Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Φερρυ τι κανεις?σε χασαμε!εχετε σκαφος?μπραβο βρε θηριο!εχετε παει καμια βολτα ή μονο εκει τριγυρω?

τι κανει το αντρακι σου?πλησιαζουν κ τα γενεθλια κ των τριων σας τωρα ε?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμπι,Στελλα,Μαρια, τι κανετε?

ειρηνη πλησιαζει η μερα?στειλε νεα σου!

Κοριτσια η Τζου μας νομιζω,γεννησε.δεν ειμαι σιγουρη ομως...η πητ της ηταν για σημερα,αλλα εχω την εντυπωση οτι η μπεμπα της εκανε εκπληξη νωριτερα

Καλησπέρα κορίτσια.

Πώς τα περάσατε το σαβ/κο? Για μια ακόμα φορά μου φάνηκε πως πέρασε πολύ γρήγορα :(!

Φαίρη

Εχετε σκάφος? Τι ωραία. Αλήθεια, αυτό με το ταξι-καραβάκι τι είναι? Εχετε κανένα νησάκι εκεί κοντα? Πόσο ζηλεύω, θα ήθελα πολύ να είμαι κοντά στη θάλασσα! Μήπως να έχω και το Πλημουθ στα πιθανά μέρη? Από όσα έχεις πει, ακούγεται ωραίο και σχετικα φτηνό, γιατί παντα στα ακριβά μέρη πήγαινα, Μπαθ και Καιμπρητζ, καλό θα ήταν μια φορά να πάμε και κάπου φτηνά.

Κατερίνα

Ψωνίσατε τίποτα?

Πότε θα κοιταξετε να κλείσετε για την εκκλησία. Τελικά με τη βαπτιση βγάλατε άκρη ή ακόμα τίποτα?

Ωραίες ιδέες έχεις για τα μαλλιά σου, αλλά μήπως να περίμενες να δεις και τι νυφικό θα διαλέξεις? Αλήθεια, πότε σκέφτεσαι να αρχίσεις την έρευνα αγοράς? Θα πάς μαζί με τη πεθερούλα?

Για τη συνάντηση μας μπερδεύτικα λίγο. Τελικά θα την κάνουμε Σάββατο ή Κυριακη? Είπαμε να συναντηθούμε Westminster? Επειδή δε ξέρω καλά το Λονδίνο θα πρέπει να δώσουμε κανένα ραντεβού σε κάποιο γνωστό σημείο, μη ξαχνόμαστε! χιχιχιχι!

Γέννησε η Τζούλι. Τι ωραία! Ξέρεις τίποτα άλλες λεπτομέριες?

Ευγιε

Πολύ γλυκιά η κορούλα σου, αλλά γιατι δεν έχεις τίποτα δικές σου φωτο. Πώς θα σε γνωρίσουμε?

Και για τα δοντάκια που λες, η ανηψούλα μου τα έβγαλε αφού χρόνισε, και αφού είχε αρχίσει να περπατάει!

Διαφημίσεις

Φερρυ τι κανεις?σε χασαμε!εχετε σκαφος?μπραβο βρε θηριο!εχετε παει καμια βολτα ή μονο εκει τριγυρω?

τι κανει το αντρακι σου?πλησιαζουν κ τα γενεθλια κ των τριων σας τωρα ε?

Καλησπέρα κορίτσια.

Φαίρη

Εχετε σκάφος? Τι ωραία. Αλήθεια, αυτό με το ταξι-καραβάκι τι είναι? Εχετε κανένα νησάκι εκεί κοντα? Πόσο ζηλεύω, θα ήθελα πολύ να είμαι κοντά στη θάλασσα! Μήπως να έχω και το Πλημουθ στα πιθανά μέρη? Από όσα έχεις πει, ακούγεται ωραίο και σχετικα φτηνό, γιατί παντα στα ακριβά μέρη πήγαινα, Μπαθ και Καιμπρητζ, καλό θα ήταν μια φορά να πάμε και κάπου φτηνά.

χεχε κοριτσια να με συμπαθατε που δε διευκρινισα...με του πανεπιστημιου τα σκαφη βγαινει...δεν εχουμε δικο μας ακομα...

κανει power boating οι αντρας μου κ ειναι κ στο health and safety οταν εχει αγωνες εδω ειτε ταχυπλοα ειτε ιστιοπολοια...το Σαββατο ο καημενος ειχε πολυ δουλεια κ ως instructor αλλα ειχε κ αγωνα κ μετα εμεινε κ απο βενζινη στα ανοιχτα κ περιμενε να πανε να τον παρουν χαχαχαχα εμεις τον περιμεναμε συνολικα 2.5 ωρες αλλα περασαμε πολυ ωραια με τον μικρο μου

νησακια δεν θα ελεγα οτι εχει εκτος απο βραχονησιδες....αλλα επειδη εχουμε πολλους κολπους παμε απεναντι στα χωριουδακια...ειναι πλυ ωραια να αραζει το σκαφος στη παραλια κ να βγαινεις εξω να πινεις τσαγακι :) πηγαινα κ εγω μαζι του καποιες φορες πριν μεινω εγκυος....κανει κ δουλεια αλλα πανε κ βολτες....

ναι πλησιαζουν κ τα γενε8λια μας :) η φιλεναδα μου μας εκλεισε μια μερα σε σπα κ θα παμε μαζι...θα ειναι πολυ ομορφα...

στα γενεθλια του μικρου μου θα ειναι κ οι γονεις εδω, το καλυτερο δωρο για εκεινον :)

καλη εβδομαδα να εχουμε κουκλες

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?μπορει να μη δουλευα σημερα,αλλα ειμαι ενα πτωμα!

καθαρισα το σπιτι,σιδερωμα κ αυτα τα ατιμα τα ψωνια!ολο για 2πραγματα παω αλλα τα καταφερνω παντα κ γεμιζω σακουλες.σουζες εκανε το καροτσι του μικρου χιχιχιχιχι

Ξεχασα να σας πω πως τελικα ακυρωθηκε η τσαιλντμαιντερ!η κουνιαδα μου εφυγε απ την παρτ ταιμ δουλεια της κ της ζητησα να μου κραταει τον χιονομπαλιτσα μου κ δεχτηκε με χαρα.

θα ερθει αυριο να περασουμε τη μερα μαζι κ απο τεταρτη αναλαμβανει καθηκοντα:D:D

Φερρυ,

μπορει να μην ειναι δικο σας,αλλα ειναι σαν δικο σας απ οτι καταλαβα.αφου μπορειτε να πατε τη βαρκαδα σας,ειστε πολυ τυχεροι.

καλα...αυτη ειναι φιλεναδα!σας εκλεισε σπα????μια χαρα?τελεια θα ειναι!!!!μασαζακι,μασκες ομορφιας,θαλασσοθεραπειες...αυτα ειναι!!

Δεσποινακο,

ειπαμε τελικα να το κανονισουμε κυριακη για να μπορεσει κ η αμπι αλλα δε μας εχει απαντησει ακομα...:(

σκεφτομουν να βρεθουμε εξω απο τη σταση του Westminster,απο την αριστερη εξοδο,για να μη χαθουμε κ ολας?

Ο αντρουλης μου δε θα χρειαστει να βαφτιστει γιατι βρηκαμε το χαρτι της βαφτισεως του.κ επειδη τα γαμοβαφτισια θα τα κανουμε στην ενορια μου,οπου δεν ειναι μητροπολη ή κεντρο πειραια,δεν υπαρχει προβλημα ημερομηνιας.μπορουμε να τα κανουμε οποτε θελουμε.

οσο για μαλλια κ μακιγιαζ,οπωσδηποτε θα εξαρτηθουν απο το νυφικο,απλα εχω καποιες ιδεες.εχω βρει το μαγαζι,πρεπει καποια στιγμη να τηλ να παω απο εκει.δεσποινακο λεω να παω μονη μου,η πεθερουλα μου θα το δει μια κ καλη πανω μου.ισως πω στην κουνιαδα μου για μια δευτερη γυναικεια γνωμη.

Λοιπον,το σαββατο ψωνησα για τον αντρουλη μου ενα τζιν,μια μπλουζα κ αρωμα.για τον γιο μου ενα σετακι,παπουτσακια,πιτζαμακια,φουλαρι,κ παιχνιδια.κ για την αρχοντια μου,2τζινακια,2μπλουζες κ εσωρουχα.κ δυο πραγματα για το σπιτι.

Δεν εχω λεπτομερειες απο Τζουλι...στο φεις δυο τρεις της εχουν ευχηθει κ απο εκει το καταλαβα.περιμενουμε νεα της...:D

πως πανε οι προσπαθειες?ποτε ειναι τα επομενα τεστ σου?εχετε κανονισει τιποτα για καλοκαιρακι?

Καλησπέρα κορίτσια!

Φαιρή ακούσαμε κοτερό τα λυσσασμένα και χαρήκαμε χιχιχιχιχι!

Πάντως πολύ ωραίο χόμπυ έχει ο αντράς σου, αν και λίγο πόντιο που έμεινε από βενζίνη χιχιχιχιχι! Ωραία ακούγεται η περιοχή σου, με τα καραβάκια. Αλλαξε το τσάι με καφεδάκι ή καμιά μπυρίτσα και με το καλό καιρο, θα νομίζεις πως είσαι Ελλάδα. Πώς φαίνεται ο πεινασμένος που ονειρεύεται καρβέλια!

Στο σπα θα πας με το μικρό?

Πόσο θα κάτσουν οι γονείς σου? Ισως να το είχες αναφέρει, αλλά ξέχασα! Είναι το πρώτο τους εγγόνι?

Διαφημίσεις

Κατερίνα

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτα με τη κουνιάδα. Θα έρχεται στο σπίτι σου? Φανταζομαι κάτι θα της δίνεται, ή είναι δωρεάν?

Δυστυχώς δεν έχω πάει ποτέ στο σουπερμάρκετ και να παρω μόνο αυτά που χρειάζομαι. Συνήθως παίρνω οτιδήποτε άλλο! Και για τα ψώνια της βδομάδα, το 60αρι είναι σίγουρο!

Πωπω, τι ψώνια που έκανες! Ξεσήκωσες τα μαγαζιά! Εχει και φουλαρι ο μικρός? χιχιχιχι! Μήπως τον έριξες λίγο τον άντρα σου? Τα εσώρουχα εύχομαι να είναι σέξυ! Θέλω να ψωνίσω και εγώ κανένα σετάκι, τώρα με τις προσπαθειες, χρειάζεσαι και καμιά αλλαγη.

Για το νυφικο, άμα θες κανόνισε το για Σαββάτο και έρχομαι και εγώ για γνωμες. Και από ότι κατάλαβα, ίσως και η Ευγι να έρθει! Τρελαίνομαι για τέτοιες αγορές, χιχιχιχιχιχι!

Για τις προσπάθειες, αυτό το μήνα θα το πάρουμε χαλαρα. Που και που χρειάζεται και ξεκούραση στο άθλημα :rolleyes::tongue:.

Πάντως στενοχωρήθηκα για τη βάπτιση :tongue:. Θα ήθελα πολύ να παρακολουθούσα βάπτιση ενηλίκου!

Στο σπα θα πας με το μικρό?

ο μικρος θα μεινει με τον μπαμπα του την μερα που θα παω στο σπα :rolleyes:

Φαιρή ακούσαμε κοτερό τα λυσσασμένα και χαρήκαμε χιχιχιχιχι!

Πάντως πολύ ωραίο χόμπυ έχει ο αντράς σου, αν και λίγο πόντιο που έμεινε από βενζίνη χιχιχιχιχι! Ωραία ακούγεται η περιοχή σου, με τα καραβάκια. Αλλαξε το τσάι με καφεδάκι ή καμιά μπυρίτσα και με το καλό καιρο, θα νομίζεις πως είσαι Ελλάδα. Πώς φαίνεται ο πεινασμένος που ονειρεύεται καρβέλια!

παντως Δεσποινακι μου πρεπει να σου ομολγησω πως εγω πλεον εχω συνηθισει....δηλαδη εχω συμβιβαστει οτι θα κατεβω ενα μηνα το καλοκαιρι, σιγουρα Χριστουγεννα κ ποτε ποτε πασχα κ ειμαι οκ...δεν με πιανει τρελλα...αλλωστε μου αρεσει πολυ το Πλυμουθ :rolleyes: κ ενας λογος που ηρθα εδω να σπουδασω το 2000 ηταν επειδη ηταν παραθαλασσιο....δεν μπορω μακρια απο τη θαλασσα

καφεδακι δεν πινω...αντε να πιω ενα καπουτσινο το Σαββατο.,..καφες, red bull, lucozade κ συναφη ειναι απαγορευμενα!!! ειμαι ηδη υπερκινητικη κ στην τσιτα συνεχεια...αμα πιω κ τετοια χαθηκαμε χαχαχαχαχα :-D:grin::-D:grin::-D

τσαι δεν πινω τετοια εποχη..μονο τον χειμωνα...τωρα φυσικους χυμους

οσο για την βενζινη....μην φανταστεις κ κανα σκαφος σαν αυτα που βλεπεις στο Baywatch :D:D:D:D:D φουσκωτα εχουν κ οταν εισαι απο τις 10 το πρωι μεχρι τισ 3 το μεσημερι στη θαλασσα κ τρεχεις κ κανεις ειναι πολυ λογικο να μεινει απο βενζινη,....κ αυτα τα φουσκωτα δενε χουν κ βενζινομετρο να σου λεει ποσο σου εχει μεινει....απλα ειχε καταπιαστει με τη δουλεια...ειχε δουλεια στον αγωνα, συν οτι φυσαγε απιστευτα κ ετρεχε κ με τους ιστιοοπλοους ε κ του τελειωσε η βενζινα ;)

Πόσο θα κάτσουν οι γονείς σου? Ισως να το είχες αναφέρει, αλλά ξέχασα!

Είναι το πρώτο τους εγγόνι?

οι γονεις μου ερχοντε 18/5 κ φευγουν 24/5...θα ανεβω κ Χιθροου με τον μικρο να τους παρουμε κ μετα να τους γυρισουμε...δεν μιλανε γρι Αγγλικα :D:D

ναι ειναι το πρωτο τους εγγονι

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε???

Φερρυ,

στειλε κ αλλο θαλασσινο αερακι!!!!τι ομορφες φωτο ειναι αυτες!Θυμιζει λιγακι Πειραια,πασαλιμανι για οσες ξερετε....

Δεσποινακο,

η κουνιαδα θα ερχεται σπιτι να κραταει το μωρο.φυσικα οχι δωρεαν,στην αρχη δεν δεχοταν αλλα της ειπα να το δει σαν δουλεια,αφου εγω θα τα εδινα στην τσαιλντμαιντερ κ εκεινη θα εψαχνε για παρτ ταιμ δουλεια,μας εκατσε καλα κ στις 2.

ε,οχι κ τον εριξα!κ πολλα του πηρα,αφου δεν ηρθε μαζι μας χεχεχεχεχεχε.στεναχωρεθηκες για τη βαφτιση γτ ηθελες να γινεις η νονα χαχαχαχαχα αλλα τη γλυτωσες!ουτε λαμπαδα ουτε σοκολατενιο αυγουλακι!

πολυ καλη η ιδεα σου για το νυφικο!θα προσπαθησω να το κανω για σαββατο τοτε,να παμε κοριτσοπαρεα να τα δουμε!

οσο για τις προσπαθειες που το πατε χαλαρα,μπραβο!χρειαζεται κ αυτο!!;) αληθεια εγινε τιποτα στο οσλο ή δε μπορεσατε?

εχετε κανονισει κανα αλλο ταξιδακι?

Καλησπέρα στα κοριτσάκια,

μπήκα να σας δω γρηγορα γρηγορα...fairymommy που ειπαμε οτι μενεις?? ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΈΣ ΦΩΤΟ....

εγω δουλευω βγαζω δουλευω βγαζω και ουτωκαθεξης....

Ο μπέμπης τραγουδάει όοολη την ωρα...αγκκκ...αγρρρρρ....ααααα....οοοοο χαχαχαχαχα

Ετοιμαζομαστε δυναμικα να ξεχρεωσουμε και να μαζεψουμε λεφτά για εξω...αποφασιστηκε κανονιστηκε και έκλεισε....Αυτα....

Ευχομαι αγάπη και υγεια στις καρδιες μας και στα σωματα μας για ΟΛΕΣ μας και για τα ζουζουνια μας...

Διαβασα νεα για τον χιονομπαλιτσα!!!! Δοντάκι ε??? εμένα ο δικος μου σαλια πολλά χουφτες στο στόμα και δαγκώνειιι...αρα έχουμε θέμα με τα ουλάκια μας....γελάμε συνεχεια σε ΟΛΟ τον κόσμο καο κλέβουμε καρδιές...Ειμαστε κοινωνικοί πολύ και μας αγαπούν ΟΛΟΙ...χαχαχα

κουκου βααααααα

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...