Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Δεσποινακο τι κανεις?

Μπραβο για το απρειζαλ κουκλιτσα μου!για καμια αυξησουλα μιλησατε ή μπα?αφου θα εχεις τωρα κ νεα προτζεκτ?

για το μπερμινχαμ δεν ξερω πολλα.μια φορα εχω παει ολοημερη,κ αυτο πριν αρκετο καιρο.δεν εχω ιδεα πως ειναι η ζωη εκει.εχω ομως την ξαδερφη της κουμπαρο-φιλεναδας μου που μενει εκει,αν θες να τη ρωτησω κατι?

καλα,αν παρουν τον αντρουλη σου εκει εσυ τι θα κανεις?λογικα θα ακολουθησεις?

σε καταλαβαινω,νομας νιωθω κ εγω.ελπιζω του χρονου τετοια εποχη να ειμαστε ετοιμοι να αγορασουμε ενα σπιτακι,να το φτιαξω οπως το θελω εγω γιατι σαν να κουραστηκα με αυτο το <προσωρινο>

οσο για τον πεθερο..:rolleyes:

σου ειχα πει κ στο παρελθον τι ειδους σχεση εχουμε.το μωρο το προηγουμενο σ/κο το κρατησε 2 λεπτα κ μετα τον αφησε.αυτο το σ/κο που ηταν κ η φιλεναδα μου εδω εδειξε λιγο παραπανω ενδιαφερον ετσι για τους τυπους.

αστα...ειχαμε ιστοριες

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχα τι γλυκα που το φερες!!:D

εεε....ξερω απο αυτα μην νομιζεις....δυστυχως στη δικη μου περιπτωση ειναι οι γονεις μου συνηθως που μου προκαλουν αναστατωση :rolleyes: αλλα προσπαθω να λεω γονεις ειναι κ το παιζω τριαλαρι τριαλαρο :cool:

εεε....ξερω απο αυτα μην νομιζεις....δυστυχως στη δικη μου περιπτωση ειναι οι γονεις μου συνηθως που μου προκαλουν αναστατωση :rolleyes: αλλα προσπαθω να λεω γονεις ειναι κ το παιζω τριαλαρι τριαλαρο :cool:

χαχαχαχαχαχα:D κ πολυ καλα κανεις.

εμενα παλι το αντιθετο,δεν ειναι τιποτα για αυτο ειμαι ταχωνιδου κ γινομαι κ αντιπαθητικη

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα:D κ πολυ καλα κανεις.

εμενα παλι το αντιθετο,δεν ειναι τιποτα για αυτο ειμαι ταχωνιδου κ γινομαι κ αντιπαθητικη

εγω γενικα εχω δημιουργησει ενα image (μα τι ψωναρα που ειμαι!!!!) οτι ειμαι πολυ χαζοχαρουμενο κ ετσι περναω χαρμα αχαχαχχαχα...οτι κ να μου πουν εγω χαβαλε :cool:

κοριτσια ηθελα να σας πω κ κατι ασχετο...δεν ξερω τι τσαντουλες εχετε για τα μωρακια σας...εγω ειχα αγορασει μια pacapod περσυ τον σεπτεμβρη κ δεν ειναι κ φτηνη...65 λιρες ειχα δωσει...κ σε τον φλεβαρη μου χαλασε το φερμουαρ χωρις να καταλαβω γιατι....εκει που ειμαι να σκασω που χαλασε τοσο γρηγορα, τους στελνω μειλ να παραπονεθω...κ τι μου ειπαν??? να τη στειλω πισω να τη δουν κ θα μου στειλουν καινουρια!!! απιστευτο???? κ τωρα περιμενω την καινουρια μου πακαποντ!!! δεν μπορω να ζησω χωρις την πακαποντ μου χεχεεχε

σας αφηνω...παω να μαζεψω το παιδι μου χιχιχι...παει σφαιρα πλεον κ πολυ τον χαιρομαι....μα ποσο γρηγορα μεγαλωνουν!!!!

εχθες ξυπνησε απο τις 6 κ καθομασταν στον καναπε εγω ψιλονυσταγμενη και μου εφτιαχνε τα μαλλια, μου χαιδευε το μαγουλο, με εκανε μα κ μετα μου εδωσε κ πιπιλα αχαχα σου λεει εγω αμα νυσταζω θελω πιπιλα, ε ας τη δωσω στη μαμα μου νυσταζει αχααχαχα

εφυγαααααα

ισως τα πουμε το βραδυ :)

σμουααααατς

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας για το Μπερμινχαμ. Εχώ περάσει και εγώ από εκεί. Το κέντρο μου φάνηκε χαριτωμένο, άλλωστε είμαι και παράξενη, μου αρέσουν οι πόλεις και τρελαίνομαι για πολυκατοικίες :rolleyes:!Εχω ακούσει γενικά από άτομα, πως ο κόσμος εκεί είναι κάπως παράξενος! Αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κάνω σχέδια! Ο άντρας μου είπε πως θα περιμένει λίγο ακόμα, να δει αν βγει και κάτι άλλο και τον άλλο μήνα θα στείλει βιογραφικο! Τι να πω! Είναι δύσκολο να καταλάβεις καμιά φορά πως τα βλεπει τα πράγματα!

Αρνικόλ, ο άντρας μου είναι μηχανολόγος και τώρα κάνει post doc, και σύντομα λήγει το συμβόλαιο του, οπότε είπαμε (ή μάλλον μόνη μου μιλούσα), πως αυτή τη φορά να προσπαθήσουμε να βρούμε κάτι μόνιμο, να αγοράσουμε και εμείς το σπιτάκι μας. Και είπαμε (είπα δηλαδή γιατί μονό εγώ μάλλον τα άκουγα) να κοιτάξουμε τι παίζει και σε άλλες χώρες. Ιταλία λόγω της καταγωγής του και Γερμανία, Ελβετία γιατι θεωρητικά υπάρχουν αρκετές καλές δουλειές και για τους δυο μας (είμαι πολιτικός μηχανικός). Αλλά για την ώρα, είπε πως θα συνεχίσει να κοιτάει εντώς Αγγλίας, και σύντομα θα στείλει το βιογραφικο του στο Μπερμινχαμ. Για το αν θα τον ακολουθήσω κατευθείαν, ή θα προσπαθήσω πρώτα να βρω δουλειά κοντά του, δε το έχουμε αποφασίσει! Από ότι κατάλαβες, μαλλον όλα θα γίνουν στο μακρυνο μέλλον!

Αλήθεια, εσεις με τι ασχολείστε? Σας επηρέασαν πολύ όλα αυτα που γίνονται στην Ελλάδα?

Αμπι τι κάνετε εσείς?

Τι ωραία που θα έρθει η μητέρα σου, θα κάτσει πολύ? Φαντάζομαι τα μικρά σου θα είναι πολύ ενθουσιασμένα που θα δούνε τη γιαγιά τους!

Αλήθεια, δε θυμάμαι άμα είχες πει άμα έχεις και άλλα αδέρφια και άμα μένουν στην Ελλάδα.

Το σπίτι δεν είχε θέρμανση αρχικά? Καλά οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες πώς την έβγαζαν? Πάντως και εγώ είμαι της γνώμης να πάρεις ένα σπίτι που χρειάζεται κάποια ανακαίνηση, για να μπορείς να το φτιάξεις όπως το θέλεις, και να αυξήσεις παράλληλα και την αξία του. Εύχομαι το council να μη σας καθυστερήσει πάρα πολύ, και μέχρι το σεπτέμβρη να έχουν γίνει όλα.

Και εσείς τρία υπνοδωμάτια έχετε? Μικρούλια ε? Δυστυχώς εδώ από ότι κατάλαβα η αξία του σπιτιού εξαρτάται από τον αριθμό των δωματίων και όχι από τα τετραγωνικά, οπότε προσπαθούν όλοι να βγάλουν δωμάτια, και ας είναι 2χ2!:confused:

Διαφημίσεις

Δέσποινα, εγώ είμαι υπάλληλος γραφείου, καλά είναι, χαλαρά και τα χρήματα λογικά, παίρνω και όλα τα επιδόματα που δικαιούμαι. Ο άντρας μου γεωπόνος έχει σπουδάσει, αλλά διορίστηκε εφοριακός, οπότε καλύτερα είμαστε από πριν που εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα. Εγώ μέχρι χθες τους έβριζα τους δημ.υπαλλήλους και δη του εφοριακούς, τώρα δε με παίρνει...χαχα. Εύχομαι να βρείτε την καλύτερη δουλειά, να εγκατασταθείτε κάπου μόνιμα και να αγοράσετε και σπίτι. Αυτό και μένα είναι το όνειρό μου! Ένα σπίτι όπως το έχω ονειρευτεί!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Φαιρη

Για μια ακόμα φορά το σπίτι ακούγεται τέλειο, ιδίως όταν άκουσα και το ενοίκιο! Πωπω, μου φαίνεται όλοι προς τα μέρη σας πρέπει να ΄ρθουμε! Στο Μπάθ που πήγαμε το σαβ/κο μας έλεγαν ένα ζευγάρι πως ψάχνουν να αγοράσουν και για να πάρουν έστω ένα δυαράκι της προκοπής πρέπει να κοιτάνε πάνω από 300.000! Αστα να παν!

Και εγώ προτιμώ τις κουρτίνες, μου φαίνεται πως άμα ψάχνεις για φτηνές και σχετικά καλές, καλό θα ήταν να έριχνες μια ματιά και στο Ικέα. Εχουν ωραία σχέδια!Αλήθεια, τη μετακόμιση θα την κάνετε μόνοι σας ή θα πάρετε μεταφορική? Εχετε πολλά έπιπλα? Το σπίτι είναι furnished? Aχ η μετακόμιση πάντα βγαίνει πιο ακριβή από ότι περιμένεις. Με τοσο μεγάλο σπίτι θα χρειαστείτε καινούρια έπιπλα, ή με το καιρο? Εύχομαι όντως όλα να παν όπως θέλετε και σύντομα να γίνει και δικό σας!

Αρνικολ

Δε κοιμάσε ακόμα? Νυχτοπούλι?

Πάντως για τους δημόσιους υπαλλήλους, και οι γονείς μου ήταν στο δημόσιο, αλλά και από γνωστούς και φίλους που ξέρω, μια χαρά δουλεύουν όλοι τους. Μάλιστα έχω τη φίλη μου, που τελείωσε τη σχολή με άριστα, και ζορίζεται περισσότερο στη πολεοδομία από όταν δούλευε έξω! Τι άγχος τρώει η καημένη, και τι δουλειά έχει!

Και εσείς στο ενοίκιο? Ισως τώρα με τη κρίση, που θα πέσουν οι τιμές, να μπορέσε να αγοράσετε? Η τώρα δεν είναι ώρα για τέτοιου είδους αγορές?

Κατερίνα

Κρίμα για το πεθερο. Δε σχολίασες τίποτα και φαντάστηκα πως όλα έφτιαξαν δια μαγείας! Τελικά είμαι πολύ αγαθή (μη πω και τίποτα άλλο...:rolleyes:) Κρίμα, αλλά όντως θαύματα δε γινονται. Για το Μπέρμινχαμ, μάλλον για την ώρα το έχουμε στα υπόψη και ποτέ δε ξέρεις. Ετσι όπως το σκεφτόμουν ήταν ο αντρούλης να έβρισκε δουλεια μέχρι το Σεπτέμβρη που να ξεκινάει κοντά στο Φεβρουάριο και να άρχιζα και εγώ να κοιτάω για δουλειά από το Σεπτέμβρη και να την έβρισκα μέχρι το Φεβρουάριο. Μου φαίνεται πως ζω σε άλλο κόσμο, αλλά η αισιοδοξία δεν έβλαψε κανέναν! Τώρα το πως θα έρθουν τα πράγματα, κανείς δε ξέρει. Αλλά νομίζω πως άμα θελήσει μπορεί να κάτσει λίγο παραπάνω στη τωρινή δουλειά του, και το σκέφτεται! Ο χρόνος θα δέιξει!

Οσο για την αύξηση, ούτε συζήτηση. Δε πειράζει μωρε,ίσως να ζητήσω το Νοέμβρη, στην επόμενη αξιολόγηση, ποτέ δεν ήμουν καλή στο να διαπραγματεύομαι μισθούς:(!

Δέσποινα, το έχω αυτό το κακό! όσο κουρασμένη ή νυσταγμένη και να'μαι, πιέζω τον εαυτό μου να μείνω ξύπνια, για να μη νιώθω ότι η ζωή μου περνάει με δουλεια/ές και ύπνο. Θέλω να ασχολούμαι και με άλλα πράγματα...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...