Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Για να γίνει οτιδήποτε, πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία όλων, και πρώτα και κύρια των πολιτικών. Με άλλα λόγια, πρέπει να γίνει ένα θαύμα!

δε γινονται θαυματα πλεον!!!δε προκειται ΠΟΤΕ να ξεμπλεξουμε ειμαστε πλεον μεσα σε ενα φαυλο κυκλο.να ζησουμε θελουμε,να πληρωσουμε τα χρωστουμενα,να παμε ενα σουπερ μαρκετ χωρις να ειμαστε του στυλ να παρουμε κορν φλεικς η μωρομαντυλα σημερα,να κανουμε αν τα καταφερουμε ενα μωρο και να ΧΑΡΟΥΜΕ οχι να σκεφτουμε οτι δε θα μπορουμε να το ταισουμε.αλλα που;;;

Οσο για την προσφορά, θα σου έλεγα να μη το κοιτάξετε παραπάνω. Πολύ παράξενη και υποπτη μου φαίνεται. Πολλά συντακτικά λαθάκια μου φαίνεται πως περιέχει, αλλά και η περιγραφή της δουλειάς είναι κάπως. Ποιος και γιατι θα θέλει να κάνει μια συναλλαγή μέσω τρίτων και γιατι να αποφύγουν τις τράπεζες? Θα σε συμβούλευα να μη δώσετε περισσότερα στοιχεια!

και μενα πολυ περιεργο μου φαινεται.καλυτερα μη πειτε τιποτα αλλο και βρειτε και κανα μπελα!

Αχ, άντε μια μέρα μας έμεινε, και μετά Σαββατοκύριακο.

Μας έχουν καλεσμένους σε ένα barbeque. Και το πρωί θα ήθελα να πάω στην αγορα, μπας και βρω τίποτα ρουχαλάκια τώρα στις εκπτώσεις. Εσεις τι σχέδια έχετε?

αχ τι ωραια δεσποινακι πολυ μου αρεσουν τα μπαρμπεκιου!!αν και δεν εχω παει σε κανενα!εχετε εκπτωσεις εσεις;εμας σε κανα μηνα θα ειναι και δε νομιζω να κινηθει και πολυ η αγορα.το σκ εδω,αντε κανα καφε με τους αντρες μου.περιμενω να δω τι θα γινει και με τη δουλεια.ο αντρεας πηρε στα χερια του το διπλωμα και ψαχνει για ταξι απο αυριο.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?

Σημερα το απογευμα ειχα τρελο πονοκεφαλο!παναγιτσα μου τι ηταν αυτο???τα ματια μου δε μπορουσα να κρατησω ανοιχτα,ουτε να παιξω με το μωρο.κοιμηθηκα μεχρι τις 9μιση κ σα να συνηλθα καπως...

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Στελλακι....

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ

Αφου δεν θελουν να μπλεκουν με τραπεζες γιατι ζητουν απ τον εργαζομενο να εχει τραπεζικο λογαριασμο για επαγγελματικη χρηση?που ειναι τα γραφεια τους?(στοιχηματιζω θα ειναι δουλεια απ το σπιτι....δηλαδη ολα τα εξοδα,ιντερνετ τηλεφωνα,ρευμα κλπ τα χρεωνεσαι εσυ)που θα εργαζεται ο αντρας σου?γιατι δεν περασε απο συνεντευξη εστω τηλεφωνικη?που ξερουν ποιος κ τι ειναι ο αντρας σου?ασφαλεια?συνταξη?διακοπες?

εχετε ονομα ή λινκ της εταιρειας?

η συνταξη του κειμενου της δεν ειναι επισημη ουτε επαγγελματικη.

συμπερασμα..η δουλεια ειναι κον!

κοιτα,θα λαβετε τετοιου ειδους <προσφορες> μεγαλη προσοχη κ τα ματια σας ανοιχτα.

κοιταξατε στα λινκ που σου εστειλε χθες?κοιταχτε κ στις επισημες ιστοσελιδες εταιρειων εαν εχουν θεσεις ή απλα στειλτε βιογραφικα κ εκει για οταν ανοιξει καποια θεση,να εχουν ηδη τα βιογραφικα σας

Μαρια,

τι κανετε εσεις?με το καλο να βρει δουλεια ο αντρας σου κ εσυ να εχεις καλα νεα απο το δοκιμαστικο σου.

Μπαινουμε μεγαλες ωρες...μη ξεχνας εχουμε κ 2 ωρες διαφορα ε??

Δεσποινακο,

τι κανεις?θα παμε για κανε καφεδακι πριν φυγεις?μιλησαμε κ με eugie fcbk θελει κ εκεινη,αν τα καταφερει κ η αμπι κ οποια αλλη κοπελα?

αυριο μαλλον θα παμε με χιονομπαλη για το καφεδακι μας κ να του παρω κατι μπαλιτσες για το φουσκωτο που το πηρε η νονα του,να το γεμισουμε να παιξει

το σ/κο χαλαρα,δε θελω να κανω τιποτα,γιατι τα 2 τελευταια κουραστηκα.ποπ κορν κ ντιβιντι με τα αντρακια μου

τι ψωνια λες να κανεις?εγω δε μου αγοραζω τιποτα για 2 λογους

1.ειμαι σε διαιτα...:tongue: να χασω κανα κιλο πρωτα κ

2.ολα μου τα καλοκαιρινα ειναι καινουργια αλλα δεν τα εβαλα περυσι λογω εγκυμοσυνης

τιμωρια λοιπον :D:D

Διαφημίσεις

καλημερουδια και καλο μηνα σε ολους μας!

κατερινακι το ξερω για τις ωρες,ειδες εγω τωρα γραφω 9 η ωρα το πρωι!!!διαιτα ε;και γω το δοκιμασα αλλα δε μπορω αυτο το πρεπει να φαω φασολακια σημερα.μου τη δινει το φαι με προγραμμα.ευχαριστω για τα καλα σου λογια,αντε να δουμε τι θα γινει.να μαζευτει κανα φραγκο να τους φτυσουμε και να σηκωθουμε να φυγουμε απο εδω!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

πολλες γλυκες καλημερες σε ολα τα κοριτσακια!

αρνικολακι που εισαι???ξεκινησες τις βουτιτσες κ μας ξεχασες?

Μαρια...ουτε εγω μπορω τη διαιτα.μαλλον το ειπα λαθος.κανω <διατροφη>χεχεχεχεχε.

όχι βρε δεν σας ξέχασα! Πού να τις κάνω τις βουτιές; Από δω που είμαι είναι ένα δίωρο η θάλασσα, άσε πού δεν έχει και τον καλύτερο καιρό. Έχει ψυχρούλα... Άρα δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύετε. :);)Απλώς γράφετε πολλά και μου είναι δύσκολο να σας παρακολουθώ. Εγώ δεν έχω νεότερα από την αδερφή μου. Εν αναμονή είναι...

Για δίαιτες που λέτε, εγώ ξεκίνησα με διαιτολόγο, έχασα κάποια κιλά, αλλά δεν είμαι του προγράμματος. πότε δεν ακολούθησα κατά γράμμα το διαιτολόγιο, γιατί δεν μπορώ, άσε που μου έχει ώρες-ώρες κάτι αηδίες: Βρώμη με γιαούρτι, ε δεν τρώγεται αυτό βρε παιδιά! χάλια ήταν.:-(

Τώρα απλώς εφαρμόζω, τους γενικούς κανόνες της δίαιτας και συντηρούμαι. Θα'θελα να χάσω και κάνα δυο κιλάκια ακόμα, πού θα μου πάει, θα τα χάσω!:)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααααααααα

με καλεσαν για συνεντευξη!!!! κκκουυυυυυυ χουυυυυυυ!!!!!

CHUGA.gif

τι άλλη δουλεια????? μπράβοοοοοο!!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααααααααα

με καλεσαν για συνεντευξη!!!! κκκουυυυυυυ χουυυυυυυ!!!!!

CHUGA.gif

μπραβο βρε κατερινα!!πολυ ευχαριστα νεα.ειναι καλη η δουλιτσα;;;

mitt barn är mitt liv

16-01-10

σας ευχαριστω κοριτσια...

Στελλα,δεν ξερω αν ειχες διαβασει ειχα καποια προβληματα με την τωρινη μου δουλεια.

Μαρια,ιδια δουλεια σε αλλο ν/ο μακαρι να ειναι καλυτερα εκει.

σας ευχαριστω κοριτσια...

Στελλα,δεν ξερω αν ειχες διαβασει ειχα καποια προβληματα με την τωρινη μου δουλεια.

Μαρια,ιδια δουλεια σε αλλο ν/ο μακαρι να ειναι καλυτερα εκει.

εγω τα ειχα διαβασει τα προβληματακια σου.μακαρι να εισαι καλυτερα εκει στο ευχομαι.σε πια περιοχη ειναι το νοσοκομειο;να σε εχουμε στα υποψην καταλαβες;!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...