Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

α κ το αλλο που κανει...ανοιγει κανα ντουλαπι κ δεν πειραζει, με κοιταει με χαμηλωμενο το κεφαλι κ μου λεει ντα...σα να λεει δεν πειραζω απλα κοιταω αχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kατερίνα μπράβο στο μικρό. Σου κάνει και καλό, σε βάζει να τρέχεις!

ναι,ειμαι κ σε περιοδο διαιτας το τρεξιμο ειναι οτι χρειαζομαι χιχιχιχιχιχι

Με τη προυσταμένη, γνώμη μου είναι να το παίξεις πιο χαλαρη. Και εμένα έγινε μια στραβη σήμερα, ένας μ@λ@κ@ς αρχιτέκτονας ήταν σίγουρος ότι πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικά, αλλά αντι να κάθομαι να εξηγω στον κάθε ένα, του έκανα το κέφι. Αμα προτιμάει το κόστος από ένα καλό design από ένα κακο, δικαίωμά του! Καμιά φορά δε μπορούν να καταλάβουν μερικοι πως αυτο που γινόταν πριν 10 χρόνια δε σημαίνει πως είναι και το σωστο. Αλλωστε, όλα τα σπίτια έχουν τα προβλήματα σου (παράδειγμα δίνω) αλλά και πάλι προτιμούν να συνεχίζουν τις κακοτεχνίες τους!

μα δεσποινακο,δε μπορω να καταλαβω τι αλλο θελει να πουμε?τα ειπαμε αλλωστε.

καταλαβα,κ εσυ στη δουλεια σου εχεις παντογνωστες κ ξερολες!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

χαχαχαχχα σε νιωθω!!!!

εγω βαζω τα χερια μουσ το στομα για να γελαω η γυρναω απο την αλλη να μη με βλεπει...εμενα εχει μανια με το στεγνωτηριο...παει κ το σταματαει κ το ανοιγει ενω στεγνωνει για να βαλει κ παιχνιδια του μεσα:D:D:D:D ειναι πολυ δυσκολο να νευριασεις τα κανουν τοσο χαριτωμενα ολα

σημερα εσκιζε χαρτακια...τον αφησα να δω τι θα κανει...μετα τα μαζευε ενα ενα κ μου τα εφερνε!!!! πως να τον μαλωσω??? επαιξε κ μετα συμμαζεψε κιολας!!!!:rolleyes:κουκουβααααα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :D:D:D:tongue::tongue::tongue:

πριν λιγες ημερες,οταν τον εβαλα για υπνο,του χαιδευα την πλατη κ του τραγουδουσα.εεε,εκει που ειχε γλαρωσει κ ηταν στο πλαι,γυριζει με το ενα ματι ανοιχτο κ το αλλο κλειστο με κοιταζει,ειχαν ανακατευτει κ τα μαλλια του κ ξαναγυριζει παλι στο πλαι...το πως κρατηθηκα να μη γελασω......

κουυυυυ.....κου.....

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :D:D:D:tongue::tongue::tongue:

πριν λιγες ημερες,οταν τον εβαλα για υπνο,του χαιδευα την πλατη κ του τραγουδουσα.εεε,εκει που ειχε γλαρωσει κ ηταν στο πλαι,γυριζει με το ενα ματι ανοιχτο κ το αλλο κλειστο με κοιταζει,ειχαν ανακατευτει κ τα μαλλια του κ ξαναγυριζει παλι στο πλαι...το πως κρατηθηκα να μη γελασω......

κουυυυυ.....κου.....

μα ειναι τρελλα!!!!!! τρελλα!!!! δεν μπορεις να νευριασεις....καμια φορα ξυπναει απο τις 5 κ θελει νανουρισμα μετα, αμα τον ενοχλει κατι, κ καθομαστε στον καναπε κ νυσταζει κ μαλλον νιωθει που ειμαι κουρασμενη κ μου χαμογελαει κ με χαιδευει....αχ ειναι τρελλα τα μωρα μας...ολα ξεχωριστα!! ολα μοναδικα....στα ματια μας τα καλυτερα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κατερίνα παντού μου φαίνεται πως παντού το ίδιο είναι!

Πια, προτιμώ να κάνω ότι θέλουν οι άλλοι, παρά να προσπαθω να αλλάξω τα μυαλά των αλλων.....

Κοιτουσα για δουλειες στη γερμανία στο eures. Για μηχανικούς είχε πολλές, όλες βέβαια στα γερμανικά, καταλαβαίνω τι ζητάνε αλλά δε νομίζω τα γερμανικά μου να είναι για επιπεδο δουλειας! ΚΑι όλοι ζητάν δίπλωμα οδηγησης! Μας βλεπω να μένουμε αγγλία, που να πάμε ξεβράκωτοι!

Καλό σας βράδυ! Εύχομαι να τα πούμε σύντομα

μα ειναι τρελλα!!!!!! τρελλα!!!! δεν μπορεις να νευριασεις....

με τιποτα ομως!προχθες παλι,τον ειχα στην κουζινα,μαγειρευα.κ πιανει το σακουλακι με τις γκοφρετες του που ηταν ανοιχτο κ αρχιζει κ το βαραει πανω κατω.εγινε μια κουζινα κ ο ιδιος...Σ...Α! κ φυσικα,οτι ειχα καθαρισει :rolleyes:

πως να νευριασεις?χαλαλι του!

λοιπον την κανω κ εγω,παω να κανω μακροβουτια στο στρωματακι μου

καλο βραδυ κ φιλια πολλα

Διαφημίσεις

κοριτσακια τι κανετε;;βλεπω μπαινετε τις μεγαλες ωρες ολες σας!

στελλα μου κριμα ρε γαμωτο,υπαρχουν και αυτα τα καλα.οπως και δω στελνεις βιογραφικο και σου απανταει ο καθε ασχετος.

κατερινα τελειος ο μικρος με τις γκοφρετες!!!

φαιρυ εγω ακομα για τα ντουλαπια και τα συρταρια το παλευω,εχουμε μια λατρεια!!!

δεσποινα οντως,τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο και δε μπορουμε να κανουμε και τιποτα.με το να διαδηλωνουμε και να λεμε οτι ειμαστε δυσαρεστημενοι δε γινεται τιποτα.απο το ενα αυτι θα τους μπει απο το αλλο θα τους βγει.εκεινοι τραβανε τα ζορια;;οχι βεβαια,βαζουν μετρα για να ειναι ικανοποιημενοι οι δανειστες και χεστηκανε τι θα απογινει ο κοσμος.πως θα φανε οι συνταξιουχοι,πως θα ταισει την οικογεινεια του καποιος απολυμενος,δε τους νοιαζει.εκεινοι εχουν φαει τοσα και εχουν αποθεμα να φανε και τα τρεισεγγονα τους οποτε;;μας κατασρεψανε δυστυχως.και οσοι εχουν τη δυνατοτητα να φυγουν φευγουν,οι υπολοιποι ομως πως θα ζησουν;

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλησπέρα σε όλες τις τσούπρες,

Με λυπεί το γεγονός ότι εδω και 2 μέρες βλέπω τα σκατένια κατακάθια να διαλύονυ τον κόσμο και να λενε ότι τα έκανα οι απλοί αγανικτισμένοι πολίτες...Με λυπεί που δεν βάζει επιτέλους ΚΑΠΟΙΟΣ μπουρλότο στην βουλή να καούν όλοι οι βολεμένοι πλήν ακουραστοι και αμόρφωτοι αλλά καλοπληρωμένοι βουλευτάδες....

Με λυπεί που μερικοι ακόμα σου λένε "ΧΑΛΑΡΑ ρε εδω έχει ηλιο και θάλασσα"....Βλέπε και το άρθρο μου περι αυτου εδώ

Με λυπεί που πάνε ακόμα και τωρα να φάνε ΌΣΑ ακόμα μπορούν απο την κατακρεουργημένη ΕΛΛΑΔΑ...

Με λυπεί που ενω ψηφίσαν τον Μακροπρόθεσμο έφυγαν και πήγαν στους ΟΜΙΛΟΥΣ πλουσίων (παγκαλος και άλλοι) για να φάνε αστακους και να κάνουν μπανάκια για να το γιορτάσουν λεει....(ποιο να γιορτάσετε βρε μουν..πανα??? ότι θα αφεμάξετε και το τελαυταιο ζουμί μας????)

ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ με λυπεί που η Ελλάδα έγινε έτσι γιατι εμείς φταιμε, γιατι για να έχει μια χώρα διεφθαρμένους πολιτικους είναι διεφθαρμένοι πρωτα οι πολίτες της...Με λυπεί που το σύστημα δεν πειράζει τους φοροφυγάδες γιατρους, εφοπλιστάδες και μεγαλο επιχειρηματιες και κυνηγούν τον παππου και την γιαγια να τους βάλουν φόρο ακόμα και στην ντομάτα που φυτρώνει σπίτι τους..."Τι τόλμησες να αναπνεύσεις? Θα πληρώσεις φόρο"

Και όλα αυτα γιατι ο Ελληνας αντέχει και με λυπεί γιατι δεν το λέω με την καλη ένοια, το λέω με την κακή...Αντεξε 400 χρόνια τουρκοκρατίας και τώρα αντέχει ΟΛΑ αυτα και δεν μιλάει και θα συνεχίσει να μην μιλάει...Θα τον αφήσουν κοκαλάκια με επικάλυψη δερματος και δεν θα μιλάει γιατι απλά εχει μεγαλώσει λέγοντας "ΕΧΕΙ ο ΘΕΟΣ"....

Θα μπορούσα να γράφω μέχρι αυριο για το τι άλλομε λυπεί....Αλλά θα ξημερώσουμε...

ΥΓ.....

Κατερίνα,

ο άνδρας μου της απάντησε της μιας γράφοντας αυτο:

Dear J,

Thank you for the job offer. I have some questions regarding the position.

Firstly, as described in my CV i have experience in customer service in a technical environment but none whatsoever in managing payments and transfers and payment systems.

Also I am currently working abroad (In Greece) but I would be willing to relocate should an opportunity arises.

Furthermore, can you please give me more details regarding the main duties and working hours of the trial period?

Kind regards,

E. A.

-------------------------------

και του ηρθε η εξής απάντηση

Thank you for the interest to our offer!

Our services

When buying-selling operations via the Internet are concerned, the buyer and the seller don't know each other (they may be placed in different corners of the world) - it is very important both to the buyer and the seller for their deal to be made safe. Payment Protection means receiving money, documents, goods (it might be both the seller's and the buyer's) concerning the transaction to a reliable, experienced, impartial person - our Payment Protection agent. The agent will hold all the documents and money until all the terms of the deal are satisfied and only then release them to the intended receiver.

Why we need Payment Protection agents

Having a Payment Protection agent in every country we can quickly transfer funds inside a country without wasting time on the international bank transfers, and continue our rapid growth rather than overwhelming our own bank account with inbound and outbound transactions leading to severe hold times and possible service interruption. It is time that is of significant importance to our clients.

As a front line Payment Protection agents, you will be responsible for connecting different countries financial markets by acting on behalf of our customers. All you need is bank account, good communication, internet access and desire to work as a big team. If you work and/or have any relations with bank management that will help increase the transaction processing speed, you will definitely get an unlimited potential of getting the most from our program.

Our customers will send payment for our work to your account.

We are offering you 5% as your bonuses of all money that came to your account.

Another part you need to send to a recipient we will designate using Western Union.

Here is example of work process:

1)We have order from our customer.

2)We complete customer's order and customer received his order (service).

3)You will receive funds on your bank account that come from the sale of the merchandise by our international clients.

4)We will supply you with a detailed information about a transfer including full name of the sender and sum total in every given case.

5)When funds come to your bank account you have to transfer the funds to our client using international western union payment system. The main advantage of such service is the shortest time in which the seller can receive funds for the sold merchandise. If you delay this process, our client will be able to cancel the contract and we will suffer financial losses. Please remember that you are handling money, be very responsible and attentive! Your compensation will be also deducted from the received funds on the commission basis. During the trial period you will be paid 1500 GBP + 5% commission from every payment received per month.

After the trial period your base salary will go up to 2000 GBP per month, plus 5% commission (11% for financial agents with corporate bank account).

6)You count all fees and send us email with it (Microsoft Word Document Only) after you sent us each transfer.

Usual amount is GBP 600-5000.

So for our work you need to have bank account.

The main objective of our company is to provide opportunities for career building to people with little or no previous backgrounds. You don't need any experience in Financial or Banking services. More than that, we provide excellent training to help you further develop your banking knowledge and skills.

Next step is to answer next simple question:

1)Do You have bank account?

2)What type of account do you have (Personal, Business, Corporate)?

3)Please specify name of bank.

4)Your daily withdrawals limit over the bank.

5)Your daily withdrawals limit over ATM.

Regards,

L.F

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Kαλησπέρα κορίτσια

Τι κάνετε?

Στελλα πολύ μου άρεσε το κείμενο σου. Οντως, με λύπη παρακολουθώ τις εξελίξεις, αλλά δυστυχώς δε μπορούμε πια να κρυβόμαστε πίσω από τα δακτυλά μας. Πολλοι ειναι οι παράγοντες που φταίνε για τη κατάντια μας, και δε ξέρω αν θα μπορέσουμε ποτέ να σταθούμε στα πόδια μας. Για να γίνει οτιδήποτε, πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία όλων, και πρώτα και κύρια των πολιτικών. Με άλλα λόγια, πρέπει να γίνει ένα θαύμα!

Οσο για την προσφορά, θα σου έλεγα να μη το κοιτάξετε παραπάνω. Πολύ παράξενη και υποπτη μου φαίνεται. Πολλά συντακτικά λαθάκια μου φαίνεται πως περιέχει, αλλά και η περιγραφή της δουλειάς είναι κάπως. Ποιος και γιατι θα θέλει να κάνει μια συναλλαγή μέσω τρίτων και γιατι να αποφύγουν τις τράπεζες? Θα σε συμβούλευα να μη δώσετε περισσότερα στοιχεια!

Αχ, άντε μια μέρα μας έμεινε, και μετά Σαββατοκύριακο.

Μας έχουν καλεσμένους σε ένα barbeque. Και το πρωί θα ήθελα να πάω στην αγορα, μπας και βρω τίποτα ρουχαλάκια τώρα στις εκπτώσεις. Εσεις τι σχέδια έχετε?

Καλησπέρα σε όλες τις τσούπρες,

Με λυπεί το γεγονός ότι εδω και 2 μέρες βλέπω τα σκατένια κατακάθια να διαλύονυ τον κόσμο και να λενε ότι τα έκανα οι απλοί αγανικτισμένοι πολίτες...Με λυπεί που δεν βάζει επιτέλους ΚΑΠΟΙΟΣ μπουρλότο στην βουλή να καούν όλοι οι βολεμένοι πλήν ακουραστοι και αμόρφωτοι αλλά καλοπληρωμένοι βουλευτάδες....

Με λυπεί που μερικοι ακόμα σου λένε "ΧΑΛΑΡΑ ρε εδω έχει ηλιο και θάλασσα"....Βλέπε και το άρθρο μου περι αυτου εδώ

Με λυπεί που πάνε ακόμα και τωρα να φάνε ΌΣΑ ακόμα μπορούν απο την κατακρεουργημένη ΕΛΛΑΔΑ...

Με λυπεί που ενω ψηφίσαν τον Μακροπρόθεσμο έφυγαν και πήγαν στους ΟΜΙΛΟΥΣ πλουσίων (παγκαλος και άλλοι) για να φάνε αστακους και να κάνουν μπανάκια για να το γιορτάσουν λεει....(ποιο να γιορτάσετε βρε μουν..πανα??? ότι θα αφεμάξετε και το τελαυταιο ζουμί μας????)

ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ με λυπεί που η Ελλάδα έγινε έτσι γιατι εμείς φταιμε, γιατι για να έχει μια χώρα διεφθαρμένους πολιτικους είναι διεφθαρμένοι πρωτα οι πολίτες της...Με λυπεί που το σύστημα δεν πειράζει τους φοροφυγάδες γιατρους, εφοπλιστάδες και μεγαλο επιχειρηματιες και κυνηγούν τον παππου και την γιαγια να τους βάλουν φόρο ακόμα και στην ντομάτα που φυτρώνει σπίτι τους..."Τι τόλμησες να αναπνεύσεις? Θα πληρώσεις φόρο"

Και όλα αυτα γιατι ο Ελληνας αντέχει και με λυπεί γιατι δεν το λέω με την καλη ένοια, το λέω με την κακή...Αντεξε 400 χρόνια τουρκοκρατίας και τώρα αντέχει ΟΛΑ αυτα και δεν μιλάει και θα συνεχίσει να μην μιλάει...Θα τον αφήσουν κοκαλάκια με επικάλυψη δερματος και δεν θα μιλάει γιατι απλά εχει μεγαλώσει λέγοντας "ΕΧΕΙ ο ΘΕΟΣ"....

Θα μπορούσα να γράφω μέχρι αυριο για το τι άλλομε λυπεί....Αλλά θα ξημερώσουμε...

πως σε νοιωθω στελλα μου να ηξερες!!!συμφωνω απολυτα σε ολα οσα λες.καλα αυτο το εδω εχει ηλιο και θαλασσα πως μου τη δινει καθε φορα που το ακουω!!λες και με τον ηλιο και τη θαλασσα θα μπορεσω να ταισω το παιδι μου!με πλαγκτον και ηλιακτιδες θα χορτασει και θα ντυθει.βρε ουστ απο εδω.και ο θεος εχει εμεις δεν εχουμε!!!!τους εχω συχαθει ολους πραγματικα και δε θελω να τους βλεπω.ηλιθιοι ανθρωποι!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...