Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Στην Ψαρρά έκανα και έδωσα 130 μαζί με pappA. Τα αποτελέσματα της αυχενικής την ίδια μέρα και τα υπόλοιπα την επόμενη το πρωί.Καλη επιτυχία❤️

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Καλημερα και παλι κοριτσια!!!

Πηρα αδεια σημερα γιατι στο σχολειο της Ντεμπης εχουν sports day, και προσπαθω να κανονισω για το extension, αλλα δεν βρισκω αυτον απο το council στο τηλεφωνο.... Μας εχει χαλασει και το αμαξι και πρεπει να παω να το φτιαξω, να δουμε ποσα θα μας πει κι αυτος....

Με το σπιτι δεν ξεμπερδευεις ποτε, παντα κατι θα θελει.... Προτου μετακομισουμε καναμε το μπανιο και βαλαμε την θερμανση. Μετα φτιαξαμε τα δωματια επανω, δηλαδη καινουργια πατωματα, ταβανια, τοιχους, rewiring.... Τωρα θελουμε να κανουμε το κατω, δηλαδη παλι τα ιδια με πανω αλλα θα χτισουμε κι ενα δωματιο παραπανω. Επισης στον κηπο ειχε ενα γκαραζ που το ριξαμε και βαλαμε μια αποθηκη πισω και κατι σκαλοπατακια γιατι στο τελος του κηπου ειναι το καναλι. Θα μας παρει μερικα χρονια ακομα για να τελιωσουμε, αλλα σιγα σιγα θα γινει....

Φαιρυ, πολυ καλη λυση να παρεις κουρτινες απο ελλαδα, το εχει κανει και μια φιλη μου εδω. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο τα roman blinds, αλλα προς το παρον μονο ενα παραθυρο εχω φτιαξει με made to measure, και ηταν ακριβουτσικο. Τα υπολοιπα τα εχω κανει με αυτα τα ετοιμα, και εψαξα σε διαφορα μαγαζια να βρω τις διαστασεις που ηθελα.

Δεσποινα, οι προηγουμενοι ιδιοκτητες ηταν ηλικιωμενοι. Να μη σας πω πολλες λεπτομεριες... ηταν τσιγκουνιδες και το σπιτι ηταν στα '80ς.... η γρια φοβοταν το γκαζι, κι ετσι ειχαν κατι ηλεκτρικα σωματα που εχουν μεσα τουβλα. Ολο το σπιτι ειχε 4 σωματα, 2 στο σαλονι, 1 στην εισοδο και 1 σε μια επανω κρεβατοκαμαρα... Τα βαλαμε στο ebay και πιασανε 60 λιρες! Το γκαζι μας το βαλανε με 500 λιρες, δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο, και μας το κανανε γρηγορα γιατι ειχαμε μωρο disabled. Ο γερος ειχε πεθανει λιγο καιρο πριν, και η γρια δεν μπορουσε πια μονη της με τις σκαλες κλπ, οποτε η κορη της πουλησε το σπιτι και την εβαλε σε carehome. Το καλο ηταν οτι δεν θελανε τις ηλεκτρικες συσκευες, κι ετσι μας αφησανε το ψυγειο, πληντυριο και κουζινα με κεραμικες και 2 φουρνους, χωρις να μας ζητησουν παραπανω λεφτα.

Χτες ο αντρας μου καθησε μεχρι αργα να δει τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας, και αρχιζουμε πλεον να ανησυχουμε για αυτα που γινονται κατω. Η μαμα μου και τα πεθερικα μου ειναι συνταξιουχοι, και αν σταματησουν τις συνταξεις θα γινει καποια στιγμη και ... δικο μας προβλημα, σωστα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια,μολις γυρισαμε σπιτι ειχαμε παει να φτιαξουμε ολα τα χαρτια για το διαβατηριο του παιδιου.75 ευρουλακια παρακαλω και 10 ευρουλακια οι φωτο.ρε παιδια να ρωτησω,υπαρχει περιπτωση να μας ζητησουν πουθενα στην αγγλια διαβατηριο δικο μας.για το σπιτι η σε καποια δουλεια η τους κανει μονο η ταυτοτητα;να δωσω τωρα 200 ευρω για να τα βγαλω;αν δε μου χρειαζονται σονι και ντε να τα αφησω

Το καλο ηταν οτι δεν θελανε τις ηλεκτρικες συσκευες, κι ετσι μας αφησανε το ψυγειο, πληντυριο και κουζινα με κεραμικες και 2 φουρνους, χωρις να μας ζητησουν παραπανω λεφτα.

Χτες ο αντρας μου καθησε μεχρι αργα να δει τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας, και αρχιζουμε πλεον να ανησυχουμε για αυτα που γινονται κατω. Η μαμα μου και τα πεθερικα μου ειναι συνταξιουχοι, και αν σταματησουν τις συνταξεις θα γινει καποια στιγμη και ... δικο μας προβλημα, σωστα?

πολυ καλο που δε σας ζητησαν παραπανω χρηματα γιατι τα λεφτα που θα δινατε να τα αγορασετε μπορειτε τωρα να τα διαθεσετε αλλου,να φτιαξετε κατι ακομα στο σπιτι.

εχθες μειναμε και μεις ξυπνιοι για να δουμε τι θα γινει και τελικα η κυβερνηση πηρε ψηφο εμπιστοσυνης και συνεχιζει το "εργο" της για τη "σωτηρια" της ελλαδιτσας.παει κοριτσια μας εχουν καταστρεψει δεν υπαρχει πλεον γυρισμος.το κακο ειναι οτι οι ανθρωποι που δουλευαν μια ολοκληρη ζωη τωρα κινδυνευουν να μη παρουν συνταξη και κανενας δε φαινεται να νοιαζεται το τι θα απογινουν και πως θα ζησουν.ετσι ειναι οι πολιτικοι στην ελλαδα.μακαρι να ειχαμε καποιον που να νοιαζεται για τον τοπο και οχι για το ποσα θα καταφερει να φαει μεσα στη τετραετια!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλε Μαρία τα διαβατήρια μας τα φτιάξαμε πρίν 2 χρόνια ούτε ευρώ δεν πληρώσαμε...Πήγαμε τα χαρτιά μας στο ΚΕΠ και μας φώναξαν και πήραμε έτοιμα τα διαβατηρια μας...Ούτε ένα σέντ δεν δώσαμε (εκτός απο τις φώτο)...

Εμας στην Ολλανδία παρόλο που στο ταξίδι μας ζητήθηκε μόνο η ταυτότητα στις εργασίες μας ζητούσαν απαραιτήτως διαβατήριο!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλε Μαρία τα διαβατήρια μας τα φτιάξαμε πρίν 2 χρόνια ούτε ευρώ δεν πληρώσαμε...Πήγαμε τα χαρτιά μας στο ΚΕΠ και μας φώναξαν και πήραμε έτοιμα τα διαβατηρια μας...Ούτε ένα σέντ δεν δώσαμε (εκτός απο τις φώτο)...

Εμας στην Ολλανδία παρόλο που στο ταξίδι μας ζητήθηκε μόνο η ταυτότητα στις εργασίες μας ζητούσαν απαραιτήτως διαβατήριο!

πρεπει να πληρωσουμε παραβολα ρε.πως το κανατε αυτο;;;και τα διαβατηρια τα βγαζουν στο τμημα,μπορει να το αλλαξανε γιατι απο το κεπ καναμε αιτηση για να μας μαζεψουν τα χαρτια μονο.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?

αντε μια ημερα ακομα για να αρχισει το σ/κο μου...επιστρεφει την παρασκευη η κουμπαροφιλεναδα μου απο μπερμιγχαμ,θα κατσει κ αυτο σ/κο κ μετα παλι μονα μας :(

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Αρνικολ,

μπραβο σου που τα καταφερνεις.εγω ειμαι λιγακι πιο βοδι κατα τις 12 τις εργασιμες ειμαι για νανακια.αληθεια εχεις φεις?στειλε αν θες πμ.

τι κανουν τα μωρακια σου?ποτε εχετε αδεια για διακοπες αυγουστο να υποθεσω?φανταζομαι θα ανυπομονεις να δεις τους δικους σου κ να περασετε ομορφα?

Αμπι,

μπορει το σπιτι σας να ηθελε λιγη δουλιτσα αλλα φανταζομαι η τιμη του θα ηταν καλη?αληθεια πριν ποσο καιρο το αγορασατε?ειχατε κανει μαζεψει προκαταβολη πρωτα ή ετσι απλα πηρατε το δανειο?

δε θυμαμαι,δουλευειες παρτ ταιμ,φουλ ταιμ ή εχεις ευελικτο ωραριο?

Μαρια,

προσωπικα μονο με το διαβατηριο κανω ολες μου τις δουλειες.η ταυτοτητα μου ειναι απο τις παλιες,με το θρησκευμα :tongue:

εδω καποτε ζητανε απλο id καποτε διαβατηριο.θα σου ελεγα μη το ρισκαρεις,να εβγαζες διαβατηριο για να ξεμπερδευεις.αν καποια αλλη κοπελα εχει αλλη εμπειρια απο τη δικη μου,να σου πει.

Διαφημίσεις

Φερρυ,

απιστευτες οι φωτο!γελασα πολυ με το ροκακι σου!να ειστε παντα ετσι χαρουμενοι κ πολλα χαμογελα.

κ να σου πω,αστο να λερωθει :tongue: τι θα το κανεις το πλυντηριο ε?

Δεσποινακο,

πολυ μακρινα τα σχεδια σας.ποτε ληγει το συμβολαιο του συζυγου?κ αν πιασει τη δουλεια μπερμιγχαμ,ποσο καιρο θα κατσετε εκει?θα μου πεις,τι σε ρωταω τωρα?

δε νομιζω πως ο αντρας σου σε <εγραψε>,αλλα καταλαβαινω πως στο θεμα δουλεια ειναι καπως περιορισμενα τα πραγματα κ ισως να ειναι δυσκολο να βρει μονιμη θεση κ αναγκαστικα θα πατε συμφωνα με την προσφορα,αλλα κ απ την αλλη καταλαβαινω την επιθυμια σου για σταθεροτητα.

τι να πω?ισως κουραστει κ ο ιδιος να αλλαζει καθε τοσο κ να αναζητησει κατι πιο σταθερο.γιατι κ οικονομικα,δεν ειναι κ οτι καλυτερο να δινετε τα καλα σας λεφτακια σε ενοικια?

θαυματα?

τον πεθερο μου δεν τον συμπαθω κ το ξερει.ειναι ομως ο πατερας του αντρα μου κ απεναντι του ειμαι τυπικη.οταν εχω εδω τους γονεις μου,τους περιποιουμαι επειδη το θελω.τον πεθερο μου επειδη <πρεπει> κ αυτο γιατι δε θελω να στεναχωρω τον αντρα μου.

πες με τρελη,υπερβολικη,οτι το χω χασει.θελω κ μου αρεσει ο γιος μου να ειναι το επικεντρο της οικογενειας.δε λεω να σταματησει κανενος η ζωη,αλλα να του δωσουν αγαπη,προσοχη,ενδιαφερον,επειδη το νιωθουν.ο συγκεκριμενος ανθρωπος δεν εχει δειξει τιποτα απ ολα αυτα.

θα μου πεις,εδω δεν τα καταφερε με τους γιους του θα τα καταφερει με τον εγγονο του?

εχεις δικιο.δε γινονται τελικα θαυματα.

Κορίτσια αλήθεια σας λέω , μέσω κεπ πήγαμε όλα τα χαρτιά στυν κάτι ειδικες φωτο για διαβατηριο εκει δωσαμε 15 ευρω και αυτο ήταν...πήγαμε μετά απο 2 εβδομάδες και τα πήραμε ετοιμα...Την κάναμε αυτην την δουλειά πρίν φύγουμε Ολλανδία....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Μαρια,

προσωπικα μονο με το διαβατηριο κανω ολες μου τις δουλειες.η ταυτοτητα μου ειναι απο τις παλιες,με το θρησκευμα :tongue:

εδω καποτε ζητανε απλο id καποτε διαβατηριο.θα σου ελεγα μη το ρισκαρεις,να εβγαζες διαβατηριο για να ξεμπερδευεις.αν καποια αλλη κοπελα εχει αλλη εμπειρια απο τη δικη μου,να σου πει.

οκ τοτε δε θα το ρισκαρω αντε να τρεχεις σε πρεσβειες μετα και τρεχα γυρευε!!και του αντρεα που θελει ανανεωση ιατι εχει ληξει παλι την ιδια διαδικασια θα πρεπει να κανει και να δωσει εννοειται και τα αναλογα λεφτα.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...