Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχα!κοιτα,κ εσυ ως λεκτωρ χρειαζεσαι γκατζετ να υποστηριζεις τη δουλεια σου,παρουσιασεις κλπ οποτε νομιζω,δ ι κ α ι ο λ ο γ η μ ε ν α χρειαζεσαι ενα μη πω,απαραιτητο εργαλειο :D:razz:

αχαχααχα καλο καλο!!!! να ειμαι ειλικρινης? θα ειμαι :rolleyes:

στην ταξη δεν χρειαζομαι τιποτα μαζι μου...ολα τα τραβαω μεσα απο το πορταλ....αυτα ειναι προσωπικη χρηση χιχιχιχιχιχχι

Αχ και εγω, θα ήθελα πολύ το Ιpadκαι το Blackberry μου κάνει και ένα Wii fit!!!!!!! Αλλα ο αντρουλης μου θα μου πάρει.......:(. Τουλάχιστον δε μαλώνουμε, απλώς δε θα τα πάρουμε!

ααααα Δεσποινακο,αυτα λυνονται ευκολα.ακου,ή μαλλον διαβασε.πας σε ενα μαγαζι,αγοραζεις οοοοοοτι θες.πας στον αντρουλη σου,τον ευχαριστεις βαθια συγκινημενη για τα ομορφα δωρακια του κ τελος!

πλακα πλακα το wii 120 στα σενσμπουρις

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Μπα μωρέ, έχει και κάποιο δίκιο άλλωστε. Θέλουμε να μαζέψουμε λεφτά για προκαταβολή, όταν με το καλό, και υπολογίσουμε πως θα χρειαστούμε γύρω στο 25% που λεν για να μπορέσεις να πάρεις καλύτερο ΄δανειο, οπότε παίρνουμε μόνο τα απαραίτητα!

Αλήθεια, λέκτωρας είσαι? Μόνιμη? Εκανες πρώτα και post doc?

Πολιτικός μηχανικός! Δεν είμαι της δημιουργίας!

Πάντως περισσότερα παίρνουν οι αρχιτέκτονες, και όπως λέν και οι άγγλοι, έχουν τις καλύτερες σχολές στην ευρώπη αρχιτεκτονικής. Μόνο να τους άκουγαν οι Ιταλοί ή οι Ισπανοί!

Διαφημίσεις

αχαχααχα καλο καλο!!!! να ειμαι ειλικρινης? θα ειμαι :rolleyes:

στην ταξη δεν χρειαζομαι τιποτα μαζι μου...ολα τα τραβαω μεσα απο το πορταλ....αυτα ειναι προσωπικη χρηση χιχιχιχιχιχχι

σσσσσσσσσ.....σσσσσσ ειπαμε,απαραιτητο!το πηρες ;););)

Εύχομαι να τα πάτε καλά με το καινούριο. Μου φαίνεται πως θα αρχίζουν να έρχονται κατα κύμματα οι Ελληνες! Εχει εμπειρία ή μόλις τελείωσε το αγροτικό?

μακαρι!δεν ξερω.οι περισσοτεροι εχουν φοιτησει εδω.κανουν μια καλη προυπηρεσια κ πανε πισω μετα.

Αλήθεια, λέκτωρας είσαι? Μόνιμη? Εκανες πρώτα και post doc?

πλεον ναι μονιμη :D

οχι δεν εκανα post doc...>ειχα πολυ διαφορετικη πορεια στο να παρω τη θεση μου...:rolleyes:

Κατερίνα

Το wii δεν είναι τόσο ακριβό, αλλά θα έπρεπε να αγοράσουμε καινούρια τηλεόταση και δεν έχει και χώρο στο σαλονάκι μας να παίζουμε!

καλα,ουτε εμεις εχουμε wii αλλα δε θελω κ ολας.μας αρεσουν πολυ τα επιτραπεζια :oops:

Διαφημίσεις

καλα,ουτε εμεις εχουμε wii αλλα δε θελω κ ολας.μας αρεσουν πολυ τα επιτραπεζια :oops:

εγωα αν επαιρνα κονσολα θα επαιρνα kinect παντως επειδη εχει ωραια παιχνιδια χορου...με το wii ειναι κουραστικο που πρεπει να κρατας το μαραφετι στο χερι

ειδαλλως γενικα δεν με συγκινουν ιδιαιτερα οι κονσολες:rolleyes:

Αλήθεια? Τρελαίνομαι για μονόπολη, δε ξέρω γιατι, αλλά κανένας δε με πάιζει:(! Σε κάτι άγγλους γνωστούς μας όταν πάμε επίσκεψη καμιά φορά παίζουμε αυτα με τις ερωτήσεις και τις ζωγραφιές. Πλάκα έχουν!

Νομίζω πως στην ελλάδα η προυπηρεσία στην αγγλία αναγνωρίζεται πολύ.

Οι περισσότεροι με το που γυρναν ανοιγουν ιατρια και βγάζουν τρελά λεφτα!

μια γνωστη μου ειναι οδοντιατρος κ δουλεψε 2 χρονια εδω κ γυρισε πισω κ δεν χρειαστηκε δανειο...κατι μου ειχε πει πως εβγαζε 100000 τον χρονο:shock:

κοριτσια,θα σας αφησω εδω γιατι κλεινουν τα ματακια μου κ θα σας διαβασω αυριο πουρνο με το καφεδακι μου.

φιλακια πολλα κ καλη σας νυχτα

φιλακια πολλα...κ εγω δεν ξερω πως εμεινα ξυπνια τοσο αργα χαχαχα

καλη ξεκουραση να εχεις κατερινακι

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...