Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Φαίρη πώς πήγε το πάρτυ σου?

Κατερίνα και Εύγε χάρηκα πολύ που σας γνώρισα χτες. Πέρασα πολύ ωραία και τα μωράκια σας είναι υπέροχα και πολύ πολύ φρόνιμα!

Εύχομαι να το ξανακάνουμε σύντομα!

Κατερίνα το Σαββατο στις 28 είμαι ελεύθερη. Αν θα ήθελες να έρθεις Καιμπριτζ, τότε θα μπορούσαμε να το κανονίσουμε έτσι. Αλλιώς και Λονδίνο δε με πειράζει. Θα προσπαθήσω να τηλ τη πρεσβεία να δω αν τη Δευτέρα 30 Μαϊου θα είναι ανοιχτη. Μακάρι, για να μπορέσω να πάρω το διαβατήριο!

Χτες πήρα ένα μπολερο, είμαι κάπως δύσκολη στα ψώνια :(, και τελικά στο σπιτι γύρισα κατά τις 9.00 και είχε έτοιμο φαγάκι ο αντρούλης!:P

Τώρα καθάρισμα, μαγείρεμα και πολύ σιδέρωμα :(!

Καλά να περάσατε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια...περασαμε πολυ ομορφα...ο μικρος ειπε καλησπερα σε ολους κ μετα επεσε για υπνο...τουρτα δεν ειχαμε, θα σβησει κερακι κανονικα στα γενεθλια του :)

εγω ηπια κατι λιμοντσελο κ κατι κρασια κ δεν το εραβα....γενικα ριξαμε πολυ γελιο....ειχαμε κατσει ολοι στο πατωμα κ ειχαμε ενα κουτι σοκολατακια κ τα καναμε κυκλους να παιρνουμε ολοι απο ενα....καποια στιγμη λεει η φιλεναδα μου μην το φατε αυτο θα το φαω αργοτερα...κ της το πηρα κ δεν της το εδινα....αυτη με παρακολουθουσε ομως κ καποια στιγμη το αρπαξε....ορμαω κ εγω...χαμος σας λεω αχαχαα καταφερνω το παιρνω κ αρχιζω να το γλυφω κ το εβαλα μεσα στο σουτιεν μου μετα....το τι γελιο επεσε δεν το συζητω...ηταν μια πολυ χαλαρη βραδυα...με πολλα μα πολλα αστεια....σα να ημασταν 16 χρονων κ παλι...

πολυ χαιρομαι που περασατε καλα εχθες ....

κατερινακι μην στεναχωριεσαι για τα φωνητικα....ολα τα περνανε αυτη τη φαση κ δεν ενοχλειτε κανενας οταν ειστε εξω :)

τους αρεσει πολυ να τους απαντας με τους ιδιου ηχους :) εμεις ωωωωρες μιλαμε με ντα ντα ντα...μπαμπαμαπα κλπ

πολλες καλημερες....εμεις θα βγουμε βολτουλα στη λιακαδουλα

ααα κ ενα ποιηματακι που εγραψα εχθες κ θα το τελειωσω ευελπιστω

η Τουλα η πατατουλα

κ ο Ακης ο ραπανακης

πηγανε βολτουλα στον Λουλη τον λαχανουλη

χιχιχιχιχι

γενικα αυτοσχεδιαζω πολυ σε τραγουδια...χαραμιζομαι ομως χαχαχαχα τι Φοιβος κ σια αχψαχαχαχαχα

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!τι κανετε?σας χασαμε!

εμεις χθες πηγαμε απο την πεθερα μου,ειχε μαζευτει ολη η οικογενεια...οι περισσοτεροι δηλαδη,για bbq!τι ομορφα οταν μαγειρευουν αλλοι για σενα :tongue: περασαμε πολυ ομορφα

σημερα σπιτι καθαρισμα,γιατι απο αυριο παλι δουλεια....ευτυχως μιση μερα!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Φερρυ,

πρεπει να περασατε πολυ ομορφα,μπραβο!κ του χρονου!κ γιατι οχι με ενα ακομη μωρακι!

τι βλεπω?ετοιμαζεις συγκροτημα??ο γιος σου στο τραγουδι κ συ στους στιχους?χεχεχεχε,αν θες φωνητικα μπορουμε να βαλουμε τον γιο μου???:D

τα προβαρει πολυ τελευταια αλλωστε!!

Δεσποινακο,

για τις 28 δεν εχω προβλημα να ανεβω εγω κειμπριτζ.δεν ειναι κ δικαιο αλλωστε να ερχεσαι συνεχεια εσυ.

αν μπορει κ καποια αλλη κοπελα,ακομα καλυτερα!!δεν θα εχω τον χιονομπαλιτσα μαζι μου,να παρω κ εγω μια μερουλα αδεια ε?

κ μετα τις 28 κανονιζουμε να κατεβεις εσυ παλι,να παμε για το πικ νικ που ελεγες??

τυχερουλα...ειχε φαγακι ο αντρουλης σου??εγω την πεμπτη,που ειναι η μερα που κραταει ο αντρας μου το μωρο,στην επιστροφη για το σπιτι...εχω μια ελπιδα πως ισως να χει μαγειρεψει μια κ που εκεινη την ωρα πειναω πολυ....αλλα βγαινει φρουδα!!

μονο οταν ειμαι κ εγω σπιτι προσεχει,μονος του...ενα τσαι φτιαχνει κ τα κανει ολα χαλια!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πολύ χαρηκα που σας γνώρισα από κοντά Δέσποινα και Κατερίνα. Να επαναλάβουμε σύντομα μια συνάντηση με συμμετοχές και από άλλα μέρη της Αγγλίας :P

Κατερίνα ο χιονομπαλίτσας είναι κουκλάκι! Ηταν κουρασμένο το καημένο και αποκοιμήθηκε στο τέλος, οπως και η δικιά μου. Αντε να μεγαλώσουν λίγο να παίζουν και μαζί!

Κρίμα που ξεχάσαμε να πούμε πολλά για βαφτίσεις! Ε η συζήτηση ήταν χείμαρος και πηγαίναμε από το ένα θέμα στο άλλο για να τα καλύψουμε όλα. Πάντως αν μπορείς Κατερίνα στείλε μου λεπτομέριες για φωτογράφο, θα σου ήμουν ευγνώμων.

Δέσποινα, ωραία το συνδύασες με ψώνια. Δυστυχώς στο κέντρο είναι δύσκολο να κυκλοφορείς με καρότσι γι αυτό και δεν έκανα αποπειρα να έρθω μαζί σου. Σάβατο η Oxford Street είναι κόλαση.

Φαιρη, την ευχαριστιθήκατε τη Eurovision βλέπω! Είμαι φανατική θεατής και φέτος το χάσαμε γιατί είχαμε να πάμε σε παρτυ αλλά γενικά και εμείς μαζευόμασταν και τη βλεπαμε παλιά. Ωραία η ερμηνεία του ελληνικού κομματιού απ' όσο είδα. Τι ψηφίσατε αν επιτρέπεται?

Το 80's πάρτυ είχε πλάκα και ρίξαμε πολύ γέλιο. Φυσικά είχε και την ανάλογη μουσική και όλοι είχαν κάνει προσπάθεια να ακολουθήσουν το θέμα. Η μικρή ταλαιπωρήθηκε λίγο γιατί την τρέχαμε στο σπίτι του αδερφού μου για να μας την κρατήσει και την πήραμε κατά τις 2 όταν φύγαμε από το πάρτυ αλλά οκ, τουλάχιστον δεν ξαγρύπνησε.

ΑΑΑ και το άλλο. Οταν φύγαμε απο το πάρτυ έίδαμε στην tower bridge γυναίκες ντυμένες στα ροζ να περπατάνε κατά μήκος της γέφυρας. Οσο προχωρούσαμε, τόσο ερχόταν και άλλες. Μέχρι το δυτικό Λονδίνο που μένουμε εμείς συνέχιζαν τα πλήθη. Αναρωτιώμασταν τι ναι είναι όλες αυτές. Για να μη σας τα πολυλογώ, το Σάββατο βράδυ το Λονδίνο ήταν γεμάτο από γυναίκες (και μερικούς άντρες), που περπάτησαν συνολική απόσταση 26 μιλιων για να μαζέψουν λεφτά για τον καρκίνο του μαστού. Το γεγονός αυτό λέγεται moonwalk και δεν ξέραμε τίποτα για αυτό πριν, οπότε ήταν τελίως σουρεαλιστικό να βλέπεις στις 2 τη νύχτα ένα ατελιωτο πλήθος να περπατάει το Λονδίνο απ' ακρη σε άκρη. Σκέφτομαι να το τολμήσω κάποια στιγμή, μου φάνηκε αρκετά γαμάτο!

hellooooos!!! τρεεεεεχωωωω....κ χωρις λιμοντσελλο αχχαχαχααχα

τελειωσα ενα paper για δημοσιευση, το εστειλα κιολας...τωρα κοιτα ενα μαθημα μου που θα το αλλαξω ριζικα για του χρονου...ετοιμασιες που ερχοντε οι δικοι μου....στο επομενο bank holiday weekend ερχεται η φιλεναδα μου απο το Λονδινο, ειναι κ τα γενε8λια μου κ ειπαι σουυυυυπερ ευτυχισμενη...θα τη κανω εγω να ξεχαστει τη φιλεναδουλα μου κ να της δωσω πολλες αγκαλιες κ πολυ κουραγιο :)

ερχοντε κ οι γονεις κ αυριο θελω να κανω διαφορα στο σπιτι...

φυσικα ψηφισα Ελλαδα παρολο που το τραγουδι δεν μου αρεσε χεχε

χαιρομαι που αποψη σας για μενα δεν αλλαξε με αυτα που κανω χιχιιχχιχι

φιλια πολλα σε ολες νιωθω πολυυυ ευτυχισμενη σημερα :)

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Φαιρη, πρέπει τα πάρτυ σου να είναι πολύ πετυχημένα! Μπράβο σας να συνεχίσετε έτσι! Και από ότι κατάλαβα πλησιάζουν και τα γενέθλιά σου. Μου φαίνεται πως αυτός είναι ο μήνας σου! Καλές δουλίτσες και τη Πέμπτη (αν δε κάνω λάθος) με το καλό να υποδεχτείτε τους γονείς!

Κατερίνα, και εσείς ωραία περάσατε τη Κυριακή. Οικογενειακά! Πρέπει να το παραδεκτώ ο αντρούλης μου με περιποιείται αρκετα. Απλώς που και που πρέπει να του γκρινιάζω λιγουλάκι, γιατί αλλιώς ξεχνιέται και τα αφήνει κάπως!

Αμά μπορείς να έρθεις το επόμενο Σαββατο Κεμπρητζ, θα ήταν καλά. Αλλα να μου πεις τι θα ήθελες να κάνει ή να δεις, να ετοιμάσω πρόγραμμα, να σε πάω μόνο στα καλύτερα!

Προσπαθούσα σήμερα καμιά ώρα να πιάσω τη πρεσβεία και δε μπορούσα, :confused: Τελικά δίκιο είχες που φώναζες παλιότερα. Θέλω να σιγουρευτώ άμα θα είναι το Bank Holiday ανοιχτά, θα βόλευε πολύ να πάω τότε για το διαβατήριο! Εύχομαι μέχρι τότε να τους πιάσω στο τηλέφωνο!

Ευγε,

Τελικά βρήκες τη φούστα που ήθελες? Ηταν πετυχημένη η αμφίεση? Κατι έχω ακούσει για αυτά τα events! Πολλοί στη δουλεία παίρνουν μέρος σε κάτι τέτοια και κάθε τρεις και λίγο μας ζητάν συνεισφορές! Παντως άμα έχεις παρέα, πρέπει να είναι ωραία! Οσο για την Oxford street, δίκιο είχες είχε απίστευτη κίνηση, δε μπορούσες να περπατήσεις! Και μετά μιλάν για κρίση!

Κατρην,

Που είσαι εσύ? Γιατι δε γράφεις να νέα σου, να μας πεις για τις ετοιμασίες σου?

Αμπι, το διάβασμα πως πάει? Πότε τελειώνετε?

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

σημερα εχω λιγακι τα νευρα μου...:rolleyes: πηγα το πρωι νωρις στη δουλεια,εφτιαξα 6 εξαταστηρια μονη μου,γιατι αργησαν να ερθουν ολοι.μετα εμαθα πως δεν εχουμε απογευματινη κλινικη,δηλαδη δεν χρειαζοταν να κατσω μεχρι τις 2 οποτε περιμενα να με αφησουν νωρις μια κ που τα εκανα ολα μονη το πρωι.ε,δυο παρατεταρτο εφυγα!γκρρρρ....

μια χαρα τα πηγαν κ σημερα χιονομπαλιτσας κ κουνιαδα!τι καλα!φευγω απ το σπιτι κ ειμαι ησυχη!

στη δουλεια δεν τους το εχω πει κ ουτε προκειται.ας τους να νομιζουν τσαιλντμαιντερ για να μη μου χαλανε το προγραμμα.

Eugie μου

εχεις δικιο.με τοσο κουβεντολοι που να πουμε για τα βαφτισια?

θα πρεπει να περασατε ομορφα στο παρτυ!!!βγαλατε καμια φωτο να μας δειξεις?

Γιουροβιζιον...επειδη με εβαλες σε σκεψεις εκεινη την ημερα,αντε,ειπα να ψηφισω αλλα χαλαστηκα μετα πολυ γιατι το ΗΒ δεν εδωσε ουτε μια!!!!γκρρρ....

οσο για τις κοπελες με τα ροζ που ειδες να τρεχουν...νομιζω ζητουσαν εθελοντες στην τηλεοραση.ειδες αν ηταν απο τα κανσερ ρισερτς?ισως...

λεμε με δεσποινακο να βρεθουμε παλι το αλλο σ/κο,να παω απ τα μερη της.τι λες?μπορεις?

Διαφημίσεις

Φερρυ μου,

μπραβο σου κοπελα μου!ετσι ολο ενεργεια να εισαι παντα!κ εγω οταν ειχαν ερθει οι γονεις μου <εφαγα>το σπιτι.κ θα το φρεσκαρω παλι μια κ που περιμενω την κουμπαρουλα μου τον επομενο μηνα.

αντε καλες ετοιμασιες!

Δεσποινακο μου,

δεν εχω κανενα προβλημα,παμε κ κανουμε οτι θες.θα εισαι η προσωπικη ξεναγος μου :D:D αν κ ειμαστε πολυλογουδες....δεν ξερω αν τελικα θα καταφερουμε να δουμε κατι γιατι θα μιλαμε ολη μερα χεχεχεχεχε

να μου πεις μονο πως θα ερθω κ για τι ωρα λες?

οσο για την πρεσβεια....:mad::x:x καλη επιτυχια!!!δοκιμασες να τηλ στην κεντρικη γραμμη?να ρωτησεις θες εαν θα ειναι ανοιχτα,δε χρειαζεσαι ραντεβου για αυτο αν θυμαμαι καλα?

Kορίτσια καλησπέρα!

Κατερίνα χαίρομαι που βόλεψε με τη κουνιαδούλα!

Τελικά κατάφερα να πιάσω τη πρεσβεία, αν και έτυχε τη στιγμή που περνούσε ένα μηχανάκι και δε μπόρεσα να ακούσω καλά. Μου είπαν πως δεν είναι αργία, αλλά δε θα είναι όλο το προσωπικό. Πώς γίνεται όμως αυτό? Το υπόλοιπο προσωπικό που θα είναι?:(

Εγω πάντως θα προσπαθήσω να πάω κατά τις 10.00 και, δυστυχώς αυτό θα είναι το πρώτο τρένο από το χωριο, εύχομαι να τα καταφέρω και χωρίς πολύ αναμονή! Μήπως θα ήθελες να τα πούμε τότε? Ευγε και Αμπι εσας μήπως σας βολεύει για το Bank Holiday?

Για το Κεμπριτζ, εσένα τι ώρα σε βολεύει? Οτι βολεύει εσένα καλύτερα. Επειδή δεν είναι και πολύ μεγάλο το κέντρο, θα μπορέσουμε να δούμε τα βασικά, θέλω να πιστεύω!

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?χαθηκαν καποια κοριτσακια!!

Δεσποινακο,

τη δευτερα που θα ειναι αργια ο αντρουλης μου θα δουλευει,μια κ εκεινη την ημερα κερδιζει διπλα χρηματα κ λιγα εξτρα τα χρειαζομαστε!δεν εχω προβλημα να τα πουμε κ τοτε εαν θες να ερθεις απο τα δικα μου μερη γιατι θα εχουμε τον χιονομπαλιτσα μαζι μας.

το σαββατο σκεφτομουν να βρεθουμε πρωι,ποση ωρα κανει το τρενο?καμια ωριτσα?γιατι θελω γυρω στα 45 λεπτα να κατεβω κεντρο λονδινο να παρω το τρενο για κειμπριτζ οποτε κανα 2ωρο το θελω φανταζομαι.

εαν φυγω 9 θα ειμαι 11 εκει?να κατσω μεχρι τις 4 με 5 να ειμαι 7 πισω?

ποιο τρενο ειναι?

αααααχ!τι καλα!δε φανταζεσαι ποσο χαιρομαι παλι που θα βρεθουμε.

οσο για την πρεσβεια τι να πω?μηπως να πας μερα που θα ειναι εκει οι υπευθυνοι για τα διαβατηρια γιατι εαν δεν ειναι?θα στο δωσουν αραγε?

ξερω στα νοσοκομεια εαν θες δουλευεις εκεινη την ημερα,δεν εισαι υποχρεωμενος να παρεις αδεια κ την κρατας για μετα κ πληρωνεσαι διπλα.μηπως κανουν το ιδιο?

Kατερινάκι

Πάλι οι δυο μας μείναμε? Που πήγαν τα άλλα κοριτσάκια?

Κοιτάξα τα τρένα, μπορείς να πας από Kings Cross ή Liverpool Street. Είναι δύο εταιρίες, δε ξέρω αν με ένα εισητήριο μετεπιστροφής μπορείς να πάρεις όποια θες. Μαλλον θα πρέπει να το ρωτήσεις. Τα δρομολόγια φαίνονται αρκετά συχνα. Από Κινκς έχει ένα αργο, που κάνει γύρω στις 1.15 και το γρήγορο που κάνει γύρω στα 45 λεπτά. Από Λιβερπουλ, το τρένο κάνει 1.15.

Αν σε βολεύει, μπορείς να πάρεις τα τρένα από finsbury ή Tottenham Hale αντίστοιχα. Αν σε βολεύουν αυτές οι στάσεις περισσότερο.

Δυστυχώς θέλω να κρατήσω τις άδειές μου, δε μου έμειναν και πολλές, οπότε αν μπορώ να γλυτώσω μισή μέρα άδειας, αξίζει να δοκιμάσω!

Αν τελειώσω νωρίς και βολεύει, δε θα με πείραζε να ερχόμουν και από τα μέρη σας. Να δω και το πραγματικό Λονδίνο!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...