Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Πωπω, τι καιρός είναι αυτος! Τι ζέστη, μια δυο μέρες ακόμα να συνεχιστει και θα αρχίσω και εγώ να παρακαλάω να βρέξει! Παλι καλά σα να δρόσισε κάπως τώρα. Βέβαια έχω πόρτες παράθυρα ανοιχτα, και άντε να δούμε τι επισκέπτες θα έχουμε! Μου φαίνεται πως όλο το βράδυ ο αντρούλης θα κυνηγάει αραχνες!

Μήπως να κανονίζαμε καμιά συνάντηση για το Σαββατοκύριακο? αμα κρατήσει έτσι ο καιρός, θα είναι ωραια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιρη πως φαίνεται η καλή ελληνίδα νοικοκυρα!

Τελικά τη μετακόμιση θα την κάνετε μόνοι σας ή θα πάρετε μεταφορική? Μακάρι να είναι και η τελευταία σας!

Το παλιό το σπίτι πότε το ξενοικιάζετε?

Κατερινούλα

Τι κάνετε εσεις? Εφυγε η κουμπαρούλα?

Τελικά εσεις θα πάτε καθόλου ελλάδα? Με τη βάπτιση του μικρού τι θα γίνει?

Τι ωραία η εικόνα με τη πισίνα σας και τα πιμς σας! Καλά περνάτε!

Φαιρη πως φαίνεται η καλή ελληνίδα νοικοκυρα!

Τελικά τη μετακόμιση θα την κάνετε μόνοι σας ή θα πάρετε μεταφορική? Μακάρι να είναι και η τελευταία σας!

Το παλιό το σπίτι πότε το ξενοικιάζετε?

11 του μηνα μπαινουμε στο καινουριο κ βγαινουμε απο το παλιο...αλλα θα ερθω κανα δυο μερες μετα να το καθαρισω....

μετακομιση μονοι μας δεν γινεται με τοσα επιπλα κ εμενα με χιλια δυο θεματακια αυχενα κ πλατης.΄...μεταφορικη καλυτερα :)

Διαφημίσεις

Στα δικά μου τώρα, ωραία πέρασα το Σαββατο. Είχε πλάκα στις ιπποδρομίες, είμασταν και στο premier enclosure και ήταν όλοι κυριλέ και με τα καπελάκια τους! Αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, έχασα 19 λίρες. Την επόμενη φορα! Και μετά πήγαμε για φαγητο και χορο! Πολύ ωραία ήταν, τώρα περιμένουμε το γάμο, που πρέπει να είναι πολύ ωραίος. Η δεξίωση θα γίνει στο παρτικο της κοπέλας, που από ότι κατάλαβα πρέπει να έχει ένα πολύ μεγάλο κήπο. Θα είναι ο πρώτος μου αγγλικός γάμος!

Φαιρη

Πως τα καταφέρατε να μη χάσετε το ενοίκιο. Σε κάθε μετακόμιση μας, πάντα πληρώναμε δυο ενοίκια για πάνω από 2 βδομάδες. Βέβαια και οι δυο μας είμαστε άχριστοι στις διαπραγματεύσεις!

Φαιρη

Πως τα καταφέρατε να μη χάσετε το ενοίκιο. Σε κάθε μετακόμιση μας, πάντα πληρώναμε δυο ενοίκια για πάνω από 2 βδομάδες. Βέβαια και οι δυο μας είμαστε άχριστοι στις διαπραγματεύσεις!

ποτε δεν μου εχουν κρατησει το deposit...>αλλα σαπουνιζω κ τοιχους αμα λερωσουν:rolleyes: τωρα θα πληρωσουμε το μισο αφου φευγουμε σχεδον στα μισα του μηνα...εγω Δεσποινα μου γενικα κανω παζαρια κ διαπραγματευομαιχεχε..

Και εμείς είπαμε την επόμενη φορά θα πάρουμε μεταφορική! Μαζεύτηκαν αρκετά επιπλάκια! Αλήθεια. πόσο θα σας στοιχήσει?

γυρω στα 150 8α μας παει....θα παρουμε man and van....2 αντρες θα ερθουν με το φορτηγο τους

Mπα δυστυχώς, πρέπει να αρχίσω να διαπραγματεύομαι καλύτερα.

Στα σπίτια, ότι έλεγε το agency για μέρα παραλαβης. Φοβόμουν τρομάρα μου, μη χάσω το σπίτι!

Πολύ καλή η τιμή! Μάλλον στην επόμενη μετακόμιση μου θα σε βάλω να κανονίσεις! Χιχιχι!

Διαφημίσεις

Μαρια

Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Μακάρι να την πάρεις τη δουλίτσα. Πώς του φάνηκε του παιδιού σου τα αγγλικά?

σε ευχαριστω δεσποινακι μου.εδω ειναι η δουλιτσα ελλαδα,μπας και μαζεψουμε τιποτις και ερθουμε κατα κει.προς το παρον εχουμε 2450 ευρω για εισητηρια και πρωτα εξοδα.

ελπιζω του μικρου να μη του κακοφανουν τα αγγλικα:D:D:D

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ελπιζω του μικρου να μη του κακοφανουν τα αγγλικα:D:D:D

σε αυτη την ηλικια δεν παθαινουν τιποτα αμα ακουνε διαφορετικες γλωσςσες....θα δεις ποσο καλα θα καταλαβαινει κ ποσο γρηγορα θα μαθει κ τα αγγλικα ταυτοχρονα....μην ανησυχεις καθολου γι αυτο...

σε αυτη την ηλικια δεν παθαινουν τιποτα αμα ακουνε διαφορετικες γλωσςσες....θα δεις ποσο καλα θα καταλαβαινει κ ποσο γρηγορα θα μαθει κ τα αγγλικα ταυτοχρονα....μην ανησυχεις καθολου γι αυτο...

το εχω πολυ αγχος αυτο φαιρη μου πραγματικα.γενικα εχω αγχος για το παιδι μου γιατι για εκεινον γινονται ολα.θα καταφερουμε να του προσφερουμε μια καλυτερη ζωη η θα ειναι ακομα αλλο ενα λαθος βημα και θα γυρισουμε στην ελλαδα πιο χρεωμενοι απο πριν;δε ξερω πραγματικα.ειναι πολυ δυσκολο ολο αυτο.ειμαι λιγο σε αδιεξοδο.εχω συνεχεια μουτρα στεναχωριεμαι και τρωω ολη την ωρα,εχω φτασει 63 κιλα!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...