Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Κατερίνα

Κρίμα για το γάμο. Φαντάζομαι και η βάπτιση θα πάει πίσω? Ισως το καλοκαίρι του 2012? Για να το συνδυάσουν και οι καλεσμένοι σας με διακοπές στην Ελλαδίτσα?

Τουλάχιστον, εύχομαι να κανονίσετε τις διακοπούλες σας. Πού σκέφτεστε? Κοιτάτε για μια βδομάδα ή παραπάνω? Στην Αθηνα πότε θα πατε?

Με έβαλες σε σκέψεις? Λες να βαράμε στο γάμο του Καραγκιόζη? Η αλήθεια είναι πώς καθημερινές, δε το εξασκούμε πολύ το άθλημα. Προσπαθούμε δυο τρεις φορές την εβδομάδα, και στη γόνιμη βδομάδα, κάθε μέρα για τρεις τέσσερις μέρες. Μέχρι τον προηγούμενο μήνα ήμουν αρκετά σταθερη, με βάση τα τεστάκια και τη θερμοκρασια, αλλά αυτο το μήνα ούτε τα τεστάκια έδειξαν τίποτα, ούτε η θερμοκρασία μου ανέβηκε! Αν επιτρέπεται, πριν το μικρό, εσείς πώς τα πηγαίνατε με το άθλημα?

Αλλωστε προσπαθώ να μη ξεσηκώνομαι και πολύ, μη σας κουράζω και εσάς!

Για τη σαλπιδογραφία, νομίζω πως θα είμαι τυχερη αν την κάνω πριν το Σεπτέμβρη! Εκλεισά ραντεβού με το gp για τις 14/06, ήταν το πιο κοντινό που είχαν για ραντεβού πριν τις 9.30! Και φαντάζομαι, κανένα μήνα μέχρι να με παραπέμψει, να με δει ο γιατρός (γυναικολόγος?). Φαντάζομαι πρέπει να γίνει και σε συγκεκριμενες μέρες! Βέβαια κρίνω με βάση τη προηγούμενη εμπειρία μου με το νοσοκομείο, που μου έκλειναν ραντεβού με το γιατρό πάντα μετά από 6 7 βδομάδες! Τουλάχιστον το τεστ παπ βγήκε καθαρό! Κάτι είναι και αυτο!

Το Σαββατο τελικά ισχύει? Πολύ θα το ήθελα. Και τη Δευτέρα πρωί πρωί θα κάνω και τη βολτούλα μου στο Λονδίνο, εύχομαι όχι άδικα!

Της αδερφούλας είναι το δεύτερο. Η μεγάλη είναι μόλις 15 μηνών! Με την αδερφή μου έχω και εγώ γύρω στους 17 μήνες διαφορά, και ήταν πολύ ωραία, γιατί πάντα είχα κάποιο να παίξω με τις κούκλες. Δυστυχώς, μετά τα 12 13 δεν είχαμε πολλά κοινά, αλλά και πάλι, ήταν πάντα κοντά μου, να μου δίνει συμβουλές σα μεγάλη αδερφη που είναι! Αλήθεια, εσεις έχετε αρχίσει να σκέφτεστε για δεύτερο ή είναι πολύ νωρίς?

Ο μικρούλης τι κάνει? Εβγαλέ κι άλλα δοντάκια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεσποινακο τι κανεις?εχεις δικιο τα δυο μας μειναμε.πιστες εδω να τα λεμε!

φυσικα κ ισχυει για το σαββατο,πως κ πως περιμενω να κανω κ εγω μια κοπανα!

σιγουρα θα το ξερεις πως σε καθε προσπαθεια εχεις 25% πιθανοτητα κ δεν κανει καθε μερα αλλα μερα παρα μερα,για να δυναμωνει το σπερμα.

ειμαι της αποψης να αυξησετε τη <δοσολογια> τοσο στις γονιμες οσο κ στις μη γονιμες ημερες.

μια μερα πριν,μια μερα μετα κ την ημερα της ωορρηξιας οι πιθανοτητες ειναι μεγαλες.επισης να θυμασαι πως το σπερμα εχει <διαρκεια ζωης> 3 ημερες.μπορει δηλαδη να εκανες σεξ δευτερα κ το ωαριο να κατεβει τριτη,να βρει το σπερμα κ να γινει η συλληψη.

επισης,η αποψη μου ειναι πως εαν οι μετρησεις σε αγχωνουν,αφησε τες στην ακρη για λιγο διατημα κ απολαυστε το.οσο να πεις με τα τεστακια κ τη θερμοκρασια,επηρεαζουν τη διαθεση σου?.δεν εχεις να χασεις τιποτα αν για κανα μηνα τ αφησεις λιγο?

κ αφου η σαλπιγγογραφια σου ειναι για σεπτεμβρη....υπομονη!δεν ειχαν κανενα πιο κοντινο να σου εδιναν?ευχομαι να παει καλα παντως!!!

οσο για εμας που με ρωτησες....ε....η αληθεια ειναι πως πριν το μικρο ειχαμε μπολικο!!!μια φορα λογαριασα 14 φορες πσ/κο!!!;)

η εγκυμοσυνη μου δεν ηταν προγραμματισμενη,οπως σου ειχα πει κ παλια,κ δεν εγινε μες στις γονιμες ημερες αλλα πριν.

ο αντρας μου πεταξε κατι τις προαλλες,πως θελει να δωσει στον χιονομπαλιτσα ενα μικρο αδερφακι να παιζουν....οποτε ναι,μπορει να ψησει παλι ο φουρνος ψωμακι...?

17 μηνες διαφορα με την αδερφη σου?τσακα τσακα οι γονεις σου ε?εγω με τον αδερφο μου μολις 13 μηνες διαφορα!αλλα ημουν 7μηνιτικο...χιχιχι οποτε λογικα θα επρεπε να ειχαμε 15!δε χασαν ευκαιρια ουτε οι δικοι μου γονεις!

οσο για τις διακοπες μας ειναι πολυ μπερδεμα η υποθεση,κ θα στα πω απο κοντα.οχι δηλαδη πως θα μεινουμε απο θεματα!!ποτε φευγετε παλι εσεις?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Κατερινούλα τι κάνετε σήμερα?

14 φορες το πσκο? Πρωταθλητές στο άθλημα! Ουτε να το φανταστούμε εμείς τα γεροντάκια! Ούτε στην αρχή της σχέσης μας, δεν είμασταν τόσο θερμοί:(! Και μετά μιλάμε για latin lover! χιχιχιχιχι! Πάρε άγγλο να δεις τον ουρανό με τ'αστρα :tongue:!

Για τη σαλπιδογραφία, υπόθεση έκανα ότι θα μου πάρει μέχρι το Σεπτέμβρη, εύχομαι να κάνω λάθος! Ας δούμε τι θα πει η gp τον Ιούνιο, πάντως άμα πει ας περιμένουμε λίγο ακόμα θα τη βρίσω! Δε λέω, μπορεί να φταίει το άγχος, ισως και ο προγραμματισμος, αλλά μετά από το χρόνο, ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλό μας, μπορεί να υπάρχει και κάποιο πρόβλημα!

Τι ωραια για το Σαββατο. Ποιο τρένο τελικά θα πάρεις? Τι ώρα να σε περιμένω στο σταθμό? Φόρεσε βολικά παπούτσια, γιατί μόνο η διαδρομή από το σταθμο στο κέντρο είναι κανένα 15!

Αύριο μετά τη δουλειά θα πάω για ποτάκι και φαγητό με ένα συνάδερφο, ίσως να μη μπορέσω να μπω στο φόρουμ σε λογική ώρα, οπότε ίσως τα πούμε κατευθείαν στο σταθμό το Σαββάτο! Στείλε μου μήνυμα, άμα χρειαστεί!

Καλά να περάσετε αύριο με το μικρό!

Καλημερα..

Δεσποινακο,γιατι νομιζεις τον παντρευτηκα?χαχαχαχαχα.δε μπορω να πω σε αυτο τον τομεα παραπονα δεν εχω!μετα το παιδι φυσικα...μειωθηκε αρκετα μπορω να πω...αλλα δικαιολογημενα!

κοιτα,ο αντρουλης μου δεν εχει καμια σχεση με τον τυπικο αγγλο.γενικα ο χαρακτηρας του ειναι μεντιτερανε.

κ αν κ συζηταμε κατα καιρους το μελλον μας σε αλλες χωρες,γερμανια,ισπανια,γαλλια,ιταλια,ο ερωτας της ζωης του ειναι η ελλαδα κ οχι αδικα!!μακαρι να φτιαξουν καποια στιγμη τα πραγματα κ να μπορεσουμε να γυρισουμε πισω.

λοιπον για αυριο κοιταξα τα τρενα,θα ερθω απο λιβερπουλ στριτ που με βολευει,θα παρω το τρενο 9.30 κ θα ειμαι εκει 10.40 φανταζομαι ενας ειναι ο κεντρικος σταθμος στο κειμπριτζ?

μακαρι να μας κανει καλο καιρο να βαλω σανδαλακια,αν κ δεν το βλεπω!

αυτα,παω να ετοιμασω τον χιονομπαλιτσα να παμε καμια βολτουλα

θα σου στειλω μνμ οταν θα ειμαι στο τρενο να ξερεις να ετοιμαστεις κ εσυ

τα λεμε αυριο,φιλια!

Διαφημίσεις

Kατερίνα καλησπέρα!

Πώς πήγε σήμερα η βόλτα σας? Δυστυχώς ο καιρός σα να χάλασε, αλλά εύχομαι αύριο να είναι κάπως καλύτερος και να μπορέσουμε να κάνουμε καμιά βολτούλα!

Αφού έρχεσαι στις 10.40, θα πάρω και εγώ το τρένο και άμα τα τρένα δεν έχουν καθυστέρηση, θα τα πούμε στο σταθμο. Το τρένο μου φτάνει 10.39, συνήθως από τη πλατφόρμα 6 ή 5. Πάρε με τηλ όταν φτάσεις άμα δε βρεθούμε εύκολα!

Καλό σου ταξιδάκι, και θα τα πούμε αύριο και από κοντά!

πωπωπωπω αδειασε το καφε....κριμα :confused:

δεσποινακο τα δυο μας παλι!

να σ ευχαριστησω κ δημοσια γιατι περασα παααααααααααααααρα πολυ ομορφα σημερα.δε θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που βγηκα ετσι με μια φιλεναδα για φαγητο κ κουβεντουλα!

μου αρεσει πολυ η αρχιτεκτονικη της πολης,τα λιθοστρωτα στενα τα πετροκτιστα πανεπιστημια κ εκκλησιες που σε παρεπεμπουν σε αλλες εποχες κ φυσικα η πλουσια ιστορια της!!!!

κ καλα η γενετειρα του ντι ε νει αλλα κ του ποδοσφαιρου??? εγω νομιζα πως ηταν ελληνικο?:cool: διατηρω αμφιβολιες επ αυτου!χιχιχι

πιο πολυ ομως μου αρεσε η καλη σου παρεα!!!!εχεις απιθανη αισθηση του χιουμορ κ εισαι ψυχουλα!χαρηκα που τα ειπαμε παλι κ πιο αναλυτικα.

ελπιζω μονο να μη σε πονοκεφαλιασα με τη φλυαρια μου γιατι εχουμε κ τριτο γυρο τη δευτερα χαχαχαχα

Φερρυ,

σημερα εχεις τα γενεθλια σου,χρονια πολλα!να τα χιλιασεις κ να χαιρεσαι το μικρο σου πριγκηπα.ευχομαι να περασατε σουπερ σημερα με την κολλητη σου στο σπα.περιμενουμε νεα κ απο την επισκεψη γονεων

Κατερινά καλημέρα σας!

Και εγώ πέρασα πολύ ωραία χτες. Σε ευχαριστώ πολύ που έκανες το κόπο να έρθεις από τα μέρη μας! Την επόμενη φορά εύχομαι να έχει καλύτερο καιρο!

Και συνεχίζω, γιατί μάλλον το έστειλα πριν τελειώσω!

Δε με κούρασες καθόλου με τη φλυαρία σου, μην έγινε μόνο το αντίθετο, γιατί και εγώ καμιά φορά μιλάω πάρα πολύ! Ισως μια άλλη φορα να το κανονίσουμε και με τους άντρες μας, μπορεί να τα πάνε και αυτοί καλά!

Με το που γύρισα σπίτι, ξεκουράστηκα κανένα μισάωρο και μετά έπεσα με τα μούτρα στη καθαριότητα. Τελειώσα με τα δωμάτια και τώρα μου έμεινε το σαλονάκι και η κουζίνα. Σκέφτηκα για δώρο επετείου (πώς πέρασε κιόλας ένας χρόνος :P) να του έχω ένα σπιτάκι πεντακάθαρο, και κυρίως όλα στη θέση τους, και αν προλάβω να ετοιμάσω μια τουρτίτσα και ωραίο φαγάκι! Να δω αν μπορέσω να βρω και λαδάκι για μαζαζ γιατί το μωρό μου θα μου έρθει κουρασμένο και θα μου γκρινιαζει (κλασικα). Τελικά καμιά φορά χρειαζεται να περνάμε και λίγο χώρια, αρκει να μη μας γίνει συνήθεια!

Εσείς τι σχέδια έχετε για σήμερα? Φιλάκια στο μικρούλη σου!

Διαφημίσεις

Καλησπερα,

Δεσποινακι αρχικα να σας ευχηθω χαρουμενη επετειο!!! ελπιζω να γιορτασετε σημερα οπως αρμοζει στην περιπτωση!λες να ειναι το τυχερο σας κ να σας ερθει κανα μπεμπακι?τι ομορφα που θα ηταν ε?ο πελαργος που λεγαμε....

τι καλο μαγειρεψες κ τι γλυκακι εφτιαξες?

λαδακι για μασαααααααααζ?καλε τι ανατολιτισσα που εισαι!πασα τον εχεις τον αντρουλη σου!

εμεις σημερα πηγαμε για καφεδακι κ μετα στις κουνιες αν κ φυσαγε παρα πολυ...

ο μικρουλης μου κοιμηθηκε πριν απο λιγο κ καθομαστε αγκαλιτσα με το μεγαλο αντρακι μου να δουμε καμια ταινια.

λοιπον αυριο θα περασεις απο τα δικα μας μερη να σε κερασω καφεδακι?

στειλε μου μηνυνα οταν θα τελειωσεις απο την πρεσβεια να σου τηλ εαν δεν αλλαξες γνωμη ή εισαι κουρασμενη για να σου πω πως θα ερθεις?

και παλι χαρουμενη επετειο κ ελπιζω να σε δω αυριο!

Γεια σας! Δε ζω στο εξωτερικό πλέον, αλλά ήμουν για 7 χρόνια εκεί και συγεκριμένα στο Manchester. Εσείς σε ποιες πόλεις μένετε; Πώς και αποφασίσατε να μείνετε εκεί; Σκέφτεστε κάποια στιγμή να γυρίσετε πίσω; Σας έπρηξα ε;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Γεια σας! Δε ζω στο εξωτερικό πλέον, αλλά ήμουν για 7 χρόνια εκεί και συγεκριμένα στο Manchester. Εσείς σε ποιες πόλεις μένετε; Πώς και αποφασίσατε να μείνετε εκεί; Σκέφτεστε κάποια στιγμή να γυρίσετε πίσω; Σας έπρηξα ε;

γεια σου αρνικολ.πριν ποσο καιρο εφυγες απο την αγγλια κ τι εκανες εδω αυτα τα 7 χρονια?πως ηταν η <επανενταξη> σου πατριδα?

εγω μενω λονδινο.σκεφτομαστε μακροπροθεσμα να γυρισουμε πισω,ή να παμε σε αλλη χωρα.τιποτα δεν ειναι σιγουρο ομως

Φοίτησα εκεί, δούλεψα για κάποιο διάστημα αλλά δεν άντεξα παραπάνω Κατερίνα μου! Να σου πω ότι ζορίστηκα λίγο όταν επέστρεψα, μου κακοφαινόταν η ελληνική νοοτροπία...εγκλιματίστηκα βέβαια γρήγορα...:) Πόσα παιδάκια έχεις; Τι σε κρατάει εκεί;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...