Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

κοιτα...εγω δεν μπορω να σου πω εδω θα ειστε καλυτερα απο την Ελλαδα η το αντιθετο...ποτε δε ξερεις τι ευκαιριες σου βρισκοντε...πιστευω ομως πως το αν κανετε ενα καλο κουμαντο κ δειτε οτι δεν παει στην Αγγλια θα γυρισετε εγκαιρως στην Ελλαδα ωστε να μην χρεωθειτε περισσοτερο...το παιδι σας πανω απ ολα θελει την αγαπη σας...κ με ενα λιγοτερο μπλουζακι μπορει να ειναι χαρουμενο :) ειμαι απο φτωχη οικογενεια που για να με σπουδασουν 3 χρονια δεν ειχαν ουτε βρακι να αγορασουν....εγω δουλευα οταν ημουν φοιτητρια αλλιως δεν βγαιναμε...οποτε νιωθω τους φοβους σου :) οπως λεει κ η διαφημιση μια δοκιμη θα σας πεισει χαχαχαχα εχετε κ το θετικο οτι εχετε κ εναν θειο....ολο κ κατι θα βρεθει...κ ειπαμε αν δεν πανε καλα τα πραγματα τα μαζευετε κ φευγετε :) ουτε γατα ουτε ζημια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λες ε;τι να πω δε ξερω.ασε και ξερω πως ειναι να σπουδαζεις και να δουλευεις ταυτοχρονα.μπορει να μην ειμασταν πλουσιοι αλλα οερνουσαμε καλα και εκει παθαμε οικονομικη καταστροφη.δεν ειχαμε ουτε ενα 2ευρω.ασε και το ξερω πολυ καλα το σκηνικο.ειναι δυσκολο αλλα και τιποτα σε αυτη τη ζωη δεν ειναι ευκολο.σωστα;αντε να δουμε τι θα γινει.μιλησε και ο αντρεας με τη δικηγορο σημερα και μας ειπε οτι θα παρει το λιγοτερο ενα χρονο αυτη η διαδικασια.οποτε τα λεφτα εκεινα προς το παρον τα ξεχναμε!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

δεν εχω καταλαβει τι εχετε παθει...ισως εχω χασει καποια ποστς σου....αλλα ολα κυκλος ειναι κουκλα μου :) θα δεις που ολα θα πανε καλα γιατι ειστε ανθρωποι εργατικοι που σας ενδιαφερει η προοδος κ να προσφερετε ενα καλυτερο μελλον στο παιδι σας :)

ειναι πολυ απλο θα σου το εξηγησω και θα καταλαβεις.

οταν αρχισα τις σπουδες μου της μανας μου της καρφωθηκε να ανοιξει ενα μαγαζι πανω στο οποιο δεν ειχε την παραμικρη εμπειρια και το ανοιξε βασιζομενη στη δικη μου.2χρονια προυπηρεσια τοτε εγω.χωρις να με ρωτησει.χωρις να εχει μπατζετ απο πισω της.πηγε λοιπον και πηρε δανεια απο οοοοοοοοοολες τις τραπεζες και αρχισε να στηνει το μαγαζι στο νεο κοσμο.ριχνοντας με στο φιλοτιμο με "αναγκαζε" να δουλευω σε ενα μαγαζι που ποτε δεν ηθελα.εγω τοτε ημουν 19 χρονων και ηθελα να βγω εξω με τις φιλες μου και να διασκεδασω.εκανα εντομεταξυ δυο ειδικοτητες.το μαγαζι(αναμενομενο)δεν πηγαινεκαθολου καλα.αναγκαστηκα να σταματησω τη μια ειδικοτητα γιατι δε με εφτανε το 24ωρο.να σημειωσω δε οτι δε πληρωνομουν,οι βαθμοι μου πεφτανε συνεχως γιατι δεν πηγαινα τις εργασιες μου οι οποιες θελανε περιοδικα για να γινουν τα οποια θελαν λεφτα για να αγοραστουν τα οποια δεν υπηρχαν!!!!

ετσι αντι να αποφασισει να το κλεισει και να σωσουμε οτι μπορουσαμε αποφασιζει να το μεταφερει σε αλλη περιοχη.10 χιλιαρικα μεσα με αυτη τη κινηση.τελειωνω τη σχολη και θελουν να με στειλουν εκεινοι σε κομμωτηριο για να ξεκινησω πρακτικη.δε με αφησε γιατι ποιος θα εμενε στο μαγαζι.εντομεταξυ βρηκε εναν μ@λ@κ@ και τα εφτιαξε τον οποιο ποτε δε συμπαθησα και δικαιως γιατι μας κατακλεβε τη δουλευε κανονικα.αποτελεσμα 50 χιλιαρικακια σε τεβε και ικα.

γνωριζω τον αντρα μου και αποφασιζουμε να φυγουμε να παμε στη κω.να γλυτωσω απο αυτη τη κατασταση και να παρω τη ζωη στα χερια μου.εχοντας ο αντρεας ενα αμαξι με δανειο περνουμε αλλο ενα το γιατι μη με ρωτας το πηραμε πανω στη κ@υλ@ μας.8χιλιαρικα εκει και αλλα 4 το υπαρχον αμαξι.παμε στη κω που ειχαμε σπιτι και βλεπουμε ενα σπιτι ερειπιο.πηραμε δανειο 10 χιλιαδες για να το φτιαξουμε.τοτε μπενανε στο σπιτι μας 2400 το μηνα και τα πληρωναμε ολα μια χαρα.ο πατερας του ομως το σπιτι δε το εχει ξεπληρωσει και οχι μονο αυτο το εχει βαλει και υποθηκη.πληρωνουμε δηλαδη ενα σπιτι το οποιο μπορει και να μας το παρουν.μενω εγκυος εγω και πρεπει να σταματησω τη δουλεια.ο αντρεας ειχε αρχισει και ειχε προβληματα με τη δικη του,δε τους πληρωναν και τετοια.

αποφασιζουμε να γυρισουμε αθηνα γιατι εχοντας προβλημα με την εγκυμοσυνη δε μπορουσαμε να μεινουμε εκει,δεν υπηρχε ουτε αναισθησιολογος.γυρναμε και αρχιζουν τα πραγματικα βασανα.αυτος που τα ειχε η μανα μου ηθελε να παρει το αμαξι μας που θελαμε να το πουλησουμε γοα τον ανηψιο του και να τα πληρνει εκεινος.το τρακαρε και το εκανε σμπαραλια και δε πληρωνε τιποτα ο ανηψιος.πλαστογραφισε υπογραφες και παριστανε τον αντρεα στις τραπεζες!!!!!!αστα να πανε.βρισκει ο αντρεας δουλεια και δουλευει 16ωρα για 1200 ευρω αλλα τι να καναμε.ξεπληρσαμε το αμαξι που ειχε ο αντρεας και μας μεινανε το δανειο του σπιτιου και το αμαξι το δευτερο.μαζεβουμε καποια λεφτα για να φτιαξουμε τη κουζινα που ηταν χαλια και επειδη ο εν λογω κυριος ηταν ξυλουργος θα του διναμε 600 ευρω για ξυλα και θα μας την τοποθετουσε δωρεαν.ηρθε μου ξυλωσε ολη τη κουζινα με μωρο 2 μηνων και η καινουργια κουζινα ακομα ερχεται!!!!!η κατσαριδες που βγαινανε απο την αποχετευση ηταν συνεχες φαινομενο.ολο και καποια θα ερχοταν πανω μου,ειχαμε γινει κολλητες πια!!!!μαζεψαμε λεφτα σιγα σιγα και περναμε κομματι κομματι την κουζινα απο το ικεα.2 μηνων ηταν ο γιαννης οταν ξεκινησε και τα χριστουγεννα τελειωσαμε.εχει κατι μερεμετια ακομα.

και ερχομαστε στο σημερα οπου ο αντρεας κανει 5 μηνες να πληρωθει και εγω δε δουλευω.ε τι σκατα δε θα ειναι καλυτερα στην αγγλια;;;;;;

τωρα λοιπον ξερεις....

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Κοριτσια ο άνδρας μου έχει κάνει πολλές πολλές αιτήσεις, φως στο τούνελο όχι ακόμα....θα δούμε!!!!

Στελλακι υπομονη,επιμονη κ καλη ειτυχια.στις αιτησεις που στελνει γραφει κ κοβερ λετερ?εχει πει κανα ψεματακι τυπου,ερχομαι τον επομενο μηνα στο ΗΒ για αναζητηση ευκαιρων κ εξελιξη επαγγελματικης πορειας κλπ?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Βρε Μαρακι μου,

δεν καταλαβα καποια σημεια.λες οτι εχετε σπιτι στην κω αλλα δεν το εχει ξεπληρωσει ο πεθερος σου?ποιανου ειναι τελικα το σπιτι?

εχετε δηλαδη 2 σπιτια κ ενα αμαξι

χρεος 18000 κ εισοδημα 1600 το μηνα κ οτι μπορεις κ εσυ?

οσο για το αν τα καταφερετε εδω ή οχι,αν θα ειναι καλυτερα εδω ή οχι κανεις δε θα μπορεσει να σας το βεβαιωσει.

μεγαλο ρολο παιζει επισης οχι μονο τι ευκαιριες θα σας δοθουν αλλα κ πως θα χειριστειτε καποιες καταστασεις

εγω σημερα εβαλα πεδιλο...μετα επιασε βροχη ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΑ κ μετα μου ξεκολλησε ο πατος....πιο πολυ ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κ οταν γυρισα σπιτι προσεξα οτι ο μισος πατος ειχε κοπει κ εξαφανιστει ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ εις τριπλουν

:P:p:p καλα,περπατουσες χωρις πατο?χαμπαρι δεν πηρες?χαχαχαχαχαχα :P:p:p

Κατερινούλα

Τι κάνετε εσεις? Εφυγε η κουμπαρούλα?

Τελικά εσεις θα πάτε καθόλου ελλάδα? Με τη βάπτιση του μικρού τι θα γίνει?

Τι ωραία η εικόνα με τη πισίνα σας και τα πιμς σας! Καλά περνάτε!

Δεσποινακο εσυ εβαλες καπελο,δε μας ειπες?

η βαφτιση του χιονομπαλη εχει αναβληθει για του χρονου το καλοκαιρι,πρωτα ο θεος.

ελλαδα ναι θα παμε.τον αυγουστο θα ερθει η αλλη κουμπαροφιλεναδα μου κ κατα σεπτεμβρη,που βαζουν κ πολυ καλες προσφορες τα ταξιδιωτικα,κ δεν ειναι πηχτρα στον κοσμο,θα παμε να ριξουμε κ εμεις τις βουτιτσες μας.

Αχ, παω για το μπανάκι μου να δροσιστώ τώρα που δρόσισε κάπως!

ευτυχως σημερα ο αντρας μου ειχε μιση μερα αδεια κ απ τις 5μιση με 7 την εβγαλα στην μπανιερα,το παιζα γοργονα.δεν την παλευα αλλο

Βρε Μαρακι μου,

δεν καταλαβα καποια σημεια.λες οτι εχετε σπιτι στην κω αλλα δεν το εχει ξεπληρωσει ο πεθερος σου?ποιανου ειναι τελικα το σπιτι?

εχετε δηλαδη 2 σπιτια κ ενα αμαξι

χρεος 18000 κ εισοδημα 1600 το μηνα κ οτι μπορεις κ εσυ?

οσο για το αν τα καταφερετε εδω ή οχι,αν θα ειναι καλυτερα εδω ή οχι κανεις δε θα μπορεσει να σας το βεβαιωσει.

μεγαλο ρολο παιζει επισης οχι μονο τι ευκαιριες θα σας δοθουν αλλα κ πως θα χειριστειτε καποιες καταστασεις

αυτο το σπιτι ειναι ενα μεγαλο σπιτι χωρισμενο στα δυο.εχουν γινει δηλαδη δυο σπιτια.το ενα θα το παρει ο αντρεας και το αλλο ο αδερφος του.εμεις τα μαθαμε εκ των υστερων οτι ειναι υποθηκευμενο.και το χρεος ειναι αυτο αλλα τοτε δουλευα και γω οποτε δεν ειχαμε προβλημα να τα πληρωνουμε.οταν σταματησα ομως και χτυπησε και η κριση τοτε τα πραγματα δυσκολεψαν παρα πολυ καταλαβες;

mitt barn är mitt liv

16-01-10

:P:p:p καλα,περπατουσες χωρις πατο?χαμπαρι δεν πηρες?χαχαχαχαχαχα :P:p:p

χαμπαρι σου λεω φιλεναδα...περπαταγα μονο με την πανω σολα :D:D:D:D:D:D:D

καλημερες κοριτσια!!!! σημερα νιωθω ετυτυχια ανεξηγητη αχαχαχααχ

Μαρακι λυπαμαι πολυ για ολα οσα εχετε περασει...ευχομαι απο εδω κ στο εξης ολα να σας πανε καλα κ πανω απ ολα να ξεχρεωσετε!!! κ εγω δε μπορω τα χρεη...να φανταστεις πιστωτικη καρτα εμεις δεν εχουμε...αν θελουμε κατι κ εχουμε λεφτα το παιρνουμε, αν οχι δεν το παιρνουμε :rolleyes:

ολα να σας πανε καλα :)

Διαφημίσεις

Στελλακι υπομονη,επιμονη κ καλη ειτυχια.στις αιτησεις που στελνει γραφει κ κοβερ λετερ?εχει πει κανα ψεματακι τυπου,ερχομαι τον επομενο μηνα στο ΗΒ για αναζητηση ευκαιρων κ εξελιξη επαγγελματικης πορειας κλπ?

ναι αμε...και cover letter και ότι Αρχη Αυγουστου μπορεί να είναι Αγγλία!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Ερωτησεις κρίσεως φιλες μου, (πλακίτσα, όσες ξέρετε και θέλετε απαντηστε μου)

1) έχω ΜΑΛΛΟΝ μπερδεψει στο κεφάλι μου το διαμέρισμα με το FLAT (μάλλον επειδη σκέφτομαι ελληνικά...Δηλαδη, στην Αγγλία ένα FLAT μπορούμε να το νοικιάσουμε μόνη μας σαν οικογένεια (3 άτομα) ΟΛΟ?? Ποια η διαφορά του FLAT απο το Αpartment??

2) Εκει υπάρχουν οι όροι που είχα συναντησει στην Ολλανδία?? Empty, Fully furnished και semi furnished? To fully (με κρεββάτι, τραπεζαρία, ηλεκτρικές και κάποια λίγα ακόμα), ενω το semi (μόνο ηλεκτρικές συσκευες)???

3) Ξέρει καμία τι γίνετε με εφορία??? Δηλαδη αν θέλω να έρθω και να ξεκινησω με το nail art ρε παιδι μου (αν κάνω έναρξη στην εφορία τους) είναι σαν την Ελλάδα? Βρέξει χιονίσει βγάλεις δεν βγάλεις αυτον τον μήνα λεφτά στην εφορία θα τα σκάσεις??? Στην Ολλανδία θυμάμαι έκανες έναρξη αλλά αν δεν έβγαζες λεφτά έναν μήνα δεν χρειαζόταν να καταβάλεις χρηματικό ποσό...Στην Αγγλία τι παίζει?

4) Τα ρούχα που φοράτε τον καλοκαιρι είναι ελαφρια χειμωνιάτικα ή κανονικά καλοκαιρινά?? Για να ξέρω τι θα πάρει μαζί του ο σύζηγος μην του δώσω περιττα πράγματα και κουβαλάει άδικα....

5) Οι εργασίες εκει ΣΥΝΗΘΩΣ τι καλυπτουν στον εργαζόμενο??? αν ξέρετε...Δηλαδή, του καλυπτουν το Insurance του και τις μετακινησεις του (του βγάζουν κάποια μηνιαια κάρτα συγκοινωνιωνγια να πηγαίνει στην δουλεια ΙΣΩΣ ή του παρέχουν επιβατιγό φορτηγάκι να περνάει να τον παίρνει παράδειγμα ή αυτοκινητο?? Ή αυτα τα βάζει εξτρά απο την τσέπη του ο εργαζόμενος? (το ρωτάω πάλι εν συγκρίση με την Ολλανδία που σου πλήρωνε το insurance σου το μηνιαίο (μαζί με οδοντιατρική κάλυψη) όχι μόνο το δικό σου αλλά και της οικογένειας σου και σου παρείχαν μια απο τις τρείς επιλογες μετακίνησης για να πας στην δουλεια)

6) Υπάρχει στην Αγγλία αξιοπιστία? Δηλαδή αναγνωρίζετε το ταλέντο σου στην δουλεια, παίρνεις προαγωγές αν εισαι σωστός παραγωγικός και άριστος ή είσαι μια ζωή στα 700 ευρώ όπως στην Ελλάδα...(Ρωτάω γιατι ό άνδρας μου όταν είχε πάει για σεμινάρια στην Μινεσότα της Αμερικής, τότε ο αντιστοιχος τεχνικός στο εργοστασιο έπαιρνε 2500 δολλάρια ενώ τον άνδρα μου εδώ στην Ελλάδα τον είχε με 700 ευρω 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ και δεν αντεξε και έφυγε)

7) Ποια είναι η γνώμη σας για το ψάξιμο σπιτιου?? Καλύτερα μέσω sites, υστερα απο καμια τοπικη εφημεριδα, απευθειας να μιλησουμε με σπιτονοικοκυριδες ή με μεσιτικά γραφεία?

:cool: Τέλος κάτι που απασχολει εμενα αποκλειστικα, σαν γυναικες τι κινηση βλεπετε στο manicure pedicure nail art οι αγγλίδες??? περιποιουνται τον εαυτο τους?

Συγγνώμη που σας κάνω συγκρίσεις αλλά μόνο έτσι μπορώ να βγάλω μια κάποια γνώμη και άποψη παραπάνω....Σας ευχαριστω κοπελίτσες μου εκ των προτέρων

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Ερωτησεις κρίσεως φιλες μου, (πλακίτσα, όσες ξέρετε και θέλετε απαντηστε μου)

1) έχω ΜΑΛΛΟΝ μπερδεψει στο κεφάλι μου το διαμέρισμα με το FLAT (μάλλον επειδη σκέφτομαι ελληνικά...Δηλαδη, στην Αγγλία ένα FLAT μπορούμε να το νοικιάσουμε μόνη μας σαν οικογένεια (3 άτομα) ΟΛΟ?? Ποια η διαφορά του FLAT απο το Αpartment??

καμια διαφορα,διαμερισματα ειναι κ τα 2.απαρτμεντ συνηθως λενε οταν ειναι σε μπλοκ απο διαμερισματα,αλλα οχι απαραιτητα.μπορεις να νοικιασεις οτι θες.κοιτα μονο ποσες κρεβατοκαμαρες εχει κ τι σε βολευει

2) Εκει υπάρχουν οι όροι που είχα συναντησει στην Ολλανδία?? Empty, Fully furnished και semi furnished? To fully (με κρεββάτι, τραπεζαρία, ηλεκτρικές και κάποια λίγα ακόμα), ενω το semi (μόνο ηλεκτρικές συσκευες)???

ααααα εδω θελει προσοχη.καμια φορα γραφουν αναλυτικα τι εχει το σπιτι οποτε καλυτερα να διαβαζεις τις αγγελιες προσεχτικα.white goods ειναι τα ηλεκτρικα (κουζινα,ψυγειο,πλυντηριο) οσο για τα επιπλα,εχουν κρεβατια,ντουλαπα,ισως κομοδινα.τραπεζαρια 5 σπιτια αλλαξα,κανεις δεν ειχε.μονο coffee table,μπορει ομως να φανεις πιο τυχερη.

3) Ξέρει καμία τι γίνετε με εφορία??? Δηλαδη αν θέλω να έρθω και να ξεκινησω με το nail art ρε παιδι μου (αν κάνω έναρξη στην εφορία τους) είναι σαν την Ελλάδα? Βρέξει χιονίσει βγάλεις δεν βγάλεις αυτον τον μήνα λεφτά στην εφορία θα τα σκάσεις??? Στην Ολλανδία θυμάμαι έκανες έναρξη αλλά αν δεν έβγαζες λεφτά έναν μήνα δεν χρειαζόταν να καταβάλεις χρηματικό ποσό...Στην Αγγλία τι παίζει?

αυτο δεν το ξερω κουκλα μου.σιγουρα παντως εδω αν θες να κανεις κατι δικο σου,μπορεις να δηλωσεις στην εφορια σελφ εμπλουμεντ.θα ρωτησω την κουνιαδα μου που ειναι αν ειναι κ θα επανελθω.

4) Τα ρούχα που φοράτε τον καλοκαιρι είναι ελαφρια χειμωνιάτικα ή κανονικά καλοκαιρινά?? Για να ξέρω τι θα πάρει μαζί του ο σύζηγος μην του δώσω περιττα πράγματα και κουβαλάει άδικα....

οταν ερχονται φιλοι εδω,τους λεω να φερουν λιγο απ ολα ασχετα απ τον καιρο.ας εχει δηλαδη κανα μπουφαν κ κανα φουτερ,αλλα κ κοντομανικα κ σορτς.

5) Οι εργασίες εκει ΣΥΝΗΘΩΣ τι καλυπτουν στον εργαζόμενο??? αν ξέρετε...Δηλαδή, του καλυπτουν το Insurance του και τις μετακινησεις του (του βγάζουν κάποια μηνιαια κάρτα συγκοινωνιωνγια να πηγαίνει στην δουλεια ΙΣΩΣ ή του παρέχουν επιβατιγό φορτηγάκι να περνάει να τον παίρνει παράδειγμα ή αυτοκινητο?? Ή αυτα τα βάζει εξτρά απο την τσέπη του ο εργαζόμενος? (το ρωτάω πάλι εν συγκρίση με την Ολλανδία που σου πλήρωνε το insurance σου το μηνιαίο (μαζί με οδοντιατρική κάλυψη) όχι μόνο το δικό σου αλλά και της οικογένειας σου και σου παρείχαν μια απο τις τρείς επιλογες μετακίνησης για να πας στην δουλεια)

μακαρι να μας πληρωναν τη συγκοινωνια στελλακι μου!ποσα λεφτακια θα γλυτωναμε!!εν μερει εχεις δικιο.μεγαλες εταιρειες,βαζουν βανακια σε κεντρικες στασεις για το προσωπικο,να τους παει δουλεια,αλλα τη μεγαλυτερη αποσταση την καλυπτει μονος του ο υπαλληλος.

εδω ο εργοδοτης πληρωνει την ασφαλεια σου,αλλα τα φαρμακα τα πληρωνεις μονος.μονο οι εγκυοι εχουν δωρεαν φαρμακα κ οι ανω των 65?οδοντιατρικη δεν υπαρχει.μονος σου πληρωνεις κ παλι.μονο οι εγκυες κ για ενα χρονο μετα το μωρο εχουν δωρεαν οδ/κη περιθαλψη.

6) Υπάρχει στην Αγγλία αξιοπιστία? Δηλαδή αναγνωρίζετε το ταλέντο σου στην δουλεια, παίρνεις προαγωγές αν εισαι σωστός παραγωγικός και άριστος ή είσαι μια ζωή στα 700 ευρώ όπως στην Ελλάδα...(Ρωτάω γιατι ό άνδρας μου όταν είχε πάει για σεμινάρια στην Μινεσότα της Αμερικής, τότε ο αντιστοιχος τεχνικός στο εργοστασιο έπαιρνε 2500 δολλάρια ενώ τον άνδρα μου εδώ στην Ελλάδα τον είχε με 700 ευρω 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ και δεν αντεξε και έφυγε)

θα σου απαντησω πιο μετα γιατι ειναι μεγαλο θεμα κ θα σουυ πω βασισμενη σε δικες μου εμπειριες.

7) Ποια είναι η γνώμη σας για το ψάξιμο σπιτιου?? Καλύτερα μέσω sites, υστερα απο καμια τοπικη εφημεριδα, απευθειας να μιλησουμε με σπιτονοικοκυριδες ή με μεσιτικά γραφεία?

υπαρχουν σελιδες οπως το ραιτ μουβ,το φαιντ α προπερτυ που εχει μαζεμενα πολλα μεσιτικα.πιστευω λοιπον μεσω ιντερνετ απο μεσιτικο,οπωσδηποτε να δεις το σπιτι πρωτα γιατι υπαρχουν πολλες παγιδες

:cool: Τέλος κάτι που απασχολει εμενα αποκλειστικα, σαν γυναικες τι κινηση βλεπετε στο manicure pedicure nail art οι αγγλίδες??? περιποιουνται τον εαυτο τους?

οριμενες,δεν κανουν κ τιποτε αλλο κ αλλες παλι καθολου:tongue: αν πατε σε καλη περιοχη,κ κανεις διαφημιση του εαυτου σου,θα βρεθει πελατεια

θα επανελθω

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...