Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η κάμερα και ο καθετήρας για την λήψη υλικού είναι λίγο μεγαλύτερα από τον καθετήρα της έμβρυομεταφορας γιατί το συζήτησα με τον γιατρό αν θα έχω την ίδια εμπειρία στην ετ και μου είπε όχι, μου έδειξε τις διαφορές. Εγώ πάντως χωρίς μέθη δεν θα την έκανα την υστεροσκοπηση με τίποτα. Αν βρεθεί και κάτι να το κάνουν έπι τόπου να τελειώνουμε. Αλλά εμένα δεν το κάνει και ο γιατρός μου χωρίς μέθη. Μου είπε αν δεν θέλω έτσι να πάω αλλού. 

Η μαμά μου ακριβώς το ίδιο σενάριο στο πανεπιστημιακό στη Λάρισα, μπήκε-βγηκε σαν να μην έκανε τίποτα. Λιγο ο κολποδιαστολεας ήταν κρύος είπε 🤦‍♀️

Της το δίνω γιατί έκανε δύο παιδιά χωρίς επισκληρίδειο φυσιολογικό τοκετό 😂

Ναι όλα αυτά ρυθμίζονται πολύ εύκολα και γρήγορα με αγωγή και διατροφή, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Καλά αποτελέσματα! 

Κλαίω με τη μανούλα😂😂😂😂

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Φερρυ μου,

αν καποια στιγμη σε φερει ο δρομος απο εδω κατι θα κανονισουμε.ο χιονομπαλης μια χαρα,καθε μερα κ απο ενα κατορθωμα!μπουσουλαει προς τα πισω κ κρατιεται απο τα καγκελα της κουνιας του ορθιος για κανα δυο λεπτα κ μετα σντουυυυυυπ πεφτει κατω.

ο δικος σου πως ειναι?αρχισατε το φρεσκο γαλατακι?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεσποινακο,

δε σε μαλωνω απλα σε λεω σνομπ!χαχαχαχαχαχαχαχα δεν υπαρχει προβλημα,αν βρω κατι καλο θα σε ενημερωσω.

οσο για την καθυστερηση... τα συμπτωματα αργουν λιγακι.αλλα κ απ την αλλη.......βρε λες????σε ποια μερα καθυστερησης εισαι τωρα?χμμμμμ περιεργα τα πραγματα!αααχ μακαρι βρε δεσποινακο μου!

να σου πω,τι τεστακι εκανες?θα κανεις κανενα αλλο αυριο?

παντως αν σου εχει ερθει η περιοδος οπως ειπες κ εσυ,προσπαθηστε αυτο τον μηνα να ειναι εντατικες οι προσπαθειες σας γιατι σα να χαλαρωσατε το τελευταιο διαστημα:tongue::tongue::tongue: εμπρος μαρς!χαχαχαχαχα

και κατι ακομα,που λες εχεις να παρεις 3 χρονια αυξηση,εχεις κοιταξει το συμβολαιο σου?δεν τα ειχες συζητησει απο την αρχη με τον εργοδοτη σου αυτα?εχεις ρωτησει κανενα αλλο συναδελφο?πολυ περιεργο αυτο.θα πρεπει να μιλησεις οπωσδηποτε με καποιον κ να κοιταξεις την πολιτικη της εταιρειας??

θυμαμαι στην πρωτη μου δουλεια εδω,σε ιδιωτικο,ζητησα απο μονη μου αυξηση μισθου απ τον εκτο μηνα!τα λεφτα ηταν πραγματι λιγα για τη δουλεια που εβγαζα.τους εδωσα ενα μηνα να τον σκεφτουν κ εαν η απαντηση ηταν αρνητικη,τους ειπα να θεωρησουν αυτο το μηνα ως πιριοντ νοτις.φυσικα κ αρνηθηκαν να μου δωσουν αυξηση,μια κ που ζητησα τα διπλα,οποτε κ παραιτηθηκα.μετα απο δυο εβδομαδες μου τηλ η δ/ντρια να παω απο εκει να τα βρουμε κ τελικα πηρα την αυξηση που ζητησα αλλα μου ειπαν να μη το πω σε κανενα συναδελφο κ μετα απο κανα μηνα απο το περιστατικο,πηρα κ προαγωγη.

ξερω,ηταν υπερβολη αλλα καποιες φορες,πρεπει να<πατησεις ποδι>για να γινει η δουλεια σου

Αρνικολ,

πες μας για εσενα λιγα πραγματα.δουλευεις τωρα?τι κανεις?πως τα καταφερνεις με δυο παιδακια?βλεπω μενεις καρδιτσα ε??εχω ερθει κ εχω περασει πολυ ομορφα.εισαι απο εκει?θα πατε πουθενα διακοπες το καλοκαιρι?πως τα πατε τωρα με την οικονομια στην ελλαδα,ελπιζω να μην εχετε πολλα προβληματα!

απο τοτε που εφυγες απο αγγλια εχεις ερθει καθολου απο εδω για διακοπες?εχεις κρατησει επαφες με συμφοιτητες ή φιλους?

πωπω,ανακριση ε...???:D:tongue:

Καλημερα κοριτσια!

εχω πολυ καιρο να γραψω γιατι κουραστηκα παρα πολυ με τις εξετασεις μου. Πανε 5 χρονια απο τοτε που τελιωσα το πανεπιστημιο, και καπως ειχα βγει απο την ρουτινα του διαβασματος, οποτε τωρα τα βρικα λιγο δυσκολα.... επισης, οταν σπουδαζα στην ελλαδα, αν και ειχα την Ντεμπυ, την εστελνα στην μαμα μου για να διαβασω. Τωρα ειναι αλλιως τα πραγματα!!!

Μετα γυρισα στην δουλεια, αλλα κι εκει ειχα πολλα να κανω γιατι ηταν τελος του μηνα, και ειχαν μεινει αρκετα πραγματα επειδη ελειπα.... Τελος παντων, απο δω και περα καλυτερα τα πραγματα, εφτιαξε και ο καιρος και νομιζω το καλοκαιρι ειναι εδω!!! να δουμε ποσες εβδομαδες θα κρατησει, χεχεχε....

Δεσποινα, Κατερινα, τι κανετε? Δεσποινα, ελπιζω συντομα να εχεις ευχαριστα νεα να μας πεις!!! Θα κανονισουμε καμια συναντηση?

Φαιρυ, τι γλυκουλης που ειναι ο ζουζουνος σου!! Οι γονεις σου ειναι ακομα εδω?

Καλημέρα κορίτσια!

Πώς περάσατε το σαβ/κο? Εγώ είμαι λίγο πεσμένη :(, η αλεργία μου έρχεται και φεύγει, επηρέασε πιο πολύ τα μάτια μου αυτη τη φορά, και η περίοδος άφαντη! Τη προηγούμενη Κυριακή έπρεπε να είχε έρθει, τι να έχει γίνει? Εκανα και ένα clear blue σήμερα αρνητικοτατο, εγκυμοσύνη σα να αποκλείεται. Εχω ραντεβού στις 14 Ιουλίου με το gp, να δω τι θα μου πει.

Αμπι τελικά τελείωσες με τις εξετάσεις? Πώς τα πήγες? Η μικρή σου? Μπράβο για το κουράγιο σου!

Οσο για τη συναντηση, εμένα θα με βόλευε Κυριακή, ή στις 19/06 ή τον άλλο μήνα.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Αμπι μου,καλα αποτελεσματα κ σε εσενα αλλα κ στη μικρουλα σου!τι κανει ο Ηθαν?

Δεσποινακο γιατι ετσι αργα το ραντεβου με τον τζι πι?μηπως να ελεγες πως ειναι επειγων να σου εδιναν προτεραιοτητα?

πως τα περασες παρασκευη?σαββατο στο παρτυ?

κοριτσια το επομενο σαββ/κο ερχεται ο πεθερος μου απο γαλλια κ θα τον φιλοξενησω.κ την κυριακη 19 ειναι τα γενεθλια του κ η αδερφη του του κανει παρτυ οποτε δε θα τα καταφερω.

τι θα λεγατε για τις 18 σαββατο?

θα ειναι εδω κ το κουμπαρακι μου,κ ετσι κ αλλιως θα κανουμε βολτα στο λονδινο κ θα ειναι καλη ευκαιρια εαν βρεθουμε κ μαζι.

ελπιζω να κανονισουμε μερα που να βολευει ολες μας αλλιως καποια αλλη στιγμη...

Φερρυ ειδα στο φεις εισαι αρρωστουλα?περαστικα σου κοριτσακι μου!

Φερρυ ειδα στο φεις εισαι αρρωστουλα?περαστικα σου κοριτσακι μου!

καλησπερα καλησπερα....ψηθηκα Κατ3ρ1να μου....ψηθηκαααα....εφτασα 40...κοιμομουν μονη μου στο κρεβατι να εχω απλα..ο καημενος ο αντρας μου στο σαλονι την εβγαζε...το αγορακι μας ηταν τοσο καλο ...επαιζε μονο του στο δωματιο του κ ερχοτανε κ στο δωματιο μας κ μου εφερνε την πιπιλα του να μου τη βαλει στο στομα...σου λεει δεν ειναι καλα η μαμα μου, οταν εγω δεν ειμαι καλα θελω πιπιλα, ας της δωσω κ εκεινης :rolleyes:...εβαζα θερμομετρο κ μετα το επαιρνε κ μου το εβαζε κ εκεινος, εχουμε αυτο που μπαινει στο αυτι...κ ερχοτανε διπλα μου κ ξαπλωνε το κεφαλακι του στο κρεβατι κ μου χαμογελουσε...απιστευτη συγκινηση αλλα κ ποσα χαμογελα μου εδιναν οι πραξεις του :) να ναι καλα κ ο αντρας μου που τα ανελαβε ολα....

οποτε εμεις δεν ειχαμε τιποτα ενδιαφερον το Σκ...στη κρεβατοκαμαρα το βγαλαμε χαχαχαχααχαλεω το αλλο ΣΚ να το βγαλουμε στο σαλονι αχαχαχαχαχαχα

κοριτσια Ελλαδα ποτε θα ειστε? Αθηνα δεν ειστε ολες? κοντα ειμαστε :rolleyes: μηπως να βρισκομασταν,......εγω θα κετβω 31/7 κ θα κατσω ολο τον Αυγουστο

Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Πωπω αυτή η αλλεργική ρινίτιδα μ'εχει ξεκάνει... με κόκκινη μύτη και δακρυσμένα μάτια είμαι συνεχώς... μια απελπισία... Εσείς τι κάνετε; Το Σ/Κ πέρασε ως συνήθως με δουλειές, πολλές δουλειές, πολλές ώρες με τα παιδιά, ώστε σήμερα η δουλειά να μου φαίνεται ξεκούραση...

Κατερίνα, δύσκολα είναι με δύο παιδιά, τα δικά μου είναι και κοντά στην ηλικία (20 μήνες διαφορά), είναι και αγόρια και προσπαθώ συνέχεια να τα χωρίσω από τους τσακωμούς... άσε, ακουγόμαστε σε όλη τη γειτονιά, μένουμε και σε πολυκατοικία, οπότε καταλαβαίνετε...νούμερα έχουμε γίνει. Ο άντρς μου είναι Καρδιτσιώτης κι εγώ είμαι από Αμαλιάδα Ηλείας, αν έχετε ακουστά (εκεί θα πάμε διακοπές φέτος, θα τη βγάλουμε οικονομικά:cool:). Γνωριστήκαμε από Ίντερνετ, λίγο πριν φύγω από Αγγλία, ε και έδεσε το πράγμα...:D. Κάναμε 2 παιδάκια και τώρα λέμε να ξεκινήσουμε για τρίτο και ο Θεός βοηθός! Μήπως είναι πολύ νωρίς; Θα τα καταφέρω άραγε με 3 παιδιά; Δε θέλω ν'αφήσω και τη δουλειά, για οικονομικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους, καταλαβαίνετε πιστεύω...

Φέρρυ, περαστικά εύχομαι!

Δέσποινα τι αλλεργία έχεις; Μην αγχώνεσαι βρε για την περίοδο, θα σου πει ο γιατρός σου.

Φιλιά κορίτσια!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

γεια σας κοριτσια τι κανετε?

αρνικολ πατε για το τριτο βρε θηριο?καλα κουραγια!κ εγω 3 θα ηθελα κ ευχομαι να τα καταφερουμε!απο Ηλεια δεν ξερουμε?εχω μια φιλεναδα απο Ζαχαρω οπου κ την εχω επισκεφτει καθως φυσικα Πυργο κ Πατρα!:D αμαλιαδα δεν εχω ερθει.δουλευεις πολλες ωρες την ημερα?εχεις ωραριο μητερας?

Φερρυ,

καλα,ειναι απιστευτη η φυση των μωρων!κ πως καταλαβε πως η μαμα ηταν αρρωστη κ ηθελε να βοηθησει κ ολας!πουλακι μου!να του δωσεις ενα εξτρα γλυκο φιλακι απο χιονομπαλιτσα σε παρακαλω!

δεν ξερω ακομα ποτε θα κατεβω ελλαδα για διακοπες κ δεν ειναι ολα τα κοριτσια απο αθηνα..

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου,αργησα αλλα τα καταφεραμε....Αγγλια wait for us.....ερχομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Kαλησπέρα κορίτσια!

Πω πω τι πολλά που γράψατε σημερα!

Φαιρή περαστικά σου και γρήγορα περδίκη! Μια γλύκα και ο μικρός σου, να τον χαίρεσαι. Ολοκληρο τον Αύγουστο θα κάτσετε Ελλάδα? Τι ωραία? Μόνο Χαλκίδα (αν θυμάμαι καλά) ή και πουθενά αλλού? Εγώ είμαι Θεσσαλονικιά και για να πω την αμαρτία μου, Αθηνα δεν αξιώθηκα να πάω ακόμα. Πώς τα κατάφερα ούτε και εγώ το ξέρω! Εμεις πάμε Ελλάδα 10 με 17 Αυγούστου.

Αρνικολ

Προσπαθείτε για το κοριτσάκι? Και εμείς έτσι που τα συζητούσαμε με τον αντρούλη θα θέλαμε τρία, αλλά για την ώρα ας έρθει με το καλό το πρώτο και βλέπουμε.

Για τη αλλεργία, δε ξέρω σε τι ακριβώς είμαι αλλεργική, πάντως με πιάνει συνήθως ανοιξη με καλοκαίρι, ίσως λίγο και το Σεπτέμβρη. Τα συνήθη συμπτώματα είναι η ρηνίτιδα, φαγούρα στο λαιμο και στα αυτιά, και ενόχληση στα μάτια. Αλλά αυτή τη χρονιά είμαι σχετικά καλύτερα, συνήθως τα συμπτώματα δε κραταν πάρα πολυ. Εσύ τι έχεις? Παίρνεις τίποτα φάρμακα?

Κατερινούλα,

πολλές επισκέψεις βλέπω θα έχεις σύντομα. Που θα τους χωρέσεις όλους? έχω κανονίσει με κάτι παιδιά από τη δουλειά να βγούμε στις 18 να γνωρίσουν και τον αντρούλη μου, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Από ότι θυμάμαι όμως Σαββατο δε βολεύει την Αμπι. Εύχομαι όμως σύντομα να τα καταφερουμε. Είχες τίποτα νέα από την προϊσταμένη?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...