Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω έκανα prp ενδομητριου πριν την εμβρυομεταφορα. Είχαμε ακυρώσει 3 φορες την εμβρυομεταφορα γιατί έφτανε το ενδομήτριο το πολύ μέχρι 6,9 και μετά έπεφτε. Κι ο γιατρός μου μου έλεγε στην αρχή να μην το κάνω και να προχωρήσω με ενδομητριο 6,8 επειδή ήταν τριζωνικο όμως όταν λες στην αρχή το ενδομήτριο να είναι τουλάχιστον 7,5 πώς μου λες μετά να προχωρήσω με κάτω από 7?Του είπα όχι και του ξεκαθάρισα ότι χωρίς prp ενδομητριου δεν πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά. Έτσι και μου το έκανε. Είχα κάτι να χάσω? Θα έκανε κάποιο κακό? Μόνο 300 ευρώ θα έχανα αν δεν πετύχαινε και θα εμένα και με το "αν". 

Άρα κοριτσαρα προτείνεις να το κάνω??? Εμένα μου είπε 200ε το απλό δηλαδή απλά να το εισχωρήσει μέσα και 400 με βελόνα ειδική που το τοποθετεί σε όλο το ενδομητριο στα σημεία που θέλεις και κρίνει σωστά αυτός, βέβαια ακόμα περιμένω την απάντηση του αν θα το κάνουμε ή όχι 

πρίν από 26 λεπτά , apple2 είπε:

Θα τις βάλεις και τις τρεις? Κι εγώ στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορά με δύο βλαστοκύστες 3αβ και 2αβ. 

Δεν ξέρω ακόμα θα μιλήσουμε για αυτό την άλλη βδομάδα γιατί θέλει να σκεφτεί αν θα προχωρήσουμε σε prp ενδομητριου ή όχι... μόλις έφυγα από το κέντρο όλα τα άλλα ήταν καλά μορφολογία και διαστάσεις μήτρας δηλαδή 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!

να 'μαστε και παλι..... εχω μπλεξει με πολλα τον τελευταιο καιρο και δεν προλαβαινω....

Δεσποινα, πως τα πας? θα κατεβεις παλι καθολου προς τα δω?

Κατερινα, κι εγω στενοχωρηθηκα με αυτο που εγινε στην δουλεια σου. Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω.... εγω εχω παρει sponsorship απο την εταιρεια που δουλευω για να κανω το cima, και στην αρχη με ρωτησανε πως θα τα καταφερω επειδη δουλευω, εχω δυο μικρα παιδια, και ο μικρος παει αιμοκαθαρση 3 φορες την εβδομαδα. Αλλα τους απαντησα οτι θελω να το κανω, οτι ειχα ξεκινησει την διαδικασια οταν ημουν εγκυος, αλλα οταν μαθαμε οτι το μωρο εχει προβλημα το εβαλα on hold. Τωρα ο Ηθαν ειναι 3,5 χρονων, θα παει σχολειο, κι ετσι θελω κι εγω να κανω κατι για να προχωρησω στην καριερα μου. Το δεχτηκαν και μου το δωσανε. Δεν μπορουν να μην σου δινουν ευκαιριες επειδη εχεις οικογενεια ή παιδι με ειδικες αναγκες. Ισα ισα που εχω παραπανω εργασιακα δικαιωματα, δηλ. δικαιωμα στην ευελικτη εργασια κλπ. Ειμαστε απο τον φεβρουαριο που πηγαινω τον Ηθαν αιμοκαθαρση καθε τριτη και πεμπτη, αρα δεν παω δουλεια, και ακομα δεν μου εχουν μειωσει τον μισθο. Θα μου μειωσουν τον μισθο οταν προσλαβουν καινουργιο ατομο για να παρει μερος της δουλειας μου, και αυτο θα γινει μαλλον τον επομενο μηνα!

Ο αντρας μου ειναι ελληνας, αλλα κι αυτος προτου γνωριστουμε ηθελε να ζησει στο εξωτερικο. Εγω ειμαι μιση αγγλιδα, οποτε ηταν ευκολο να ερθουμε εδω. Ζησαμε 5 χρονια στην ελλαδα μετα τον γαμο μας, αλλα ηταν για να τελιωσουμε το πανεπιστημιο.... Προς το παρον δεν εχουμε σκοπο να φυγουμε απο εδω, τωρα πηραμε και το σπιτι, αλλα αργοτερα δεν ξερω πως θα μας τα φερει η ζωη.... νομιζω ομως οτι αν φυγουμε πιο πιθανο ειναι να παμε αυστραλια ή καναδα, και θελω πρωτα να εχω τελιωσει με το cima.....

εχουμε το nova και παρακολουθουμε το τι γινεται στην ελλαδα με μεγαλη λυπη. Τα πραγματα ηταν δυσκολα για εμας πριν απο 6 περιπου χρονια οταν φυγαμε, αλλα νομιζω τωρα ειναι πολυ χειροτερα. Η μαμα μου δεν ξερει απο μηνα σε μηνα αν θα παρει την συνταξη της, που δουλευε μια ζωη αυτη και ο πατερας μου..... Ισως ομως χρειαζεται να ερθουν ετσι τα πραγματα για να γινουν οι σωστες αλλαγες....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια, συγχωρέστε με, αλλά σήμερα δεν έχω τρελά κέφια...

Δεσποινακο μου τι κανεις?τι νεα ηταν αυτα που εγραψες?δε μπορεις να δεις αλλο γιατρο?ειναι η μοναδικη γιατρος στην κλινικη σας?

η γνωμη μου ειναι να πας κ σε αλλο γιατρο,να ακουσεις κ αλλη μια γνωμη.απο γιατρο σε γιατρο θα δεις διαφορα κ στην αντιμετωπιση.δεν υπαρχει γενικα,αλλος τζι πι στην περιοχη σου?

τι σημαινει εχει χρονο για ενα προβλημα τη φορα???:confused: ετσι σου ειπε εκεινη?ακρως αντιεπαγγελματικο!δηλαδη θα πρεπει να κλεισεις εκ νεου ραντεβου για να συζητησεις αλλο προβλημα υγειας?πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.....

τι να πω δεσποινακο μου,προβληματιστηκα τωρα.εχεις σκεφτει να πας σε ιδιωτικο?νομιζω καποια στιγμη ειχες πει πως ο εργοδοτης σου δινει μπουπα?εφοσον δεν καλυπτουν τις αναγκες σου,δε βρισκω λογο γιατι να βασανιζεσαι στο δημοσιο?

οπως κ να εχει,εφοσον αποφασισες να το αναβαλλεις για λιγο λογω εργασιας κ ολας,σου ευχομαι ολα να πανε οπως τα σχεδιαζεις.που ξερεις?μπορει κ να ερθει εκει που δε το περιμενεις;) πιστευω παντως σιγουρα πως θα τα καταφερετε.με οποιον τροπο,θα τα καταφερετε

κατα τα αλλα πως εισαι?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

δε ξερω κατερινα μου τι σκοπευει να κανει,εγω μια φορα τελος του μηνα λεω να ερθω να δω τι γινεται και να ψαξω για δουλεια.μπορει και να μεινω με τη κουμπαρα μου.θα ερθω εγω γιατι λογο αγγλικων ειναι πιο ευκολο να βρω δουλεια παρα ο αντρεας.πιστευω.μονο το μωρακι μου σκεφτομαι.λες να με ξεχασει;πως θα αντεξω μακρια του;τωρα πλεον οποτε με θελει η βρει τα σκουρα με φωναζει.θα το καταλαβει οτι θα φυγω και φοβαμαι μη νοιωσει οτι τον εγκαταλειπω.χαλια ειμαι ολη μερα με αυτο το θεμα.

θα ερθω και οτι γινει.δεν γινεται αλλο εδω.η θα ρισκαρω και μπορει να χασω η θα ρισκαρω και θα κερδισω μια ζωη.κοιτουσα τωρα στο gumtree να δω για σπιτια και βρηκα ας πουμε με ενα δωματιο με 170 pw.σε αυτα τα σπιτια μπορουμε να μεινουμε εμεις και το μωρο η πρεπει να εχει 2 δωματια;

Γεια σου μαρακι,αληθεια θα ερθεις τελος του μηνα?εχεις κοιταξει για εισητηρια κλπ?

εκτος απ τον θειο εχεις κ κουμπαρα εδω?δε θα ηταν καλυτερα εαν ερχοσασταν κ οι 3εδω?ο αντρας σου αργα ή γρηγορα θα πρεπει να δουλεψει κ να μιλησει αγγλικα.τι θα αλλαξει?

οπως κ να εχει,καλη επιτυχια στα σχεδια σας.

εαν βρηκες δωματιο με 170 λιρες την εβδομαδα,δηλαδη 736 λιρες τον μηνα,ειναι ακριβο.με αυτη την τιμη μπορεις να νοικιασεις σπιτι κ οχι δωματιο.αναρωτιεμαι σε ποια περιοχη το βρηκες.

παντως εαν θες τη γνωμη μου,καλυτερα να κοιτας για δουλειες,κ αν σας δεχτουν,τοτε να αρχισεις να κοιτας για σπιτια γιατι κανεις δε θα σου νοικιασει εαν δεν εχεις εστω ενα χαρτι που να λεει οτι εχεις προσφορα εργασιας.

Διαφημίσεις

Αμπι μου εχεις δικιο.

κ απο οσο ξερω,γινεται το αντιθετο.δηλαδη συνηθως το προσωπικο αρνειται να παρακολουθησει καποιο προγραμμα που προτεινει ο εργοδοτης κ δημιουργειται προβλημα.

πριν καποιες εβδομαδες,ελαβα ενα μειλ πως επρεπε να παω σε ενα σεμιναριο κ αν δεν πηγαινα θα μου εκοβαν μιση μερα δουλειας απο το μισθο.οχι μονο εμενα,για ολο το προσωπικο.:confused::confused:

στην περιπτωση μου,δε ρωτηθηκα καν.κ με μια συναδελφο που μιλησαμε,μου ειπε πως ολες οι κοπελες πριν αρχισουν δουλεια εχουν κανει το μοντουλ :confused::confused::confused:

εγω ενα χρονο εκει (πλην 6μηνες λογω μητρικης) κ δεν εχω κανει σχεδον τιποτα περα απ τα τυπικα δηλαδη.οπως καταλαβαινεις,δε σκοπευω να συνεχισω μαζι τους κ φυσικα δε θα το αφησω ετσι το θεμα.

Kαλησπέρα κορίτσια!

Αμπι τι κάνετε? Πώς τα πάτε? Οι εξετάσεις? Τι σχέδια έχετε για το καλοκαίρι? Σκέφτεστε να πάτε διακοπες? Πάντως πολύ σας χαίρομαι εσάς με τη δουλειά, τα παιδιά και το σπίτι. Πώς τα καταφέρνετε βρε κορίτσια. Εγω μόνο με τη δουλειά και το σπίτι, και έναν αντρούλη που βοηθάει αρκετά και πάλι πελαγώνω!

Δε ξέρω ποτε θα σας ξανα έρθω. Πάντως άμα κανονίσετε κάτι για κάποια Κυριακή του Ιουλίου (εκτος 16-17) ευχαρίστως έρχομαι. Να κανονίζαμε για το aquarium? Τουλάχιστον να μην εξαρτόμαστε και από το καιρο?

Αλήθεια, σκέφτεστε σοβαρά την ιδέα για Καναδά ή Αυστραλία? Πολύ μακρυά μας φαίνεται εμάς, ότι κι αν είναι σκεφτόμαστε να μείνουμε Ευρώπη!

Κατερίνα

Τι κάνετε εσείς? Ηρθε η κουνιαδούλα σου? Τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο? Εύχομαι ο καιρός να μη σας τα χαλάσει πολύ!

Αχ, από ότι κατάλαβα έχεις και εσύ τα προβληματάκια σου στη δουλειά, και ποια δουλειά δε τα έχει να μου πεις!

Μακάρι να βρεις κάτι άλλο και πολύ γρήγορα. Κοιτάς για μια αλλαγή μέσα στο νοσοκομείο, ή και αλλού? Μήπως να κοιτούσαμε και οι δύο να βρούμε καμιά δουλίτσα στο Μπρίστολ? χιχιχιχιχι!

Πάντως για το gp, τι να πω. Που τους πετυχαίνω πάντα, ή ίσως εγώ κατι να κάνω λάθος. Αλλά δε πειράζει μωρέ. Ασε να περάσει το καλοκαιράκι, να πάμε και τις διακοπούλες μας να ησυχάσουμε, και από Σεπτέμβρη μάλλον θα ξαναπάω και θα ζητήσω να δω κάποιον άλλο γιατρο. Και που ξερεις, μέχρι το Σεπτέμβριο, μπορεί να έρθει το σποράκι ή να βρει ο αντρούλης δουλίτσα σε άλλη πόλη. Ποτέ δε ξέρεις! Αλλά για το Bupa, πρέπει πρώτα να με παραπέμψει ο gp, και μετά να επικοινωνήσεις μαζί τους, να δεις άμα σε καλύπτουν για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Οπότε......

Ποιά είναι τα σχέδια σας για αύριο?

Αχ, πολύ στενοχωρήθηκα και εγώ με τα καινούρια νέα της Ελλαδίτσας, Πάει την καταστρέψαμε τη χώρα, τίποτα δε θα μείνει. Θα τη ξεπουλήσουμε και αυτή να τελειώνουμε! Αραγε, θα μπορέσουμε ποτέ να ορθοποδίσουμε, ή για μια ζωή θα εξαρτώμαστε από άλλους. Δυστυχώς οι λίγοι την έφεραν τη χώρα σε αυτά τα χάλια, αλλά οι απλοί πολίτες θα την πληρώσουν :(!

Οτι κι αν θελω να πιστεύω, δυστυχώς δε νομιζώ πώς θα γυρίσω ποτέ ελλάδα μόνιμα, μια ζωή αλλοδαπή:(.

Διαφημίσεις

Γεια σου μαρακι,αληθεια θα ερθεις τελος του μηνα?εχεις κοιταξει για εισητηρια κλπ?

εκτος απ τον θειο εχεις κ κουμπαρα εδω?δε θα ηταν καλυτερα εαν ερχοσασταν κ οι 3εδω?ο αντρας σου αργα ή γρηγορα θα πρεπει να δουλεψει κ να μιλησει αγγλικα.τι θα αλλαξει?

οπως κ να εχει,καλη επιτυχια στα σχεδια σας.

εαν βρηκες δωματιο με 170 λιρες την εβδομαδα,δηλαδη 736 λιρες τον μηνα,ειναι ακριβο.με αυτη την τιμη μπορεις να νοικιασεις σπιτι κ οχι δωματιο.αναρωτιεμαι σε ποια περιοχη το βρηκες.

παντως εαν θες τη γνωμη μου,καλυτερα να κοιτας για δουλειες,κ αν σας δεχτουν,τοτε να αρχισεις να κοιτας για σπιτια γιατι κανεις δε θα σου νοικιασει εαν δεν εχεις εστω ενα χαρτι που να λεει οτι εχεις προσφορα εργασιας.

μαλλον οχι γιατι ο θειος ερχεται ελλαδα και θα γυρισει σεπτεμβρη και αυτο το διαστημα σπιτι του θα μεινει αλλη οικογενεια οποτε δε θα εχω που να μεινω.οποτε το βλεπουμε μετα το καλοκαιρι.ναι εχει ερθει η κουμπαρα μου για μεταπτυχιακο,ειχα κοιταξει και ειχα βρει εισητηρια με 200 ευρω.θα ηταν καλυτερα να ερθουμε και οι 3 αλλα ειναι δυσκολο βρε κατερινα μου ασε ομως οταν σκεφτομαι οτι θα αφησω το νινι μου κατι με πιανει.του αντρεα του κανω μαθηματα;)το κακο ειναι οτι ειναι αντιδραστικο στοιχειο ωρες ωρες(αντρικη ψωρουπερηφανια!!)ψαχνω στο enfield που μενει ο θειος και στα 10 μιλια τριγυρω γιατι ο αντρεας θελει να ειμαστε κοντα του μη τυχον και χρειαστουμε τιποτα και ειναι πανακριβα εκει.μου ειπε ο θειος οτι μπορουμε να βρουμε σε πιο φθηνες περιοχες αλλα δεν θα ειναι καλες.εγκληματικοτητα εννοουσε; δε ξερω.ποιες αλλες περιοχες ειναι κοντα και φθηνα;το ξερω βρε.πρωτα η δουλεια και μετα το σπιτι απλα ριχνω μια ματια να δω τι παιζει.βρηκαμε και μια φιλη childminder ελληνιδα και περιμενω τηλεφωνο της.μπορει να τη χρειαστω 1 με 2 ωρες τη μερα.εγω αυτο που θελω ειναι να μπορουμε να πληρωνουμε το δανειο που ειναι 175 με 275 ευρω το μηνα,το νοικι,αν χρειαστω για λιγο τη κοπελα,το φαι μας,φορους νερο ρευμα και τη μετακινηση μας.αν βγαζουμε 2500 το μηνα μπορουμε η ονειρευομαι;;;πειτε τη γνωμη σας ελευθερα να ξερω τι μας περιμενει!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Οτι κι αν θελω να πιστεύω, δυστυχώς δε νομιζώ πώς θα γυρίσω ποτέ ελλάδα μόνιμα, μια ζωή αλλοδαπή:(.

εμεις κανουμε αμαν να φυγουμε και συ θες να γυρισεις;;δεν υπαρχει τιποτα εδω για κανεναν!!!νεκρη χωρα εγινε η ελλαδα.μας κατεστρεψαν καλα καλα και τωρα ζητανε απο το λαο να πληρωσει τα δικα τους τα σπασμενα!!ε οχι ρε παιδια ειναι αδικο!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

τι μερα κ αυτη!κατεβηκαμε σημερα κεντρο λονδινου με την κουμπαρουλα κ τον χιονομπαλιτσα μου για βολτουλα.πηγαμε νοτινγκ χιλ,μπεισγουοτερ,χαιντ παρκ,μπαγκιχαμ κ φυσικα οξφορντ στριτ για βολτουλα κ ολα αυτο,περπατημα μες στη βροχη.

κ για οσες κοπελες τους αρεσουν ιστοριες,στο μπεισγουοτερ εμεναν η βουγιουκλακη κ ο ζαμπετας,απ οπου κ εμπνευστηκε το τραγουδι <κ η βροχα επεφτε στρειτ θρου>:P:tongue:

αυριο θα ερθει κ ο πεθερος να μεινει μαζι μας.την κυριακη εχει τα γενεθλια του κ η αδερφη του του κανει παρτυ,οπου κ θα παμε ολοι μαζι σπιτι της να τα γιορτασουμε.

εσεις κοριτσια τι σχεδια εχετε για το σ/κο?

μαλλον οχι γιατι ο θειος ερχεται ελλαδα και θα γυρισει σεπτεμβρη και αυτο το διαστημα σπιτι του θα μεινει αλλη οικογενεια οποτε δε θα εχω που να μεινω.

γιατι δε το εδινε σε εσας να σας βοηθησει κ ολας?θα του νοικιαζατε,οχι δωρεαν.

θα ηταν καλυτερα να ερθουμε και οι 3 αλλα ειναι δυσκολο βρε κατερινα μου ασε ομως οταν σκεφτομαι οτι θα αφησω το νινι μου κατι με πιανει.

γιατι ειναι δυσκολο να ερθετε κ οι 3?αν μενατε για λιγο διαστημα στο θειο σας ή στην κουμπαρα σου?μαζευετε χρηματα για τα πρωτα σας εξοδα?κ το παιδι σας ποιος θα το προσεχει αν ερθεις εσυ?

ψαχνω στο enfield που μενει ο θειος και στα 10 μιλια τριγυρω γιατι ο αντρεας θελει να ειμαστε κοντα του μη τυχον και χρειαστουμε τιποτα και ειναι πανακριβα εκει.μου ειπε ο θειος οτι μπορουμε να βρουμε σε πιο φθηνες περιοχες αλλα δεν θα ειναι καλες.εγκληματικοτητα εννοουσε; δε ξερω ποιες αλλες περιοχες ειναι κοντα και φθηνα;το ξερω βρε.πρωτα η δουλεια και μετα το σπιτι απλα ριχνω μια ματια να δω τι παιζει.

ναι,πραγματι το ενφιλντ ειναι πολυ ακριβο.αν χρειαστειτε κατι,υπαρχουν κ τηλεφωνα.μην περιοριζεις τις επιλλογες σας.

υπαρχουν καλοφημες κ κακοφημες περιοχες,αυτο ειναι γεγονος.αλλα για να βρεις φθηνο κ σε καλη περιοχη,θελει πολυ ψαξιμο

κ κατι ακομα.αγγλια δεν ειναι μονο λονδινο.καταλαβαινω εχεις τον θειο σας,αλλα κοιτα κ αλλου κ συγκρινε.επιμενω παντως θα πρεπει να κοιτας δουλειες πρωτα,να υπολογιζεις μισθους κ μετα σπιτι κ.α. εξοδα γιατι ετσι κ αλλιως απ τα εσοδα θα λογαριασεις τα εξοδα κ οχι το αντιθετο.

εγω αυτο που θελω ειναι να μπορουμε να πληρωνουμε το δανειο που ειναι 175 με 275 ευρω το μηνα,το νοικι,αν χρειαστω για λιγο τη κοπελα,το φαι μας,φορους νερο ρευμα και τη μετακινηση μας.αν βγαζουμε 2500 το μηνα μπορουμε η ονειρευομαι;;;πειτε τη γνωμη σας ελευθερα να ξερω τι μας περιμενει!!!

μαρακι,οπως σου ειπα,κοιτα πρωτα δουλειες κ μισθους κ μετα υπολογισε τα εξοδα σας,ανα τριμηνο κ για ενα χρονο για να εχεις ολοκληρωμενη εικονα

Κατερίνα

Τι κάνετε εσείς? Ηρθε η κουνιαδούλα σου? Τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο? Εύχομαι ο καιρός να μη σας τα χαλάσει πολύ!

Αχ, από ότι κατάλαβα έχεις και εσύ τα προβληματάκια σου στη δουλειά, και ποια δουλειά δε τα έχει να μου πεις!

Μακάρι να βρεις κάτι άλλο και πολύ γρήγορα. Κοιτάς για μια αλλαγή μέσα στο νοσοκομείο, ή και αλλού? Μήπως να κοιτούσαμε και οι δύο να βρούμε καμιά δουλίτσα στο Μπρίστολ? χιχιχιχιχι!

Πάντως για το gp, τι να πω. Που τους πετυχαίνω πάντα, ή ίσως εγώ κατι να κάνω λάθος. Αλλά δε πειράζει μωρέ. Ασε να περάσει το καλοκαιράκι, να πάμε και τις διακοπούλες μας να ησυχάσουμε, και από Σεπτέμβρη μάλλον θα ξαναπάω και θα ζητήσω να δω κάποιον άλλο γιατρο. Και που ξερεις, μέχρι το Σεπτέμβριο, μπορεί να έρθει το σποράκι ή να βρει ο αντρούλης δουλίτσα σε άλλη πόλη. Ποτέ δε ξέρεις! Αλλά για το Bupa, πρέπει πρώτα να με παραπέμψει ο gp, και μετά να επικοινωνήσεις μαζί τους, να δεις άμα σε καλύπτουν για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Οπότε......

Ποιά είναι τα σχέδια σας για αύριο?

Δεσποινακο δεν ειναι η κουνιαδα μου,αλλα η κουμπαρα μου κ παιδικη μου φιλη,απο το γυμνασιο.οσο για τον καιρο αστα κ μας τα εκανε μουσκεμα!δε μας χαλασε ομως.περπατουσαμε για ωρες μες στη βροχη.

Λες βρε δεσποινακο???το χω πει στον αντρουλη μου αλλα δεν ψηνεται για μπριστολ :rolleyes::rolleyes: θα ηθελα ομως πολυ να παω.το βαρεθηκα το λονδινο,ασε πια αυτη η ακριβεια!εκει που παμε να ανασανουμε τσουπ ολο κ κατι θα εμφανιστει

εσυ τι θα κανεις σ/κο?καλα να περασεις οτι κ αν κανεις.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...