Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα!

Φαιρυ, τι ωραια νεα που ειναι αυτα!!! Πρεπει να εισαι πολυ ενθουσιασμενη!!! Ειναι σπιτι ή flat? Και ο μικρος θα ειναι ενθουσιασμενος φανταζομαι. Επισης περιμενουμε να δουμε τις φωτο του μικρου στον γαμο!!!

.

Φαίρη καλορίζικο!

Τι ωραία, από ότι κατάλαβα ταλαιπωρηθήκατε και εσείς να βρείτε ένα σπιτάκι, αλλά από ότι κατάλαβα άξιζε τον κόπο! Και η θέα σας, πρέπει να είναι η καλύτερη, περιμένουμε σύντομα φωτό από την αυλή σας!

Αλήθεια, πόσα δωμάτια έχει? Μπάνια? Φαντάζομαι μοκέτα?

Είναι καινούριο? Νομίζω πως έχω ακούσει ξανά για το ενοικίαση και μετά αγορα, είναι σε συγκρότημα? Πολύ ωραίο σύστημα πάντως, κάθεσαι ένα χρόνο βλέπεις αν υπάρχουν προβλήματα, και κυρίως περνάς ένα χειμώνα να δεις άμα δουλεύει σωστά η θέρμανση (δυστυχώς το λέω αυτό από πείρα), βλέπεις άμα βολεύει τις ανάγκες σου και μετά το αγοράζεις χωρίς εκπλήξεις!

Εύχομαι να μη σε κούρασα με τις ερωτήσεις μου! Και πάλι καλορίζικο, και με το καλό η μετακόμιση!

μονοκατοικια ειναι end of terrace. κριμα εβγαλε το μεσιτικο τις φωτο απο τη σελιδα του κ δεν μπορω να σας το δειξω...αλλα καλυτερα γιατι ετσι 8α το δειτε διασκομημενο οταν το τελειωσω χεχε

εχει 3 double bedrooms με το μαστερ υπνοδωματιο να ειναι τεραστιο...σαλονι πολυ μεγαλο, πολυ καλο μεγεθος στη τραπεζαρια, ενα μεγαλο μπανιο κ new refurbished kitchen ...καλα εγω με την κουζινα εχω παθει τον μεγαλοε ρωτα χαχαχαχαχα

δυστυχως απο την αυλη δεν εχουμε θεα οπως κ κανενα σπιτι δεν εχει θεα απο την αυλη. εκει που ειμαστε τωρα δεν εχουμε καν φραχτη κ μας εχουν κλεψει οτι εχουμε αφησει, ποδηλατα, τραπεζι, μπαρμπεκιου. ενω ολες οι αυλες εχουν ψηλους φραχτες κανονικα. μου αρεσει περισσοτερο που το κα8ε δωματιο εχει πολλα παραθυρα, κ μεγαλα!!! επειδη περναμε πολλες ωρες στο σπιτι το θελω φωτεινο...θελω εξω να ειαι μαυρος ο ουρανος κ εγω να μην πρεπει να αναψω φως...κ για καλη μου τυχη την ημερα που πηγα να το δω ο καιρος ετσι ακριβως ηταν κ το σπιτι ηταν πολυ φωτεινο .

αυτα εν ολιγοις...οταν τελειωσω τη διακοσμηση μου θα σας στειλω φωτος εννοειται...κ οποια θελει μπορει να με βαλει κ στο φεις :)

φιλια πολλα σε ολες :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

fairy, πολυ ωραιο ακουγεται!!! ειναι βικτωριανο? τα μεγαλα παραθυρα ειναι και bay? ειναι πολυ ωραια αυτα, μονο οτι ειναι ακριβα να τα ντυσεις (γιατι τωρα ειναι της μοδας τα blinds, και συνιθως δεν βρισκεις για αυτα τα παραθυρα στις στανταρ διαστασεις οποτε παει πολυ το made to measure....). Εχετε και το καλο οτι τα σπιτια πιο εξω ειναι μεγαλυτερα, εδωπερα τα φτιαξανε πολυ μικρα... και τα πιο παλια τα κανανε μεγαλυτερα, ενω το δικο μας που ειναι του 1930 ειναι πιο μικρα τα δωματια.

καλημερα σε ολες!αχ κοριτσια αδιαθετησα πρωι πρωι και ειμαι χαλια.πηγα και εβγαλα φωτο για το διαβαρηριο και περνοντας απο ενα μαγαζι εδωσα και ενα βιογραφικο.λετε να με παρουν;;;

Μαρία

Τι κάνετε εσείς? Πίκρα το σκηνικό με τη παραλία, αλήθεια στην Αθήνα δεν υπάρχει παραλία που να είναι δωρεάν. Τα έσοδα που πηγαίνουν? Εύχομαι πάντα να ζητάς απόδειξη, φτάνει πια να μας τρώνε τα λεφτά και να μη πληρώνουν τους φόρους τους!

Δυστυχώς δε σχολιάζω πολλά για το Λονδίνο, που ζητάς πληροφορίες, γιατι δε ξέρω και πολλά! Καλή τύχη σου εύχομαι πάντως, και μακάρι να καταφέρετε να ρθείτε, άμα πιστεύετε πως αυτο είναι το καλύτερο για εσας!

καλα ειμαστε μωρε,χθες το πρωι τρεχαμε για να βγαλω τα πτυχια των αγγλικων γιατι τα εχω χασει και εκανα ενα ποδαροδρμο αλλο πραγμα,δε τα ενιωθα τα ποδια μου οταν γυρισαμε.υπαρχει μια η και δυο παραλιες αλλα δεν εχει ουτε ομπρελα να κατσεις απο κατω,ουτε καν ενα δεντρακι.και επειδη ειναι δωρεαν πανε ολοι ελληνες γυφτοι αλβανοι ρωσοι και οπως καταλαβαινεις ειναι παρα πολυ βρωμικα.αποδειξη δινουν παντα αλλιως θα γινοταν ο κακος χαμος.οταν λες τα εσοδα που πηγαινουν τι εννοεις;τα δικα μας η των παραλιων;;;;)δε ξερω αν θα ειναι καλυτερα παντως χειροτερα απο εδω δε θα ειναι σιγουρα.και εμεις δεν ειμαστε του πανεπιστημιου,αν βρω για πωλητρια και ο αντρεας καμια οικοδομη θα ειμαστε υπερ ευχαριστημενοι!

Και για μια ακόμα φορά, τα νέα για την Ελλαδίτσα δεν είναι ευχάριστα! Αραγε, για όλα έφταιξε η Ελλάδα, ή κάποιος κάπου, μας έβαλε στο μάτι. Γιατί, ναι φταίξαμε και εμείς, από καιρο το συζητούσαν πώς το έλλειμμα της Ελλάδας είναι μεγάλο, αλλά κάποιοι επωφελούνται από τη κατάντια μας, και πολύ νωρίτερα της κρίσης, και τώρα ακόμα περισσότερο! Δυστυχως πολλά παιχνίδια παίζονται, αλλά χωρίς να σκέφτονται τους καημένους τους πολίτες και κυρίως τη νέα γενιά της Ελλάδας, που η μισή θα φύγει στο εξωτερικό και η άλλη μισή θα μείνει να μαραζώσει στη πατρίδα! Είναι πολύ κρίμα και μάλλον ακόμα δε φτάσαμε στο πατο:(:(:(!

και μη χειροτερα να λεμε!γιαυτο σου λεω κατσε εκει που εισαι και την ελλαδα μονο για τα καλοκαιρια και αν.αν και οπως το κοβω το θεμα απλησιαστα θα γινουν και τα τουριστικα κεντρα με αυτες τις τιμες.

μονοκατοικια ειναι end of terrace. κριμα εβγαλε το μεσιτικο τις φωτο απο τη σελιδα του κ δεν μπορω να σας το δειξω...αλλα καλυτερα γιατι ετσι 8α το δειτε διασκομημενο οταν το τελειωσω χεχε

εχει 3 double bedrooms με το μαστερ υπνοδωματιο να ειναι τεραστιο...σαλονι πολυ μεγαλο, πολυ καλο μεγεθος στη τραπεζαρια, ενα μεγαλο μπανιο κ new refurbished kitchen ...καλα εγω με την κουζινα εχω παθει τον μεγαλοε ρωτα χαχαχαχαχα

δυστυχως απο την αυλη δεν εχουμε θεα οπως κ κανενα σπιτι δεν εχει θεα απο την αυλη. εκει που ειμαστε τωρα δεν εχουμε καν φραχτη κ μας εχουν κλεψει οτι εχουμε αφησει, ποδηλατα, τραπεζι, μπαρμπεκιου. ενω ολες οι αυλες εχουν ψηλους φραχτες κανονικα. μου αρεσει περισσοτερο που το κα8ε δωματιο εχει πολλα παραθυρα, κ μεγαλα!!! επειδη περναμε πολλες ωρες στο σπιτι το θελω φωτεινο...θελω εξω να ειαι μαυρος ο ουρανος κ εγω να μην πρεπει να αναψω φως...κ για καλη μου τυχη την ημερα που πηγα να το δω ο καιρος ετσι ακριβως ηταν κ το σπιτι ηταν πολυ φωτεινο .

αυτα εν ολιγοις...οταν τελειωσω τη διακοσμηση μου θα σας στειλω φωτος εννοειται...κ οποια θελει μπορει να με βαλει κ στο φεις :)

φιλια πολλα σε ολες :)

ετσι ειναι και το δικο μας εδω.υπεροχο θα ειναι!!!θελω και γω να σε βρω στο φεις!!αντε να το δουμε το σπιτι!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

fairy, πολυ ωραιο ακουγεται!!! ειναι βικτωριανο? τα μεγαλα παραθυρα ειναι και bay? ειναι πολυ ωραια αυτα, μονο οτι ειναι ακριβα να τα ντυσεις (γιατι τωρα ειναι της μοδας τα blinds, και συνιθως δεν βρισκεις για αυτα τα παραθυρα στις στανταρ διαστασεις οποτε παει πολυ το made to measure....). Εχετε και το καλο οτι τα σπιτια πιο εξω ειναι μεγαλυτερα, εδωπερα τα φτιαξανε πολυ μικρα... και τα πιο παλια τα κανανε μεγαλυτερα, ενω το δικο μας που ειναι του 1930 ειναι πιο μικρα τα δωματια.

οχι δεν ειναι Βικτωριανο....αυτο που ειμαστε τωρα εχει bay window στο σαλονι...ειμαστε σε flat τωρα. το αλλο δενε χει bay αλλα εχει πολλα παραθυρα...τα blinds δεν μου αρεσουν κυριως λογω της σκονης που μαζευουν χιχιχιχ...τωρα μιας κ μετακομιζω πριν κατεβω Ελλαδα θα παρω μετρησεις κ θα δω σε καποια μαγαζια στη Χαλκιδα που ειναι πολυ φτηνα ..κ επειδη στην Ελλαδα δεν κανουμε χοντρες κουρτινες επειδη εχουμε παντζουρια μπορω να τους βαλω εγω το εξτρα υφασμα στη μηχανη μου.....θα δω...αν δεν βρω κατι θα παρω απο εδω! πιστευω θα μου φυγει σεβαστο ποσο στο να το ντυσω με κουρτινες :shock: αυτο που με παρηγορει ειναι οτι καλως εχοντων των πραγματων θα γινει δικο μας καποια στιγμη οποτε αξιζει να ριξω λεφτα πανω του. αλλα πιστευω σιγουρα θα βρω στα ready made κουρτινες ανετα εδω περα

μαρακι σου στελνω πμ για το φεις :)

κοριτσια γεια σας τι κανετε?

Αρνικολ μου καλα ειμαι,εδω την <παλευουμε> εσεις τι κανετε?

κ εγω αυτο σκεφτομουν,τωρα που θα κατεβουμε κατω,με το παιδι κ ολας,να κανουμε κανα μπανακι,ποσα θα μας χρεωσουν τον εξοπλισμο?εσεις τωρα που θα πατε στο χωριο σου,εχει κ εκει οργανωμενες παραλιες?ηταν παντα ετσι ή τα τελευταια χρονια?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Αμπι μου,

πολυ καλο το σχεδιο σας.ετσι το φτιαξατε εσεις οπως το θελατε,με λιγοτερα χρηματα,αλλα θα πρεπει να ειχατε ανθρωπο που να εμπιστευοσασταν?κ να σας εκανε καλη δουλεια?

θελει βεβαια αρκετη υπομονη,αλλα ενα σπιτι δε το χτιζεις κ σε μια νυχτα.το mortage το πηρατε με deposit οπως κανουν τωρα?

ο αντρας μου σκεφτεται για χαλφ σεαρ χαλφ ρεντ αλλα δε νομιζω πως ειναι για την περιπτωση μας.αλλα απ την αλλη μεχρι να μαζευτουν τα χρηματα για την προκαταβολη,μεχρι να βγει το δανειο κ μεχρι να βρεις το σπιτι που θες που οπως λετε ειναι χρονοβορα διαδικασια....δεν ξερω αν εχουμε κ αλλη επιλλογη.

ειναι κ ακριβα εδω στο Λονδινο,κ η δουλεια του αντρα μου ειναι κεντρο.ηδη μενουμε προαστια,ποσο πιο εξω να παμε?

ναι,εχω ακουσει για τα εξτενσιον κανουν μηνες να βγουν οι αδειες,πως θα την κανεις την κουζινα σου?ποτε θα ερθει η μαμα σου?θα κατσει καιρο?με το καλο να τη δεχτεις

γεια σου κατερινακι :)

εγω γραφειακι ετοιμαζω την υλη μου για του χρονου κ χαζευω κ το παρεακι μας χεχε

που εισαι βρε φερρυ μου με τα ωραια σου νεα κ σχεδια??εγω σπιτι,σχολασα,χαλφ ντει σημερα κ ενω ηθελα να παιξω με χιονομπαλη μου την εκανε...ροχαλιζει!

μα δεν εχεις κρατησει καμια φωτο να δουμε το νεο σας σπιτακι,εστω κ πριν το στολισεις?για πες,οταν λες αρχικα θα το νοικιασετε κ μετα θα το αγορασετε,τι κολπακι ειναι αυτο?

katerina εννοεις το rent to buy? αυτο ειναι πολυ καλη λυση παντως...νομιζω πως αν πατε σε 5-6 τραπεζες κ παρετε μια ιδεα μετα θα ειναι πιο ευκολο...ετσι μου λεει η φιλεναδα μου οποτε μεταφερω τις συμβουλες της αχαχααχα...μου ειπε πως οι τραπεζες αναλογα με την κατασταση του καθενος εχουν την καταλληλη λυση...φυσικα κ εμεις ακομα δενε χουμε αξιωθει να παμε επισημα να παρουμε προσφορες χιχιχχι

μα δεν εχεις κρατησει καμια φωτο να δουμε το νεο σας σπιτακι,εστω κ πριν το στολισεις?για πες,οταν λες αρχικα θα το νοικιασετε κ μετα θα το αγορασετε,τι κολπακι ειναι αυτο?

τσου δεν κρατησα....δε το σκεφτηκα :rolleyes:κριμα κ η κουζινα ειναι πολυ σλουρπ σλουρπ χαχαχα

λοιπον, εμεις βρηκαμε ενα σπιτι που στα conditions του δεν ελεγε No DSS. οοοοοταν λοιπον βρουμε το χρονο κ παμε τραπεζες κλπ θα δουμε τι μας συμφερει κλπ. φυσικα εγω το ειπα στην σπιτονοικοκυρα οτι θελουμε να το αγορασουμε κ ειπε οκ...αυτην δεν την νοιαζει αν το αγορασουμε σε ενα μηνα η σε 2 χρονια...αυτη το αγορασε, εκανε πληρη ανακαινιση κ τωρα θα το νοικιαζει.

Διαφημίσεις

katerina εννοεις το rent to buy? αυτο ειναι πολυ καλη λυση παντως...νομιζω πως αν πατε σε 5-6 τραπεζες κ παρετε μια ιδεα μετα θα ειναι πιο ευκολο...ετσι μου λεει η φιλεναδα μου οποτε μεταφερω τις συμβουλες της αχαχααχα...μου ειπε πως οι τραπεζες αναλογα με την κατασταση του καθενος εχουν την καταλληλη λυση...φυσικα κ εμεις ακομα δενε χουμε αξιωθει να παμε επισημα να παρουμε προσφορες χιχιχχι

οχι φερρυ μου,ειναι παρομοιο προγραμμα κ δουλευει με ποσοστα το ιδιο οπως το rent to buy,για πες εσεις πως θα το κανετε κ πως το εχει κανει κ η φιλεναδα σου,να παρουμε καμια ιδεα?

οχι φερρυ μου,ειναι παρομοιο προγραμμα κ δουλευει με ποσοστα το ιδιο οπως το rent to buy,για πες εσεις πως θα το κανετε κ πως το εχει κανει κ η φιλεναδα σου,να παρουμε καμια ιδεα?

για μας δεν εχω ιδεα...μην κοιτας που δινω συμβουλες :D:D:D:D

η φιλεναδα μου ειναι Λονδινο κ αγορασανε σπιτι πριν μια 5ετια κ πηρανε απλα δανειο ...πηρανε ενα φλατ σε ενα συγκροτημα κ επειδη πηρανε το show room πηρανε κ τα επιπλα μαζι

για μας δεν εχω ιδεα...μην κοιτας που δινω συμβουλες :D:D:D:D

η φιλεναδα μου ειναι Λονδινο κ αγορασανε σπιτι πριν μια 5ετια κ πηρανε απλα δανειο ...πηρανε ενα φλατ σε ενα συγκροτημα κ επειδη πηρανε το show room πηρανε κ τα επιπλα μαζι

καταλαβα...:D

εσας η ιδιοκτητρια θα σας το πουλησει συμφωνα με τις τιμες οπως θα εχουν οταν το αγορασετε να φανταστω?το ενοικιο ειναι καλο?

για λονδινο ειναι καλα πιστευω να ξεκινησεις με ενα φλατ κ μετα απο κανα 2 με 3 χρονια να περασεις στην αγορα μονοκατοικιας.οτι κ να εχεις καλο ειναι αρκει να γλυτωνεις το παλιοενοικιο

καταλαβα...:D

εσας η ιδιοκτητρια θα σας το πουλησει συμφωνα με τις τιμες οπως θα εχουν οταν το αγορασετε να φανταστω?το ενοικιο ειναι καλο?

για λονδινο ειναι καλα πιστευω να ξεκινησεις με ενα φλατ κ μετα απο κανα 2 με 3 χρονια να περασεις στην αγορα μονοκατοικιας.οτι κ να εχεις καλο ειναι αρκει να γλυτωνεις το παλιοενοικιο

ε ναι...δεν μπορουμε απο τωρα να συμφωνησουμε τιμη....

ενοικιο ειναι 650 το μηνα...τωρα στο φλατ που ειμαστε δινουμε 475...για τα εδω δεδομενα τα 650 ειναι αρκετα λεφτακια :rolleyes:

Μαρια,

καλη επιτυχια.που εδωσες βιογραφικο?αν κ απο οτι εχω ακουσει απο μια φιλη,καποιοι που δεν τους εχει <χτυπησει> η κριση,εκμεταλλευονται την κατασταση κ δε δινουν αυξησεις,ουτε προσλαμβανουν νεα ατομα.στη χαλασα...:confused: οπως κ να εχει μακαρι να βρεις κατι

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...