Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια

στελλα πολυ σωστες οι αποριες ετσι να εχουμε και μια ιδεα.παντως απο ψαξιμο περισσοτερες αγγελιες για σπιτια(προσωπικη αποψη βεβαια,εμενα με καλυψε περισσοτερο απο τα αλλα) εχει το right move.αλλα νομιζω οτι καλυτερα ειναι να τα δεις απο κοντα και οχι απο μεσητικο γιατι θα σου χρεωσουν ενα καρο βλακειες και οταν φυγεις απο το σπιτι μπορει να κανουν αιωνες μεχρι να σου επιστρεψουν την εγγυηση.αποτι εχω διαβασει δηλαδη.θα εχει και κει εφημεριδες να κοιταξουμε απο ιδιωτες που νοικιαζουν.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα σπιτια στο rightmove εινια απο μεσιτες κ οχι απο ιδιωτες....εγω 11 χρονια που ειμαι εδω δεν μου εχουν κρατησει ποτε την εγγυση κ την παιρνω πισω, η απλα τηνα φηνω ως τελευταιο νοικι...εαν πας με ιδιωτη εκει δεν εχεις καθολου legal support...ειναι ο λογος του κ ο λογος σου....νια θα σου φτιαξω τον τοιχο τον αλλον μηνα...περναει ο μηνας...ναι τον αλλον μηνα κλπ...ενω με το γραφειο εχεις πιο δυνατη θεση ως ενοικος....εμεις πρωτη φορα παμε με γραφειο κ ολοι αυτο μας ειπαν. επισης εδω την εγγυηση την παιρνεις αμεσως πισω...γενικα τιποτα δεν καθυστερει χρονικα στην Αγγλια

το μεσιτικο δεν εχει τραγικα εξοδα...πληρωνεις για να περασεις απο πιστωτικο ελεχγο κ ζητανε κ συστατικες επιστολες . αλλα το οτι ειναι καλο να το δειτε απο κοντα ειναι το μονο σιγουρο!!! αλλο οι φωτο, αλλο απο κοντα

οσο για τα νυχια,....ξερω οτι οι Κινεζοι βγαζουν απειρα λεφτα!!!! σε καθε γωνια εχει κ απο ενα Κινεζο-μανικιουρ μαγαζι κ δουλευουν χωρις να σηκωνουν κεφαλι...μεχρι κ εδω στα μερη μας εχουμε...πιστευω πως η Αγγλιδα δεν ξερει να περιποιη8ει τον εαυτο της αλλα χαλαει πολλα σε ολα αυτα χωρις να ξερει τι της πηγαινει κλπ....πολυ δουλευει το ψευτικο νυχι

αλλα νομιζω οτι καλυτερα ειναι να τα δεις απο κοντα και οχι απο μεσητικο γιατι θα σου χρεωσουν ενα καρο βλακειες και οταν φυγεις απο το σπιτι μπορει να κανουν αιωνες μεχρι να σου επιστρεψουν την εγγυηση.

Μαρακι,

τον μεσητη τον πληρωνει ο σπιτονοικοκυρης,οχι ο ενοικος.ο πελατης ειναι εκεινος κ οχι εσυ.θελει προσοχη.το θεμα ειναι να βρεις μεσητικο που δε χρεωνει πολλα τον ελεγχο που λεει κ η φερρυ.οσο για το <καπαρο>που λεμε,εαν δεν εχεις κανει ζημια στο σπιτι,δε γινεται να μη σου το δωσουν πισω.

ειχα εναν γνωστο, μεσητη,που χρεωνε 70 λιρες το ατομο για τον ελεγχο.τον ελεγχο τον εκανε μια αλλη εταιρεια που τον χρεωνε 20.τα 50 στη τσεπη.ας μην διευκρινισω την καταγωγη του...

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

6) Υπάρχει στην Αγγλία αξιοπιστία? Δηλαδή αναγνωρίζετε το ταλέντο σου στην δουλεια, παίρνεις προαγωγές αν εισαι σωστός παραγωγικός και άριστος ή είσαι μια ζωή στα 700 ευρώ όπως στην Ελλάδα...(Ρωτάω γιατι ό άνδρας μου όταν είχε πάει για σεμινάρια στην Μινεσότα της Αμερικής, τότε ο αντιστοιχος τεχνικός στο εργοστασιο έπαιρνε 2500 δολλάρια ενώ τον άνδρα μου εδώ στην Ελλάδα τον είχε με 700 ευρω 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ και δεν αντεξε και έφυγε)

οσο για αυτο το ερωτημα,θα σου πω λιγα παραδειγματα κ εσυ βγαλε συμπερασμα.

ο πρωην μου,δουλευε σε μια εταιρεια για 2 χρονια,με τον ιδιο μισθο,στην ιδια θεση.του ειπα λοιπον αφου κανεις δε του λεει τιποτα,να ζητησει απο μονος του.γενικα ομως ηταν κοτα κ δεν εκανε κανενα βημα κ δε νομιζω μεχρι κ σημερα να εχει αλλαξει κατι.

στην πρωτη μου δουλεια,εδω,σε ιδιωτικο,μετα απο κανα εξαμηνο,ζητησα αυξηση κ δε μου την εδωσαν.αρχικα γιατι μετα απο 2 εβδομαδες δεχτηκαν κ πηρα κ προαγωγη.μετα,που δουλευα στο δημοσιο,καθε χρονο παιρνω αυξηση αλλα οχι κ προαγωγη.στον κλαδο μου,θα πρεπει να <ανοιξει>θεση για ρολο με περισσοτερες αρμοδιοτητες αλλιως θα πρεπει να βρω δουλεια σε αλλο νοσοκομειο,μια θεση που πιστευω πως εχω τα προσοντα.

στο ν/ο που ειμαι τωρα θελω να φυγω για αυτο τον λογο,αν διαβασες τα ποστ μου.

στη δουλεια του αντρα μου,επρεπε κ εκεινος να <πιεσει>λιγακι για προαγωγη κ για αυξηση αλλα του δοθηκε στο τελος.

λοιπον,οπως καταλαβαινεις,δε θα σε πιασει κανεις απο το χερι να σου πει,θες προαγωγη?αυξηση?αλλα θα το παλεψεις κ μονη σου.εξαρταται επισης το ποσο ανταγωνιστικη ειναι η δουλεια σου κ εσυ η ιδια?

το θεμα ειναι να γινει μια αρχη.οι πιθανοτητες ειναι να αρχισετε απο χαμηλα.με την παροδο του χρονου η προοδος σας ειναι κ στο χερι σας.

πιστωτικη καρτα εμεις δεν εχουμε...αν θελουμε κατι κ εχουμε λεφτα το παιρνουμε, αν οχι δεν το παιρνουμε

κ εμεις το ιδιο,εχω μπει στον πειρασμο αλλα λεω οχι...βραχος!:tongue:

Διαφημίσεις

το μεσιτικο δεν εχει τραγικα εξοδα...πληρωνεις για να περασεις απο πιστωτικο ελεχγο κ ζητανε κ συστατικες επιστολες . αλλα το οτι ειναι καλο να το δειτε απο κοντα ειναι το μονο σιγουρο!!! αλλο οι φωτο, αλλο απο κοντα

μη με κραξετε αλλα αυτο δε το καταλαβα.τι εννοεις πιστωτικο ελεγχο;κοιτανε ας πουμε ποσα βγαζεις το μηνα για να δουν αν θα μπορεις να πληρωσεις το νοικι σου;σορυ αν ειναι μπουρδα αυτο που λεω απλα δεν εχω ιδεα.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

μη με κραξετε αλλα αυτο δε το καταλαβα.τι εννοεις πιστωτικο ελεγχο;κοιτανε ας πουμε ποσα βγαζεις το μηνα για να δουν αν θα μπορεις να πληρωσεις το νοικι σου;σορυ αν ειναι μπουρδα αυτο που λεω απλα δεν εχω ιδεα.

ναι κ αυτο...κοιτανε αν μπορεις να πληρωνεις αλλα κ αν χρωστας καπου με την εννοια οτι εχεις μπλεξιματα με δικαστηρια κλπ....εαν συμβοι κατι τετοιο χρειαζεσαι εγγυητη

ναι κ αυτο...κοιτανε αν μπορεις να πληρωνεις αλλα κ αν χρωστας καπου με την εννοια οτι εχεις μπλεξιματα με δικαστηρια κλπ....εαν συμβοι κατι τετοιο χρειαζεσαι εγγυητη

εμεις δηλαδη που εχουμε το δανειο στην ελλαδα θα μας επιρρεασει καπου στο να μπορεσουμε να βρουμε σπιτι;πες μου οχιιιιιι!!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

εμεις δηλαδη που εχουμε το δανειο στην ελλαδα θα μας επιρρεασει καπου στο να μπορεσουμε να βρουμε σπιτι;πες μου οχιιιιιι!!!!!

το να εχεις δανειο δεν σημαινει οτι χρωστας :) αυτοι κοιτανε αν σε κηνυγανε για να πληρωσεις :D

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε? Τι κάνουν οι ελληνιδες μου? Πολλές ερωτήσεις ε? Πάντως λίγο πολύ αυτα που απάντησαν τα κοριτσάκια θα έλεγα και εγω.

Τι μόνο που θα σχολιάσω, ειναι που καμιά φορά τα μεσητικά γραφεία είναι λίγο μπελάς. Ζηταν πολλά, και τουλάχιστον στα μέρη μου παίρνουν και πολλά. Γυρώ στα 150 λίρες για όλα τα χαρτια. Για τον πιστωτικό έλεγχο, δε νομίζω πως μπορούν να ελέξουν τι κάνεις σε άλλες χώρες. Ισως όμως να σας ζητήσουν εγγυητή ή να πληρώσετε προκαταβολικά τους έξι πρώτους μήνες ή τουλάχιστον 3! Μαρία εσεις καλο θα ήταν να το συζητήσετε με το θείο, αν θα μπει εγγυητής. Ειναι μεγάλη ευθύνη. Ουσιαστικά, οι εγγυητές είναι οι υπεύθυνοι για το ενοίκιο σε περίπτωση που δε πληρωθει! Για αυτο εγγυητές μπαίνουν συνήθως οι γονείς. Και πρέπει μου φαίνεται να έχει κάποιο εισόδημα στην αγγλία και να δώσει και αυτος συστατικες. Από ότι καταλάβατε κορίτσια, το θέμα σπίτι δεν είναι και εύκολη υπόθεση.

Βέβαια, μπορείς να κοιτάξεις να νοικιάσεις απευθείας από ιδιώτη, αλλά για εμένα, προτιμώ την ταλαιπωρία του μεσητικου, γιατι πιστεύω πως άμα κάτι πάει λάθος, μπορείς να απευθυνθεις σε αυτούς, ακόμα και στην επρίπτωση που δε το διαχειρίζονται!

Διαφημίσεις

Για τις πιστωτικές, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά μια φορά κάποιος μου είχε πει πως είναι καλό να έχεις πιστωτική, γιατι βοηθάει στο πιστωτικό σου σκορ, που ίσως βαλει χρήσιμο όταν ψαχνεις για δάνειο. Moυ είχαν πει ακόμα πως καλο είναι να έχεις standing orders, για να δείξεις πώς είσαι τυπικός στις πληρωμες σου! Φαντάζομαι όλες μας πια έχουμε standing orders.

Eγώ εχω τη πιστωτική από το τεσκο, τη χρησιμοποιώ για να μαζεύω λίγους παραπάνω clubcard πόντους, αλλά στο τέλος του μήνα πάντα εξοφλώ όλο το ποσο. Μου φαίνεται χαζό να πληρώνω τον τόκο. Και ούτε καταλαβαίνω μερικούς που νομίζουν πως η πιστωτική είναι ένα παραπάνω εισόδημα!

Πώς τα περάσατε εσείς?

Τι καιρό σας έκανε εσάς? έριξε ένα μπουρίνι στη δουλειά, σκοτείνιασε ο ουρανός, αστραπές, καταιγίδες. Ετσι για να επανέλθουμε στα καθιερωμένα!

Κατά τα άλλα, ρίξαμε και ένα ωραίο καυγαδάκι με τον αντρούλη το απόγευμα, στενοχωρήθηκα κάπως, αλλά τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα! Το γέλιο είναι που οι καυγάδες μας συνήθως δεν είναι και πολύ δικαιολογημένοι, γιατί και οι δύο το ίδιο λέμε, απλώς με διαφορετικό τρόπο!:confused:

ας μην διευκρινισω την καταγωγη του...

Να την διευκρινήσω εγώ?? Τούρκος μουσουλμάνος??? έλα πέστο μου να ρίξω γέλια!!!:rolleyes::rolleyes:

Πώς τα περάσατε εσείς?

Τι καιρό σας έκανε εσάς? έριξε ένα μπουρίνι στη δουλειά, σκοτείνιασε ο ουρανός, αστραπές, καταιγίδες. Ετσι για να επανέλθουμε στα καθιερωμένα!

Δεσποινακι τι νομίζεις ότι ο καιρός εδώ ειναι χάρμα??? Ξέρεις πόσο καιρο συνεφιάζει και ξαναβγάζει ήλιο??? Πριν καμια εβδομάδα έριξε και εδώ κατι καρεκλες ΠΟΛΥ ασυνηθιστο για την εποχή μας ΕΛΛΑΔΑ..

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

καλημερα κοριτσακια.

δηλαδη θα ταλαιπωρηθουμε λιγακι και με το σπιτι,ενταξει δε νομιζω ο θειος να εχει προβλημα να μπει εγγυητης.ποτε δε ξερεις ομως σωστα;

Δεσποινακι τι νομίζεις ότι ο καιρός εδώ ειναι χάρμα??? Ξέρεις πόσο καιρο συνεφιάζει και ξαναβγάζει ήλιο??? Πριν καμια εβδομάδα έριξε και εδώ κατι καρεκλες ΠΟΛΥ ασυνηθιστο για την εποχή μας ΕΛΛΑΔΑ..

αυτο ελεγα και γω τις προαλλες οτι μας κανει πολυ αγγλικο καλοκαιρι φετος ολο βροχη και συννεφια.μαλιστα ειπαν οτι απο αυριο ξαναχαλαει ο καιρος.βρε στελλα μας προετοιμαζει ο καιρος για να μη μας ερθει αποτομα η αλλαγη!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?

Στελλακι μου οχι.πιο κοντινη μας καταγωγης.μου αρεσει που μου το ελεγε κ γελαγε,πως εκμεταλλευεται τον κοσμο.

για αυτο προσοχη.

Μαρια,θυμασαι που σου ειχα πει να κοιτας δουλεια πρωτα κ μετα σπιτι?κανεις δε θα σου νοικιασει χωρις εστω εγγραφο προσφορας εργασιας.

κοριτσια,γενικα,οχι μονο το θεμα σπιτι.η αρχη θα ειναι δυσκολη,σιγουρα.μεχρι να ενταχθειτε στο <συστημα>

μετα ολα θα παρουν το δρομο τους

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...