Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Κατερινα

Τι κάνετε σήμερα? Σα στριμενη μου ακούγεται η προησταμένη. Λίγη επιμονή πολύ υπομονή και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Καμιά φορά κάποιοι νομίζουν πως για την εκπαίδευση των υπαλλήλων θα πρέπει να δώσουν τα δικά τους χρήματα!:confused:

Οσο για την αύξηση, το έχω συζητήση και με άλλους, τα ίδια μου είπαν. Το καλύτερο το είπε ένας συνάδερφος, ζήτησε αύξηση πέρσι από το μεγάλο αφεντικό, και του είπε πώς άλλα άτομα στο κεντρικό γραφείο του είπαν πώς θα δεχόνταν και μείωση μισθού, αν χρειαζόταν! Φαντάσου. Βέβαια, κάποια άτομα ισως να πήραν αύξηση, πάντως η πλειοψηφία μας θα αργήσει να τη δει!

Να είμαι και ειλικρινής, προτιμώ να μη πάρω αύξηση, αν είναι να μου αναθέσουν περισσότερα, άλλωστε, εύχομαι μέσα σε ένα χρόνο να την έχω κάνει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΥΓ Αφαντη και σήμερα η κυρά. Βρε κορίτσια, σε απίστευτα σταθερό κύκλο τα τελευταία έξι χρόνια (28+-1) με μόνη εξαίρεση το μήνα που θα πάω διακοπούλες και κάνω μπανάκια, είναι τόσο φυσιολογικό να έχω 10 μέρες καθυστέρηση? Ποτέ μα ποτέ δε μου έχει τύχει, και αυτό το μήνα με τις αργίες και τις καλές μέρες ήμουν πολύ πιο χαλαρή. Εύχομαι τον άλλο μήνα (όταν με το καλό έρθει) να επιστρέψουμε στα φυσιολογικά, γιατί αλλιώς θα αρχίσω πραγματικά να αγχώνομαι και φαντάζομαι και με το δίκιο μου!:(

Καλημέρα! Τι κάνετε;

Δέσποινα, εισπνοές με αερολίν εννοώ, σαν αυτά που δίνουμε στα παιδιά, έπαιρνα παλιότερα γιατί είχα βρογχικό άσθμα εξαιτίας της αλλεργικής ρινίτιδας, η οποία προκαλείται-επιδεινώνεται από ανθοφορία άνοιξη-καλοκαίρι. Άσε, δεν υποφέρεται...

Κατερίνα, τον μεγάλο μου το στέλνω παιδικό, το μικρό στο χωριό στην πεθερά μου.

όσο για τη sister και το γαμπρό, θα φύγουν όταν βρουν τουλάχιστον 1 από τους 2 δουλειά. Ψάχνουν στο αντικέιμενο τους, αλλά εν ανάγκη θα συμβιβαστούν και με κάτι άλλο, δεν έχουν πρόβλημα, έχουν ξαναδουλέψει σε άσχετα πόστα όσο σπούδαζαν και έπαιρναν καλά λεφτά και το κυριότερο...σίγουρα!:)

Εγώ κουρασμένη είμαι, μαγείρεμα, ζύμωμα, μπάνιο τα παιδιά χθες, πλύσιμο βεράντας, ταϊσματα, ε στις 11 το βράδυ έκατσα στον καναπέ, αλλά είχα και το κουράγιο να κάνω και ένα ποδόλουτρο!;)Τρομάρα μου!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

γεια σας κοριτσια,καλα?

εμενα δεν ηταν κ πολυ καλη η μερα μου στη δουλεια...:mad: ομωςαλλη μια μερα μου εμεινε,ας μη γκρινιαζω.

αρνικολ μια απ τα ιδια.χθες οταν τελειωσα τις δουλειες μου εφτιαξα τα νυχια των ποδιων μου :tongue: ηθελα να εβαζα πεδιλακια σημερα:)

εμενα τον μικρουλη μου τριτη κ τεταρτη τον κραταει η κουνιαδα μου κ πεμπτη ο αντρας μου.πως τα πατε με τα πεθερικα?εχετε καλες σχεσεις?εσυ ποσο συχνα βλεπεις τους δικους σου?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Δεσποινακο,

απ τα λιγα που ξερω,ο κυκλος αλλαζει καθε λιγα χρονια.παντως καθυστερηση περιοδου ή αιμορραγια παραπανω του κανονικου,συνισταται η επισκεψη στον γιατρο.οχι οτι κ εκεινος θα βγαλει διαγνωση επιτοπου,απλα θα σου γραψει να κανεις εξετασεις για ελεγχο

οσο για την αυξηση,κριμα.τι να πω?ελπιζω τουλαχιστον ο μισθος σου να ειναι ικανοποιητικος.το καλο με εμας του nhs καθε χρονο παιρνουμε την αυξηση ή να πω καλυτερα την αυξησουλα μας

κοιτα η προισταμενη μου ειναι σε γενικες γραμμες καλη.δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα.εχει πολλες παραξενιες κ ιδιοτροπιες,φανταζομαι λογω ηλικιας.δε νομιζω να μη θελει λογω οικονομικου.

η σποντα που μου πεταξε ηταν αν θα τα καταφερω με το παιδι,που ειναι εν μερει αληθεια αλλα κ απο την αλλη οι αρμοδιοτητες μου καπου περιοριζονται,γιατι δεν εχω τις απαραιτητες δεξιοτητες/πρακτικη.

λοιπον,δε μπορει απ τη μια να μη με αφηνουν να κανω το χ διαγνωστικο τεστ γιατι δεν εχω κανει το απαιτουμενο module κ απ την αλλη να μη με αφησουν να κανω το module δεν κανουμε ετσι τιποτα.

της εστειλα παλι μνμ αποψε κ της ειπα αυριο θα μιλησω κ με τη διευθυνουσα γιατι κ εκεινη κραταει σιγη ιχθυος.

οποιο κ αν ειναι το προβλημα,θα πρεπει να ειναι ξεκαθαρες κ οχι να παιζουν κρυφτο.εν τω μεταξυ αυτο αρχιζει τον σεπτεμβρη.θα πρεπει να κανονισω για το παιδι,διακοπες κ καποια αλλα πραγματα.

σε επρηξα???

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Αρνικολ, και εσύ παιδεύεσαι πολύ. Δεν ήξερα πως η αλλεργία μπορεί να προκαλέσει άσθμα. Μαλλον η δικιά μου η αλλεργία δεν είναι τόσο σοβαρη, εύχομαι να παραμείνει έτσι!

Κατερινούλα

Τι γίνεται? Σε ζορίζουν μήπως? Εύχομαι στο τέλος να τα καταφέρεις. Τι άγχος που έχουν άμα θα τα καταφέρεις? Αφού λες εσύ ότι μπορείς τι πρόβλημα έχουν? Φαντάζομαι θέλουν να σε προστατεύσουν, αλλά θελω να πιστεύω πως στο τέλος θα καταλάβουν πως το θέλεις πολυ.

Εμάς τα σχέδια μας για αυτο το Σαββατοκύριακο είναι να πάμε στο Μπαθ, μια βολτούλα στα παλιά λημέρια μας:tongue:.

Δυστυχως άφαντη ακόμα η κυρά, αν και νιώθω πως θα έρθει σύντομα. Καλύτερα να έρθει αύριο, γιατί πρώτη μέρα είναι συνήθως δύσκολη και προτιμω να μένω σπιτάκι!

Αντε μια μέρα δουλίτσα σου έμεινε! Θα περάσει που θα πάει!:tongue::tongue:

Καλημέρα, πώς είστε; Τι καιρό κάνει εκεί καλέ; Εδώ ζέστη και υγρασία, στην Καρδίτσα δηλ, ό,τι χειρότερο... Μου τη δίνει το καλοκαίρι!

Κατερίνα , έχω άψογη σχέση με τα πεθερικά μου, καλύτερα από κόρη τους με έχουν...ε μια ψυχρότητα -όχι έχθρα όμως- υπάρχει με συνυφάδα. Εμ πως, που δε θα υπήρχε πρόβλημα με κάποιον από την οικογένεια...:) Δυστυχώς τους δικούς μου τους βλέπω σπανίως... Πρωτοχρονιά ή Πάσχα και καλοκαίρι. Είναι και δύσκολο γι'αυτους να έρθουν, δεν είναι καλή η συγκοινωνία, είναι πολλά άτομα, (5 αδερφές) συνήθως έρχονται η μαμά μου με τη μεγάλη αδερφή μου (αυτή που θέλει να μετοικήσει). Προ παιδιών πήγαινα τουλάχιστον μια φορά το μήνα, τώρα δύσκολο με τα 2 πιτσιρίκια, πολλά πράγματα, εκεί στριμωχνόμαστε, πιο πολύ ταλαιπωρία είναι....

Εσεις τι νεότερα; Σε ποιες πόλεις είστε βρε παιδιά; Εγώ είχα πάει μόνο μαντσεστερ, λιβερπουλ, ντάντλευ (έξω από μπερμινγκαμ), κόβεντρυ... αυτά! Ούτε Λονδίνο δεν έχω πάει, να φανταστείτε!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

γεια σας κοπελες!τι κανετε?

επιτελους,τελειωσα.μπορω να πω αυτες οι μερες ηταν αρκετα κουραστικες.σημερα οταν γυρισα κοιμηθηκα γιατι δεν αντεχα αλλο.ουτε τ αγορακι μου δεν ειδα καλα καλα.πολυ ορθοστασια κ επεσε πολυ δουλεια αυτες τις μερες.

αυριο φυσικα αρχιζουν αλλα.καθαρισμα,πλυσιμο,ψωνια.το απογευμα εχουμε να παμε σε μπαρμπεκιου παρτυ,σαβ/κο περιμενω τον πεθερο μου κ τεταρτη τη φιλεναδα μου.

αρνικολ δυστυχως ετσι ειναι κ στις οικογενειες κ στη ζωη.δε μπορουμε να τα εχουμε καλα με ολους.κ εγω με την κουνιαδα μου περιπου τα ιδια.κ οταν αρχισε να κραταει το μωρο ηρθαμε λιγακι κοντα αλλα κ παλι δεν εχουμε κανα τρελο δεσιμο.

εγω μενω λονδινο,προαστια για την ακριβεια.δεν εχουμε δηλαδη τιποτα εδω στην περιοχη,ειμαστε ομως 20 λεπτα απο τη θαλασσα κ τωρα που ανοιγει ο καιρος παμε εκει βολτουλα

οσο για τον καιρο που ρωτας απο τον απριλιο,μπορω να πω εχουμε καλοκαιρι με μικρες διακοπες για βροχη ή κ αερα.τις 2 τελευταιες μερες εδω βρεχει σταματαει βγαζει ηλιο,παλι βρεχει κλπ.

Δεσποινακο τι κανεις?

πως εισαι σημερα?

τοσο καιρο λεμε για τη δικη σου κ τελικα ηρθε η δικη μου.μετα απο τοσους μηνες απουσιας επεστρεψε δυναμικα κ με εστειλε.τις τελευταιες μερες κ ολας ζαλιζομαι παρα πολυ.

λοιπον σημερα ξαναεστειλα μνμ στη διευθ/σα κ μου ειπε πως μπορω να προχωρησω με την αιτηση αλλα...

εχουν ηδη πληρωσει το πανεπιστημιο για τα ατομα που στελνουν για εκπαιδευση,οι υπευθυνοι στα θεματα training ζητησαν απο τους υπευθυνους των τμηματων να δωσουν τα ονοματα εκεινων που θα κανουν training κ εμενα η δικια μου δε με ειχε δωσει.

δεν ξερω ποτε ακριβως εγινε αυτο,αλλα εγω απο τον φεβρουαριο της ειχα πει πως θα επιστρεψω απριλιο κ πως θελω να κανω το κορς. οποτε παιζει το ενδεχομενο να χασω το φετινο ακαδημαικο ετος

υπευθυνη για αυτο,η προισταμενη μου η οποια περα βρεχει.ακομα να μ απαντησει.

η διευθ/σα μου ειπε να προχωρησω με την αιτηση αλλα αφου το συζητησω με την προισταμενη.εγω ομως θα τα στειλω κ απλα θα την ενημερωσω.τι να συζητησω?ειναι τοσο ξεκαθαρο πως δε θελει,αλλα απλα θα την αγνοησω οπως κανει κ εκεινη.ουυυφ τα πα κ ησυχασα!:)

Kαλησπέρα κορίτσια

Τι κάνετε?

Αρνικόλ τι καιρό σας κάνει? Εχει τόση ζέστη? Καλά είστε 5 αδερφές? Ο καημένος ο πατέρας σας με τόσες γυναίκες στο σπίτι. Από ότι κατάλαβα είσαι η δεύτερη? Οι άλλες είναι παντρεμένες, παιδια? Πωπω, σε γιορτές θα πρέπει να γίνεται πανικός στο σπίτι!

Εμείς μένουμε κοντά στο Κεμπριτζ, και πριν από εδώ είχα μείνει Cardiff, Bath, kai Bristol. Και εύχομαι σύντομα να δοκιμάσουμε την τύχη μας και κάπου άλλου. Ετσι για αλλαγή!

Πάντως στα μερη που έχεις πάει δεν έχω πάει ακόμα, εύχομαι μια μέρα, έστω και για μια βολτούλα!

Κατερινα μου

Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου, παρόμοιες καταστάσεις γίνονται σε όλες τις εταιρίες. Εύχομαι να βρεθεί η λύση και να μη χάσεις το χρόνο. Ισως η προισταμένη το παιζει πολυάσχολη γιατί κατάλαβε το λάθος της!

Αλήθεια, τώρα σου ήρθε πρώτη φορά περίοδος από τότε που γέννησες? Λόγω θηλασμού άργησε τόσο πολυ? Αντε, καιρός να αρχίσετε και για το δεύτερο χιχιχι.

Μπαθ θα μείνουμε σε έναν γνωστό μας, τα ξενοδοχεία εκεί είναι πανάκριβα! Πάμε με το αυτοκινητάκι μας, είναι γύρω στις 4 με 4.30 ωρίτσες. Εύχομαι μόνο ο καιρός να μη μας τα χαλάσει πολύ!

Καλό σαββατοκύριακο να έχετε και θα τα πούμε από βδομάδα!

ΥΓ δεν ήρθε ακόμα η άτιμη, μάλλον ήθελε να μου χαλάσει το σαββατοκύριακη, γιατί ο πόνος έχει αρχίσει να γίνετε έντονα αισθητος:confused:!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...