-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 26 λεπτά , dimi.tra είπε:
Έγραψα ένα κείμενο ΝΑ με το συμπάθιο το οποίο δεν έστειλα ποτέ και αναρωτιόμουν που είναι, έψαχνα τόση ώρα!
Έλεγα λοιπόν ότι δεν πειράζει που δεν ήταν ώριμο το ωάριο και πως συμβαίνουν αυτά, μην ξεχνάς πως είναι φυσικός κύκλος και έτσι λειτουργεί ο οργανισμός σου, που δεν είναι απαραιτήτως κακό αυτό. Αντιθέτως χωρίς φάρμακα μπορεί να είναι και καλό για το ωάριο που ωρίμασε γιατί μπορεί να δώσει και καλύτερης ποιότητας βλαστοκύστη. Άλλωστε αυτό θέλουμε, έτσι δεν είναι;
Συνήθως τα ωάρια που είναι σε φάση GV όπως σου είπαν δεν τα αφήνουν για ωρίμανση, είναι μία απαιτητική διαδικασία που δεν ξέρω καν αν γίνεται στα πλαίσια IVF (σίγουρα εργαστηριακά γίνεται αλλά δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω). Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να το κάνουν, αν υπάρχει εργαστήριο να το υποστηρίζει, δεν έχω ιδέα όμως δεν το έχω ψάξει και ποτέ. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως έχουμε ένα ωάριο και περιμένουμε να το δούμε πως θα προχωρήσει. Επίσης έχει και ο γιατρός πολύ καλύτερη εικόνα για το πως λειτουργεί ο οργανισμός σου στην πρώτη φάση δλδ την δημιουργία ωαρίων. Άρα τώρα θα μπορεί να κινηθεί και πιο σίγουρα. Αμφιβάλλω πως η μία μέρα έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο στην ωρίμανση του δεύτερου ωαρίου, δεν ξέρω και σίγουρα αλλά μου φαίνεται και λίγο μικρή διαφορά. Πάντως είχες έναν καλό φυσικό κύκλο που φαινομενικά στις εξετάσεις δεν φαινόταν καλός στην αρχή και αυτό είναι πολλά υποσχόμενο, ίσως έχεις και περιθώρια βελτίωσης. Αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω είναι έχεις κάνει προλακτίνη και TSH πρόσφατα; Δεν θυμάμαι αν το έχεις γράψει κάπου;Σίγουρα κάποιες από εμάς έχουμε πάρει μεγαλύτερες δόσεις στην διέγερση, εξαρτάται από πολλά αυτό. Φαντάζομαι ακολούθησε κάποιο πρωτόκολλο με βάση την κλινική σου εικόνα, τις εξετάσεις σου, τα κιλά σου, την ηλικία σου και άλλους παράγοντες που δεν ξέρουμε. Μην απογοητεύεσαι όμως γιατί πάντα η πρώτη διέγερση είναι και λίγο αναγνωριστική, να δούμε πως αντιδρά ο οργανισμός σου. Πιθανώς θα ακολουθήσετε κάποιο άλλο πρωτόκολλο πιο ταιριαστό σε εσένα, φαντάζομαι δηλαδή. Αν βέβαια αυτά τα δύο δεν δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα γιατί πάντα υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο, πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο! Καλή επιτυχία και εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!
Εγώ πάντως βγάζω το συμπέρασμα πως βρέξει/χιονισει, δλδ είτε με εντελώς φυσικό είτε με λίγα φάρμακα πάντα 1 θα είναι το ωάριο που προσπαθούν για γονιμοποίηση εν τελει. Δλδ και τη τελευταία φορά με Μαστρ. που έκανα εντελώς φυσικό πάλι ένα είδαν καθώς και όταν έπαιρνα femara μπορεί να καταλήγαμε να πάρουμε δύο αλλά το ένα πάντα ήταν ακατάλληλο.
Εγώ θέλω απλά να τον ρωτήσω αν περίμενα 1-2 μέρες ακόμα αν θα έκανε διαφορά αλλά ακόμα κ να έκανε μπορεί να κινδύνευα να χάσω το εντελώς ώριμο ωάριο.ΤSH Οκτωβρίου 2024=1,75 μΙU/ml (ανώτατο όριο 4.2 άρα εντός ορίων)
Προλακτινη Νοέμβριος 2023= 9.4 ng/ml (ανώτατο όριο 23 άρα εντός ορίων)
Δε βρίσκω πιο προσφατη προλακτινη.
-
-
Θέματα
-
- 8.646 απαντήσεις
- 991.100 εμφανίσεις
-
- 950 απαντήσεις
- 480.485 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 132.535 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.178.003 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.229 εμφανίσεις
-
-
-
- 8.646 απαντήσεις
- 991.111 εμφανίσεις
-
- 33 απαντήσεις
- 6.590 εμφανίσεις
-
- 4.585 απαντήσεις
- 437.677 εμφανίσεις
-
- 868 απαντήσεις
- 255.124 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 417 εμφανίσεις
-
- 1.653 απαντήσεις
- 68.253 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 363 εμφανίσεις
-
Συμβουλές για 1 ωοληψια ; Και επιτυχίες από 3 ημερών εμβρυα φρέσκα ;
Από marion83, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 10 απαντήσεις
- 186 εμφανίσεις
-
- 27 απαντήσεις
- 621 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 99 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα