Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια! Εχω καιρο να γραψω γιατι εμπλεξα με το διαβασμα.... τωρα ειμαστε νοσοκομειο, και εχω μαζι μου κατι σημειωσεις αλλα δεν μπορω να διαβασω γιατι ο Ηθαν θελει παιχνιδια και εχει λιγο φασαρια....

Για το bank holiday πρεπει να συννενοηθω με τον αντρα μου πρωτα, γιατι συνηθως ολο και κατι κανονιζουμε οταν ειναι αργια. Εχω τα τηλεφωνα σας, οποτε μπορουμε να κανονισουμε κατι.

Ελπιζω να μεινει ο καιρος ωραιος και να καλοκαιριασει σιγα σιγα.... Δεσποινα, ακουσα κατι οτι στην πρεσβεια εδω ειναι οι υπαλληλοι αρκετο καιρο απληρωτοι, και ουσιαστικα κανουν .... χαρη που εξυπηρετουν με τα διαβατηρια κλπ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?γιατι χαθηκατε?ευχομαι μονο καλοι λογοι να σας κρατουν απασχολημενες!

αμπι,τι κανεις?πως παει το διαβασμα?η μικρουλα σου ποτε εχει εξετασεις?εσυ?ο γιος σου πως ειναι?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Δεσποινακο,

παλι στο μονοπωλειο το καφε!τα δυο μας μειναμε χιχιχιχιχι

αυτο που σκεφτομουν για το σαββατο,μαλλον παλι η γραμμη εδω δεν θα δουλευει μεχρι μια σταση,μετα τη σταματανε γιατι κανουν εργα.μας εχουν σπασει τα νευρα καθε σαββ/κο τα ιδια!

νομιζω με βολευει καλυτερα λιβερπουλ στριτ,θα κοιταξω κ στον χαρτη κ θα σου πω.

επιτελους σημερα τελευταια μερα,για μενα σημερα αρχιζει το σ/κο αλλα αρχιζει????

καθαρισμα,μαγειρεμα,σιδερο,ψωνια,πλυντηριο... παραλληλα με τον χιονομπαλιτσα...φευ!

εσυ τι νεα?πως πανε οι προσπαθειες?ποτε πας γιατρο?

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Αμπι πώς είσαστε? Η οικογένεια? το διάβασμα? Πότε τελειώνεις? Αμα πιστεύεις πως έχεις λίγο χρόνο, θα ήταν ωραία να τα λέγαμε τη Δευτέρα, αλλά καταλαβαίνω πως έχετε πολλά! Σκέφτεστε να κάνετε τίποτα ιδιαίτερο με τα παιδιά στο Μπανκ Χολινται?

Αμα αληθεύει αυτο που είπες για τη πρεσβεία, το βρίσκω απαράδεκτο. Πρέπει να είναι τρομερο να μη σε πληρώνουν, και τα έξοδα να τρέχουν! Αρα, μάλλον πρέπει να είμαστε πιο ευγενικοί με το προσωπικό εκει! Και αν είναι αληθεια, τα πράγματα τελικά στην Ελλαδίτσα είναι πολύ χάλια:(!

Κατερίνα

Εμείς παραμένουμε πιστές στο φόρουμ, εύχομαι και τα άλλα τα κοριτσάκια να μας λεν τα νέα τους καμιά φορά!

Πέρα από τις δουλίτσες σου αύριο τι σχέδια έχετε για το Σαβ/κο?

Εμείς ετοιμάσαμε τη βαλιτσούλα μας και αύριο πουρνο πουρνό πετάμε για Βερολίνο. Θα τα πούμε από Κυριακή με Δευτέρα.

Αχ, ξέρω δε πρέπει να έχω άγχος και να γλεντάμε τη ζωούλα τα δυό μας, αλλά και τα πολλά ταξιδάκια κουραστικά είναι. Προτιμώ να κάθομαι σπιτάκι να προσέχω ένα μωράκι :rolleyes:!

Για το αλλο Σαβάτο ότι σε βολεύει. Νομίζω πάντως πως από Λιβερπουλ ίσως να είναι και λίγο πιο φτηνα!

Καλο σαβατοκύριακο!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε??μοναξιες παλι στο καφε μας....:(

Δεσποινακο,

δε θυμομουν πως εφευγες χθες!καλα να περασετε κουκλιτσα μου κ πολυ καλη σας διασκεδαση ;)

ξερω πως θα σου ακουστει....αλλα απολαυσε τα ταξιδια σου κ τις διακοπες με τον αντρα σου γιατι οταν θα ερθει το μωρακι σας θα ειναι ολα τοσο διαφορετικα :D

να εισαι χορτατη απο ταξιδια κ ανεμελες ημερες γιατι ειναι πολυ διαφορετικα η μετα παιδιου εποχη,πιστεψε με!

Φερρυ μου....

birthday-cake.jpg

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!πολυχρονο το αντρακι σου!να τα χιλιασει παντα με υγεια κ στους δυο σας

θελουμε φωτο απο πρωτη τουρτιτσα με κερακι φιλια πολλα κ απο χιονομπαλιτσα

Hello!

Μα μου χαθήκατε κοριτσιά?:(

Κατερίνα, πώς περάσατε το Σαββατοκύριακο?

Το Βερολίνο ήταν πολύ ωραίο και ο γάμος διαφορετικός από τα καθιερωμένα και περάσαμε πολύ καλά! Βέβαια κράτησε πολύ, από τις 3.00 το μεσημέρι στην εκκλησία, πήγαμε για ύπνο κατά τις 2.00 το πρωι, ενώ οι νεόνυμφοι και κάποιοι άλλοι συνέχισαν μέχρι τις 4.30 :shock:!

Μετά την εκκλησία είχε δεξίωση, αρχικά έξω, για καναπέ και από τις 7.30 μέχρι τις 11.00 το δείπνο, με διακοπές για τους λόγους, και λίγη μουσική. Μετά το φαγητο, είχε μουσική (τρομπέτες και σαξοφωνο) και χορο! Τραγούδια σα τις ταινίες του Κουστουρίκα (αν το θυμάμαι καλά), πολύ τα χάρηκα!

Εσείς πώς τα περάσατε?

Φαίρη

Φαντάζομαι θα είσαι απασχολημένη με τους γονείς και τις γιορτές, όταν μπορέσεις να διαβάσεις, χρόνια πολλά για το μικρό σας! Να τον χαίρεστε!

Περιμένουμε να δούμε φωτό από τη τουρτίτσα του!

καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?στειλτε καλε νεα σας που σας χασαμε!!!

δεσποινακο τι καταγωγης ηταν το ζευγος? σ αρεσε το νυφικο?στολισμος?φαγητο καλο?

σ αρεσει κ εσενα ο εμιρ?κουλτουριαρα μου εσυ!!!:D

εγινε καμια προσπαθεια το σ/κο?;)

εμεις δεν καναμε τιποτε ιδιαιτερο περα απ τα γνωστα.βολτες,καθαρισμα,τα βδομαδιτικα ψωνια...

κυριακη απογευμα ξεθαψα ενα σι ντι καραοκε που ειχα απο φοιτητρια,με τραγουδια των αμπα,ελβις,σελιν ντιον κ παιζαμε εξ φακτορ με τον αντρα μου,κριτης ο χιονομπαλιτσας....ριξαμε γελιο

προσπαθω αυτο τον καιρο να μαθω στον χιονομπαλη να κοιμαται στο κρεβατακι του τα βραδια κ ειμαστε σε περιοδο προσρμογης...κοινως ξενυχταμε!οποτε φανταζεσαι την υπολοιπη μερα ειμαστε κομματια!που θα παει θα στρωσει ομως.

Διαφημίσεις

Κατερίνα τι κάνετε?

Πάλι μόνες μείναμε :(! Εφτιαξε ο καιρός και θα αρχίσανε όλοι τις βόλτες!

Υπομονή με το μικρό. Εύχομαι να συνηθίζει γρήγορα, και να μπορέσετε να κοιμηθείτε και εσείς λιγουλάκι!

Αλήθεια, με το δικό σου γάμο πώς πάει? Ειχες τίποτα νεότερα για την ημερομηνία?

Η κοπέλα δε φορούσε νυφικο, μια πολύ όμορφη τουαλετίτσα, που της πήγαινε πάρα πολύ!

Για φαγητο, είχε αρχικά κάτι καναπε, κατι σα σπανακοπιτάκια, και διάφορα τυριά, μετά είχε τη τούρτα με καφε (παραξενεύτηκαν κάπως οι Ιταλοί) και για δείπνο, πρώτο πιάτο μους με ασπαράγκια, δεύτερο είχε κάτι σα ζωμό με scallops και για κυριο είχε ελαφάκι. Και τέλος γλυκο. Δε μπορώ να πω, χορτάσαμε! Η νύφη είναι γερμανίδα και ο γαμπρός ιταλος. Πολύ όμορφο ζευγάρι!

Και κάτι που μου άρεσε πολύ, αν και δε νομίζω να πήγαινε σε ελληνικό γάμο είναι που κάποιοι φίλοι είχαν ετοιμάσει ένα καμβά με κάναβο, και μας μοίρασαν από μία καρτελίτσα να ζωγραφίσουμε με νερομπογίες, που ήταν μια φωτό του ζευγαριού! Καλούτσικο ήταν το αποτέλεσμα, σα ψηφιδωτο! (εύχομαι να το περιέγραψα σωστά). Είμασταν συνολικά γύρω στα 80 άτομα, και οι περισσότεροι μείναμε εκεί που έγινε η δεξίωση. Ολα ήταν πολύ ωραια!

Σε ευχαριστώ που ενδιαφέρεσαι για τις προσπάθειες μου. Κανένας άλλος δε με ρωτα και για κάποιο περίεργο λόγο με ενοχλεί κάπως! Πολλές προσπάθειες δε κάναμε. Δε πρέπει να ήταν οι γόνιμες (αυτό το μήνα ίσως να μην έκανα και ωορηξία), είμασταν και κάπως κουρασμένοι! . Πάντως το γέλιο ήταν που έξω από το παράθυρο μας έβλεπες μια φωλιά πελαργών, πρέπει να ήταν ένα ζευγάρι! αντε εγώ έκανα το κόπο να τους επισκεπτώ, αυτοί πότε θα έρθουν σε εμάς? Ευχομαι να μας φέρουν και δωράκι. Τι με άδεια χέρια επίσκεψη γίνεται!

Α, και το τελευταίο σήμερα γέννησε και η αδερφή μου, ένα μαλλιαρό σκουρόχρωμο κοριτσάκι, με βάση τις περιγραφές χιχιχιχι!

Μήπως έγραψα πολλά? χιχιχιχιχιχιχι:rolleyes:

γεια σας κοριτσια κ συγνωμη που χαθηκα....ωραια ηταν με τους γονεις, θα γραψω αναλυτικα καποια στιγμη...τωρα εχω φασινα απο την αρχη να πλυνω ολες τις κουβερτες γιατι αθριο ερχεται η φιλεναδα μου μεχρι τη δευτερα

ο μικρουλης μου χρονισε :) πολλα φιλια

Δεσποινακο,

πολυ γελασα με το σχολιο σου με τον πελαργο!!καλα τα λες!ε,αφου πηγατε εσεις σ αυτον δε νομιζω να σας αφησει ετσι οποτε θα ανταποδωσει την επισκεψη;)

επισης να σου πω,πως δεν χρειαζεται να προσπαθεις μονο στις γονιμες ημερες.καθε φορα υπαρχει ποσοστο,απλα εκεινες τις ημερες οι πιθανοτητες αυξανουν.θα το ξερεις σιγουρα,απλα στο θυμιζω!

ναι,ομως τελευταια σαν να βλεπω πως επεσε η ομαδα!!σε ρωτω σχεδον καθε εβδομαδα για τις προσπαθειες κ νομιζω πως εχω καιρο να ακουσω πως εγινε εντατικη προσπαθεια μια απ αυτες τις εβδομαδες.

μπαρδον κ ολας αλλα μες στην εβδομαδα,ποσες φορες?

απ την αλλη σε καταλαβαινω με τα ταξιδια,να δειτε τοσο κοσμο καπου θα κουραστηκατε...αλλα τωρα καντε υπερωριες να αναπληρωσετε!χιχι

μια χαρα μου ακουστηκε ο γαμος του φιλου σας.βγαλατε καμια φωτο να δουμε κ εμεις?

οσο για τον δικο μου ακυρος δεσποινακο.αν θυμασαι τι σας ειχα πει κ στον καφε,αλλιως θα στα πω εκ νεου το σαββατο.κοιταζω τωρα εαν μπορεσω να βρω κανα πακετο διακοπων,τουλαχιστον να παμε καπου να κανουμε κανα μπανακι!

συγχαρητηρια κ στην αδερφουλα σου!να σας ζησει!!το δευτερο της ειναι νομιζω?

τελικα με την πρεσβεια τι θα κανεις?θα πας τη δευτερα?τη σαλπιγγογραφια ποτε θα την κανεις?

Kαλησπέρα κορίτσια!

Φαιρη τι κάνεις? πώς πέρασαν οι γονείς? Τον χαρηκαν το μικρό? Και τα δικά σου τα γενέθλια δεν ήταν κοντά? Πολύχρονη και ότι επιθυμεις!

Καλά να περάσετε το σαββατοκύριακο με τη φίλη, και όποτε μπορέσεις εύχομαι να μας γράψεις περισσότερα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...