Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Φαιρη

Τι κάνετε? Καταπληκτικές οι φωτό από το Πλήμουθ! Τι ωραία γαλάζια θάλασσα! Ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά να περάσεις στο σπα! Θα ήθελα και εγώ να πάω μια φορά, σκεφτόμουν να παω με το σύζυγο, αλλά δε θέλει:(! Που θα πάει, θα τον πείσω κάποια στιγμή.

Αλήθεια πας στην ελλάδα το καλοκαίρι για ένα μήνα? Και μετά και Χριστούγεννα? Ε, λογικό είναι να μη σου λείπει και τόσο! Εγώ άμα μπορέσω συνολικά να πάω δυο βδομάδες καλά θα ήταν. Ισως για αυτό να μου λείπει παραπάνω!

Αντε υπομονή και σε μια βδομάδα έρχονται και οι γονείς. Καλώς να τους υποδεχτείτε! Φαντάζομαι θα έρχονται και με πολλά δωράκια για το μικρό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερίνα τι κάνετε?

Πώς πήγε σήμερα η δουλίτσα? Λογικό να τη πληρώνεις κάτι την κοπέλα, έτσι και εσύ δε θα νιώθεις υποχρεωμένη!

Στο Οσλο δεν έγινε τίποτα, δεν ήταν οι γόνιμες, αλλά γενικώς σε ξένα σπίτια είμαστε ντροπαλοι!

Οσο για τα ταξιδάκια, κάτι έχει το πρόγραμμα. Το μεθεπόμενο Σαβ/κο πηγαίνουμε Βερολίνο για ένα γάμο και τον Ιούνιο Μπαθ, να δούμε παλιούς φίλους:tongue:! Από ταξιδάκια φέτος δε διαμαρτύρομαι θα πάμε αρκετα! Αν και θα μας βγουν κάπως ακριβά, αλλά είπαμε μια που είναι και ο πρώτος χρόνος γάμου να το χαρούμε.

Και μια και το θυμήθηκα, με πήραν από την πρεσβεία, το διαβατήριο είναι έτοιμο :P Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά δε ξέρω πότε θα βολέψει να πάω να το παρω :(!

Και κλείσαμε και τις καλοκαιρινές μας διακοπούλες. Μια βδομάδα Θεσ/νίκη, θα γιορτάσω τη γιορτούλα μου οικογενειακά φέτος και τέλη Αυγούστου πάμε Ιταλία! Πολλά ταξιδια ε?:confused:

Εσείς θα πάτε πουθενά ή κατευθείαν Ελλάδα το Σεπτέμβρη?

Κατερίνα και Ευγι

Τελικά ισχύει το ραντεβού για το Σαββάτο? Τι ώρα σας βολεύει καλύτερα?

Αν θέλετε στείλτε σε μήνυμα τις λεπτομέρειες!

Επιτέλους να γνωριστούμε και από κοντά.

Και εύχομαι και την επόμενη φορά να βρεθούμε και με την Αμπι!

καλησπερα κοριτσια! εχουμε μπλεξει τον τελευταιο καιρο με ενα σωρο πραγματα, εχω και αρκετο διαβασμα....

ελπιζω να περασετε καλα στην συναντηση, και αν ξανακανονισετε τον επομενο μηνα, ειμαστε κι εμεις μεσα! το πικνικ στο παρκο ακουγεται πολυ καλη ιδεα, αρκει να ειναι ωραιος ο καιρος!

δεσποινα & κατερινα, νομιζω εχετε ηδη το κινητο μου, οποτε μπορουμε να μιλισουμε....

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια,

Χτες πήγαμε και είδαμε το φάντασμα της όπερας με καποιους φίλους που μας επισκέπτονται (ζήλεψα από εσένα Κατερίνα που έλεγες για την συνέχεια..). Ωραίο ήταν και το theme song είναι η αποκορύφωση, αλλά προτιμώ το miserables που το είχα δει πριν 2 χρόνια. Πάντως όλη μέρα σήμερα ακούω το τραγούδι! Οι γείτονες θα πρέπει να με έχουν κατασυμπαθήσει :-P

Δέσποινα και Κατερίνα για το Σάββατο είμαι οκ. Να τα πούμε μέσω μηνυμάτων για ώρα και ακριβές σημείο?

Φαιρη, τέλειο το Πλυμουθ. Ωραία είναι να ζεις δίπλα στη θάλασσα. Ελπίζω να έχει σχετικά καλό κλίμα.

Κατερίνα, καλύτερα που μπόρεσες να τα βολέψεις με την κουνιάδα σου, θα είναι και ο μικρούλης σου με ένα οικείο του πρόσωπο.

Δέσποινα, ωραία θα περάσεις φέτος με τα ταξίδια σου! Σε ζηλεύω, ειδικά που έχεις την ευκαιρία να πηγαίνεις συχνά Ιταλία λόγω του άντρα σου! Μου αρέσει πολύ αυτή η χώρα. Και μην ανησυχείς, θα τα καταφέρουμε να αναγνωριστούμε οταν συναντηθούμε! Απλά δε μου αρέσει να βάζω τις φωτογραφίες μου στο φεισμπουκ και γι'αυτό έχω μόνο δυο τρεις.

Παω να μαγειρέψω. Σήμερα το μενού έχει ψαράκι! μιαμ!

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?θεε μου τι κουραση!!!σημερα μιση μερα ημουν σε σεμιναριο την αλλη μιση δουλεια οπου κ γινοταν χαμος!

με ξενυχτησε κ ο πιτσιρκος μου που βγαζει κ δευτερο δοντακι...χαλαλι του :D:D

Δεσποινακο,

τυχερουλα που εισαι με ολα αυτα τα ταξιδακια!!!δεν ξερω αν θα τα καταφερουμε οικονομικα,να παμε καπου εκτος απο ελλαδα.εχουμε αρκετα εξοδα αυτο τον καιρο.

Eugie,

θελω κ εγω να δω τους αθλιους,ελπιζω να απολαυσες το φαντασμα αλλα ως συνηθως...καμια σχεση με το βιβλιο!πηγατε καθημερινη ή σαββατο?που αφησες τη μπεμπεκα σου?δε θυμαμαι αν εχουμε πει...τι ονομα θα της δωσεις?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Κορίτσια τι κάνετε?

Πώς πέρασε πάλι τόσο γρηγορα η βδομάδα!

Αμπι, τι κάνετε εσείς? Τρέχετε? Το σπίτι πώς πάει? Τα διαβάσματα σας μάνα και κόρη? Καλή υπομονή και την επόμενη φορά εύχομαι να μπορέσετε να έρθετε και εσεις!

Κατερίνα,

Κρίμα για τη κούραση, αλλά τουλάχιστον το άξιζε αφού τώρα έχουμε δυο δοντάκια!

Ευγε

Βλέπω και σε εσένα σου αρέσει το θέατρο. Μάλλον εσείς του Λονδίνου είστε πιο κουλτουριάριδες! Και καλά κάνετε!

Η Ιταλία είναι όμορφη, αλλά ακόμα ο καλός μου δε με έχει πάει στα πιο γνωστά Βενετία, Φλωρεντία, Σικελία. Εύχομαι με το καιρό να τα καταφέρουμε! Τουλάχιστον το φαγητό το ευχαριστιόμαστε όπου και αν πάμε!

Ευγε και Κατερίνα

Θα τα πούμε αύριο και από κοντα! Σας έστειλα πμ

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

επιτελους παρασκευη!!

ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη που θα βρεθουμε με δεσποινα κ ευγι κ ευχομαι καποια στιγμη να τα καταφερουμε να βρεθουμε ολες μαζι!

τι εχετε κανονισει για σαββ/κο?

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου!!! τι ωραια που θα βρεθειτε ολες μαζι!!! καλα να περασετε :)

κατερινακι με το καλο το δοντακι...ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει πολυ ο μικρουλης σας

εμεις αυριο θα μαζευτουμε στο σπιτι μας για την Eurovision...μετα απο 2 χρονια μπορω παλι να κανω τα παραδοσιακα μου παρτυ ...κ θα το συνδυασω κ με τα γενεθλια του μικρου που εινια σε μια βδομαδα γιατι καποιοι φιλοι φευγουν...πιστευω θα ειναι ομορφα :)

καλο ΣΚ να εχετε κ να περασετε πολυ πολυ ομορφα

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?πως περνατε?βλεπετε γιουροβιζιον :D ?

Σημερα συναντηθηκαμε με Δεσποινα,Eugie κ την κορουλα της η οποια ειναι μια γλυκα!!περασαμε πολυ ομορφα κ χαρηκα πολυ που τις γνωρισα.μακαρι να καθομασταν παραπανω.πολυ χαρηκα που μετα απο ποσο καιρο βρεθηκα με ελληνικη συντροφια!

σιγουρα θα το επαναλαβυμε συντομα κ ευχομαι να τα καταφερουμε ολες μαζι!

οταν επιστρεψαμε σπιτι ο αντρουλης μου ειχε κανει τους κηπους....μαζι με 2 φιλους του που περασαν απ το σπιτι,οποτε τσαμπα χαρηκα γιατι ειχαν κανει ανω κατω το μεσα....τσ τσ τσ αντρες!

Eugie,

ελπιζω να περασετε ομορφα αποψε.θα ηθελα να εβλεπα κ φωτο σας με τα 80'ς σας χεχεχεχεχε

ειδες τι μου εκανες?μου βαλες ιδεες,αντε θα τηλ αποψε να ψηφησω για τη γιουροβιζιον :D

ειπαμε τοσα...αλλα δεν ειπαμε πολλα για τις βαφτισεις,στολισμους κλπ....κ ξεχασα να σου δωσω κ τα τηλ που μου ζητησες :rolleyes:.θα στα στειλω σε πμ

δεν πειραζει,θα κανονισουμε να βρεθουμε παλι κ θα τα πουμε!

Δεσποινακο,

πηγες στα μαγαζια?ψωνησες?αν ναι τι πηρες?τι ειπε ο αντρουλης σου οταν γυρισες:D?

πες παλι ποιες ημερομηνιες σε βολευουν να βρεθουμε?για το σαββ/κο που θα λειπει ο αντρουλης σου θες να κατεβεις ή να ερθουμε εμεις σε εσενα?προσωπικα δεν εχω προβλημα,κ ηδη ζητησα μπειμπι σιτινγκ απ τον αντρα μου χιχιχιχιχι κ δεν εχει προβλημα.

εχω ερθει ηδη μια φορα κειμπριντζ κ θα μου αρεσε να ξαναερθω.

παντως σημερα,περα απο τις τσιριδες λογω δοντιων στο εστιατοριο:tongue::tongue:...ηταν κυριος ο χιονομπαλιτσας!πρωτη φορα κεντρο λονδινου κ ολας...περιμενα χειροτερη συμπεριφορα.

στην επιστροφη κοιμοταν παλι κ φτασαμε σχετικα γρηγορα.εσυ εφτασες καλα?

κατερινακι με το καλο το δοντακι...ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει πολυ ο μικρουλης σας

εμεις αυριο θα μαζευτουμε στο σπιτι μας για την Eurovision...μετα απο 2 χρονια μπορω παλι να κανω τα παραδοσιακα μου παρτυ ...κ θα το συνδυασω κ με τα γενεθλια του μικρου που εινια σε μια βδομαδα γιατι καποιοι φιλοι φευγουν...πιστευω θα ειναι ομορφα :)

καλο ΣΚ να εχετε κ να περασετε πολυ πολυ ομορφα

σ ευχαριστω φερρυ μου.δυστυχως ομως το δευτερο δοντακι τον ποναει πιο πολυ απ το πρωτο...:( δοκιμαζει κ τα φωνητικα του αυτη την περιοδο...πολυ κακος συνδυασμος!!!

ελπιζω να περνατε υπεροχα στο παρτυ σας αποψε ,να μας κρατησεις κ εμας τουρτιτσα κ να δουμε φωτο σας να σβηνετε κερακια!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...