Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

Αν είσαι άνω των 40 ή πολύ κοντά, νομίζω πως είναι κοροϊδία να σου προτείνουν να βάζεις ένα ένα. Εκτός κι αν είναι μάπα το εργαστήριο τους και φοβούνται την αποξυψη. Ο τεχνητός κύκλος είναι πιο ελεγχόμενος και εκτός αυτού σε μεγαλύτερες ηλικίες θα πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 3 για να έχεις σε κάτι να ελπίζεις και όχι να παίρνεις τόσα φάρμακα (χωρια το οικονομικό και το ψυχολογικό κόστος) για 1 κάθε φορά. 

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

κοριτσια μου ειμαι πολυ χαρουμενη!!!! ψαχνουμε παααρα πολυ καιρο να βρουμε σπιτακι!!! επιτελους βρηκαμε,,,,για αρχη θα το νοικιασουμε κ μεσα στον επομενο χρονο 8α το αγορασουμε ελπιζουμε!!! επιτελους θα εχει το μωρακι μου ενα μεγαλο δωματιο να παιζει κ να χωρεσει κ κανα αδερφακι :) θα εχω κ τραπεζαρια κ αυλιτσα κ μια υπεροχη κουζινα!!!! ειχα απελπιστει τοσο πολυ κ ειναι απιστευτο οτι σημερα κλεισαμε το σπιτι μας!!! κ κοντα στη δουλεια μας κ στο κεντρο της πολης κ κοντα στη θαλασσα...ολα μα ολα απλα υπεροχα!!!! ενα χρονο ψαχνουμε!!!! δεν μπορω να πιστεψω οτι μετακομιζουμε σε 2-3 βδομαδες!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου ειμαι πολυ χαρουμενη!!!! ψαχνουμε παααρα πολυ καιρο να βρουμε σπιτακι!!! επιτελους βρηκαμε,,,,για αρχη θα το νοικιασουμε κ μεσα στον επομενο χρονο 8α το αγορασουμε ελπιζουμε!!! επιτελους θα εχει το μωρακι μου ενα μεγαλο δωματιο να παιζει κ να χωρεσει κ κανα αδερφακι :) θα εχω κ τραπεζαρια κ αυλιτσα κ μια υπεροχη κουζινα!!!! ειχα απελπιστει τοσο πολυ κ ειναι απιστευτο οτι σημερα κλεισαμε το σπιτι μας!!! κ κοντα στη δουλεια μας κ στο κεντρο της πολης κ κοντα στη θαλασσα...ολα μα ολα απλα υπεροχα!!!! ενα χρονο ψαχνουμε!!!! δεν μπορω να πιστεψω οτι μετακομιζουμε σε 2-3 βδομαδες!!!!

μπραβο φαιρη μου με το καλο να μπειτε στο σπιτακι σας.ειναι υπεροχα να εισαι κοντα στη θαλασσα.ο δικος μου θα φρικαρει οταν θα ερθουμε αγγλια που δε θα εχει θαλασσα κοντα!!!οι υπολοιπες τι κανετε;εμεις σημερα πηγαμε για μπανακι δε μπηκαμε στη θαλασσα ομως γιατι ειχε πολυ αερα και κυματα.εχουμε κανει συνολικα 3 με 4 μπανια ολα κι ολα πρωτον γιατι φετος μας εκανε πολυ αγγλικο καλοκαιρι με το που μπηκε ειχαμε καθε μερα βροχη και συννεφια τωρα εδω και μερικες μερες εφτιαξε ο καιρος,και δευτερον γιατι για να κανεις μπανιο πρεπει να πληρωσεις παντου και δε μας περισευουν!δωσαμε προχθες 24 ευρω για να μπουμε στη πλαζ και για να παρουμε μια ομπρελα!!!κολπος μου ηρθε αμα το ξερα θα μπαινα στη μπανιερα με το βατραχοπεδιλο να δροσιστω!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Φερρυ,

τι ομορφα νεα ειναι αυτα?????μπραβο σας κοριτσι μου!καλοριζικο κ καλοτυχο να ειναι.πολλα πολλα συγχαρητηρια κ στους δυο σας που τα καταφερατε.

κ συντομα με ενα αδερφακι για το γλυκο σου μωρακι:D

οταν λες αρχικα θα το ενοικιασετε ειναι χαλφ ρεντ χαλφ σεαρ?αυτο με τα ποσοστα,που καθε μηνα δινεις κατι παραπανω μεχρι να το πληρωσεις ολο?

κ παλι μπραβο σας,παντα αξιοι να ειστε κ γεροι να το χαρειτε!!!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

maria ο καιρος σας προετοιμααζει για την αφιξη σας αχαχαχαα

κατερινα μου οχι κανονικα θα το νοικιασουμε κ τωρα να ξεκινησουμε να κοιταμε τα mortgages να δουμε τι μας συμφερει κ να το αγορασουμε....

Μαρια,

εχεις δικιο.κ εγω το βρισκω απαραδεκτο που εχουν κανει εδω κ χρονια τις παραλιες ιδιωτικες :shock:

εχω βρεθει κ σε καποιες που σε <αναγκαζουν> να παρεις κ κατι καφε,σαντουιτς ντε κ καλα αλλιως δε μπορεις να κατσεις :rolleyes:

κατι τετοια μειωνουν τον τουρισμο μας.

Διαφημίσεις

φαιρη μου ετσι ειναι μας προετοιμαζει αυτο λεγαμε και με τον αντρα μου.

κατερινα αστα να πανε!συνηθως παμε σε μια αλλη παραλια η οποια εχει 4 ευρω την ξαπλωστρα αλλα σε υποχρεωνουν σε εισαγωγικα να παρεις και κανα καφε.δεν ειναι παρα πολυ καθαρα ομως και ο γιαννης εχει πολυ ευαισθητο δερμα και ειναι συνεχεια με σπιθουρακια.ετσι πηγαμε στην αλλη που ναι μεν ηταν πεντακαθαρα αλλα μας ηρθε η καμπανα στο κεφαλι!!!απλα δε θα ξαναπαμε!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

αυτα με τις παραλιες δεν γινοντε κυριως στην Αθηνα??? εαν κανουν κατι τετοιο στην παραλια μας τους εχουμε φαει!!!!! χαχαχαχχαχα

οχι μονο στην αθηνα αλλα κ σε πολλα νησια πληρωνεις.το χειροτερο βεβαια ειναι αν εχεις καπου εξοχικο,πας κ ξαφνικα βλεπεις να εχουν απλωσει ομπρελες κ ξαπλωστρες....

εγω για σπασιμο πολλες φορες ζητω αποδειξη γιατι οι περισσοτεροι ειναι παρανομοι κ φυσικα ποτε δε μου δινουν!

αυτα με τις παραλιες δεν γινοντε κυριως στην Αθηνα??? εαν κανουν κατι τετοιο στην παραλια μας τους εχουμε φαει!!!!! χαχαχαχχαχα

μπα μη το λες και στη κω που μεναμε περσι τις πληρωναμε κανονικα εκτος απο ενα μαγαζι το οποιο τις ειχε δωρεαν αλλα επρεπε να παρεις κατι.δε με νοιαζει να βαλω τη κορμαρα μου στη ξαπλωστρα:D:Dγια την ομπρελα πληρωνουμε περισσοτερο,επειδη εχουμε το παιδι.αλλιως και στην αμμο με πετσετουλα μια χαρα θα ημουν θα μαυριζα κιολας!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι ωραία νέα είναι αυτά!

Κατερίνα, να χαίρεσαι το πεθερό σου. Από ότι κατάλαβα περασατε ωραία. Σας είπε πότε θα σας ξανάρθει? Με το μικρό πώς τα πήγε?

Αφού κάνει τόσο πολύ καιρό να βρεις καινούρια δουλεια, καλό θα ήταν να κοιτάξεις για αλλού, αλλά που ξέρεις σε λίγο καιρο μπορεί να βελτιωθούν οι σχέσεις σου με τη πρϋσταμένη και να μη θέλεις να φύγεις!

Σήμερα είχα το apraisal με το αφεντικό. Πήγε καλύτερα από ότι περίμενα. Η αλήθεια είναι πώς είμαι κάπως αυστηρή με τον εαυτό μου (το άγχος που λέγαμε) και λίγο τα αφεντικό τρόμαξε μαζί μου! Παραδέχτηκε πώς σε ένα project δε χειρήστηκε κάτι καλά, και πως θα προσπαθήσουν να με στείλουν σε περισσότερο training, και για λίγο πήρα τα πάνω μου. Και η αλήθεια είναι ότι σύντομα θα έχω δυο ωραία project, που θα ήθελα να τα ολοκληρώσω, θα είναι καλό και για το βιογραφικό μου, οπότε για την ώρα κάθομαι στα αυγουλάκια μου!

Ο αντρούλης όμως άρχισε να κοιτάει για δουλειές. Παρά τα ονειρά μου για το εξωτερικό :(, για την ώρα κοιτάει μόνο Αγγλία, και δυστυχώς δε βρήκε πολλά! Ψάχνει για λέκτωρας, οπότε οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες. Βρήκε μια θέση στο Μπερμιχαμ, που θα κάνει αίτηση. Πώς σας φαίνεται η πόλη? Γνωρίζετε τίποτα? Αχ, μου φαίνεται πως μέχρι να βρει δουλίτσα, να δούμε και εμείς τελικά σε ποια πολη θα καταλήξουμε, να βρω και εγώ μετά δουλειά στην ίδια πολή, παιδάκι ούτε του χρόνου δε θα κάνουμε! Είναι δυνατόν να μην αγχώνομαι, δυο χρόνια τώρα νιώθω σα νομάς, το Cambridge το είδαμε μόνο σαν ένα μέρος προσωρινό, όλο το συζητούσαμε πώς σύντομα θα φύγουμε, και δυομιση χρόνια είμαστε ακόμα εδω! Το ξέρω, πρέπει να κάνω υπομονή, αλλά δεν είναι στη φύση μου :confused::confused:!

Διαφημίσεις

Φαίρη καλορίζικο!

Τι ωραία, από ότι κατάλαβα ταλαιπωρηθήκατε και εσείς να βρείτε ένα σπιτάκι, αλλά από ότι κατάλαβα άξιζε τον κόπο! Και η θέα σας, πρέπει να είναι η καλύτερη, περιμένουμε σύντομα φωτό από την αυλή σας!

Αλήθεια, πόσα δωμάτια έχει? Μπάνια? Φαντάζομαι μοκέτα?

Είναι καινούριο? Νομίζω πως έχω ακούσει ξανά για το ενοικίαση και μετά αγορα, είναι σε συγκρότημα? Πολύ ωραίο σύστημα πάντως, κάθεσαι ένα χρόνο βλέπεις αν υπάρχουν προβλήματα, και κυρίως περνάς ένα χειμώνα να δεις άμα δουλεύει σωστά η θέρμανση (δυστυχώς το λέω αυτό από πείρα), βλέπεις άμα βολεύει τις ανάγκες σου και μετά το αγοράζεις χωρίς εκπλήξεις!

Εύχομαι να μη σε κούρασα με τις ερωτήσεις μου! Και πάλι καλορίζικο, και με το καλό η μετακόμιση!

Μαρία

Τι κάνετε εσείς? Πίκρα το σκηνικό με τη παραλία, αλήθεια στην Αθήνα δεν υπάρχει παραλία που να είναι δωρεάν. Τα έσοδα που πηγαίνουν? Εύχομαι πάντα να ζητάς απόδειξη, φτάνει πια να μας τρώνε τα λεφτά και να μη πληρώνουν τους φόρους τους!

Δυστυχώς δε σχολιάζω πολλά για το Λονδίνο, που ζητάς πληροφορίες, γιατι δε ξέρω και πολλά! Καλή τύχη σου εύχομαι πάντως, και μακάρι να καταφέρετε να ρθείτε, άμα πιστεύετε πως αυτο είναι το καλύτερο για εσας!

Και για μια ακόμα φορά, τα νέα για την Ελλαδίτσα δεν είναι ευχάριστα! Αραγε, για όλα έφταιξε η Ελλάδα, ή κάποιος κάπου, μας έβαλε στο μάτι. Γιατί, ναι φταίξαμε και εμείς, από καιρο το συζητούσαν πώς το έλλειμμα της Ελλάδας είναι μεγάλο, αλλά κάποιοι επωφελούνται από τη κατάντια μας, και πολύ νωρίτερα της κρίσης, και τώρα ακόμα περισσότερο! Δυστυχως πολλά παιχνίδια παίζονται, αλλά χωρίς να σκέφτονται τους καημένους τους πολίτες και κυρίως τη νέα γενιά της Ελλάδας, που η μισή θα φύγει στο εξωτερικό και η άλλη μισή θα μείνει να μαραζώσει στη πατρίδα! Είναι πολύ κρίμα και μάλλον ακόμα δε φτάσαμε στο πατο:(:(:(!

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Φέρρρυ, με το καλό να μπείτε στο σπιτάκι σας! Πολύ ωραίο φαίνεται από τις περιγραφές σου!

Παιδιά, εμείς δεν πάμε ποτέ σε οργανωμένες παραλίες, παίρνουμε τα συμπράγκαλά μας και πάμε κάπου απόμερα συνήθως. Άντε πιά, το έχουν παρακάνει, από παντού κοιτάζουν να βγάλουν... τέλος πάντων!

Δέσποινα, εγώ έζησα ένα χρόνο στο Dudley, λίγα χιλιόμετρα από το Birmingham, για κολλέγιο. Λίγες φορές που πήγα εκεί, για διασκέδαση κυρίως, δεν τρελάθηκα. Αλλά γενικώς τα west midlands δε μου άρεσαν. Δεν κατάλαβα, υπάρχει περίπτωση να εργαστεί σε άλλη χώρα; Θα ζείτε από απόσταση ή θα πας κι εσύ; Αν επιτρέπεται, τι δουλειά κάνεις; (σας έπρηξα;) Φιλιά!

Κατερινάκι τι κάνεις;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κοριτσια καλημερα!

Φαιρυ, τι ωραια νεα που ειναι αυτα!!! Πρεπει να εισαι πολυ ενθουσιασμενη!!! Ειναι σπιτι ή flat? Και ο μικρος θα ειναι ενθουσιασμενος φανταζομαι. Επισης περιμενουμε να δουμε τις φωτο του μικρου στον γαμο!!!

Δεσποινα, η μαμα μου ειναι απο το Telford, που ειναι καπως κοντα στο Birmingham. Εμενα μου αρεσει πολυ εκει, αλλα ειναι κιολας που εχω τους συγγενεις μου, και πολυ ωραιες αναμνησεις σαν παιδι που πηγαιναμε καθε χρονο και βλεπαμε τον παππου και την γιαγια μου. Ηθελα παρα πολυ να μεναμε εκει, αλλα δεν εχει τοσες δουλιες οσο εδω. Ειχαμε κοιταξει και για το Birmingham, γιατι ειναι καμια ωρα το commute (οσο κι εδω δηλαδη), αλλα ουτε κι εκει εβρισκε πολλα πραγματα ο αντρας μου. Βεβαια τα σπιτια ειναι πολυ πιο φτηνα, και ειναι εξοχη, αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα....

Σε μερικες εβδομαδες ερχεται η μαμα μου, και θα καθισει οταν ειναι οι διακοπες για να κρατησει λιγο τα παιδια. Αλλιως τα πηγαινω στην childminder, και περσυ την ειχα βαλει σε σχολειο τενις (την πηγαινε η κυρια) για να εχει κατι να ασχολειται.

Κατερινα, δεν χανεις τιποτα να αρχισεις να κοιτας.... αν εισαι εκει πανω απο χρονο, μια χαρα ειναι να φυγεις. Μονο αν καθεσαι λιγους μηνες καπου δεν χτυπαει καλο στο βιογραφικο σου γιατι φαινεται οτι δεν κανεις την προσπαθεια και φευγεις με την μια αν δεν σου αρεσει κατι. Για το σπιτι, κι εμεις καναμε πολυ καιρο να βρουμε, ψαχναμε περιπου 2 χρονια. Ειχαμε αποφασισει σε ποια περιοχη θελαμε, και εκει ολα τα σπιτια ειναι του 1930, τα περισσοτερα οχι πολυ φτιαγμενα. Τελικα επειδη κουραστηκαμε, πηραμε ενα mortgage, και το χρησιμοποιησαμε και σαν πλεονεκτημα για να ριξουμε την τιμη. Αποφασισαμε οτι το σπιτι που θα παιρναμε θα ηθελε γενικη ανακαινηση, και ετσι προσπαθησαμε να εστιασουμε σε αυτα που δεν αλλαζουν, δηλαδη το μεγεθος του οικοπεδου, να ειναι semi-detached ή end of terrace κλπ. Ειδαμε 3 σπιτια που ηταν καπως κοντα σε αυτο που θελαμε, καναμε και στα 3 χαμηλη προσφορα, και τελικα πηραμε αυτο που πηραμε κανοντας και δευτερη προσφορα. Το πηραμε 10κ λιγοτερα απο το ενα και 15κ λιγοτερα απο το αλλο που καναμε προσφορα επειδη δεν ειχε θερμανση. Η θερμανση, καινουργιο boiler και σωματα μας ηρθε 3κ.... Ακομα δεν εχουμε τελιωσει τις εργασιες, αλλα το προτιμω ετσι γιατι θα το κανουμε ακριβως οπως το θελουμε. Τωρα θελουμε να ξεκινισουμε με το kitchen extension, αλλα μας καθυστερει το ealing council. Μολις γινει και αυτο νομιζω θα ειναι πολυ καλυτερα και θα εχουμε περισσοτερο χωρο κατω.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...