Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Δεκεμβρίου 2023

Recommended Posts

7 hours ago, Ria_ said:

Καλησπέρα κορίτσια τελειώσαμε όλα καλά!!!

Μου πήρε και αίμα το οποίο θα το στείλει και θα βγει μέσα στην εβδομάδα και θα μου ξαναστείλει τα αποτελέσματα βάση και με εκεινα. Τα πρώτα που μου έδωσε με τις τωρινές μετρήσεις μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καλά . Η ανάπτυξη του είναι σωστή ,οι μετρήσεις είναι καλές ,η αυχενική είναι 2.3 . Γενικά όλα τις φάνηκαν πολύ καλά και φυσιολογικα. Ο πλακούντας είναι κάτω πρόσθιος γράφει. Ο τράχηλος όπως πρέπει.... Επίσης μας είπε να μη το πούμε ακόμα δεν είναι σίγουρη αλλά κάτι είδε ότι ίσως είναι αγοράκι αλλά με πολύ επιφύλαξη. 

επίσης μου πρότεινε και μου είπε θα το συζητήσεις και με το γυναικολόγο salospir για καλύτερη αιμάτωση του πλακούντα κάτι τέτοιο όχι ότι υπάρχει θέμα αλλά νομίζω είπε και λόγο των παραπάνω κιλών αυτό δε το άκουσα καλά. Με ανυσηχησε λίγο το ποσοστό της προεκλαμψίας είναι 1 προς 36 αλλά μου είπε να μην ανυσηχω. 

Αχ χαιρομαι παρα πολυ μπράβο!!!! Εγω εχω αυριο το πρωι στιςς 10 🥹🥹🥹

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 657
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο!!! Φανταστικά νέα @Ria_!!! Με το καλό να βγουν και οι αιματολογικές και να πάνε όλα Κατ ευχήν!!! 🙏🙏🙏 Αγοράκι;;; ♥️♥️ Αχχχχ η αδυναμία μου!! Να είναι γερό και δυνατό!! Εγώ παίρνω όλο το πρώτο τρίμηνο salospir λόγω εξωσωματικής (δεν ξέρω αν θα μου το κόψει) αλλά γενικά το δίνουν για αποφυγή προεκλαμψία! Μην ανησυχείς για αυτό με λίγη προσοχή στο αλάτι και πιθανόν περπάτημα (ότι σου πει βασικά ο γιατρός σου) θα είσαι οκ!!! 

πρίν από 27 λεπτά , souz13 είπε:

Αχ χαιρομαι παρα πολυ μπράβο!!!! Εγω εχω αυριο το πρωι στιςς 10 🥹🥹🥹

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου καλά αποτελέσματα και σε εσένα αύριο . Θα περιμένουμε τα νέα σου 😀

πρίν από 3 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Μπράβο!!! Φανταστικά νέα @Ria_!!! Με το καλό να βγουν και οι αιματολογικές και να πάνε όλα Κατ ευχήν!!! 🙏🙏🙏 Αγοράκι;;; ♥️♥️ Αχχχχ η αδυναμία μου!! Να είναι γερό και δυνατό!! Εγώ παίρνω όλο το πρώτο τρίμηνο salospir λόγω εξωσωματικής (δεν ξέρω αν θα μου το κόψει) αλλά γενικά το δίνουν για αποφυγή προεκλαμψία! Μην ανησυχείς για αυτό με λίγη προσοχή στο αλάτι και πιθανόν περπάτημα (ότι σου πει βασικά ο γιατρός σου) θα είσαι οκ!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ ,ναι μάλλον λέει αλλά δεν είναι σίγουρη το είπε με πολύ επιφύλαξη.  Γερό να είναι πάνω απ' όλα ❤️

Ναι επερνά και εγώ στη πρώτη εξωσωματική και το σταματήσαμε καμία στιγμή για λίγο γιατί επερνά και innohep και είχα αιμοραγιες, δε ξέραμε αν είναι από αυτό απλά προληπτικά και το έχω πάρει από φόβο από τοτε. 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια ! Όλα καλα και σε μένα σήμερα ! Η αυχενικη η μέτρηση βγήκε 1.5 ! Μου ειπε πολυ καλα ειδαμε το μπεμπέ το οποίο φαινόταν στην οθόνη τεράστιο 😂 ειδαμε χερακια ποδαρακια ολααα, καθότανε και ανασκελα και μου κουνούσε ο γιατρός τη κοιλιά για να κουνηθει!!!! Μου πηρανε και αιμα και θα με ενημερώσει το βραδυ η αύριο! Αλλα ηταν ευχαριστημένη! Θα με δει παλι γυρω στις 10 ιουλιου καπου εκει!!!! Μου εφυγε ενα αγχος , συνεχιζω κανονικα σαλοσπιρ εγω και υο φιλικο προφανώς !! Σε καποια φαση μ ειπε ειναι νωρις για το φυλο και μου ειπε τι αισθανεσαι οτι εχεις και του ειπα κοριτσι αλλα δε θελω να μαθω ακομα οποτε δεν μ ειπε αλλα παιζει και να ειδε κατι σιγουρα…

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

@Ria_ @souz13 Χαίρομαι κορίτσια μου για τα καλά σας νέα , είμαι σίγουρη πως όλα θα είναι καλα μέχρι τέλους!! Άντε να παίρνουνε σειρά οι υπόλοιπες σιγα σιγα , ανυπομονώ και αγχώνομαι!!! 

• Ευχαριστώ 1

13 minutes ago, Alexandrath said:

Κορίτσια πήρε καμία απο εσάς άδεια απο τη δουλειά; 

Γελάω…μου την αφαίρεσαν εμένα απο τη κανονικη δεν την δικαολογούνε μου είπανε…οτι να ναι !ουτε με χαρτί αν έφερνα απο το γιατρό!!! Οτι να ναι, ιδιωτικός τομέας προφανώς 😂

1 ώρα πρίν, souz13 είπε:

Γελάω…μου την αφαίρεσαν εμένα απο τη κανονικη δεν την δικαολογούνε μου είπανε…οτι να ναι !ουτε με χαρτί αν έφερνα απο το γιατρό!!! Οτι να ναι, ιδιωτικός τομέας προφανώς 😂

Αν ειναι επαπειλούμενη απο το γιατρό εννοείται οτι δικαιούσαι. Και δεν μπορούν να σου πουν τιποτα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Alexandrath είπε:

Κορίτσια πήρε καμία απο εσάς άδεια απο τη δουλειά; 

Άδεια για την αυχενική;; Ναι πηρα.. Ούτε στο δημόσιο δικαιολογείται πάντως.. 

Κορίτσια είχα κ εγώ σήμερα την αυχενική!! Τέλεια τα αποτελέσματα, 2.1!! Περιμένουμε βέβαια κ την papA, αλλά βάσει πρώτης εκτίμησης ήταν ικανοποιημένος ο ντοκτορας!!

Εντοπίσαμε (τώρα.. φοβερό;;) κ ένα ινομυωμα, μεγαλουτσικο, το οποίο πιέζει λίγο το έμβρυο, αλλά δε μας ανησυχει προς το παρόν είπε ο γιατρός.. θα το παρακολουθούμε.. 

Επίσης μας είπε, χωρίς βέβαια να το δέσουμε κ κόμπο, ότι είναι κοριτσάκι!!! 🥰🥰😍😍 Βέβαια το μικρακι ήταν ζορικο κ ενώ αρχικά είχε πολύ καλή θέση για την εξέταση, μόλις άρχισε ο γιατρός να ψάχνει σωστή θέση για το φύλο, γυρνούσε την πλατουλα!! 😜😜

• Μου αρέσει 2
  • Δύναμη! 1

On 14/6/2023 at 6:00 ΜΜ, souz13 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ! Όλα καλα και σε μένα σήμερα ! Η αυχενικη η μέτρηση βγήκε 1.5 ! Μου ειπε πολυ καλα ειδαμε το μπεμπέ το οποίο φαινόταν στην οθόνη τεράστιο 😂 ειδαμε χερακια ποδαρακια ολααα, καθότανε και ανασκελα και μου κουνούσε ο γιατρός τη κοιλιά για να κουνηθει!!!! Μου πηρανε και αιμα και θα με ενημερώσει το βραδυ η αύριο! Αλλα ηταν ευχαριστημένη! Θα με δει παλι γυρω στις 10 ιουλιου καπου εκει!!!! Μου εφυγε ενα αγχος , συνεχιζω κανονικα σαλοσπιρ εγω και υο φιλικο προφανώς !! Σε καποια φαση μ ειπε ειναι νωρις για το φυλο και μου ειπε τι αισθανεσαι οτι εχεις και του ειπα κοριτσι αλλα δε θελω να μαθω ακομα οποτε δεν μ ειπε αλλα παιζει και να ειδε κατι σιγουρα…

Συγχαρητήρια κορίτσι μου !!! 😀😀😀

On 14/6/2023 at 6:10 ΜΜ, mama16 είπε:

@Ria_ και @souz13 χαίρομαι με τα νέα σας. Με το καλό κιόλας ένα υγιές κ τελειομηνο μωρό. Άντε θα περιμένω κ από τις υπόλοιπες τα αποτελέσματα!!

Ευχαριστω πολύ ❤️ 

22 ώρες πρίν, Σμαραγδένια είπε:

@Ria_ @souz13 Χαίρομαι κορίτσια μου για τα καλά σας νέα , είμαι σίγουρη πως όλα θα είναι καλα μέχρι τέλους!! Άντε να παίρνουνε σειρά οι υπόλοιπες σιγα σιγα , ανυπομονώ και αγχώνομαι!!! 

Λογικό αλλά όλα καλά θα είναι για όλες μας . Πότε εχείς εσύ ? Είμαστε και πολλές κοντά και δε θυμάμαι συγνώμη 

4 ώρες πρίν, roulas40 είπε:

@Ria_ @souz13 τέλεια τα νεακια σας!!! Μπράβο!! Με το καλό λοιπόν, μια ήρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Με γερά μωράκια!! 

Ευχαριστώ πολύ ❤️

πρίν από 1 λεπτό , roulas40 είπε:

Κορίτσια είχα κ εγώ σήμερα την αυχενική!! Τέλεια τα αποτελέσματα, 2.1!! Περιμένουμε βέβαια κ την papA, αλλά βάσει πρώτης εκτίμησης ήταν ικανοποιημένος ο ντοκτορας!!

Εντοπίσαμε (τώρα.. φοβερό;;) κ ένα ινομυωμα, μεγαλουτσικο, το οποίο πιέζει λίγο το έμβρυο, αλλά δε μας ανησυχει προς το παρόν είπε ο γιατρός.. θα το παρακολουθούμε.. 

Επίσης μας είπε, χωρίς βέβαια να το δέσουμε κ κόμπο, ότι είναι κοριτσάκι!!! 🥰🥰😍😍 Βέβαια το μικρακι ήταν ζορικο κ ενώ αρχικά είχε πολύ καλή θέση για την εξέταση, μόλις άρχισε ο γιατρός να ψάχνει σωστή θέση για το φύλο, γυρνούσε την πλατουλα!! 😜😜

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, με ένα γερό και τελειομηνο μωράκι !!!! Χαχα κάνει νάζια από τώρα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , roulas40 είπε:

Τέλεια νέα!!! Άντε με το καλό!

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

2 hours ago, roulas40 said:

Χαίρομαι πολυ ευχομαι τα καλύτερα να ειναι μεχρι το τελος κι σε σεν και σε ολες μας ! 
εμενα βγήκε το papA τελειο μου ειπε η γιατρός <1 σε 20000 ελεγε και 1 σε 9630 ! Σε ενα μηνα τωρα θα μας δει παλι και ανυπομονώ ηδη 🥹🥹

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...