Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

φερρυ μου,

δε σου το βγαζουν οι εργοδοτες,οχι ολοι τουλαχιστον κ οχι οι μεγαλοεργοδοτες

φερρυ μου,

το προσωρινο που σου βγαζουν ειναι ο κωδικος σου για το ΝΙΝ κ οχι προσωρινο ΝΙΝ ;)

α μπορει...ημουν φοιτητρια τοτε κ δε τα πολυκαταλαβα τι εγινε χιχιχιχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ακριβως γι αυτο ειπα οτι στο βγαζει ο εργοδοτης...δυσκολο να στο βγαλουν ετσι χωρις λογο εχω την εντυπωση...εμενα μου το βγαλανε ενω ημουν φοιτητρια κ ειχα πιασει δουλεια σε κολλεγιο ως βοηθος δασκαλου...οπως λεει η κατερινα περασα απο συνεντευξη κλπ κ ειχαν κ χαρτι απο τον εργοδοτη

ε,ναι αλλο αυτο.αν περασεις απο συνεντευξη για δουλεια κ σου κανουν προσφορα εργασιας,σου δινουν μια βεβαιωση πως σου προσφεραν τη δουλεια κ ετσι μονος σου πας κ το βγαζεις κ ξανα συνεντευξη στα γραφεια του ΝΙΝ για ΝΙΝ.οχι ομως οτι το κανει ο εργοδοτης για εσενα.

εδω Λονδινο,δε ξερω αν σε αλλες περιοχες το κανουν αλλιως

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Κατερίνα, φαίρη τι κάνετε?

Μια φορά που σας πετυχαίνω ον λαιν!

χεχε τα καταφεραμε κ βρεθηκαμε ε???

εγω περναω φαση που μπαινω βγαινω σε δωματια κ λεω πρεπει να πακεταρω αλλα δεν εχω ξεκινησει ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

Αμπι τι κάνετε?

Πώς τα πήγε η μικρή στις εκδηλώσεις σας?

Με το αυτοκίνητο, πόσο θα σας κοστίσει η ζημιά?

Εμείς (ο αντρας μου δηλαδή) έχει ένα πούντο (τι άλλο θα μπορούσε να είχε) γύρω στα δέκα χρονών, και συνεχώς όλο και κάτι παθαίνει :(! Θέλει ο άντρας μου να πάρει κάποιο πιο καινούριο, αλλά όπως πάντα είπαμε να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουμε! Το χειροτερο που μας έτυχε ήταν που πέρσι χάλασε η μηχανή και έπρεπε να την αλλάξουμε. Πάνω κάτω μας βγήκε πιο ακριβή και από το αμάξι!Τα άτιμα, όλο λεφτά χρειάζονται! Το δικό σας πόσο είναι?

Πωπω, όταν είπες για τους προηγούμενους ιδιοκτήτες, σα να φαντάστηκα τα χάλια που θα είχε το σπιτάκι σας! Ουσιαστικά αγοράσατε τους τοίχους και όλα τα άλλα καινούρια! Τουλάχτιστον, όταν τελειώσετε θα είναι υπέροχο!

Τελικά το μετανιώσατε που πήρατε ένα σπίτι που ήθελε τόση δουλειά ή πιστεύετε πως άξιζε τον κόπο?

Φαντάζομαι!

εχετε πολλά έπιπλα ή όχι?

Τελικά το καινούριο σπίτι είναι επιπλωμένο?

οχι οχι μη επιπλωμενο....θα κουβαλησουμε ολη μας την προικα αχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

χεχε τα καταφεραμε κ βρεθηκαμε ε???

εγω περναω φαση που μπαινω βγαινω σε δωματια κ λεω πρεπει να πακεταρω αλλα δεν εχω ξεκινησει ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

:tongue: ποτε πατε στο καινουργιο σπιτι?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

ναι αμε,εσενα χαχαχαχαχαχαχα:cool:

χαχααχαχχαα ελα βρε φιλεναδα μην μου τη λές ετσι!!! αχαχααχαχαααχα

εχω φαει κολλημα με κατι κ ειπα να το μοιραστω μαζι σας...αλλα αμα δεν σας ενδιαφερουν τα γκαντζετακια ααααστοοο δε το λεω αχχαχαχαααχα

ο πατερας μου σημερα που μιλαγαμε μου λεει με το σλινγκ θα ερθεις η το μει ται...λεω δε ξερω ακομα μαλλον σλινγκ...μου λεει μετα, για τη πλατη πηρες καινουρια τσαντα? λεω οχι γιατι...λεει εσυ παιδακι μου καθε φορα που ερχεσαι φερνεις κ χιλια δυο ηλεκτρονικα ....οσο ειναι το παιδι τοσα τα γκαντζετ σου :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...