Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια,βλεπω δεν κατσατε κ εσεις πολυ μετα?

Φερρυ,μου αρεσει κ εμενα πολυ το κινετικς αλλα αν εχω καταλαβει καλα,πρεπει να εχεις κ το εξ μποξ?τα χριστουγεννα ηθελα να το παρω αλλα ειχε καπου στα 400,δεν ξερω ποσο εχει παει τωρα,ισως το παρουμε οταν γυρισω φουλ ταιμ γιατι ειναι ακριβουτσικο.

Δεσποινακο,κ εμενα μου αρεσει πολυ η μονοπολη,ουνο,κ παιζουμε με τον αντρα μου κ με παρεα.εχει πολυ γελιο.ολντ ταιμ κλασικ φυσικα...το ταβλι!περισσοτερο γελιο ριχνω με το τριβια,γιατι δινουμε τις πιο χαζες απαντησεις.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

κατερινα για σπιτι με οικογενεια κοιτουσα για αγγλια υπαρχουν καποια ατομα που ζητουσαν στο gumtree αλλα ειναι αρκετους μηνες η αγγελια.εδ στην αθηνα το σπιτι ειναι δικο μας και στη κω εχουμε αλλο ενα.παρολα αυτα δε μπορουμε να νοικιασουμε κανενα απο τα δυο για να εχουμε ενα εξτρα εισοδημα.η στελλα μου ειχε πει οτι χωρις το ΝΙΝ δε θα με παρει κανεις για δουλεια,ειδα και την αιτηση που σας εδειξα χθες που το ζητουσε και γιαυτο ρωτησα.

σχεδια για το σαββατοκυρικο ε;λεμε να παμε εδω διπλα στο σπιτι που εχει ανοιξει ενα μικρο καφε και εχει φραπεδακι με 1 ευρω!μια χαρα θα τη περασουμε το πρωι.το μεσημερι θα παμε οικογενειακως για φαγητο θα μας κανει η μαμα το τραπεζι γιατι ηρθε η μονακριβη κορη της απο την πρακτικη που εκανε 15 μερες στη κω!!!!!

οσο για κανα μπανιο δε μας βλεπω,αφενος γιατι ειμαι αδιαθετη και αφετερου γιατι θελει και φραγκα.αυτα εμεις.εσεις;;;

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλημερα κοριτσια!

κατερινα για σπιτι με οικογενεια κοιτουσα για αγγλια υπαρχουν καποια ατομα που ζητουσαν στο gumtree

ζητουσαν ατομα ή οικογενεια?οπως κ να χει προσεχε με ποιον θα μοιραστεις ενα σπιτι που θα εχεις κ το μωρο σου εκει.πρωτα η ασφαλεια σας κ μετα ολα τα αλλα.

η στελλα μου ειχε πει οτι χωρις το ΝΙΝ δε θα με παρει κανεις για δουλεια,ειδα και την αιτηση που σας εδειξα χθες που το ζητουσε και γιαυτο ρωτησα.

μπορεις να στειλεις την αιτηση κ χωρις την ασφαλεια.εαν σε παρουν για συνεντευξη,θα το διευκρινισεις ή θα σε ρωτησουν γιατι δεν εχεις?εσυ θα πεις πως αν αποφασισουν να σε προσλαβουν,τοτε θα πας να το βγαλεις.χρειαζεσαι χαρτι απο εργοδοτη που να βεβαιωνει πως σου δινει θεση εργασιας κ για αυτο χρειαζεσαι ασφαλεια.απ οσα ξερω,ετσι κανουν.

μπορεις φυσικα να δοκιμασεις να βγαλεις χωρις τη βεβαιωση,αλλα δε μπορω να σε βεβαιωσω για το αποτελεσμα.

σχεδια για το σαββατοκυρικο ε;λεμε να παμε εδω διπλα στο σπιτι που εχει ανοιξει ενα μικρο καφε και εχει φραπεδακι με 1 ευρω!μια χαρα θα τη περασουμε το πρωι.το μεσημερι θα παμε οικογενειακως για φαγητο θα μας κανει η μαμα το τραπεζι γιατι ηρθε η μονακριβη κορη της απο την πρακτικη που εκανε 15 μερες στη κω!!!!!

:rolleyes: καταλαβα εχεις κ εσυ τα θεματακια σου

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

:rolleyes: καταλαβα εχεις κ εσυ τα θεματακια σου

δεν ειναι οτι εχω καποιο θεμα με την αδερφη μου ισα ισα απλα η μανα μου μαλλον επειδη ειναι πιο μικρη παντα την υπερασπιζεται.δε μου εχει δωσει ποτε δικιο ακομα και αν η μικρη ειναι λαθος.ελειπε 15 μερες στη κω για να κανει πρακτικη και ηταν του θανατα η μανα μου.δουλευει ενα 8ωρο στη κουζινα του ξενοδοχειου το οποιο δεν ειναι ευκολο ειναι τρια ατομα για να εξυπηρετησουν 1000 και δε μπορεις να φανταστεις το τι λεει.το παιδι που κουραζεται και ειναι μονο του και τετοια.εγω οταν πηγαινα σχολη με δυο ειδικοτητες σχολουσα στις 6 πηγαινα καπακια δουλεια μεχρι τις 12-1 η ωρα και μετα σπιτι να διαβασω να κοιμηθω και το πρωι παλι το ιδιο αν τολμουσα να πω πωπω η μεση μου αρχιζε τα δε θα τα βρεις ολα στο πιατο και μη βαριεσαι και τετοια!ποτε δεν ακουσα ενα εισαι κουρασμενη παιδι μου;ποτε!γιαυτο το λεω.παραπονιεμαι το ξερω αλλα λιγη ισοτητα δε θα εβλαπτε.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

βεβαια Μαρακι απο την αλλη μπορεις να πεις οτι για τη μαμα σου εισαι πρωτυπο...χαρακτηρας δυνατος που ειναι σιγουρη πως μπορεις εσυ να τα βγαλεις ολα περα ;) καμια φορα οι γονεις αλλα εννοουν κ αλλα λενε :)

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε? Επιτέλους Σαββατοκύριακο!

Μαρία τι άκουω, μου φαίνεται πως κάποιος έχει παράπονα? Η αληθεια είναι πως και οι γονεις είναι άνθρωποι, και οσο και να λέμε τα δικά μας, κάποιες φορές υπάρχουν προτιμήσεις! Οχι πως δεν αγαπάν τα παιδιά τους το ίδιο, αλλά με κάποια ίσως να νοιώθουν περισσοτερο συνδεδεμένοι! Μη σε πιάνει το παράπονο όμως, που το ξέρεις, μπορεί η αδερφη να ζηλεύει εσενα, που το παίζεις πιο ανεξάρτητη!

Εγώ αυριο έχω να πάω σε ενα hen party. Πάμε να παρακολουθήσουμε ιπποδρομίες και μετά για φαγητο και χορο! Απο τις 12.00 το πρωι θα ειμαι στο δρομο, ποιος ξέρει ποτε θα μαζευτω στο σπιτάκι μου, υπερωρίες η καημένη! Λείπει και ο αντρούλης μου στην Ιταλία για ένα γάμο, ποιος με πιάνει :tongue:!

Καλά να περάσετε και τη Κυριακή θα σας πω ποσα κέρδισα (ή μάλλον ποσα έχασα :(, οι πιθανότητες ποτέ δεν είναι με το μέρος μου)

βεβαια Μαρακι απο την αλλη μπορεις να πεις οτι για τη μαμα σου εισαι πρωτυπο...χαρακτηρας δυνατος που ειναι σιγουρη πως μπορεις εσυ να τα βγαλεις ολα περα ;) καμια φορα οι γονεις αλλα εννοουν κ αλλα λενε :)

μπα δε το νομιζω,παντα μου λεει οτι κανω λαθος επιλογες,νταξει δε λεω αρκετες ειναι λαθος,αλλα δε χρειαζεται εκει που ο αλλος εχει πεσει κατω να τον κλωτσαμε και απο πανω.τι να πω ισως επειδη η μανα της δε της εδωσε τοση αγαπη οσο στον μικρο της αδερφο,χωρις να το θελει να κανει το ιδιο.

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε? Επιτέλους Σαββατοκύριακο!

Μαρία τι άκουω, μου φαίνεται πως κάποιος έχει παράπονα? Η αληθεια είναι πως και οι γονεις είναι άνθρωποι, και οσο και να λέμε τα δικά μας, κάποιες φορές υπάρχουν προτιμήσεις! Οχι πως δεν αγαπάν τα παιδιά τους το ίδιο, αλλά με κάποια ίσως να νοιώθουν περισσοτερο συνδεδεμένοι! Μη σε πιάνει το παράπονο όμως, που το ξέρεις, μπορεί η αδερφη να ζηλεύει εσενα, που το παίζεις πιο ανεξάρτητη!

εννοειται οτι νοιωθει πιο κοντα με τη μικρη γιατι εκεινη την εχει ακομα μεσα στο εεε χμμ βρακι της.εγω δε το δεχτηκα ποτε αυτο απο μικρη ημουν ανεξαρτητη και δεν ηθελα να ειμαι κολλημενη στη μανα μου.εκεινη μας θελει εδω μαζι της για να μην ειναι μονη της.της εχω εξηγησει απειρες φορες οτι εχουμε και μεις ζωη και εχουμε δικαιωμα να τη ζησουμε αλλα δε δειχνει να το καταλαβαινει.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...