Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια....συχγαρητηρια στελινουλα για τις προσφορες εργασιας...δεν ξερω αν εχω να σε συμβουλεψω κατι περεταιρω απο την κατερινα

τι λες κ εσυ φερρυ?μη μπας κ καταλαβα λαθος κ τα χαντακωσω τα παιδια?:?:

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα κορίτσια

Τι κάνετε?

Στελα, συγγνώμη, αλλά κάπως ύποπτες μου φαίνονται και οι δύο αιτήσεις. Νομίζω πως πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική με το που θα στείλεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Δε το λέω από κακία, αλλά και οι δύο δουλειές έχουν να κάνουν με επικοινωνία με πελάτες, και μου φαίνεται κάπως παράξενο που προτίμησαν να δώσουν τη δουλειά, χωρίς συνέντευξη σε κάποιον που ούτε καν ζει αγγλία και δε μπορούν να κρίνουν το επίπεδο της γλώσσας. αμά λες πως δεν έκανε καν αιτήσεις στις συγκεκριμένες εταιρίες.

Αλήθεια, σκεφτήκατε καθόλου πως βρήκαν τα στοιχεία σας? Σε ποιες σελλίδες κοιτάτε? Που το στείλατε το βιογραφικο?

Αλλά άμα θέλετε για σίγουρα, καλό θα ήταν πριν στείλετε τίποτα να προσπαθήσετε να τους πάρετε τηλέφωνο και να κρίνετε από εκει! Αλλά όπως λέει και η παροιμία, όπου ακούς πολλά σταφύλια, παίρνε μικρό καλάθι!

Και πάλι συγγνώμη αν φαίνομαι κάπως αρνητική!

Αχ κοριτσάκια

Πάλι πρώτο ρεπορτάζ στις ειδήσεις είμαστε! Πάει η πατριδούλα μας, τι χάσαμε!:( Και πολύ φοβάμαι, πως θα έχουμε τα ίδια και ακόμα χειρότερα σε λίγους μήνες!

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια

Τι κάνετε?

Στελα, συγγνώμη, αλλά κάπως ύποπτες μου φαίνονται και οι δύο αιτήσεις. Νομίζω πως πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική με το που θα στείλεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Δε το λέω από κακία, αλλά και οι δύο δουλειές έχουν να κάνουν με επικοινωνία με πελάτες, και μου φαίνεται κάπως παράξενο που προτίμησαν να δώσουν τη δουλειά, χωρίς συνέντευξη σε κάποιον που ούτε καν ζει αγγλία και δε μπορούν να κρίνουν το επίπεδο της γλώσσας. αμά λες πως δεν έκανε καν αιτήσεις στις συγκεκριμένες εταιρίες.

Αλήθεια, σκεφτήκατε καθόλου πως βρήκαν τα στοιχεία σας? Σε ποιες σελλίδες κοιτάτε? Που το στείλατε το βιογραφικο?

Αλλά άμα θέλετε για σίγουρα, καλό θα ήταν πριν στείλετε τίποτα να προσπαθήσετε να τους πάρετε τηλέφωνο και να κρίνετε από εκει! Αλλά όπως λέει και η παροιμία, όπου ακούς πολλά σταφύλια, παίρνε μικρό καλάθι!

Και πάλι συγγνώμη αν φαίνομαι κάπως αρνητική!

μου ειχε δώσει 5-6 agencies η Κατερίνα και μπήκε ο άνδρας μου και έκανε εκει Login...Απο κει τον βρήκαν!!!:confused::confused::confused:

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

ασε Δεσποινακο,ο μικρος εχει ξετσου....νησει πολυ!ολο πισω του τρεχω.εχει πλακα οταν του λεω <οοοοοοοοχι> κ <μη εκειιιιιιι>

σταματαει,με κοιταει,γελαει κ συνεχιζει κ εγω ουτε στους ολυμπιακους τοσα αλματα!

δουλεια τα ιδια.μου εστειλε μειλ η προισταμενη πως θελει να τα πουμε καποια στιγμη.ουτε που της απαντησα.εχω νευριασει απιστευτα!

εσεις τι κανετε?

Αχ κοριτσάκια

Πάλι πρώτο ρεπορτάζ στις ειδήσεις είμαστε! Πάει η πατριδούλα μας, τι χάσαμε!:( Και πολύ φοβάμαι, πως θα έχουμε τα ίδια και ακόμα χειρότερα σε λίγους μήνες!

λες??? γιατι εγω παλι νομιζω πως Αυγουστος ερχεται...ολοι θα πανε στα χωρια τους....κ σιγα σιγα θα προσπαθησουν να συνηθισουν τις νεες συνθηκες :) εμενα γιατι ολα μου φαινοντε δρομολογημενα? γιατι ολα μου φαινοντε ψευτικα? οπως οταν ειχε γινει ο χαμος με το αρθρο 16...ασχετες συζητησεις στη Βουλη...απεργιες κλπ...κ εκει που εκανα την ερευνα μου για το διδακτορικο τσουκ να κ η υπογραφη της Ελλαδας....αφου το ειχαν ηδη αποφασισει:rolleyes:

Διαφημίσεις

ασε Δεσποινακο,ο μικρος εχει ξετσου....νησει πολυ!ολο πισω του τρεχω.εχει πλακα οταν του λεω <οοοοοοοοχι> κ <μη εκειιιιιιι>

σταματαει,με κοιταει,γελαει κ συνεχιζει κ εγω ουτε στους ολυμπιακους τοσα αλματα!

να επιμενεις!!! κ θα δεις που θα μαθει :) χωρις νευρα βεβαια αλλα να φαινεται οτι το εννοεις χεχε

εμεις μαθαμε να μην ανοιγουμε συρταρια κλπ...κ ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα εχει ενα αρνητικο.....μολις με δει κ ανοιξω κατι τρεχει πισω μου κ μου τα κλεινει χαχαχαχαχαχα ουτε ρουχα δεν με αφηνει να βολεψω....

αχ να τον δεις να με βοηθαει να στρωσουμε το κρεβατι....κανει τα χερακια του να το ισιωσει

Kατερίνα μπράβο στο μικρό. Σου κάνει και καλό, σε βάζει να τρέχεις!

Με τη προυσταμένη, γνώμη μου είναι να το παίξεις πιο χαλαρη. Και εμένα έγινε μια στραβη σήμερα, ένας μ@λ@κ@ς αρχιτέκτονας ήταν σίγουρος ότι πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικά, αλλά αντι να κάθομαι να εξηγω στον κάθε ένα, του έκανα το κέφι. Αμα προτιμάει το κόστος από ένα καλό design από ένα κακο, δικαίωμά του! Καμιά φορά δε μπορούν να καταλάβουν μερικοι πως αυτο που γινόταν πριν 10 χρόνια δε σημαίνει πως είναι και το σωστο. Αλλωστε, όλα τα σπίτια έχουν τα προβλήματα σου (παράδειγμα δίνω) αλλά και πάλι προτιμούν να συνεχίζουν τις κακοτεχνίες τους!

Φαιρη μου, μου φαίνεται πως πολλά έχουν συμφωνηθεί από πολύ πιο πριν. Αλλά δυστυχώς δε νομίζω κανένας να σκέφτηκε τον καημένο το λαο. Και μου φαίνεται, πως όλοι όσοι νομίζαν πως θα βγουν κερδισμένοι, μάλλον έκαναν τα λάθη τους. γιατι μάλλον και αυτοι θα τρέχουν και δε θα προλαβαίνουν!

Στην αρχη φαινόταν πως η Αγγλία ειχα πολλά να επωφεληθει από την κριση στην ευρωζώνη, αλλά τώρα φαίνεται πως η κρίση επηρεάζει τη παραγωγή!

Αστα να παν, τι σ ατα κάνουν όλοι αυτοι οι νομπελίστες οικονομολόγοι, και τρέχουν όλοι και δε προλαβαίνουν?

να επιμενεις!!! κ θα δεις που θα μαθει :) χωρις νευρα βεβαια αλλα να φαινεται οτι το εννοεις χεχε

εμεις μαθαμε να μην ανοιγουμε συρταρια κλπ...κ ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα εχει ενα αρνητικο.....μολις με δει κ ανοιξω κατι τρεχει πισω μου κ μου τα κλεινει χαχαχαχαχαχα ουτε ρουχα δεν με αφηνει να βολεψω....

αχ να τον δεις να με βοηθαει να στρωσουμε το κρεβατι....κανει τα χερακια του να το ισιωσει

μα αυτο ειναι το προβλημα,με κοιταζει με τις ματαρες του κ μου γελαει κ δε μπορω,γελαω κ εγω!δε θα με παρει ποτε στα σοβαρα..τη βλεπω τη δουλεια.

δε με νοιαζει τοσο για τα συρταρια,ή τις ντουλαπες που ηδη ανοιγει :rolleyes: ας τα κανει ανω κατω.στα καλωδια δε θελω να πηγαινει,αλλα που......εκει επιμονη,να τα φαει!:D

μα αυτο ειναι το προβλημα,με κοιταζει με τις ματαρες του κ μου γελαει κ δε μπορω,γελαω κ εγω!δε θα με παρει ποτε στα σοβαρα..τη βλεπω τη δουλεια.

δε με νοιαζει τοσο για τα συρταρια,ή τις ντουλαπες που ηδη ανοιγει :rolleyes: ας τα κανει ανω κατω.στα καλωδια δε θελω να πηγαινει,αλλα που......εκει επιμονη,να τα φαει!:D

χαχαχαχχα σε νιωθω!!!!

εγω βαζω τα χερια μουσ το στομα για να γελαω η γυρναω απο την αλλη να μη με βλεπει...εμενα εχει μανια με το στεγνωτηριο...παει κ το σταματαει κ το ανοιγει ενω στεγνωνει για να βαλει κ παιχνιδια του μεσα:D:D:D:D ειναι πολυ δυσκολο να νευριασεις τα κανουν τοσο χαριτωμενα ολα

σημερα εσκιζε χαρτακια...τον αφησα να δω τι θα κανει...μετα τα μαζευε ενα ενα κ μου τα εφερνε!!!! πως να τον μαλωσω??? επαιξε κ μετα συμμαζεψε κιολας!!!!:rolleyes:κουκουβααααα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...