-
Από την διαχείριση / Admin news
-
On 16/4/2025 at 10:54 ΠΜ, Anastasia14 είπε:
Πόσο σημαντικά όσα λες. Εγώ νιώθω ότι εχουμε παγώσει τη ζωή μας για να κάνουμε εξωσωματική. Δουλευουμε και οι δυο, με ευτυχώς δικό μας σπιτι, μικρό μεν, αλλά δεν εχουμε ενοικιο. Έχουμε την πολυτελεια να εχουμε δυο αυτοκινητα. Αλλα για να ανταπεξέλθουμε οικονομικά έχουμε περιορίσει πάρα πολλά πράγματα, ούτε λόγος για ταξιδια όπως οι φίλοι μας. Οικονομική βοηθεια κι εμεις δεν εχουμε από πουθενά, οπότε όσο αντέξουμε. Ευχομαι ειλικρινα να έρθει το μωρο που θέλετε, αλλά εχεις απόλυτο δίκιο, πρέπει να ζήσουμε κάποια στιγμή και η ψυχική μας υγεία να ειναι πάνω απ' όλα. Θα περάσει η ζωή μας κι εμεις θα ειμαστε μέσα σε κλινικές και ωοληψίες και εμβρυομεταφορές.
Μπορείς να μου πεις σε μήνυμα σε ποιο κέντρο είσαι και δέχονται δόσεις με πιστωτική; Είχα ρωτήσει στο Μη...α για ενα χειρουργειο που ειχα κάνει και μου ειχαν πει πως δε γίνεται, οπότε λογικά δε θα γίνεται και το Eμ.......ις που είναι του ίδιου ομίλου.
Συγγνώμη, λες αυτόν που έχει το Γ....ις ή ένα με το ίδιο επίθετο που είναι στη Θεσσαλονική. Εγώ είμαι στο Γ.....ς με άλλο γιατρό, αλλά δίνω πολύ λιγότερα! Βασικά ετ δεν εχουμε κανει γιατι δεν έχουμε εμβρυα, αλλα αν φτάσουμε να αποκτήσουμε εχω ρωτήσει πόσο θα στοιχίσει. Ο γιατρός μου είναι και στο Ι..ω, αλλα εκει παίζουν εντελώς άλλες τιμές.
Θα σου στείλω μήνυμα να σου πω τιμές για το Ιασω γιατι πήρα πριν 10 μέρες και ρώτησα. Εντωμεταξύ τη Δευτέρα μου ειπε ο γιατρός μου ότι ανέβασαν κι άλλο τις τιμές
βγαινει όντως περισσότερο σε σχεση με το Υ...α- Ivf Εμ......ις που μου είχε πει κόστος και ο παλιός μου γυναικολόγος.
Στις διεγέρσεις-ωοληψίες κι εγώ δεν πλήρωνα κάτι. Πλήρωνα το ποσο που ειχαμε συμφωνησει εξ αρχής την ημέρα της ωοληψίας. Αλλά ξέρω ότι πολλοί γιατροι χρεώνουν επιπλέον τους υπερηχους και νομίζω πως ειναι κι ενας λόγος που θελουν να γινεται υπέρηχος καθε 2 μέρες από την αρχή.
Αυτό το σκεφτόμουν κι εγώ, αλλα μου είπαν ότι είτε ειναι φυσικός είτε διεγερση το ποσο της ωοληψίας ειναι το ίδιο, 1.000 καθε φορά, τόσα δινω εγώ γιατρός και κλινική μαζί. Τα θεωρω καλά η αλήθεια ειναι, απλα εχω λιγο φρικαρει γιατι βλέπως πως λογικά θα χρειαστώ πολλές ωοληψίες. Δεν ειναι μικρο ποσο για να το δίνεις καθε μήνα.
Καλησπέρα τώρα το είδα το μήνυμα @Anastasia14 στο emb..lab αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι ο αδελφός μου είναι περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας της eurobank και συνεργάζεται με το κέντρο ...
-
Είμαι σε αδιέξοδο και κουρασμένη ψυχολογικά.
-
Θέματα
-
- 11.383 απαντήσεις
- 2.271.724 εμφανίσεις
-
- 12.827 απαντήσεις
- 1.285.432 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 135 απαντήσεις
- 153.550 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 514.586 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 155.432 εμφανίσεις
-
-
-
- 2.526 απαντήσεις
- 150.076 εμφανίσεις
-
- 11.383 απαντήσεις
- 2.271.724 εμφανίσεις
-
- 12.827 απαντήσεις
- 1.285.432 εμφανίσεις
-
- 109 απαντήσεις
- 11.047 εμφανίσεις
-
- 1.954 απαντήσεις
- 282.431 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 42 απαντήσεις
- 3.385 εμφανίσεις
-
- 48 απαντήσεις
- 2.260 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 37
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 552 απαντήσεις
- 124.409 εμφανίσεις
-
- 1.195 απαντήσεις
- 147.857 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 4.052 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα