

Γιατι κοπελα μου ετσι ξαφνικα;;;; Τι σου ειπε ο γιατρός που οφειλετε;;;; Ειμαστε μαζι σου και σου στελνουμε μια μεγαλη αγκαλια το ξερω πως δεν περιγραφετε ολο αυτο

5 ώρες πρίν, Alexandrath είπε:

Ελα ρε συυ.. πολυ κρίμα!!! Στεναχωρήθηκα!Ένιωσες κάτι; Κουράστηκες; 
Κουράγιο κορίτσι μου. Θα έρθει πάλι ένα γερό μωράκι!

4 ώρες πρίν, roulas40 είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ.. Να είσαι σιδερένια και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να πενθήσει.. Μεγάλη αγκαλιά και από εμένα..

πρίν από 11 λεπτά , Σμαραγδένια είπε:

@Ria_ Λυπαμαι απίστευτα ότι και να σου πω αυτή την στιγμή είναι λίγο , κοίταξε την υγεία σου τώρα και και όπως είπε η @roulas40 δώσε χρόνο στον εαυτό σου να πενθήσει! Είμαστε μαζί σου. 

Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια ,δυστυχώς δε ξέρουμε γιατί έγινε όλα έγιναν πολύ γρήγορα σχετικά. Είχα λίγα πονάκια περιοδου το πρωί της Κυριακής το μεσημέρι ένοιωσα ένα λίγο πιο έντονο και τότε έσπασαν τα νερά. Όχι δε κουράστηκα παρότι είχαμε περάσει ας πούμε το κρίσιμο 3μηνο συνέχιζα να προσέχω δεν έκανα τίποτα, μόνο για μια βόλτα είχα πάει τη παρασκευή το πρωί. Αλλά τότε δεν είχα ούτε ενοχλήσεις ούτε τίποτα...

Μου είπαν από το νοσοκομείο ότι θα κάνουν ιστολογικές να δούνε αν φανεί τι και πώς αλλά θέλει κανένα δίμηνο να βγουν. 

• Λυπημένη/-ος 2

@Ria_ μου κουράγιο και δύναμη!! Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που περνάς… Είμαστε κοντά σου!!! 💪🏻♥️

Κορίτσια εμείς γυρίσαμε από τον γυναικολόγο!! Όλα καλά δόξα το Θεό!! Έχουν μεγαλώσει και τα δυο και ειναι στρουμπουλούτσικα… Χιχιχιχιχ ειδικά το ένα!! Επίσης είδαμε επίσημα το φύλο.. Τελικά δεν έχουμε δυο κοριτσάκια αλλά ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι!!! ♥️♥️ Το αγοράκι είναι από πάνω και σήμερα στον υπέρηχο κλωτσούσε συνέχεια το κοριτσάκι μας!! 🤣🤣 

Κλεισαμε για Β επιπέδου στις 17 Αυγούστου και επόμενος υπέρηχος σε 3 βδομαδες.. ♥️♥️

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

@Miss_Pineapple υπέροχα τα νέα σου!! Ένα και ένα έτσι;;!! Τέλεια!! Μην αγχώνεσαι με τις κλωτσιές του μπόμπιρα!! Σε λίγο θα "παίζουν ξύλο" εκεί μέσα!! Υπομονή, θα σε ταράξουν στην κλωτσιά!!😛

Εγώ αύριο πάω για μικρή καμπύλη ζαχάρου κ μια αγωνία την έχω..

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

9 hours ago, Miss_Pineapple said:

@Ria_ μου κουράγιο και δύναμη!! Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που περνάς… Είμαστε κοντά σου!!! 💪🏻♥️

Κορίτσια εμείς γυρίσαμε από τον γυναικολόγο!! Όλα καλά δόξα το Θεό!! Έχουν μεγαλώσει και τα δυο και ειναι στρουμπουλούτσικα… Χιχιχιχιχ ειδικά το ένα!! Επίσης είδαμε επίσημα το φύλο.. Τελικά δεν έχουμε δυο κοριτσάκια αλλά ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι!!! ♥️♥️ Το αγοράκι είναι από πάνω και σήμερα στον υπέρηχο κλωτσούσε συνέχεια το κοριτσάκι μας!! 🤣🤣 

Κλεισαμε για Β επιπέδου στις 17 Αυγούστου και επόμενος υπέρηχος σε 3 βδομαδες.. ♥️♥️

Μπραβο σου όλα με το καλό ευχομαι!!! Αχ αγωνιω και εγω για την β επιπεδου ! Τη δευτέρα εχω ραντεβού το απόγευμα…εχω πολυ αγχος παλι

2 hours ago, roulas40 said:

@Miss_Pineapple υπέροχα τα νέα σου!! Ένα και ένα έτσι;;!! Τέλεια!! Μην αγχώνεσαι με τις κλωτσιές του μπόμπιρα!! Σε λίγο θα "παίζουν ξύλο" εκεί μέσα!! Υπομονή, θα σε ταράξουν στην κλωτσιά!!😛

Εγώ αύριο πάω για μικρή καμπύλη ζαχάρου κ μια αγωνία την έχω..

Ολα καλα και σε σένα ευχομαι! Πρωτη φορα κανεις καμπύλη; Μετρας το σάγχαρο σου αυτές τις μέρες ;;

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, souz13 είπε:

Ολα καλα και σε σένα ευχομαι! Πρωτη φορα κανεις καμπύλη; Μετρας το σάγχαρο σου αυτές τις μέρες ;;

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Σε αυτή την εγκυμοσύνη, πρώτη φορά κάνω, ναι.. Και δεν μετριέμαι ακόμα.. Την καμπύλη την κάνω τόσο νωρίς προληπτικά, επειδή στις προηγούμενες εξετάσεις είχα τιμή ζαχάρου 97 νήστεως (το λες τσιμπημένο!) και επειδή στο προηγούμενο παιδάκι μου είχα κάνει διαβήτη και ήμουν με ινσουλίνη.. Βέβαια, σε αυτή την εγκυμοσύνη πήγα εξ αρχής επι τούτου σε διατροφολόγο να μου βγάλει διατροφή.. Ελπίζω να βοηθήσει κάπως και να αποφύγω αν γίνεται την ινσουλίνη.. 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

Καλή επιτυχία @roulas40 !!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την καμπύλη!!! 🤞🏻🤞🏻
@souz13σε νιώθω!! Σκέψου ότι το σκ θα περάσει πολύ γρήγορα όπως πάντα και τη Δευτέρα θα έχεις την εξέταση κιόλας!!! Όλα να πάνε καλά !!! 🤞🏻🤞🏻

• Ευχή 1

1 hour ago, Miss_Pineapple said:

Καλή επιτυχία @roulas40 !!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την καμπύλη!!! 🤞🏻🤞🏻
@souz13σε νιώθω!! Σκέψου ότι το σκ θα περάσει πολύ γρήγορα όπως πάντα και τη Δευτέρα θα έχεις την εξέταση κιόλας!!! Όλα να πάνε καλά !!! 🤞🏻🤞🏻

Μακαρι σε ευχαριστώ παρα πολύ! Εν το μεταξυ τρωω κατι σουβλιές εδω κι λιγες ωρες στη μήτρα 🙄🙄

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...