Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Δεν τον γνωρίζω τον γιατρό. Μίλησε σωστά θεωρώ. Τέρμα φυσικό αφού δίνεις ωάρια. Αυτός σου δίνει 12-15 γιατί πιστεύει ότι έχεις χαμηλή ποιότητα ; Και για το σπερμα δεν είπε τίποτα; Αυτά που είδε ο άλλος εξωσωματικός; Ωραία, για τον Σφακ… έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Δες και τι θα σου πει αυτός, ο ουρολόγος και ο ενδοκρινολόγος. Αυτοί με τα περισσότερα κοινά στα λεγόμενα τους θα είναι και ποιο κοντά στην αληθεια. 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

ΥΓ Ακόμα δε μου ήρθε η άτιμη, αλλά σα να άρχισαν τα συμπτώματα, άρα εύχομαι αύριο να μου έρθει. Πρώτη φορά σε 6 χρόνια έχει αργήσει να έρθει τόσο, και πρώτη φορά που θέλω τόσο πολύ να μου έρθει;)!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάκια μου,αργησα αλλα τα καταφεραμε....Αγγλια wait for us.....ερχομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

με το καλο κουκλα!!!! καλη σταδιοδρομια να εχετε!!!

Φαιρή περαστικά σου και γρήγορα περδίκη! Μια γλύκα και ο μικρός σου, να τον χαίρεσαι. Ολοκληρο τον Αύγουστο θα κάτσετε Ελλάδα? Τι ωραία? Μόνο Χαλκίδα (αν θυμάμαι καλά) ή και πουθενά αλλού? Εγώ είμαι Θεσσαλονικιά και για να πω την αμαρτία μου, Αθηνα δεν αξιώθηκα να πάω ακόμα. Πώς τα κατάφερα ούτε και εγώ το ξέρω! Εμεις πάμε Ελλάδα 10 με 17 Αυγούστου.

ολα καλα...ειμαι οντως περδικι αλλα συνεχιζω την αντιβιωση....ναι Χαλκιδα ειμαστε κ εκει θα κατσουμε μαλλον γιατι 20 Αυγουστου παντρευεται κ η αδερφη μου...δε ξερω μηπως πεταχτουμε Κρητη στην φιλεναδα μου

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες! Ναι, μπορεί να παραπονιέμαι για την κούραση, αλλά ένα τρίτο το θέλω..αν είναι και κοριτσάκι ακόμα καλύτερα! Έτσι για ποικιλία βρε παιδί μου!

Δέσποινα, ένα ρινικό σπρέι παίρνω όποτε το θυμάμαι, το nasonex. Χρειάζεται βέβαια να κάνω και εισπνοές, αλλά κάπως μου φαίνεται να παίρνω καθημερινά φάρμακα... Δέσποινα σου εύχομαι αν σας έρθει σύντομα το μπεμπε, μόνο μην αγχώνεσαι, είναι ό,τι χειρότερο...

Κατερίνα, δε δουλεύω πολλές ωρες, 8-2:30, καλά είναι!

Στελλινούλα, θα φύγετε βρε;; Πώς; γιατί; Εγώ γιατί στενοχωριέμαι όταν ακούω κόσμο να φεύγει;!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Στελλινούλα τι κάνετε?

Ο μπόμπιρας? Συγχαρητήρια, δηλαδή πότε σκέφτεστε να 'ρθείτε? Πόσο σύντομα είναι το σύντομα?

με το καλο κουκλα!!!! καλη σταδιοδρομια να εχετε!!!

Στελλινούλα, θα φύγετε βρε;; Πώς; γιατί; Εγώ γιατί στενοχωριέμαι όταν ακούω κόσμο να φεύγει;!

Λοιπόν κοριτσάκια,

Του άνδρα μου εχθες του ανακοινώθηκε μειωση μισθού (εδω δεν μας έφταναν τα 950? θα μας φτάνουν τα 760??? 20% μειωση θα γινει)

Ειπαμε λοιπον να ξεκηνησω να του στείλω τώρα βιογραφικά μήπως και φύγει μονος του απο το καλοκαιρι για κανα 3μηνο και μετα αναιβουμε και μεις...

Το συνδιαζουμε έτσι γιατι τον Αυγουστο εχει 3βδομάδες άδεια οπότε μπορεί να κάνει scout ανετα....

Για αρχή λοιπόν μπορεί να δουλέψει οπουδηποτε να βρει ένα σπιτακι να τακτοποιηθει και έτσι να αφήσουμε αυτη την μάταιη χώρα (που τυγχάνει να είμαι απο αυτην αλλα δεν νιώθω έτσι πλέον)....

Αχ! Arnikol μου χωράει ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ μεγάλη συζήτηση το "στενοχωριέμαι όταν ακούω κόσμο να φεύγει"

Θα μπορούσα να φέρνω χιλιάδες τεκμηριωμενα επιχειρηματα σε όλους τους προβληματισμούς.

Μια Κλασσική ανεγκέφαλη φράση που λένε κάποιοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ και με εκνευρίζει ΤΑΜΑΛΑ

" καθήστε που πάτε ρε εδώ εχει ήλιο και θάλασσα".....:evil::evil::evil::evil:

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Δίκιο έχεις μωρέ, γιατί τα απολαμβάνουμε συχνά τον ήλιο και τη θάλασσα; Μη σου πω ότι οι Άγγλοι φέτος πιο πολύ θα την απολαύσουν από μας αφού εμείς δε θα πάμε διακοπές... Έτσι ακριβώς σκέφτεται και η αδερφή μου, δεν την αδικώ, αλλά θα μου λείψει... Υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσετε; Το έχετε σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο; Τι θα κάνετε σε αυτή την περίπτωση;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Δίκιο έχεις μωρέ, γιατί τα απολαμβάνουμε συχνά τον ήλιο και τη θάλασσα; Μη σου πω ότι οι Άγγλοι φέτος πιο πολύ θα την απολαύσουν από μας αφού εμείς δε θα πάμε διακοπές... Έτσι ακριβώς σκέφτεται και η αδερφή μου, δεν την αδικώ, αλλά θα μου λείψει... Υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσετε; Το έχετε σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο; Τι θα κάνετε σε αυτή την περίπτωση;

Αν ηταν να το μετανιωσουμε κοριτσακι μου δεν θα καναμε το βημα δευτερη φορα.....:)

ΟΧΙ..δεν το μετανιωνουμε...Αφενος γιατι μπουχτησαμε, αφετερου γιατι δεν αφηνουμε τιποτα πίσω..Αυτο που αφηνουμε πρεπει να μεινει πισω και να καταλαβει τι εχασε...(βαθυστοχαστο) χαχαχα

uop51syge.png

Υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσετε; Το έχετε σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο; Τι θα κάνετε σε αυτή την περίπτωση;

Η Ελλαδα η πατριδα μας ειναι παντα εκει κ μας περιμενει :) Ανα πασα στιγμη αν το μετανιωσει καποιος απο εμας, αν κατι καλυτερεψει κατω, αν...αν...αν....ειναι η πατριδα μας κ θα ειναι ευκολο να γυρισουμε....δεν νομιζω πως ειναι τοσο τραγικο το οτι μενουμε εξωτερικο, καποτε η γιαγια μου εκανε Χαλκιδα-Καρπεννησι οσο κανω εγω Αγγλια-Ελλαδα κ ακομα περισσοτερο...εβλεπε τους δικους της πιο σπανια απο οτι εγω...συν που δεν υπηρχε τηλεφωνο, καμερα κλπ....δεν ειναι τοσο τραγικα στην Αγγλια :) κ συγνωμη που το λεω αλλα με ενοχλει να με αντιμετωπιζει ο κοσμος ετσι...πλεον το να πας σε αλλη χωρα ειναι πολυ της μοδος :D:D ποσοι Αγγλοι πανε Αυστραλια? γιατι εμεις ειμαστε τοσο κολλημενοι να μην αφηνουμε την πατριδα μας...την προδωσαμε επειδη βρηκαμε αλλου δουλεια? η πατριδα σου κ η κουλτουρα σου κ το ποιος εισαι ζει μεσα σου κ οχι αν εισαι στην Αγιου Σπυριδωνα η αν εισαι στο Bradley Road :rolleyes:

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!

τι ωραια,εχουμε μαζωξη σημερα βλεπω!

Στελλα σε χασαμε απ το καφε,θα μας ερθεις ομως συντομα απ οτι καταλαβα.αντε με το καλο κοριτσι μου!αν κολλησεις σε καμια αιτηση εδω ειμαστε.

για τον κωνστανταν ομως δε μας λες νεα!πες κανενα κατορθωμα!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

αρνικολ,

εγω δουλευω 2μιση ημερες την εβδομαδα.τριτη συνηθως ειναι η μιση μερα,τεταρτη κ πεμπτη κ ετσι απολαμβανω ενα μεγαλο σ/κο.προσπαθω δηλαδη γιατι μαζευονται αρκετες δουλιτσες.τα παιδια σου τα πας σταθμο ή εχεις καποιον να στα κραταει?

πως τα παει η αδερφουλα σου με τις ετοιμασιες της?εχει ορισει ημερομηνια ή οταν θα βρει δουλεια.αν δε γινομαι αδιακριτη,ο συζυγος της?θα εργαστει στο ιδιο αντικειμενο που ειναι τωρα ή οπου βρει?

δεσποινακο τι κανεις?

ηρθε τελικα?

ναι,για τις επομενες εβδομαδες ειμαι <κλεισμενη>,παραπονο δεν εχω :rolleyes:.δεν ερχονται τις ιδιες ημερες,φευγει ο ενας ερχεται ο αλλος αλλα κ παλι δεν εχω προβλημα χωρου.

ξεχασα πως η αμπι δε μπορει σαββατο.θα κανονισουμε καποια αλη στιγμη αν ειναι.

σ ευχαριστω που ρωτας,δεν εχουν απαντησει ακομα καμια τους κ αυτο δεν ειναι καθολου καλο

σημερα ειδικα ειμαι λιγακι στεναχωρημενη κ εκνευρισμενη :confused:γιατι η προισταμενη μου απεφευγε τη συζητηση.της ειπα να μου απαντησει με μειλ αλλα θα ειναι μπιζι ολη την εβδομαδα κ θα πρεπει να κατσουμε να μιλησουμε αλλα δεν υπαρχει ωρα...δικαιολογιες του κ..λου δηλαδη.

αλλα να σου πω, δε μασαω.θα της τα πρηξω κανονικα μεχρι να δωσει μια απαντηση.

η αληθεια ειναι πως απ την αρχη δεν ηταν πολυ θετικη.προσπαθησε να βαλει εμποδια αλλα της αντεκρουσα ολες τις προσπαθειες κ δεν καταλαβαινω/δεν ξερω κ το λογο!αλλα θα μαθω γιατι κανενας λογος δεν ειναι αρκετα σοβαρος για να αρνηθει την αιτηση μου...να σπουδασω!

γκρρρρρ....

εσυ εκανες τιποτα με το θεμα <αυξηση μισθου?> αν οχι,θα κανεις τιποτα?

Διαφημίσεις

κοριτσια,

οσο για το θεμα που ανοιχτηκε,η γνωμη μου ειναι καλυτερα να κανεις κατι κ να το μετανιωσεις παρα να μετανιωσεις για κατι που δεν εκανες

δηλαδη στην περιπτωση της στελλας,της αδερφης της αρνικολ κ του καθενα που θελει να δοκιμασει την τυχη σε αλλο κρατος,καλυτερα να το κανεις αυτο το βημα παρα μετα απο χρονια που ηξερε πως οχι μονο δε θα αλλαζε κατι αλλα η κατασταση θα χειροτερευε,να λες <τι θα γινοταν εαν ειχα παει να δουλεψω γερμανια? πχ>

οπως ειπε κ η φερυ,η ελλαδα εκει ειναι δε φευγει.

επισης συνηθως,γινεται το αντιθετο.εαν εχεις μια καλη ζωη εκτος ελλαδας κ εαν για τον οποιοδηποτε λογο αποφασισεις να γυρισεις,τοτε το μετανιωνεις.κ αυτο γιατι στην πατριδα μας δεν υπαρχουν ισες ευκαιριες,δυστυχως.

πιστευω θα ειναι δυσκολο να κανεις κατι στον τομεα σου,να σου αναγνωρισουν την προυπηρεσια σου κ να κερδιζεις οσα κερδιζες.

παραδειγμα?ποσοι ελληνες του <εξωτερικου> ,καλλιτεχνες που εκαναν καριερα εκτος ελλαδας,εκαναν καριερα του ιδιου βελλινεκους στην πατριδα?:rolleyes::confused:

μην ξεχναμε πως για καποιους ανθρωπους,το κομματι εργασια ειναι ζωτικης σημασιας,οχι μονο για βιποριστικους λογους αλλα κ για ψυχολογικους,θεμα γοητρου,υπερηφανιας για αυτο που κανουν κ φυσικα φιλοδοξιων.

εφοσον καμια απο αυτες τις αναγκες δεν καλυπτονται απ τη χωρα σου,γιατι να μη δοκιμασεις καπου αλλου?

φυσικα δε θα ειναι ευκολο αλλα με υπομονη,μεθοδικοτητα κ καλη οργανωση ολα γινονται.

Κατερινάκι μου χαθηκα αλλα προσπαθούσα να κάνω κάτι...τίποτα τελικά...άστα!

Ο μικρός ειναι καλά!!! ουρλιάζει τραγουδάει βγάζει σάλια και ειναι και 7,500 γρ...ειναι φοβερός....Μου μιλάει όταν του μιλάω....με χαιδευει και σκάμε κάτι γέλια μα κάτι γέλιαααα....Απιστευτος!!!

uop51syge.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε? Πάλι σα να τη βαρύναμε τη συζήτηση, και αυτη τη φορα λέω να μη σχολιάσω πολύ. Το μόνο που θα πώ είναι πως στη δική μου περίπτωση, από μικρούλα που ήμουν ήθελα να πάω στο εξωτερικό και να παντρευτώ ξένο. Μου φαίνεται πως καμιά φορά είναι στον άνθρωπο. Το άσχημο θα είναι να φύγεις από ανάγκη και όχι τόσο από επιθυμία! Και εύχομαι να πάω και σε άλλες χώρες, να δω και κάτι άλλο, πριν ακόμα πω τι μου αρέσει και τι όχι. Γιατι στον εργασιακό τομέα, έχω εμπειρία μόνο στην Αγγλία, και νομίζω χωρίς να δεις και κάτι άλλο, δε μπορείς να κρίνεις σωστα!

Φαιρη

Γλέντια θα έχετε σύντομα? Να χαίρεσαι την αδερφούλα και τον καινούριο το γαμπρό. Θα εχετε μεγάλο γλέντι? Ειναι μικροτερη η αδερφή ή μεγαλύτερη? Είστε δεμένες?

Αρνικολ

Τι είναι αυτά με τις εισπνοές?

Αλήθεια, ξέρεις τι είναι αυτό που σε πειράζει? Κάθε πότε το παθαίνεις?

Αλήθεια, ξέρεις πως άμα προσπαθείς καλύτερα να μη χρησιμοποιείς τα σπρέυ που έχουν στερωειδή? Και πώς άμα τα χρησιμοποιείς πολύ μπορεί να επηρεάσουν τα κολπικά υγρά? Μόνο σε τρελές κρίσεις τα χρησιμοποιώ, για κάθε ενδεχόμενο!

Ευχαριστώ για τις ευχες σου. Από το στόμα σου και στου πελαργού το αυτί!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...