Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Δεσποινακο τι κανεις?

ελπιζω το καυγαδακι σας να μην ηταν σοβαρο κ να εληξε το θεμα.πως παει η δουλεια?εχεις αρχισει τα νεα προτζεκτ?ποτε μας αφηνεις για διακοπουλες?

εμενα παντως η τραπεζα μου,για να μου δωσει δανειο,ζητησε να εχω ασφαλεια ζωης οπου κ εχω κανει αλλα για διαφορους λογους οχι μονο για το δανειο.δεν ειπαν τιποτα για πιστωτικη.

απ την αλλη ξερω ειμαι σπαταλη,δεν ειμαι εγω για καρτες.ετσι κ μου <αφησεις τα λουρια> παει!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρια,θυμασαι που σου ειχα πει να κοιτας δουλεια πρωτα κ μετα σπιτι?κανεις δε θα σου νοικιασει χωρις εστω εγγραφο προσφορας εργασιας.

κοριτσια,γενικα,οχι μονο το θεμα σπιτι.η αρχη θα ειναι δυσκολη,σιγουρα.μεχρι να ενταχθειτε στο <συστημα>

μετα ολα θα παρουν το δρομο τους

καλα σιγουρα θα κοιταξουμε πρωτα για δουλεια,ουτως η αλλως θα μεινουμε στην αρχη με το θειο.μιλησαμε και με τον αδερφο της κουμπαρας μας ο οποιος ειναι πιο λογικος ανθρωπος:-Pκαι μου ειπε οτι βρηκε δουλεια και πηγε για δοκιμαστικο.δουλεψε 3 μερες δε του αρεσε και εφυγε αλλα πληρωθηκε 40 λιρες τη μερα.οχι σαν εδω που δε σου δινουν φραγκο.μαλλον με τα παιδια θα μεινουμε σε σπιτι με 3 δωματια να μας ερχονται και λιγοτερα τα εξοδα γιατι και εκειοι δυσκολευονται.οποτε αν εχει βρει εκεινος δουλεια υποθετω οτι θα εχει χαρτι που να το λεει.

α κοριτσια να ρωτησω κατι μηπως πουλανε εκει σε βιβλιοπωλεια τα βιβλια μαθαινω ελληνικα που διδασκονται στα ελληνικα σχολεια;εχω φαει το κοσμο και εδω δε τα ξερουν καν.μονο τις μαργαριτες μπορεσα να βρω και να τις κατεβασω.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

πωπω κοριτσια χαμος γινεται στο συνταγμα.καλα τωρα λενε για τις περικοπες που θα γινουν σε αυτους που δουλευουν στην ελπε.ενας αποθηκαριος εβγαζε το χρονο 78 χιλιαρικακια!!!μεχρι και επιδομα για να αγοραζουν τυροπιτες τα παιδια τους απο το σχολειο τους δινανε!!!ελεος δηλαδη και μεις πειναμε!!γκρρρρρρρρρ!!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

καμια κοπέλα που μένει Αγγλια ΤΩΡΑ ειναι online , εχουμε 2 απαντήσεις απο εργασίες (ειναι λιγο μαλακισμένες ) αλλά δεν παύει να ειναι ξεκίνημα...pleaseeeeee!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

ελα στελλακι,ριχτα

πρωτα κανω τις ερωτησεις και μετα επικολλώ τις εργασιες....

ο ανδρας μου ειναι electronic engineer με ειδικευση στο light marine (gps βυθομετρα κλπ)

εκανε στα site που μου ειχες πει sign up και του ηρθαν 2 απαντησεις ΑΣΧΕΤΕΣ με το αντικειμενο του αλλά:

1) Αξιζει να ξενιτευτουμε για κατι τετοιο?

2) ειναι σκατοδουλειες το ξερω αλλα τι λέτε σεις, ΑΞΙΖΕΙ τόσος κόποε μεταναστευσης?

3)Αξιζει να πιαστουμε από κατι τέτοιο για αρχη?

προχωραω σε επικόλληση,

uop51syge.png

ΕΡΓΑΣΙΑ πρωτη

Good day!

>

> Thank you for the interest to our offer!

>

> Our company currently seeking Customer Service Representative to join our team.

>

> Employee Type: Part-Time Employee

>

> The major duty of the incumbent is to promptly receive and process stockbrokers payments to further transfer them applying specified method. Please inquire for detailed work scheme.

>

> Requirements:

> - Expert skill in managing payments and transfers between our company and clients.

> - Knowledge of basic payment systems.

> - Ability to schedule working hours effectively.

> - Availability of spare time (3-4 hours per day).

> - Advanced user ability to operate computer and to use Internet and e-mail.

> - Legal age.

>

> Payment basis: During the trial period you will be paid 1500 GBP per month. You will also be keeping 5% commission as bonus from every payment received from a client.

> With the current volume of clients on average your overall income will add up to 3000 GBP per month. After the trial period your base salary will go up to 2000 GBP per month, plus 8% commission (11% for financial agents with corporate bank account).

>

> Benefits:

> - Flexible work schedule.

> - Possibility to combine the job with primary employment.

> - Free training course.

>

> If you would like to apply to this vacancy and inquire more detailed information, please reply email to our Customer Service Representatives Manager.

>

> Thank you!

>

.......................

ΕΡΓΑΣΙΑ δευτερη

Good day,

We are glad to inform you that after examine your resume we came to the conclusion that you are qualified much for this position: "Financial Assistant".

Financial Assistant takes part in Commercial interactions between potential customers and our company. The job is related to remote Internet operations. Every payment order will be accompanied by detailed instruction. It is also the duty to interact and report all the details of every action you take to our manager. The brief training course is enclosed. To be successful in this role, you will need to be an energetic and flexible person with strong computing skills.

Your main duties will be to communicate with clients over the telephone or through the Internet, to conduct the reports, to fulfill our tasks following our instructions, to work with business forms on your own, to conclude agreements with our potential clients, to receive payments from potential customers. You will be able to get new information from our " Project Manager ", contact your head office and to check the report on the earnings. You will get monthly salary for your work; your salary will be divided into two parts and bonuses from each transaction depending on the amount of the deal.

My name is Amanda ".........". I will be your instructor for a month before you will obtain enough skills for independent work.

To start working you need to complete the following steps:

1. Please download the attached contract, make sure that everything is clear in it.

2. Fill out all the required fields in print letters.

3. Send it to our UK fax number '............................

Attached is a PDF version of your contract. If you do not already have Adobe PDF Reader installed please go to www.adobe.com to install it..

We'll process your contract and get in touch with you in 1-3 business days.

(τα κόκκινα τα εσβησα εγω ειναι τα στοιχεια τους, μην τους βγάλω και στο κλαρί)

uop51syge.png

Λοιπον,η πρωτη δουλεια απ οτι βλεπεις ειναι παρτ ταιμ,

<During the trial period you will be paid 1500 GBP per month. You will also be keeping 5% commission as bonus from every payment received from a client.

> With the current volume of clients on average your overall income will add up to 3000 GBP per month. After the trial period your base salary will go up to 2000 GBP per month, plus 8% commission (11% for financial agents with corporate bank account).>

τραιαλ περιοντ σημαινει πως εαν τελικα παρει τη δουλεια για καποιο διστημα θα ειναι δοκιμαστικος.ο μισθος θα ειναι 1500 λιρες(περιεργο για παρτ ταιμ) κ 5%προμηθεια

Requirements:

> - Knowledge of basic payment systems.

θα πρεπει να ξερει τα βασικα συστηματα πληρωμων

If you would like to apply to this vacancy and inquire more detailed information, please reply email to our Customer Service Representatives Manager.

κ εδω λεει θα πρεπει να κανει εκ νεου αιτηση κ αν θελει περισσοτερες πληροφοριες να τους στειλει μειλ.

στη δευτερη δουλεια,ειναι πιο καθαρα τα πραγματα.ουσιαστικα ειναι το πρωτο βημα,του εγινε προσφορα εργασιας.

We are glad to inform you that after examine your resume we came to the conclusion that you are qualified much for this position: "Financial Assistant".

θα κανει εκπαιδευση για κανα μηνα πριν αναλαβει καθηκοντα αλλα δεν διευκρινιζουν εαν αυτο το μηνα θα πληρωνεται.

προσοχη,αυτη σας εστειλε ηδη συμβολαιο να υπογραψει...σα βιαστικη μου κανει?

Στελλακι...:confused: κατι δεν παει καλα κ με τις 2

οπως ειπα για την πρωτη,ποια δουλεια παρτ ταιμ δινει 1500 λιρες κ 5% προμηθεια?

οσο για τη δευτερη καμια σοβαρη δουλεια δε θα εστελνε συμβολαιο,να υπογραφει αμεσως,χωρις καν μια συνεντευξη,να δουν ενα διαβατηριο,κατι?

επισης κ οι δυο ξεκινουν με good day κ η συνταξη τους ειναι φτωχη.θα επρεπε να ηταν πιο επισημη η επιστολη τους.με το ονομα του αντρα σου πανω,ημερομηνια,διευθυνση,υπογραφη ηλεκτρονικη.ειπες στη 2η εβαλε αυτη τα στοιχεια της,αλλα οχι τα δικα του.δεν ηταν δηλαδη προσωπικη.εκτος κ αν τα εβγαλες.

αφου κανεις αιτηση,η απαντηση τους θα πρεπει να ειναι πως σε 3 με 4 εβδομαδες θα περασεις απο συνεντευξη.ετσι κανουν οι σοβαρες εταιρειες.

αυτη ειναι η γνωμη μου

Διαφημίσεις

μισο να το διαβασει κ ο αντρας μου,μηπως καταλαβα κατι λαθος

ok περιμένω..ρώτα τον και ποια ειναι η γνώμη του περι αυτων των πραγμάτων που ρώτησα!

uop51syge.png

Στελλακι...:confused: κατι δεν παει καλα κ με τις 2

οπως ειπα για την πρωτη,ποια δουλεια παρτ ταιμ δινει 1500 λιρες κ 5% προμηθεια?

οσο για τη δευτερη καμια σοβαρη δουλεια δε θα εστελνε συμβολαιο,να υπογραφει αμεσως,χωρις καν μια συνεντευξη,να δουν ενα διαβατηριο,κατι?

επισης κ οι δυο ξεκινουν με good day κ η συνταξη τους ειναι φτωχη.θα επρεπε να ηταν πιο επισημη η επιστολη τους.με το ονομα του αντρα σου πανω,ημερομηνια,διευθυνση,υπογραφη ηλεκτρονικη.ειπες στη 2η εβαλε αυτη τα στοιχεια της,αλλα οχι τα δικα του.δεν ηταν δηλαδη προσωπικη.εκτος κ αν τα εβγαλες.

αφου κανεις αιτηση,η απαντηση τους θα πρεπει να ειναι πως σε 3 με 4 εβδομαδες θα περασεις απο συνεντευξη.ετσι κανουν οι σοβαρες εταιρειες.

αυτη ειναι η γνωμη μου

Πρωτα απο όλα σε καμία δεν αναφεραν τα στοιχεια του άνδρα μου, ΜΟΝΟ τα δικά τους....αυτα έσβησα εγώ...τις εταιρειες τους και τα ονοματεπωνυμα τους.

Επειτα στην μια (financial account ) του έλεγε " σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που έδειξες στην ζήτηση μας "

Ο άνδρας μου δεν έκανε αιτηση σε τέτοια δουλεια τέτοια αφου δεν ξέρει το ειδος...

Κατερίνα ρωτάς τον σύζηγο κατι??? Σε μερικές αγγελίες του είδους του λέει ότι κάνει εγκ\σεις in UK & ROW....ρωτα τον αν ξέρει να μας πεί τι ειναι το ROW??? (παγκόσμια? πανευρωπαικά, τι ακριβώς?)

ΥΓ....οπότε μούφες ειναι και οι 2 ε? αντε πάμε παρακάτω...για άλλες σας ευχαριστω μωρε...Θα επανέλθω εκ νέου...

uop51syge.png

Dear Miss K

Re: Staff Nurse,

Further to your application for the above post, I am pleased to confirm that you have been short-listed and would like to invite to an interview on Tuesday ? December 2009 at ??

On arrival please report to the HR Department which is based on the ground floor of ???Street , just off ???Road (map attached), 15 minutes before your scheduled interview time.

αυτο ελαβα εγω απο την τωρινη μου εργασια,μετα την αιτηση μου

Σε μερικές αγγελίες του είδους του λέει ότι κάνει εγκ\σεις in UK & ROW....ρωτα τον αν ξέρει να μας πεί τι ειναι το ROW??? (παγκόσμια? πανευρωπαικά, τι ακριβώς?)

rest of world νομιζω

ΥΓ....οπότε μούφες ειναι και οι 2 ε? αντε πάμε παρακάτω...για άλλες σας ευχαριστω μωρε...Θα επανέλθω εκ νέου...

κοιτα,θα εχετε κ τετοια ετσι?υπομονη.κανετε αιτησεις παντου.κ αυτες οι 2 που ηρθαν ειναι καλο σημαδι.καποιος κοιταξε το βιογραφικο.ειναι κ αυτο κατι.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...