Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Εμενα δε μου είχε μιλήσει για αυτές τις 2 επιλογές που αναφέρεις. Πρέπει βέβαια να μου το έβαλε με κάποια βελόνα γιατί μου είπε ότι θα νιώσω ένα τσιμπήματακι (δεν κατάλαβα κάτι σπουδαίο), έμεινα λίγη ώρα ξαπλωμένη γιατί αυτό πήζει και μετά σπιτάκι μου! Αν το ενδομήτριο σου δεν παχαίνει ικανοποιητικα να το κάνεις γιατί το κόστος μιας εμβρυομεταφορας και η αποτυχία της είναι πολύ περισσότερα από 400 ευρώ. Θα το σκεφτόμουν μόνο αν έκανε κάποιο κακό σε κάτι. Στη χειρότερη να μην κάνει τίποτα. Που όμως το prp ενδομητρίου έχει αποτέλεσμα, δεν είναι σαν το prp ωοθηκών που σε κάποιες μπορεί να έχει και σε κάποιες όχι. 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση γιατί ειλικρινά δεν γνωρίζω τίποτα, θα σ ακούσω και θα του πω εγώ να το κάνουμε. Το Νοέμβριο έκανα εμβρυομεταφορα πέτυχε απλά δεν προχώρησε, και μ είπε οσως το ενδομητριο δεν μπόρεσε να το κρατήσει ίσως το έμβρυο δεν ήταν καλό και έπεσε, και για ν αποκλείσουμε το ενδομητριο σκέφτηκε το prp 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!

Τι κανετε? Λετε το σ/κ να γλιτωσουμε απο τις βροχες??? γιατι τις τελευταιες μερες εγινε χαμος εδωπερα, οσο δεν εριξε ολο τον απριλη....

Κατερινα, εχεις δικιο για την δουλεια, μηπως να αρχιζεις να κοιτας για αλλου? Αποσα λες, δεν φαινεται να ειναι και πολυ professional το αφεντικο....

Δεσποινα, τις εξετασεις προσπαθω να ..... τις ξεχασω!!! Ηταν πολυ δυσκολα, ειδικα το ενα μαθημα, γιατι δεν ζητανε απλως να εχεις τις γνωσεις, αλλα να τις εφαρμοζεις σε υποθετικα σεναρια. Επισης ειναι πολλα τα θεματα και ο χρονος δεν με εφτασε στο ενα μαθημα. Ειναι πρωτη φορα που δινω, οποτε τουλαχιστον την επομενη φορα θα ξερω τι με περιμενει!!! Αλλα και παλι, ποτε δεν ξερεις, γιατι και οι συναδελφοι μου στο παρελθον παντα ελεγαν οτι ηταν δυσκολα και δεν περασαν, και μετα οταν βγαινανε τα αποτελεσματα ειχαν μια ευχαριστη εκπληξη! Διακοπες δεν μπορουμε να παμε, ειδικα τωρα με τον τροπο που κανει αιμοκαθαρση ο Ηθαν, γιατι ειναι δυσκολο να βρουμε καπου που να εχουν τα σωστα μηχανηματα. Οταν εκανε περιτοναικη ηταν πιο ευκολο γιατι μπορουσαμε να παρουμε το μηχανημα μαζι μας, και τα καταφεραμε και πηγαμε ισπανια για λιγες μερες (εχω φωτο στο fb). Επισης ειναι τωρα 2 χρονια στην λιστα αναμονης, που ειναι ο μεσος ορος, οποτε ειναι πιθανο να γινει κατι, και δεν θελω να το χασουμε επειδη ειμαστε διακοπες. Βεβαια, θελουμε να κανουμε το extension αυτο το καλοκαιρι, οποτε και θα πανε ολα τα λεφτα εκει.

Εσεις που θα πατε διακοπες? Θα πατε ελλαδα φετος? Εμεις εχουμε σχεδον 6 χρονια να παμε κατω... εχει παει καμια κατω με το αυτοκινητο?

Σκεφτομαστε αυστραλια/καναδα γιατι ειναι το θεμα της γλωσσας. ΗΠΑ δεν ειναι για εμας, λογω του συστηματος υγειας που εχουν εκει (αμα εισαι αρρωστος....καηκες!!). Περισσοτερο αυστραλια θα μου αρεσε, γιατι μου αρεσει η ιδεα να εχω σπιτι με πισινα, που θα ειναι και πιο φτηνο απο αυτο που εχουμε τωρα και καλα-καλα δεν μας χωραει!!! Αλλα ολα αυτα ειναι πολυ μελλοντικα, θα δουμε πως θα πανε τα πραγματα....

Για την ελλαδα ειναι πολυ λυπηρα τα πραγματα, με τον αντρα μου πιστευουμε οτι αυτη η γενια ειναι πλεον καταδικασμενη, και μονο αν γινει κατι θα ωφεληθει η επομενη γενια. Η ουσια ειναι οτι η γερμανια και γαλλια προτιμουν να σωσουν τις τραπεζες τους (που εχουν αγορασει ελληνικα ομολογα) - και δεν νοιαζονται καθολου για τον λαο της ελλαδας, πχ αν οι συνταξιουχοι θα παρουν την συνταξη τους τον αλλο μηνα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Abbie μου ευχομαι ολα να σας πανε οπως τα επιθυμειτε κ φυσικα ο μικρος μας Ηθαν συντομα να κανει την μεταμοσχευση του! Σου ευχομαι παντως καλα αποτελεσματα κ οπως λες, ποτε δεν ξερεις ;)

Το Μπριστολ βλεπω φοριεται πολυ της μοδος τελευταια ε? χαχαχαχα...εχει πολλες δουλειες εκει οντως

Δεσποινακι κ εγω αυτο για τον GP πρωτη φορα το ακουω....εγω συνηθως μαζευω 4-5 προβληματα κ παω κ δεν μου εχει πει ποτε τιποτα...αν ξερω ομως οτι θα εχουμε πολλα κλεινω double appointment

Κατερινακι μου σε απαντηση στο πμ μας να ξερεις οτι ποτε δεν ενοχλεις ... να μου στελνεις μηνυμα οποτε θες απο το κινητο απανταω πιο ευκολα γιατι μεσα στη μερα αν δεν ειμαι γραφειο δεν ανοιγω το λαπτοπ μου....αντε απο Σεπτεμβρη θα ειμαι 4 μερες γραφειο .... θεωρω πως τον ξεπεταξα τον μικρο μου πλεον...

εγω κατεβαινω Ελλαδα 31/7 με τον μικρο μου...ο αντρας μου δεν ξερει ακομα το ποτε κ για ποσο....20/8 παντρευεται η αδερφη μου οποτε θελω να ειμαι κ απο νωρις εκει...κ γενικα θελω πολυ να αραξω στη θαλασσα με τον γιο μου κ τα κουβαδακια μας :)

πολλα φιλια σε ολες

γεια σου ποκογιο,κ εσυ με αγγλο παντρεμενη?απο ποιο μερος αν μου επιτρεπεις?πες μας για εσενα αν θες...

γεια απο λονδινο με ιρλανδικες ριζες.....εμεις τελευταια πριν φυγουμε για ελλαδα μεναμε λιγο πιο εξω απο leeds....

Κορίτσια καλημέρα!

Πώς περάσατε το σαβ/κο? Μήπως τελείωσε το καλοκαίρι :(? Χτες έπεσε πολύ βροχή και γενικά ο καιρός μας είναι συννεφιασμένος, με αέρα! Εύχομαι να φτιάξει σύντομα.....

Αμπι, πότε θα βγουν τα αποτελέσματα? Μακάρι να εχουμε ευχάριστα, αλλά μέχρι τότε μη σκέφτεσαι αρνητικά!

Αφού είναι για καλό σκοπό, χαλάλι και οι διακοπες. Μακάρι σε ένα καλοκαίρι να κάνετε και το σπιτάκι σας, να κάνει και την εγχειρησή του ο Ηθαν, να μη ταλαιπωρείται το καημενούλι τόσο πολύ! Η μικρή σας θα πηγαίνει σε τίποτα καλοκαιρινό σχολείο ή θα τη στείλετε σε childminder? Ο Ηθαν?

Κατερίνα, να χαίρεστε το πεθερούλη. Σήμερα δεν είναι τα γενέθλια του? Τους βόλεψες όλους στο σπίτι σας? Πώς της φάνηκε της κουμπάρας (καλά το είπα αυτή τη φορά?) το Λονδίνο? Είναι η πρώτη φορά που έρχεται? Πάντως και με βροχή μου φαίνεται κατάφερες να της το δείξεις όλο. Μακάρι σύντομα να βρεις μια πολύ καλή δουλίτσα! Να πάρω θάρρος και να αρχίσω να κοιτάω και εγώ!

Φαίρη, ίσως την επόμενη φορά που πάω στο gp να κλείσω το double appointment που λές, αλλά για την ώρα κάπως στενοχωρέθηκα με τη συμπεριφορά τους. Εύχομαι να μη χρειαστεί να πάω ξανα.

Βλέπω για τις διακοπες σου, προτιμάς να παρατήσεις τον αντρούλη μόνο του εδώ και να πας εσύ για τα μπανάκια σου? Και εγώ το ίδιο θα έκανα, αν μπορούσα. Αλλά δυστυχώς όπως κάθε χρόνο οι άδειες μου δε με φτάνουν:(!

Διαφημίσεις

Βλέπω για τις διακοπες σου, προτιμάς να παρατήσεις τον αντρούλη μόνο του εδώ και να πας εσύ για τα μπανάκια σου? Και εγώ το ίδιο θα έκανα, αν μπορούσα. Αλλά δυστυχώς όπως κάθε χρόνο οι άδειες μου δε με φτάνουν:(!

ο αντρας μου δουλευει πολυ....κ ο Αυγουστος ειναι ο μηνας που εχει πολλες προετοιμασιες για τα συνεδρια του τον χειμωνα....συνηθως δεν τον αφηνω, η φευγω για καμια βδομαδουλα....φετος ομως θελουμε ο μικρος να κανει μπανια, να γινει exposed στην ελληνικη γλωσσα κ φυσικα να ειμαι απο νωρις για τον γαμο της αδερφης μου....λογικα θα κατεβει κ εκεινος καμια βδομαδα πριν τον γαμο, αλλα δεν ξερει ακομα, ισως μπορεσει κ περισσοτερο.,...δεν μου αρεσει να τον αφηνω μονο του, αλλα η αναγκη :D:D:D

γιατι δε το εδινε σε εσας να σας βοηθησει κ ολας?θα του νοικιαζατε,οχι δωρεαν.

γιατι ειναι δυσκολο να ερθετε κ οι 3?αν μενατε για λιγο διαστημα στο θειο σας ή στην κουμπαρα σου?μαζευετε χρηματα για τα πρωτα σας εξοδα?κ το παιδι σας ποιος θα το προσεχει αν ερθεις εσυ?

ναι,πραγματι το ενφιλντ ειναι πολυ ακριβο.αν χρειαστειτε κατι,υπαρχουν κ τηλεφωνα.μην περιοριζεις τις επιλλογες σας.

υπαρχουν καλοφημες κ κακοφημες περιοχες,αυτο ειναι γεγονος.αλλα για να βρεις φθηνο κ σε καλη περιοχη,θελει πολυ ψαξιμο

κ κατι ακομα.αγγλια δεν ειναι μονο λονδινο.καταλαβαινω εχεις τον θειο σας,αλλα κοιτα κ αλλου κ συγκρινε.επιμενω παντως θα πρεπει να κοιτας δουλειες πρωτα,να υπολογιζεις μισθους κ μετα σπιτι κ.α. εξοδα γιατι ετσι κ αλλιως απ τα εσοδα θα λογαριασεις τα εξοδα κ οχι το αντιθετο.

μαρακι,οπως σου ειπα,κοιτα πρωτα δουλειες κ μισθους κ μετα υπολογισε τα εξοδα σας,ανα τριμηνο κ για ενα χρονο για να εχεις ολοκληρωμενη εικονα

το ειχε κανονισει καιρο πριν και δε μπορουσε να το ξεκανονισει

γιατι δεν εχουμε χρηματα στην ακρη και ειναι δυσκολο και για τους 3 αλλα μαλλον αυτο θα κανουμε απο σεπτεβρη θα παμε στο θειο.η κουμπαρα μου ειναι στα συννεφα κλεινει το χοστελ τελος του μηνα και ακομα δεν εχει κοιταξει για σπιτι.ε δε θελω να μεινω σε κανα παγκακι!!!

τελικα τον επεισα να κοιταξουμε και πιο εξω harold park,epsom μας αρεσαν και βρηκαμε καποια φτηνα

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Γειά σας παιδιά! Τι κάνετε; Είχα λίγο καιρό να γράψω, με τα μικρά εδώ στο σπίτι με το ζόρι προλαβαίνω να σας διαβάζω.... Τι κάνετε; Χάλασε ο ακιρός διάβασα; Δεν εκπλήσσομαι και είναι το μόνο που ζηλεύω. Δεν το αντέχω το καλοκαίρι, παιδιά, με αποχαυνώνει η ζέστη!

Τα μικρά μου εχουν ζωηρέψει πολύ, με πιάνει απελπισία ώρες-ώρες... Κουράστηκα και αυτό το σ/κ από δουλειές, είμαι και ξενυχτισμένη... ο μικρός μου δεν έχει κοιμηθεί μια ολόκληρη νύχτα άπό 6 μηνών!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?πως περασατε το σ/κο?

εμεις περασαμε παρα πολυ ομορφα,κ χθες στο σπιτι κ σημερα στο μπαρμπεκιου.ωραιο να σε περιποιυνται,ετσι για αλλαγη;)

αυριο ομως θα μου φυγει το κουμπαρακι μου,για λιγες μερες,θα επισκεφθει την ξαδερφουλα της στο μπερμιγχαμ κ θα ερθει παλι πισω την παρασκευη:(

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Γειά σας παιδιά! Τι κάνετε; Είχα λίγο καιρό να γράψω, με τα μικρά εδώ στο σπίτι με το ζόρι προλαβαίνω να σας διαβάζω.... Τι κάνετε; Χάλασε ο ακιρός διάβασα; Δεν εκπλήσσομαι και είναι το μόνο που ζηλεύω. Δεν το αντέχω το καλοκαίρι, παιδιά, με αποχαυνώνει η ζέστη!

Τα μικρά μου εχουν ζωηρέψει πολύ, με πιάνει απελπισία ώρες-ώρες... Κουράστηκα και αυτό το σ/κ από δουλειές, είμαι και ξενυχτισμένη... ο μικρός μου δεν έχει κοιμηθεί μια ολόκληρη νύχτα άπό 6 μηνών!

αρνικολ μου τι κανεις?ξενυχτης ο μικρουλης ε?κ εμενα ο δικος μου μετα τον εκτο μηνα,δε ξερω τι επαθε,εκει που δεν ειχαμε προβληματα υπνου,ξαφνικα αρχισε να ξυπνα αρκετες φορες μες στη νυχτα.

υπαρχουν βραδιες που ειμαι τοσο κουρασμενη,που καν δεν το ακουω το μωρο κ με σκουνταει ο αντρας μου.που εσυ που εχεις κ δυο?!

χαλασε ο καιρος ναι...απ τον απριλιο ειχαμε απιστευτα καλο καιρο αλλα ολη την εβδομαδα μας πηγε βροχη.περιεργο για αγγλια :tongue:

τι νεα απο την αδερφουλα σου?

Διαφημίσεις

γεια απο λονδινο με ιρλανδικες ριζες.....εμεις τελευταια πριν φυγουμε για ελλαδα μεναμε λιγο πιο εξω απο leeds....

αααα!κ εμενα οι γονεις της πεθερας μου καταγοταν απο την ιρλανδια.μου αρεσει πολυ η προφορα τους.

Κατερινακι μου σε απαντηση στο πμ μας να ξερεις οτι ποτε δεν ενοχλεις ... να μου στελνεις μηνυμα οποτε θες απο το κινητο απανταω πιο ευκολα γιατι μεσα στη μερα αν δεν ειμαι γραφειο δεν ανοιγω το λαπτοπ μου....αντε απο Σεπτεμβρη θα ειμαι 4 μερες γραφειο .... θεωρω πως τον ξεπεταξα τον μικρο μου πλεον

Φερρυ μου τι κανεις?ναι,οταν παρεις πισω το κιν σου πες μου να ξερω.φυσικα κ εσυ μπορεις να στειλεις οποτε θες μνμτακι,να λεμε τα νεα μας.

καλα κανεις που πατε με το μωρο κατω,να κανει κ κανα μπανακι,οχι μονο να τη βλεπει τη θαλασσα.τωρα που περπαταει κ ολας,θα το ευχαριστηθειτε!αληθεια,θα μπει παρα-γαμπρακι στο γαμο της αδερφουλας σου ή μονο θα συνοδεψει τη μαμα κ τον μπαμπα?φανταζομαι τωρα θα μετρας μερες...

καλησπερες!!!

ναι ναι θα ντυθει παραγαμπρακι....εμ ενα ανηψι το εχει η αδερφη μου χεχε....για το καλο θα τον ντυσουμε αλλα συμφωνησαμε ολα τα παιδακια να ντυθουν πολυ χαλαρα...εγω δεν ειμαι του πολυ στημενου...οποτε δεν θα βαλουν κουστουμακι, απλα ασπρο παντελονακι κ πουκαμισακι

εμενα μεχρι τον 10ο μηνα ξυπναγε 2-3 φορες για φαι...μετα το εκοψε...τελικα ειχαν δικιο οσοι μου ειπαν πως αν ξυπναει στην αρχη μετα το κοβει κ ανδ εν ξυπναει μετα θα ξυπναει χαχαχαχα

βεβαια περνανε κ φασεις...κ εμεις εχουμε βραδιες που πρεπει να κατσω κανα 2ωρο να τον χαιδευω...

αντε καλη μας εβδομαδα απο αυριο, φιλια πολλα

Κατερινα, εχεις δικιο για την δουλεια, μηπως να αρχιζεις να κοιτας για αλλου? Αποσα λες, δεν φαινεται να ειναι και πολυ professional το αφεντικο....

Ναι,Αμπι μου ετσι οπως το ειπες.τελειως αντιεπαγγελματικη αντιμετωπιση.φυσικα κ κοιταζω αλλου.στεναχωριεμαι απιστευτα ομως γιατι ηθελα πολυ να εμενα.κριμα....

Καταλαβα εχετε ηδη σχεδια για αυτο το καλοκαιρι,ελπιζω να εχετε την ευκαιρια για μικρα τριπς μες στο σαββ/κο?αληθεια γιατι δε στελνεις τη μικρη σου καμια με 2 εβδομαδες κατω στη γιαγια της?

Καλη επιτυχια στον Ηθαν κ δωσε του ενα φιλι απο μπουσουλη χιονομπαλιτσα:D ευχομαι να βρεθει γρηγορα το μοσχευμα κ να εχετε μια ηπια προσαρμογη.μακαρι ολα σας τα σχεδια να γινουν πραγματικοτητα,αλλα οπως λες πολυ μελλοντικα...θα δειξει.

μη στεναχωριεσαι για τις εξετασεις σου,ολα καλα θα πανε.οπως ειπες,οτι κ αν γινει εχεις τουλαχιστον την εμπειρια,αν χρειαστει,για την επομενη φορα.

οταν θα εχεις χρονο,καποια στιγμη,πες μου πως καταφερατε να αγορασετε σπιτι?τι θα πρεπει να προσεξει καποιος που αγοραζει για πρωτη φορα?πιστευω του χρονου τετοια εποχη,θα ειμαστε ετοιμοι να αγορασουμε το δικο μας κ να φυγουμε απ το παλιο ενοικιο πια

Κορίτσια καλημέρα!

Πώς περάσατε το σαβ/κο? Μήπως τελείωσε το καλοκαίρι :(? Χτες έπεσε πολύ βροχή και γενικά ο καιρός μας είναι συννεφιασμένος, με αέρα! Εύχομαι να φτιάξει σύντομα.....

Κατερίνα, να χαίρεστε το πεθερούλη. Σήμερα δεν είναι τα γενέθλια του? Τους βόλεψες όλους στο σπίτι σας? Πώς της φάνηκε της κουμπάρας (καλά το είπα αυτή τη φορά?) το Λονδίνο? Είναι η πρώτη φορά που έρχεται? Πάντως και με βροχή μου φαίνεται κατάφερες να της το δείξεις όλο. Μακάρι σύντομα να βρεις μια πολύ καλή δουλίτσα! Να πάρω θάρρος και να αρχίσω να κοιτάω και εγώ!

Πολυ ομορφα δεσποινακο μου,εσυ πως τα περασες?ναι σημερα ηταν τα γεβεθλια του,εγινε 60.

ναι,αμε ολοι βολευτηκαμε,ολοι οι καλοι χωρανε αλλωστε :D

της κουμπαρουλας μου της αρεσε παρα πολυ το Λονδινο,ειναι η δευτερη φορα που ερχεται,αλλα η πρωτη ηταν επεισοδιακη,δεν προλαβε να κανει ουτε να δει σχεδον τιποτα.

σ ευχαριστω πολυ,αν κ το συντομα δε το βλεπω :( γιατι οι δουλειες στο nhs κανουν πολλους μηνες μεχρι να αρχισεις,λογω γραφειοκρατικων διαδικασιων.στη συγεκριμενη δουλεια εκανα αιτηση νοεμβριο κ ξεκινησα απριλιο.

δεσοινακο,αν δεν εισαι ευχαριστημενη με τη δουλεια σου,γιατι δε ριχνεις μια ματια κ αλλου να δεις τι <παιζει>?μπορει να βρεις κατι πολυ καλυτερο απ αυτο που κανεις τωρα.

το σκεφτομαι παντως κ το μπριστολ ;) ο αντρουλης ομως ειναι αρνητικος.κ ειμαι σιγουρη θα ειναι πιο οικονομικα εκει.

για πες,εγινε καμια προσπαθεια μες στην εβδομαδα ή το αφησατε πια για του χρονου που ειπες?μετρας μερες για τις διακοπες σου φανταζομαι ε?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...