Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες! Αχ εσείς μπαίνετε τις μεγάλες ώρες... εγώ δεν μπορώ, είμαι πτώμα μετά τις 11, αράζω στον καναπέ και μόνο αν κλάψει κανά παιδί σηκώνομαι...

Κατερίνα, απαράδεκτη η προϊσταμένη! Άκου να χάσεις ολόκληρο έτος!Πολύ ψύχραιμη μου φαίνεσαι, παντως... δεν πιστεύω να αποκτάς αγγλική νοοτροπία...χμ! Ξέρεις, να βράζεις από μέσα σου και εξωτερικά να δείχνεις κυρία...

Δέσποινα, άστα να πάνε με τις αδερφές! Ναι το Νο2 είμαι! Ανύπαντρες είναι οι υπόλοιπες 4, άλλα μυαλά, άλλη νοοτροπία...χαχα! Πάντως έχεις δίκιο, χαμός γίνεται στο σπίτι, δηλ παλιά που μένα με όλες εκεί...πάντα θυμάμαι τον μπαμπά μου ν αφεύγει και να λέει: Α φεύγω, δεν θα κάθομαι εγώ να κάνω το διαιτητή σε γυναίκες!... Ε...τον αδικείς; Πάντως τώρα είμαστε μεταξύ μας οι καλύτερες φίλες, κάνουμε τις ωραιότερες συζητήσεις και πέφτει ΤΟ γέλιο! Ωραία είναι. Βρε συ Δέσποινα, δεν πας σε κανά γιατρό να κοιταχτείς; Τα τεστ δεν είναι και πολύ αξιόπιστα... Στη 2η εγκυμοσύνη μου 2 είχα κάνει και τα 2 αρνητικά, αλλά εγώ έγκυος τελικά! όπως και να'χει, καλά να περάσετε στο Μπαθ!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλημερα!χαθηκα εντελως το ξερω αλλα αντιμετωπιζω καποια προβληματα. Γεννησα στις 22 του Μαη με καισαρικη τελικα γιατι ο μικρουλης ειχε κανει κακακια του μεσα και ανησυχησαμε. Ενω μου ειχαν βαλει ορους για να επιταχυνουν τις οδινες μετα απο 20 ωρες με πονους ειχα διαστολη μονο 6. Οποτε καναμε καισαρικη. βγηκε ο μικρουλης μια χαρα ειναι, ολα τελεια. γυρισαμε σπιτι και αρχισαν τα προβληματα μου. επαθα μολυνση, την ειχα ηδη απο την μερα που βγηκα απο το νοσοκομειο αλλα δεν το ηξερα. βγηκα λοιπον τεταρτη και σαββατο βραδυ με επιασαν φοβερη πονοι στην κοιλια, λοιποθυμουσα και εκλαιγα και πηγα στο out of hours service για να με δει καποιος. Εκει λοιπον μου ειπαν οτι ειχα τραυματισει καποιον εσωτερικο μυ!!! το πιστευετε???μου εδωσαν λοιπον κοδεινη πολυ ισχυρο παυσιπονο και με εστειλαν σπιτι. την αλλη μερα ημουν καλα, αλλα το βραδυ μια απο τα ιδια, φοβερη πονοι, αβασταχτοι πραγματικα, λοιποθυμουσα και εκλαιγα, εκανα υπομονη μεχρι το πρωι και πηραμε ασθενοφορο. στο νοσοκομειο ειδαν οτι ειχα μολυνση φυσικα, εμεινα εκει 3 μερες (ηθελαν να με διωξουν νωριτερα αλλα δεν εφευγα) πηρα και το μωρο μαζι μου για να το θηλαζω, αλλα δυστυχως με ολα αυτα μειωθηκε το γαλα πολυ!γυρισα σπιτι και επρεπε να παιρνω 28 χαπια την μερα, παυσιπονα και αντιβιωσεις!τωρα ειμαι λιγο καλυτερα, παιρνω ακομα τα χαπια, αλλα ποναω κιολας που και που. δεν εχω συνελθει ακομα. σε 2 εβδομαδες γυριζω ελλαδα, και θα παω να ψαχτω εκει σε γιατρους. φοβαμαι μηπως εχω παθει καμια ζημια. ειναι δυνατον να μου κανουν καισαρικη και να μην με εχουν ξυρισει??και να ειναι η τομη εκει πανω?να μην μου βαλουν καν μπεταντιν? ουτε μια γαζα μετα και να μου λενε βαζε σερβιετα εκει πανω το ιδιο κανει???εχασα πασα ιδεα παιδια με το αγγλικο συστημα υγειας. λειτουργει μονο για τους υγιεις, αν παθεις κατι την εβαψες...

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε?πως τα περνατε?

Ειρηνη,να σας ζησει ο μπεμπης κ να τον χαιρεσαι.λυπαμαι πολυ για ολα αυτα που περασες κ σε καταλαβαινω εν μερει γιατι κ εγω ειχα περιπετειες με τη δικη μου γεννα εδω.

δυστυχως καποια νοσοκομεια εδω κ κλινικες,δεν ειναι καθολου καλα.ειναι κακοφημα κ οχι αδικα.ο τροπος που γεννησες ηταν απαραδεκτος κ εχεις δικιο για το μπεταντιν.η καισαρικη ειναι χ/ο κ δεν ξερω γιατι καποια ν/α δεν το αντιμετωπιζουν ετσι :confused::confused::confused:

εκανες επισκληριδιο στην καισαρικη?

δε θυμαμαι που μενεις?σε ποιο ν/ο γεννησες?θα κανεις τιποτα για ολα αυτα?οταν λες πως θα πας ελλαδα,πας για διακοπες ή πατε μονιμα?

σου ευχομαι περαστικα να ειναι ολα κ να απολαυσεις το μωρακι σου.ευτυχως που το μωρο σου ειναι καλα τουλαχιστον κ δεν επαθε τιποτα κ εκεινο.τι καταντησαμε να λεμε θεε μου...

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Αρνικολ τι κανεις?πως περασες το σ/κο?

εχεις δικιο,ειμαι πολυ ψυχραιμη κ υπομονετικος ανθρωπος.αγγλιδα οχι,δεν εχω γινει κ δε σκοπευω αλλωστε :D

κ εδω που ειμαι τωρα εφτασα με πολυ δουλεια,υπομονη κ ψυχραιμια.αλλα......οταν θα χρειαστει να <πατησω το ποδι κατω> πιστεψε με,το κανω.

δεν εχω πει ή κανει ακομα τιποτα,γιατι δεν ξερουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα.αν-που δε νομιζω-χασω τη χρονια εξαιτιας της,τοτε θα εχουμε να πουμε κ να κανουμε παρα πολλα.;)

και τι ωραια που ειστε μεγαλη οικογενεια!ολες μενουν αμαλιαδα ή ειστε σκορπισμενες?ποτε αρχιζουν οι διακοπες σας?η αδερφουλα σου τι κανει?ειχε κανα νεο?εχετε κανει κανα μπανακι?πες μας να ζου - λεψουμε!

Δεσποινακο μου τι κανεις?

πως τα περασατε στο μπαθ?χθες ηταν καλα,σημερα μας τα χαλασε ο καιρος...

ηρθε τελικα?

ελπιζω ναι,ετσι ωστε να αρχισετε νεο κυκλο προσπαθειων,εντατικων παρακαλω!:tongue:

ναι,φανταζομαι λογω θηλασμου αργησε η δικη μου,αλλα τις τελευταιες εβδομαδες,λογω στερεων,εχουν μειωθει οι θηλασμοι,οποτε τσουπ!ηρθε.

ηταν διαφορετικα ομως αυτη τη φορα,το περιμενα αλλα οχι κ ετσι:shock:

κ εγω αυτο σκεφτομουν για την προισταμενη,καταλαβε τι πατατα,μη πω τιποτε αλλο,εκανε κ προσπαθει να τα διορθωσει τωρα.θα δουμε...

Διαφημίσεις

κ ας περασουμε κ σε αλλα ευχαριστα!

το αγορινακι μου εδω κ 3 μερες επισημα,μπουσουλαει!προσπαθουσε εδω κ καιρο αλλα οχι με επιτυχια,ασε που τις περισσοτερες φορες να πηγαινει με την οπισθεν!

εχει πολυ πλακα!τον χαζευω που προσπαθει να πιανεται απο επιπλα απ τα ποδια μας για να στεκεται ορθιος.του αρεσει παρα πολυ!

με τον πεθερο καλα περασαμε.του αρεσε παρα πολυ,ζητησε να ερθει κ το επομενο σαββ/κο να κατσει παλι μαζι μας,να δει κ το μωρο πριν φυγει για γαλλια.

οποτε δεποινακο καλα το προεβλεψες,θα εχω πεθερο κ κουμπαρακι μαζι!

Γειά σας κορίτσια! Τι κάνετε;

Ειρήνη, να σας ζήσει ο μικρός, πωπώ πολυ δύσκολα πρέπει να πέρασες, δεν τον έχεις χαρεί καθόλου το μικρό. Τι να πω για το σύστημα υγείας, δεν ξέρω, ευτυχώς δεν το χρειάστηκα όλα εκείνα τα χρόνια. Από πού είσαι από Ελλάδα;

Κατερίνα μου τι κάνεις; Χθες πήγαμε Θεσ/νίκη για να δεί ο άντρας μου κάποιους φίλους από παλιά, ωραία περάσαμε, μόνο που φύγαμε αργά κατά τις 10 και φτάσαμε σπίτι 1:30, πτώματα.... δεν έχω κάποιο νέο, είναι αργία σήμερα εδώ και ξεκουραζόμαστε! φιλιά σε όλες!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Γεια σας κοριτσια!

τι ζεστη ειναι αυτη σημερα κ υγρασια το πρωι οτι χειροτερο

αρνικολ ξεκινησατε εσεις τα μπανακια?καποιοι φιλοι μου το σ/κο μου ειπαν πως εκαναν το πρωτο τους κ ζουλευωωωωωωω!:D αργια σημερα ε?του αγ πνευματος?

λοιπον κοριτσια μιλησαμε με την προισταμενη το πρωι,τελικα το εχασα το φετινο :mad::-x κ φυσικα εγινε χαμος γιατι δεν ειχε καμια δικαιολογια.

πηγε να το φερει το θεμα στο παιδι κ λιγο πολυ την ειπα ρατσιστρια.

ειπαμε αρκετα κ τελικα δεσμευτηκε για πολλα αλλα πραγματα κ καποιες αλλαγες,καθως κ να παρακολουθησω ενα αλλο εκπαιδευτικο προγραμμα τον σεπτεμβριο,αλλα της ειπα πως θα το σκεφτω γιατι το μελλον μου στη συγκεκριμενη θεση ειναι αβεβαιο κ εκει το αφησα.

θα δουμε...

καλησπερα καλησπερα...μια χανομαι μια βρισκομαι αχαχαχα

κατερινακι μου τι διαβαζω...πολυ λυπαμαι για τηνε κβαση των γεγονοτων αλλα ειμαι σιγουρη πως εσυ ξερεις να παρεις τις σωστοτερες αποφασεις για την καριερα σου :)

πολλα συχαρητηρια στον χιονομπαλιτσα που μπουσουλησε....τωρα ξεκινανε τα πιο ομορφα παιχνιδια χεχε

εμεις περπατησαμε :) μερες τωρα αλλα γενικα δεν λεω πολλα για τον μικρο μου δημοσια....πλεον ομως που σταθεροποιηθηκε ειπα να το μοιραστω μαζι σας :)

τωρα βεβαια ειμαστε αρρωστουλικα, εχουμε μαγουλαδες....μακαρι ολα τα παιδακια να περνανε τις αρρωστιες οπως το μικρο μου τερατακι...εκτος απο το πρηξιμο δεν εχει τιποτα αλλο...

πολλες ευχες σε ολα τα κοριτσια...ολα να σας πηγαινουν καλα :)

Γεια σας κοριτσια!

τι ζεστη ειναι αυτη σημερα κ υγρασια το πρωι οτι χειροτερο

αρνικολ ξεκινησατε εσεις τα μπανακια?καποιοι φιλοι μου το σ/κο μου ειπαν πως εκαναν το πρωτο τους κ ζουλευωωωωωωω!:D αργια σημερα ε?του αγ πνευματος?

λοιπον κοριτσια μιλησαμε με την προισταμενη το πρωι,τελικα το εχασα το φετινο :mad::-x κ φυσικα εγινε χαμος γιατι δεν ειχε καμια δικαιολογια.

πηγε να το φερει το θεμα στο παιδι κ λιγο πολυ την ειπα ρατσιστρια.

ειπαμε αρκετα κ τελικα δεσμευτηκε για πολλα αλλα πραγματα κ καποιες αλλαγες,καθως κ να παρακολουθησω ενα αλλο εκπαιδευτικο προγραμμα τον σεπτεμβριο,αλλα της ειπα πως θα το σκεφτω γιατι το μελλον μου στη συγκεκριμενη θεση ειναι αβεβαιο κ εκει το αφησα.

θα δουμε...

Μια ερώτηση βρε Κατερίνα, σε παρακαλώ μην γελάσεις ε??? Πως ειναι να τσακώνεσε στα Αγγλικά??? (Δεν το έχω κάνει ποτέ-δεν έτυχε)...Σκέφτομαι τον εαυτο μου σε παρομοια κατασταση και εγω θα ζοριζομαι να του πω αυτα που θέλω και αυτος θα με κοιτάζει σαν χάνος γιατι δεν θα καταλαβει την συνοχη των λεγομένων μου....:confused::confused:

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια.

Ειρήνη τι κάνετε? Να χαίρεσαι το μπέμπη σου! Να είναι γερό και υγιή και από εδώ και πέρα μόνο χαρές!

Στενοχωρήθηκα πολύ με τη περιπέτειά σου! Ταλαιπωρήθηκες και χωρίς λόγο. Αλλά δυστυχώς οι ενδονοσοκομειακές μολύνσεις είναι πολύ συνηθισμένες. Δε θέλει και πολύ δυστυχώς να κολήσεις, λίγο να μη προσέξουν την υγιεινή!

Για το out of hours, ούτε συζήτηση, πρέπει να έπεσες στη περίπτωση. Τουλάχιστον τώρα από ότι κατάλαβα βελτιώνεσαι, και εύχομαι πολυ σύντομα όλα να είναι μια άσχημη ανάμνηση. Βέβαια, πήγαινε και στην Ελλάδα και ψάξτο λίγο περισσότερο, γιατί εδώ δυστυχώς ενδιαφέρονται περισσοτέρο για την αντιμετώπιση προβλημάτων, παρά τη πρόληψη. Και όταν κάπως τα πράγματα ηρεμήσουν, καλό θα ήταν να κάνετε μια δήλωση, κατηγορία (ή όπως αλλιώς το λενε :confused:), μπας και η εμπειρία σας μπορέσει να αποτρέψει παρόμοιες καταστάσεις!

Και πάλι, περαστικά σου, και να χαίρεσαι το μικρούλη σου! Και άμα δε τα πούμε σύντομα, καλά να περάσετε στην Ελλάδα!

Κατερίνα

Τι κάνετε? Μπράβο το μικρό σου! Τι το ταίζεις και μπουσούλησε τόσο γρήγορα? Μάλλον πήρε το πνεύμα της μανούλας!

Πολύ στενοχωρήθηκα για το μεταπτυχιάκο. Κρίμα είναι, εύχομαι τελικά να κάτσει το άλλο προγραμμά που λες. Φαντάζομαι τώρα θα βράζεις, αλλά καλό θα ήταν να περιμένεις λίγο να καταλαγιάσουν τα πράγματα και μετά ήρεμη να δεις τι μπορείς να κάνεις. Σκέφτεσαι πραγματικά να κοιτάξεις για κάτι άλλο, ή ήταν λόγια της στιγμής? Δυστυχώς αυτά πάντως συμβαίνουν σε όλες τις δουλειές όπου και αν πας, πάντα κάποιος κάτι θα σου δημιουργεί προβληματάκια!

Αρνικολ

Ζηλεύω, όποτε κάποιος λέει πως πήγε Θεσσαλονίκη. Εμεις θα πάμε στις 10 Αυγούστου, και το περιμένω πώς και πώς. Είπα αυτή τη φορά να πάμε και για μια δυο μερούλες στη Χαλκιδική, να δειξώ στον αντρούλη μου τι θα πει ωραίες παραλίες, γιατι κατά τη γνώμη μου πάντα ( σας παρακαλώ μη με φάτε) οι ελληνικές θάλασσες είναι καλύτερες από της ιταλικές!

Εσεις πηγαίνεται συχνά? Τα μικρά σας τα πήρατε μαζί σας?

Πώς περάσατε του πνεύματος?

Αλήθεια, όπως ρώτησε και η Κατερίνα, τα μπανάκια σας τα αρχίσατε? Το χρωματάκι σας το πήρατε ή οχι ακόμα?

Στα δικά μου τώρα. Επιτέλους μου ήρθε η περίοδος. Πρώτη φορά και εύχομαι και τελευταία, ο κύκλος μου ήταν 41 ημερών. Οτι και αν λέτε, σε κύκλο 28 ημερών, τόση καθυστέρηση δεν είναι και τόσο φυσιολογική. Θα δω πως θα πάει στους επόμενους δυο τρεις κύκλους, και ίσως να το ψάξω κάπως παραπάνω.

Και όπως το περίμενα, με ταλαιπώρησε αρκετά. Το στομάχι μου ακόμα να συνέλθει, και έτσι ενώ μέχρι το Σαββάτο βράδυ περάσα πολύ ωραία, τη Κυριακή την έβγαλα στο καναπέ, με το λαπά μου, να βλέπω τους άλλους να απολαμβάνουν το ωραίο τους κυριακάτικο μεσημεριανο και το χειροποίητο τυραμισού! Αποθημένο μου έμεινε!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...