Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Καλημερούδια!!! Δεν μπορώ να συνέλθω, νυστάζωωωωω... Γι'αυτό δε μ' αρέσουν τα 3ήμερα...χαχα...

όχι κορίτσια δεν αρχίσαμε μπάνια, είμαστε και μακριά άλλωσε από θάλασσα, μια και καλή στην άδειά μας, τον Αύγουστο. Χρωματάκι έχουμε από φυσικού μας!

Δέσποινα Ιταλός ο σύζυγος; Αλήθεια, Έλληνες ή ξένους έχετε παντρευτεί βρε παιδιά; Για πείτε μας!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλήθεια, Έλληνες ή ξένους έχετε παντρευτεί βρε παιδιά; Για πείτε μας!

παπουτσι απο τον τοπο σου :D:D:D εγω με Ελληνα ειμαι...ειμαστε μαζι απο το 99...εφυγα το 2000 για Αγγλια κ ηρθε κ εκεινος το 2003 :rolleyes:

κοριτσακια μου τι κανετε;;;;;χαθηκαμε!!!πως ειστε ολες;;εμεις εδω τα ιδια και χειροτερα αλλα το παλευουμε.την αγγλια την αφησαμε στο πισω μερος του μυαλου για ενα διαστημα γιατι μας τυχαν μερικες αναποδιες(κι αλλες!!!)και οτι χρηματα ειχαμε στην ακρη εγιναν καπνος.τωρα το ξαναφεραμε στην επιφανεια καθως περιμενουμε ενα δικαστηριο να γινει και να παρουμε ενα καλο ποσο.αν τα καταφερουμε φυγαμε!!!!!!!μακαρι ρε παιδια!εχθες μου το ξεφουρνησε ο αντρουλης μου παλι.τα ξερει και η stellinula που μιλουσαμε!!αντε στελλα δε τον κραταει κανεις τωρα μακαρι να γινει το δικαστηριο!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?παλι ζεστη σημερα,καλο αυτο.

με το που σχολασα απο τη δουλεια κατευθειαν για ψωνια κ τωρα πρεπει να κανω δουλιτσες.ας ξεκουραστω ομως λιγακι πρωτα πριν αρχισω παλι το τρεξιμο.:rolleyes:

σας ευχαριστω ολες μια προς μια για το ενδιαφερον σας,ευτυχως που τα λεμε κ εδω να ξαλαφρωνουμε λιγακι;)

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

κατερινακι μου τι διαβαζω...πολυ λυπαμαι για τηνε κβαση των γεγονοτων αλλα ειμαι σιγουρη πως εσυ ξερεις να παρεις τις σωστοτερες αποφασεις για την καριερα σου :)

πολλα συχαρητηρια στον χιονομπαλιτσα που μπουσουλησε....τωρα ξεκινανε τα πιο ομορφα παιχνιδια χεχε

εμεις περπατησαμε :) μερες τωρα αλλα γενικα δεν λεω πολλα για τον μικρο μου δημοσια....πλεον ομως που σταθεροποιηθηκε ειπα να το μοιραστω μαζι σας :)

τωρα βεβαια ειμαστε αρρωστουλικα, εχουμε μαγουλαδες..

Φερρυ μου σ ευχαριστω πολυ.

αρχικα πολλα πολλα συγχαρητηρια στο μικρο τερατακι που πλεον περπαταει.αντε κ με το καλο το τρεξιμο!χεχεχεχεχε

κ πολλα περαστικουλια σας αν κ καταλαβα πως δεν εχετε θεμα κ παντα ετσι να περνατε τις ασθενειες!

κ εγω μια απ τα ιδια,οταν κατορθωσει κατι το λεω.ελπιζω ομως να μη δινω λαθος εντυπωσεις πως το μωρο απ τη μια μερα στην αλλη μπουσουλησε ή εβγαλε δοντι.θελουν καιρο μεχρι να αναπτυχθουν τελειως καποιες δεξιοτητες.

Διαφημίσεις

Μια ερώτηση βρε Κατερίνα, σε παρακαλώ μην γελάσεις ε??? Πως ειναι να τσακώνεσε στα Αγγλικά??? (Δεν το έχω κάνει ποτέ-δεν έτυχε)...Σκέφτομαι τον εαυτο μου σε παρομοια κατασταση και εγω θα ζοριζομαι να του πω αυτα που θέλω και αυτος θα με κοιτάζει σαν χάνος γιατι δεν θα καταλαβει την συνοχη των λεγομένων μου....:confused::confused:

να σαι καλα Στελλακι,συγγνωμη αλλα δε γινεται να μη γελασω :D:tongue: ε,καλα ακομα δεν ηρθες μαλωνεις????αστειευομαι!

εχεις δικιο παντως.στην αρχη θα ειναι λιγακι δυσκολα να εκφραστεις,ποσο μαλλον να..μαλωσεις.μετα ομως θα εξοικειωθεις κ θα μιλας πιο ανετα κ θα προσαρμοσεις το λεξιλογιο σου

μη ξεχνας πως εδω δεν υπαρχουν μονο αγγλοι κ δεν εχουν ολοι το ιδιο επιπεδο

Κατερίνα

Τι κάνετε? Μπράβο το μικρό σου! Τι το ταίζεις και μπουσούλησε τόσο γρήγορα? Μάλλον πήρε το πνεύμα της μανούλας!

Πολύ στενοχωρήθηκα για το μεταπτυχιάκο. Κρίμα είναι, εύχομαι τελικά να κάτσει το άλλο προγραμμά που λες. Φαντάζομαι τώρα θα βράζεις, αλλά καλό θα ήταν να περιμένεις λίγο να καταλαγιάσουν τα πράγματα και μετά ήρεμη να δεις τι μπορείς να κάνεις. Σκέφτεσαι πραγματικά να κοιτάξεις για κάτι άλλο, ή ήταν λόγια της στιγμής? Δυστυχώς αυτά πάντως συμβαίνουν σε όλες τις δουλειές όπου και αν πας, πάντα κάποιος κάτι θα σου δημιουργεί προβληματάκια!

Δεσποινακο μου τι κανεις?

αντε,ηρθε επιτελους!οκ ξεκινα νεος κυκλος προσπαθειων.με το καλο!

συμφωνω μαζι σου παντως να το κοιταξεις.δε θυμαμαι ποτε εχεις τη σαλπ/φια?

σ ευχαριστω κ για το ενδιαφερον.η αληθεια ειναι πως δε βραζω,αλλα στεναχωρεθηκα με το χειρισμο του ολου θεματος.γιατι να το ριξει στο μωρο?

δε της πεφτει λογος για το πως θα κανονισω την ωρα μου.δε με ξερει πια κ τοσο καλα ωστε να αμφισβητει τις δυνατοτητες μου.δεν την πληρωνουν για αυτο κ ουτε ειναι μες στα καθηκοντα της.ενας λογος παραπανω που ειμαι μητερα,να εχω ισες ευκαιριες αν οχι κ πιο ευελικτες.

οχι το αντιθετο.για αυτο μιλησα κ για ρατσισμο.αλλα μετρα κ σταθμα σε αλλους συναδελφους κ αλλα σε εμενα?

κοιτα οταν εκανα την αιτηση,ειχα στην ακρη του μυαλου μου πως μπορει να ελεγαν κ οχι.δε φανταστηκα βεβαια τον λογο,που αυτο με πειραξε πιο πολυ.

δεν ηταν καθολου λογια της στιγμης,δε σκοπευω να μεινω εκει για ενα χρονο στην ιδια θεση.γιατι δυστυχως χωρις το μ/κο δε θα μπορεσω για καποια προαγωγη.ηδη εχω βρει καποιες αλλες θεσεις κ το σ/κο θα κανω αιτησεις.

οσο για το χιονομπαλιτσα που ρωτας κ σ ευχαριστω,τρωει αρκετα!μονο εμενα δεν εχει φαει χαχαχαχαχα.του εχω βαλει στη στρατα το τιμονακι σου κ ολο με αυτο παιζει :D

κριμα για το τιραμισου....κ εφτιαξα για τον πεθερο το σ/κο.αντε οταν σε ξαναδω,σου ταζω ενα ταψι!!!;)

Καλημερούδια!!! Δεν μπορώ να συνέλθω, νυστάζωωωωω... Γι'αυτό δε μ' αρέσουν τα 3ήμερα...χαχα...

όχι κορίτσια δεν αρχίσαμε μπάνια, είμαστε και μακριά άλλωσε από θάλασσα, μια και καλή στην άδειά μας, τον Αύγουστο. Χρωματάκι έχουμε από φυσικού μας!

Δέσποινα Ιταλός ο σύζυγος; Αλήθεια, Έλληνες ή ξένους έχετε παντρευτεί βρε παιδιά; Για πείτε μας!

Αρνικολ μου εμενα ο συζυγος μου ειναι Αγγλος.εεεε ναι!ο ερωτας ειναι τυφλος χαχαχαχαχαχαχα:D

κοριτσακια μου τι κανετε;;;;;χαθηκαμε!!!πως ειστε ολες;;εμεις εδω τα ιδια και χειροτερα αλλα το παλευουμε.την αγγλια την αφησαμε στο πισω μερος του μυαλου για ενα διαστημα γιατι μας τυχαν μερικες αναποδιες(κι αλλες!!!)και οτι χρηματα ειχαμε στην ακρη εγιναν καπνος.τωρα το ξαναφεραμε στην επιφανεια καθως περιμενουμε ενα δικαστηριο να γινει και να παρουμε ενα καλο ποσο.αν τα καταφερουμε φυγαμε!!!!!!!μακαρι ρε παιδια!εχθες μου το ξεφουρνησε ο αντρουλης μου παλι.τα ξερει και η stellinula που μιλουσαμε!!αντε στελλα δε τον κραταει κανεις τωρα μακαρι να γινει το δικαστηριο!!!

μαρακι σε χασαμε.ελπιζω να σας πανε ολα οπως τα θελετε κ σχεδιαζετε.το μωρο σου τι κανει?με το θειο σας τι εγινε τελικα?τι λεει θα σας βοηθησει?

μαρακι σε χασαμε.ελπιζω να σας πανε ολα οπως τα θελετε κ σχεδιαζετε.το μωρο σου τι κανει?με το θειο σας τι εγινε τελικα?τι λεει θα σας βοηθησει?

δε ξερω κατερινα μου τι σκοπευει να κανει,εγω μια φορα τελος του μηνα λεω να ερθω να δω τι γινεται και να ψαξω για δουλεια.μπορει και να μεινω με τη κουμπαρα μου.θα ερθω εγω γιατι λογο αγγλικων ειναι πιο ευκολο να βρω δουλεια παρα ο αντρεας.πιστευω.μονο το μωρακι μου σκεφτομαι.λες να με ξεχασει;πως θα αντεξω μακρια του;τωρα πλεον οποτε με θελει η βρει τα σκουρα με φωναζει.θα το καταλαβει οτι θα φυγω και φοβαμαι μη νοιωσει οτι τον εγκαταλειπω.χαλια ειμαι ολη μερα με αυτο το θεμα.

θα ερθω και οτι γινει.δεν γινεται αλλο εδω.η θα ρισκαρω και μπορει να χασω η θα ρισκαρω και θα κερδισω μια ζωη.κοιτουσα τωρα στο gumtree να δω για σπιτια και βρηκα ας πουμε με ενα δωματιο με 170 pw.σε αυτα τα σπιτια μπορουμε να μεινουμε εμεις και το μωρο η πρεπει να εχει 2 δωματια;

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Μαρακι μου ευχομαι ολα να σας πανε καλα κ να μην εχετε αλλες ταλαιπωριες/....

αυτο που λες οτι ειδες εννοεις shared house? νομιζω θα εινια πολυ δυσκολο να δεχθουν μια οικογενεια να μεινει σε ενα δωματιο ενος μεγαλου σπιτιου οπου εκει θα μενουν ανυπαντροι κλπ...κ φυσικα κ εσεις δεν θα εχετε τις ανεσεις σας κ φασαρια πολυ κ μεθυσμενους

Καλησπέρα κορίτσια

Τι κάνετε?

Αρνικολ, ναι ο αντρούλης είναι ιταλός. Εχει τα ωραία του να είσαι με ξένο, αλλά που και που σου λείπει λίγο το ελληνικό στοιχείο! Βέβαια ποτέ δε μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.

Κοριτσάκια, συγχωρέστε με, αλλά σήμερα δεν έχω τρελά κέφια. Πήγα με μια χαρά στη gp σήμερα, ήμουν σιγουρη πώς θα με έστελνε για τους απαραίτητους ελέγχους για υπογονιμότητα, αφού και στη σελλίδα του NHS λέει ότι μετά το χρόνο συνιστούν να αρχίζει ο έλεγχος και με προσγείωσε απότομα :confused:! Μου είπε πώς μόνο άμα δεν είχα σταθερή περίοδο ή ακόμα καλύτερα καθόλου περίοδο θα άρχισα τους ελέγχους στο χρόνο. Αλλά επειδή ο κύκλος μου είναι σταθερός (ούτε να σχολιάσει το γεγονός ότι είχα καθυστέρηση 12 ημερών στα καλά του καθουμένου) οποιδήποτε έλεγχος θα αρχίσει μετά τα δύο χρόνια. Ηθελα να τη ρωτησω και για κάτι άλλα προβληματάκια, αλλά δεν ήταν δυνατό, αφού δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με πάνω από δύο προβλήματα τη φορά. Οπότε κορίτσια αφήστε το τα βρήκαμε τα λεφτά μας. Για τους επόμενους δυο τρεις μήνες προβλέπεται να έχω και πολύ δουλίτσα, και ήδη το άγχος έχει χτυπήσει κόκκινο, οπότε μου φαίνεται καλύτερα το μωρό να το αφήσω για τα επόμενα χρονιάκια! Για μια ακόμη φορά απογοητεύτηκα από το σύστημα.

Συγγνώμη που σας κουράζω βρε κορίτσια, αλλά άμα δε τα πω και πουθενά θα σκάσω.

Μαρακι μου ευχομαι ολα να σας πανε καλα κ να μην εχετε αλλες ταλαιπωριες/....

αυτο που λες οτι ειδες εννοεις shared house? νομιζω θα εινια πολυ δυσκολο να δεχθουν μια οικογενεια να μεινει σε ενα δωματιο ενος μεγαλου σπιτιου οπου εκει θα μενουν ανυπαντροι κλπ...κ φυσικα κ εσεις δεν θα εχετε τις ανεσεις σας κ φασαρια πολυ κ μεθυσμενους

φερυ μου δεν ηταν shared ηταν one bedroom flat.και επειδη σε ενα ειδα οτι απαγορευπνται τα κατοικιδια και τα παιδια γιαυτο ρωταω.δεν κοιταω για shared.ψαχνω ακομα και για semifernished.ας κοιμαμαι σε στρωμα δε με πειραζει.λοιπον μια ερωτηση.ποσα πρεπει να βγαζουμε για να πληρωνουμε το σπιτι και ενα δανειο των275 ευρω.συν τα εξοδα να φαμε και τα λοιπα.ετσι μια τιμη για να εχω υποψην μου.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

εμενα ο αντρας μου (αγγλος) ουτε να ακουσει να γυρισουμε πισω αγγλια εγω απελπισμενη εντωμεταξυ!!!!!!!!!!!ποτε δεν ηθελα να ρθουμε πισω με φερανε....το τι τραβαμε δεν λεγεται

Pocoyo, σωστό τον βρίσκω τον άντρα σου!:D Γιατί τι τραβάτε; Από επαγγελματικής/οικονομικής πλευράς εννοείς;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...