Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Φοίτησα εκεί, δούλεψα για κάποιο διάστημα αλλά δεν άντεξα παραπάνω Κατερίνα μου! Να σου πω ότι ζορίστηκα λίγο όταν επέστρεψα, μου κακοφαινόταν η ελληνική νοοτροπία...εγκλιματίστηκα βέβαια γρήγορα...:) Πόσα παιδάκια έχεις; Τι σε κρατάει εκεί;

εαν μου επιτρεπεις τι σπουδασες?εργαζεσαι τωρα?αγγλια που εργαστηκες/πως κ γυρισες?

εχω εναν γιο κ αυτο που με κρατα εδω ειναι η ποιοτητα ζωης.καλυπτει μεγαλο κομματι των αναγκων μου κ της οικογενειας μου φυσικα αν κ πληρωνουμε το κοστος....ειμαστε μακρια απο οικογενεια,φιλους κ φυσικα την πανεμορφη χωρα μας.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομική σπούδασα. Δεν εξάσκησα ποτέ το επάγγελμα, τώρα είμαι υπάλληλος γραφείου. Δεν το μετάνιωσα που γύρισα, εδώ γνώρισα τον άντρα μου και παντρευτήκαμε και είμαστε ευτυχισμένοι. Η αδερφή μου, η οποία σπούδασε και αυτή εκεί Νομική σκέφτεται να επιστρέψει Μαντσεστερ ή περίχωρα Λονδίνου. σαν εσένα σκέφτεται, την ποιότητα ζωής και το μέλλον του παιδιού της. Εγώ πιστεύω ότι ακόμα κι εκεί είναι πλέον δύσκολα τα πράγματα, φοβάμα μην το μετανιώσει...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Νομική σπούδασα. Δεν εξάσκησα ποτέ το επάγγελμα, τώρα είμαι υπάλληλος γραφείου. Δεν το μετάνιωσα που γύρισα, εδώ γνώρισα τον άντρα μου και παντρευτήκαμε και είμαστε ευτυχισμένοι. Η αδερφή μου, η οποία σπούδασε και αυτή εκεί Νομική σκέφτεται να επιστρέψει Μαντσεστερ ή περίχωρα Λονδίνου. σαν εσένα σκέφτεται, την ποιότητα ζωής και το μέλλον του παιδιού της. Εγώ πιστεύω ότι ακόμα κι εκεί είναι πλέον δύσκολα τα πράγματα, φοβάμα μην το μετανιώσει...

καταλαβα.

πολυ καλα εκανες,κ φανταζομαι θα το σκεφτηκες πολυ καλα πριν παρεις μια τετοια αποφαση.κ εφοσον τωρα εισαι ευτυχισμενη κ η οικογενεια σου το ιδιο,αποδειξη πως πηρες τη σωστη αποφαση.

δεν εχεις αδικο,τα τελευταια χρονια κυριως αρχιζουν κ δυσκολευουν τα πραγματα κ εδω.αλλα δεν ειναι κ ακατορθωτα.ενα νεο ξεκινημα παντα ειναι δυσκολο αλλα η μετεπειτα πορεια κ εξελιξη ειναι σχεδον βεβαιη.

οσο για την αδερφη σου κ γενικα ειμαι της αποψης καλυτερα να κανεις κατι κ να το μετανιωσεις παρα να μετανιωσεις για κατι που δεν εκανες.εαν πιστευει πως εδω θα ειναι καλυτερα κ θελει να δοκιμασει την τυχη της,γιατι οχι?

αλλωστε φοιτησε εδω κ ξερει το <συστημα>

οπως σου ειπα κ πριν εμενα η συγκεκριμενη χωρα καλυπτει μεγαλο κομματι των αναγκων,επιθυμιων μου αν θες τουλαχιστον για τωρα.:rolleyes::D

γεια σας κοριτσια κ ευχαριστω για τις ευχες σας κ που δεν με ξεχνατε κ ας εχω να μπω 2 βδομαδες....Δεσποινακι να ζησετε κουκλα μου....σας ευχομαι αυτο που επιθυμειτε συντομα να σας ερθει :)

εμεις περασαμε τελεια....εσβησα κ κερακια μετα απο πολλα χρονια...φυσικα με δακρυα απο τη συγκινηση :) ειπαν στο μαγαζι οτι εχω γενεθλια κ παιξανε το τραγουδι κ μου βαλανε 2 κερια στον μπακλαβα μου αχαχαχα θεικο!!!!

πολλα φιλια κ θα τα λεμε απο τις επομενες μερες....μολις ξεκουραστω βασικα χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Δεσποινακο,

σ ευχαριστω πολυ που περασες κ απο τα δικα μου μερη εαν κ εμεις εδω δεν εχουμε κατι ιδιαιτερο

ευχαριστω πολυ πολυ κ για το δωρακι σου!πολυ γλυκο εκ μερους σου!ο χιονομπαλης επαιζε κ σημερα!καλε λες να γινει σουμαχερ?χεχεχεχε

ελπιζω καποια στιγμη να παμε κανα θεατρο ή χορο ή κ ακομα να καταφερουμε να βρεθουμε κ ζευγαρια!

λοιπον,τωρα που εγραφα,με φωναξε ο αντρουλης μου να δω κατι...ειχα βαλει το μικρουλη για υπνο κ βρεθηκε να στεκεται ορθιος πιασμενος απο τα καγκελα....γιπιιιιιιιιιιιι!!!!καθε μερα κ απο ενα κατορθωμα!

τι σου ειχε ετοιμασει χθες ο αντρας σου?η περιοδος ηρθε?ενταξει τα παπουτσακια?το μπουφανακι το βαλες?το εφτιαξες το κοκκινο βραχιολακι?

σκεφτομουν για καμια ανταλλαγη βιβλιων?να σου στειλω κ να μου στειλεις κανενα?τωρα που θα ερθει κ το κουμπαρακι μου θα της ζητησω να μου φερει κανα δυο.

Αρνικολ

αμα μας διαβάζεις ακόμα, στα 25 ήθελα να βγω στο εξωτερικό για κάποια χρόνια, γιατί ήμουν περίεργη να δώ το τρόπο ζωής σε μια άλλη χώρα. Αν και δε τρελαινόμουν για τους Αγγλους ήρθα εδώ, γιατί όπως μου έλεγαν, όλοι βρίσκουν δουλειά εδώ, και όντως το 2005 κάπως έτσι ήταν. Νομίζω πως κάτι λέει αυτό για το επίπεδο, που το παρατήρησα και στη δουλειά 6 χρόνια τώρα.

Για εμένα, νομίζω πως το καλύτερο βιοτικό επίπεδο θα το βρεις στις χώρες της σκανδιναβίας, Ελβετία ίσως Γερμανία και ακόμα Γαλλία. Βέβαια σε αυτές τις χώρες είναι πιο δύσκολο να βρεις δουλειά, είναι και η γλώσσα, αλλά άμα το θέλετε τόσο πολύ, θα σας έλεγα να κάνετε μια προσπάθεια να μάθετε τη γλώσσα μια δυο χρονια και μετά να προσπαθήσετε την τύχη σας! Ευχομαι κάποια στιγμή να μπορέσουμε και εμείς να το επιχειρήσουμε!

Κατερίνα τι κάνετε?

Μπράβο στο μικρό σας, κανονικο θηρίο! Τι το ταϊζεις το μικρό σου?

Και τι καλός που ήταν ο μπαμπάς μαζί του, πολύ μου άρεσε!

Μου άρεσε πολύ και η ιδέα σου για το μπαλέτο, και οι ωρες ήταν βολικές, αλλά θα ήταν ωραία να πηγαίναμε σε κάτι πιο μοντερνο. Αλλωστε μια αλλεργία σε ότι αγγλικό το έχω (δε ντρέπομαι,αφού μένω εδώ, πρέπει να το σταματήσω αυτο!), οπότε λέω να περιμένουμε, να δούμε τι άλλες παραστάσεις θα βρούμε!

Οσο για τις ερωτήσεις σου

ο αντρουλης τελικά επείδη ήρθε να με πάρει από το σταθμό, άφησε το φαγητό για μένα, τουλάχιστον έπλυνε τα πιάτα μετα!

Η περίοδος δεν ήρθε ακόμα. Δεύτερη μέρα καθυστέρησης, αλλά πριν χαρούμε έκανα τεστάκι σήμερα και όπως πάντα αρνητικο! Απλώς θέλω να έρθει σύντομα, για να ξαναχρίσουμε τις προσπάθειες και κυρίως, εύχομαι να μη μου χαλάσει πολύ ο κύκλος και αδιαθετήσω στις διακοπές μου τον Αύγουστο!

Τα παπουτσάκια και το μπουφανάκι άρεσαν στον αντορύλη, αύριο μάλλον θα τα βάλω.

Το βραχιολάκι, ακόμα δε βρήκα χρόνο να το φτιάξω, ίσως το σαβ/κο!

Θα ψάξω να βρω που τα έχω κρυμένα και θα σου γράψω τι έχω, αν και αυτό το καιρό δε διαβάζω πολύ, παρα μόνο τα βιβλία για γονιμότητα, μάλλον δε σε ενδιαφέρουν πολυ, και καλά κάνεις!

Καλημέρα! Δέσποινα και βέβαια σας διαβάζω! Αχ δεν μπορώ να με φανταστώ με παιδιά στην Αγγλία... εγώ εκεί ήμουν μια απλή φοιτήτρια με τις γνωστές κραιπάλες:lol::oops:. Έφυγα από κεί το 2004, που ήταν ακόμα καλά τα πράγματα, όντως, από επαγγελματικής απόψεως.

Η αδερφή μου πάντως το έχει πάρει απόφαση, δεν μπορώ να τη μεταπείσω, μου είπε ότι έχει απομυθοποιήσει και λίγο την Ελλάδα (ήλιος, θάλασσα κλπ) και ότι αφού δεν μπορεί να τη χαρεί, προτιμά να εργάζεται και να αμείβεται στην Αγγλία και ας μην έχει καθόλου κοινωνική ζωή...:-(

Εντωμεταξύ, απ'ότι μου είπε, πολλοί γνωστοί μας από παλιά που τα βρήκαν σκούρα εδώ, επέστρεψαν και ζουν εκεί με τις οικογένειές τους. Τουλάχιστον, θα έχουν μια κάποια παρέα, δεν θα είναι εντελώς μόνοι... Έχει κι αυτή τα δίκια της....

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

κουραστηκα σημερα....οταν σχολασα με περιμενε η κουνιαδα μου με το χιονομπαλη στο σταθμο κ πηγαμε κουνιες....με τοσο καλο καιρο σημερα ξεχυθηκαμε στα γρασιδια να λιαστουμε σαν τις αγελαδες:rolleyes::D

αντε αυριο κ τελος!

αρνικολ τι κανεις?

οσο για την αδερφουλα σου εχει κ δικιο κ αδικο;) η χωρα μας ενω ειναι πανεμορφη κ γενικα ειμαστε ομορφος λαος,που εστω με τις παραξενιες κ τα στραβα μας παραμενουμε χαριτωμενοι,με τον τομεα της πολιτικης,οικονομιας κ οργανωσης εχουμε μαλωσει χρονια τωρα!!!

εδω παλι,ειναι το αντιθετο.

ως τι θα εργαστει εδω η αδερφη σου εαν μου επιτρεπεις?φανταζομαι θα ξερεις πως εδω ενας εμπειρος δικηγορος που εχει για παραδειγμα ειδικοτητα τα διαζυγια,κοστιζει 250 λιρες την ωρα?

φυσικα δεν ξερω κατα ποσο ευκολο ή δυσκολο ειναι να βρει δουλεια.αλλα οπως καταλαβαινεις τα χρηματα που θα βγαζει θα ειναι αρκετα για να κατεβαινει ελλαδα οσο συχνα θελει.

Δεσποινακο τι κανεις?

εαν δε σου ερθει η περιοδος μεσα στις επομενες μερες,ξανακανε το τεστακι!βρε λες?????;):D

για το μπαλλετο,δεν πειραζει.αλλα γιατι βρε δεσποινακο μου τη λες ετσι για τα αγγλικα :tongue::tongue: δε σε πειθω δηλαδη για μαμα μια κ μπιλ ελλιοτ??δηλαδη με τιποτα τιποτα τιποτα δε σε πειθω?χεχεχεχεχεχεχε

οσο για τα βιβλια μην ψαξεις ακομα.ηδη διαβαζω δυο αυτο τον καιρο κ το ενα ειναι μεγαλο,θα μου φερει κ η κουμπαρα μου οποτε οταν θα ξεμεινω θα σου πω.

οσο για τα βιβλια γονιμοτητας πιστεψε με θα με ενδιεφεραν παρα πολυ γιατι οι γνωσεις μου στο συγκεκριμενο τομεα ειναι περιορισμενες.αλλωστε ποτε δεν ξερεις...

αχ βρε κατερινα να μην ειμαστε κοντα....10 χρονια εκανα μπαλετο μεχρι που χτυπησα το γονατακι μου κ σταματησα...εκανα ομως ρωσικο μπαλετο οχι αγγλικο....αλλα μπαλετο να ειναι κ παρε μου τη ψυχη χεχε

Kαλησπέρα κοριτσια!

Τι κάνετε? Ακόμα να αδιαθετήσω, αλλά πάλι το τεστ που έκανα με το που γύρισα από δουλειά βγήκε αρνητικό! Αντε πότε θα έρθει, για να αρχίσουμε τις προσπάθειες. Παρέλαβα και το clear blue fertility monitor (το ακριβοπλήρωσα) θέλω να αρχίζω να παίζω!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...