Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Στον προεμφυτευτικο που εκανα έλεγξαν 22 χρωμοσώματα κ ένα Χ/Υ. Ε δε τα λες κ λίγα. 

Το ΑΑ δεν σημαίνει υγιή βλαστοκύστη εσωτερικά 

Σε περίπτωση μη εμφυτευσης θεωρώ συντρέχει άλλος λόγος 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Αρνικολ

γιατι στενοχωριέσαι για την αδερφη σου. Αφού έχει ζήσει και στην Αγγλία, θα έχει και γνωστούς να τη βοηθήσουν στο ξεκίνημα, μια χαρά θα τα καταφέρει! Καλό θα ήταν να αρχίσει να κοιτάει από Ελλάδα για καμιά δουλίτσα, να ψάχνει για μεγάλες πόλεις, Λονδινο ή Μαντζεστερ είναι καλα, και όλα θα παν καλά! Και όταν εγκατασταθεί εδώ με το καλο, θα μπορείς να την επισκέφτεσε και εσύ συχνα!

Πάντως, λίγο με στενοχωρει αυτο που είπες ότι την έχει αποθυμοποιηθεί την Ελλάδα! Και κατά τη γνώμη μου, μέρος της ευθυνης για τη κατάντια της Ελλάδας την έχουμε όλοι μας. Μια φορά ένας συνάδερφος στη δουλειά είχε ξαφνιαστεί όταν άκουσε πως οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι μόνιμοι!

Και τι είναι αυτό με τις απεργείες κάθε τρεις και λιγο!Εχω να πάρω αύξηση τρια χρόνια, το όριο για σύνταξη έχει ανεβεί από τα 65 στα 67 και θα συνεχίζει να ανεβαίνει κάθε χρόνο, τα έξοδα τρέχουν συνεχώς, και οι περισσότεροι άγγλοι χαίρονται που έχουν δουλεια! Και άλλα πολλά. Πουθενά δεν είναι τέλεια, πρέπει να προσπαθήσουμε και εμείς λίγο να προσαρμοστούμε όπου κι αν είμαστε. Εύχομαι για την αδερφή σου η αλλαγή να είναι για το καλο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερινούλα

Τον χαρήκατε τον ήλιο σήμερα? Το μεσημέρι μιλούσα με μια κοπέλα στη δουλειά που έχει μια κορούλα 5 χρονών και μου έλεγε πως τελικά στέλνει τη κορούλα της σε ιδιωτικό σχολειο και πληρώνει γύρω στα £7500 το χρόνο:confused:!

Πώπω, ίσως να είναι για καλό που δεν έρχεται το μπεμπε! Πολλά έξοδα!

Εντάξει, για το μάμα μια ψήνομαι, έχει ελληνικό θέμα. Ισως και για το μπίλι έλιοτ, αλλά ο σειξπηρ δεν είναι και ο αγαπημένος μου :(!

Μήπως να αρχίσεις να κοιτάς κατευθείαν για βιβλία εγκυμοσύνης, μου φαίνεσαι σα να ετοιμάζεσαι για το δεύτερο :rolleyes::rolleyes:!

Καλημέρα κορίτσια!

Κατερίνα, όπου βρίσκει κάνει αιτήσεις! Δεν την έχω ρωτήσει λεπτομέρειες, για να είμαι ειλικρινής, μιλάμε λίγο από το τηλ, ζούμε σε άλλες πόλεις και έχω να τη δω από την Πρωτοχρονιά. Τουλάχιστον, εκεί βγαίνουν προκηρύξεις, υπάρχει κινητικότητα, εδώ έχουν παγώσει όλα...

Δέσποινα έχεις δίκιο, είναι μπάχαλο εδώ, αν κάτι μου ξένισε όταν επέστρεψα αυτό ήταν: η ανοργανωσιά, η ανευθυνότητα, η αγένεια... όλοι είμαστε υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας μας αλλά ακόμα περισσότερο οι πολιτικοί μας. Γιατί άλλο να είσαι απλός πολίτης και άλλο ταγός.

Τέσπα, ας πούμε κάτι ευχάριστο! Για τι πράγμα μιλάτε; Για ταινίες;Για βιβλία; Θέλετε κάποιο από δω;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

ειμαι απιστευτα κουρασμενη!σημερα μιση μερα σεμιναριο κεντρο λονδινου κ μετα καπακι δουλεια.δυστυχως ειχαμε μονο εναν γιατρο σημερα-κυπριος- να τρεχει την κλινικη κ ο κακομοιρης ετρεχε κ εμεις μαζι του!πριν μια ωρα σχολασα....

δεν εχω κουραγιο για τιποτα!τελος παντων ας μη γκρινιαζω,μια κ που για μενα αρχιζει απο σημερα το σαβ/κο!

κ κατι ευχαριστο.ξεκιναω τη διαδικασια επιτελους να κανω την ειδικοτητα!ειμαι πολυ χαρουμενη,ελπιζω μονο να μη μου τη σπασουν η προισταμενη ή η διευθυνουσα.οι ανθρωποι του ντιβελοπμεντ ντιπαρτμεντ ηταν πολυ θετικοι κ μου εδωσαν ολες τις πληροφοριες που χρειαζομαι να αρχισω τη διαδικασια.θα σας κρατω ενημερες!

εαν πανε καλα τα πραγματα ευελπιστω τον σεπτεμβριο να ξεκινησω μαθηματα γιπιιιιιιι

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

αρνικολ,

πολυ ευγενικη η προσφορα σου!να σαι καλα!προς το παρον <φορτωνουμε>συγγενεις χεχεχεχε

ειχα βρει στην εφημεριδα προσφορα 2εισητηρια στην τιμη του ενος,το βασιλικο μπαλετο του λονδινου δινει 4 παραστασεις τον <ρομεο κ ιουλιετα>κ ειπα στο δεσποινακι που της αρεσει το μπαλετο να παμε αν ηθελε αλλα το σνομπαρε χαχαχαχαχαχαχαχα!

οσο για βιβλια σε λιγες ημερες θα ερθει το κουμπαρακι μου κ της εχω ηδη ζητησει να μου φερει κανα δυο,τρια βιβλια δεν εχω αποφασισει ομως ακομα,θα κοιταξω στο ιντερνετι.καμια προταση?

πολυ-καλη επιτυχια στην αδερφη σου!μακαρι να της πανε της κοπελας οπως τα εχει ονειρευτει.κ μπραβο της που κανει παντου αιτησεις.

φερρυ

ναι,κριμα να μην ειμαστε κοντα.φαινοταν πολυ καλο το συγκεκριμενο αλλα περιορισμενες παραστασεις:(

ισως μια αλλη φορα κ εαν δεν εχεις προβλημα να ταξιδεψεις ως εδω

Δεσποινακο,

τι κανεις?ναι τον χαρηκαμε τον ηλιο χθες...αλλα ειναι κ χαλφ τερμ για τα σχολεια κ γινοταν πανικος στο παρκο.

οσο για τα ιδιωτικα σχολεια που λες,θεωρω πως εαν δε μενεις σε <προβληματικη> περιοχη δεν υπαρχει λογος να μη στειλεις το παιδι σου σε δημοσιο σχολειο?

τουλαχιστον στην περιοχη που μενω,που ειμαι μεταξυ δυο σχολειων,εχουν παρα πολυ καλη φημη.δεν σκοπευω να στειλω το χιονομπαλη ιδιωτικο,παρα μονο εαν αλλαξουμε περιοχη κ παμε καπου πιο υποβαθμισμενα ας το πω.η κοπελα στην δουλεια σου,τι την οδηγησε στο να στειλει το παιδι της σε ιδιωτικο?

φυσικα ειναι κ το οικονομικο κομματι,δεν ξερω κατα ποσο θα τα καταφερναμε στελνοντας το παιδι ιδιωτικο κ μετα το δευτερο παιδι?κ το τριτο εαν ερθουν??

να σου πω....η τεχνη του θεατρου ειναι ελληνικη!απο που νομιζεις ο σεξπηρ εμπνευστηκε?απο αρχαιους ελληνες ραψωδους!χεχεχεχεχε ελπιζω να σου αλλαξα τωρα λιγακι,να τοσο δα την προσεγγηση για τα σεξπηρικα εργα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

τι εγινε η περιοδος?ηρθε?αααα σαν περιεργα να μας τα λες:D:D:tongue::D τι ειναι αυτα τα τεστακια που λες?δεν τα εχω ξανακουσει

καλη αρχη ευχομαι κατερινα μου :) ολα να πανε οπως επιθυμεις....ο χιονομπαλιτσας σου καλα ε? τα δοντακια ελπιζω να μην τον ταλαιπωρουν

μου ειναι πολυ δυσκολο να ταξιδεψω μονο για μπαλετο :) ο μικρουλης θα πρεπει να ερθει μαζι μου χεχε.....αν ημουν κοντα σου θα τον αφηνα με πιο ευκολια στον πατερα του καποιες ωρες....

φιλια πολλα σε ολες

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Αντε μια μερούλα έμεινε και σαβατοκύριακο! Αύριο μετά τη δουλειά θα πάμε για φαγητο στο Downing College! Να δικαιολογήσουμε το ότι μένουμε στο Κεμπριτζ! Και το Σαββατο έχουμε ένα πάρτυ, μια χαρά θα περάσουμε!

Περίοδος ακόμα δεν ήρθε, άρχισα να εκνευρίζομαι! Τουλάχιστον αν συνεχίσει έτσι, θα έχω ένα λόγω παραπάνω να πάει στο gp χιχιχι! Πάντως να μου έφερε τίποτα ο πελαργος σα κάπως δύσκολο, ούτε ένα συμπτωματάκι, κατι τις να με αφήσει να ονειρεύομαι!

Οσο για τα τεστάκια Κατερίνα, δε τα άκουσες γιατί είναι ακριβά και μάλλον μόνο για τις απεγνωσμένες:tongue:! Κατι σα νέας γενιάς τεστ ωορρηξίας!

Διαφημίσεις

Αρνικολ

Γιατι δε μας λες περισσότερα για εσένα. Πώς σου είχαν φανεί οι σπουδές στην Αγγλια. Εγώ πάντως έχω να το λέω, παρά τις απεργιες και καταλήψεις που είχαμε κατά καιρούς, τη σχολή μου στο Αριστοτέλειο τη βρήκα πολύ πιο οργανωμένη από το πανεπιστήμιο του Καρντιφ, που θεωρείται και ένα από τα καλα! Και η οργάνωση μια χαρά ήταν, και οι καθηγητές, και ας μη ξεχνάμε και το ότι ήταν και δωρεάν, και βιβλία μας δίνανε και τρώγαμε και δωρεάν στην εστία. Τι άλλο να ζητούσαμε?

Τη σύγκριση για οργάνωση μεταξύ Ελλάδας αγγλίας την ακούω συχνα. Εντάξει, στην Ελλάδα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά όχι όμως να πούμε πως η Αγγλία είναι υπόδειγμα! Εχω πολλά παραδείγματα να δώσω τόσο προσωπικά όσο και από άλλους.

Και το τελευταίο, η κρίση ξεκίνησε από Αγγλία, και ακόμα το έλλειμμα της Αγγλίας είναι συγκρίσημο της Ελλάδας, απλώς οι άγγλοι λόγω της θέσης τους και της ισχύς τους, δεν αντιμετώπισαν τα προβλήματα της Ελλάδα. Και στο κάτω κάτω, μήπως κακώς συγκίνουμε μια χώρα 11 εκ. με μια χώρα 60εκ?

Χαχα, συγγνώμη βρε κορίτσια, αλλά μετά από εξι και χρόνια, ακόμα δε μπόρεσα να τους συμπαθήσω τους άγγλους! Και εγώ την ευκαιρία ψάχνω να την κάνω!

Κατερινούλα

συγχαρητήρια για την ειδικότητα! Τι ωραία, ίσως να κουραστείς λιγουλάκι, αλλά μου φαίνεται ότι στο τέλος θα αξίζει!

Μη με μαλώνεις όμως, απλώς δεν είμαι πολυ του ποιοτικού, και σκεφτόμουν αν είναι να πάω για μπαλέτο να δω κάτι που θα ξέρω πως θα μου αρέσει, αλλωστε θα είναι και ολόκληρο ταξιδι, να αξίζει! Είμαι σίγουρη πως θα βρεις κάτι πολύ καλο!

Οσο για τη συνάδερφο, επειδή χτες διάβαζα πάλι για τα σχολεία τη ρώτησα αν όντως τα παραλεν έτσι που τα παρουσιάζουν σα βουνό, και μου απάντησε πως και αυτοί το έστειλαν το παιδί στο ιδιωτικό γιατί δε μπόρεσαν να το στείλουν στο δημόσιο που ήθελαν. Πήγε αρχικά στο δημόσιο και δε της άρεσε καθόλου, και προτίμησαν να πληρώσουν! Βέβαια, οι γονείς μου ποτέ δεν είχαν τέτοια επιλογή, απλώς μας έστελναν στο πιο κοντινο δημόσιο. Μάλλον έχει αλλάξει και λίγο η νοοτροπια των γονιών, έχουν και περισσότερες επιλογές!

αχ βρε κοριτσια...οπου κ να εισαι δεν μπορεις να τα εχεις ολα....κανεις λιστα με τις προτεραιοτητες σου κ ετσι βαδιζεις....εγω γενικα δεν μιλαω για καμια χωρα,....εκανα τις επιλογες μου κ επελεξα να μεινω εδω....εφοσον μενω εδω νομιζω πως υποχρεωση μου εινια να μην μιλαω κ ασχημα για αυτη την χωρα που με ταιζει κ με ασφαλιζει...φυσικα ομως δεν μιλαω κ ασχημα για την πατριδα μου....οπου κ να πας καλα ειναι ...ομορφα :) κ καπως ετσι φτιαχνει η διαθεση σου :)

Κατερίνα, καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Fairymommy, συμφωνώ με τα τελευταία που είπες!

Τι να σας πω βρε παιδιά για μένα, πάει αυτό το κεφάλαιο (σπουδές), τελείωσε για μένα, δεν μου έφταιγε η χώρα, το αντικείμενο δεν ήταν κατάλληλο για μένα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία... Το τώρα έχει σημασία, η ζωή μου εδώ με την οικογένειά μου. Εσείς να μου πείτε, αν θέλετε, τι δουλειά κάνετε, αν έχετε παιδάκια και πόσα κλπ. Διακοπές έρχεστε στην Ελλάδα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημερα κοριτσια,

αρχικα να σας ευχαριστησω πολυ για τις ευχες σας!χθες το βραδυ ενημερωσα προισταμενη κ διευθυνουσα κ ελπιζω να εγγρινουν την αιτηση!μπορει να μου πουν οχι για διαφορους λογους αλλα θα το παλεψω!αλλωστε ειναι υποχρεωμενες να με στηριξουν σε θεματα εκπαιδευσης.

πφφφφφφ θα σκασω μεχρι να μου απαντησουν!

το πανεπιστημιο τρεχει τα modules μια φορα τον χρονο κ αν δε με αφησουν θα πρεπει να περιμενω μεχρι του χρονου????

τι βλεπω?μιλαμε παλι για ελλαδα αγγλια ε?:D

δεσποινακο αν το παμε αναλογικα ας συγκρινουμε τοτε ελλαδα ελβετια που εχει λιγοτερο απο 10εκ κατοικους ;) κ ως χωρα δε μπορεις να πεις,τα πανε μια χαρα!

αρχικα να κανω μια διακριση,αλλο να συγκρινεις χωρες με τα συστηματα τος κ αλλο να συγκρινεις τον λαο μια χωρας γιατι οταν μιλαμε για χωρες,συνηθως ο λογος γινεται για τα πολιτικοιοκονομικα θεματα μιας χωρας κ οχι αμεσα για τον λαο.

κοριτσια πιστευω πως η πολιτικη ηγεσια κ οχι μονο εφτασε σε αυτα τα χαλια την πατριδα μας.πειτε μου υπαρχει σε αλλη χωρα ΝΟΜΟΣ που να λεει αν εισαι μεχρι κ 25 ετων ο μισθος σου δε θα ξεπερνα τα 500 ευρω?παμε καλα?

φοιτητρια εκανα ερευνητικο σε αιμοκαθαρτικους ασθενεις στο ν/ο του πειραια κ καποιοι ανθρωποι ερχονταν απο νησια 3 φορες την εβδομαδα γιατι δεν ειχαν στο νησι τους ή σε πιο κοντινο νησι μηχανημα ή προσωπικο,για να κανουν αιμοκαθαρση κ αυτο πριν 7 χρονια!κ φυσικα μονοι τους καλυπταν τα εξοδα τους.ειναι αυτο συστημα υγειας??

αν κ εχουν αλλαξει παλι τα πραγματα,εδωσα 2 φορες πανελληνιες στη Β κ Γ λυκειου σε ολα τα μαθηματα για να περασω σε μια σχολη που δεν ηταν απο τις πρωτες επιλογες μου κ επειδη το συστημα απετυχε παταγωδως εκεινες τις χρονιες να περασουν ατομα που καν δεν αξιζαν λογω του συστηματος,ειναι αυτο παιδεια?

παρ ολα αυτα κ αλλα παραδειγματα πολλα που εχω αλλα δε θελω να σας μαυρισω,ειμαι υπερηφανη για την καταγωγη μου,θα διδαξω το ιδιο στο παιδι μου,αγαπω την πατριδα μου αλλα ειναι αγαπη μονοδρομη.η πατριδα μου νιωθω δε με αγαπα καθολου.

θα ηθελα καποια στιγμη να επιστρεψω,εις γνωσην μου για το πως εχει η κατασταση γιατι πιστευω πως ως λαος εχουμε την καλη μας πλευρα,ειμαστε καλη <παστα> κ τα προταιρηματα μας δε θα τα βρεις σε αλλο λαο.

ουυυφ παλι τους φιλιππικους εβγαλα!:D:D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...