Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!

τι ωραια τελικα που θα συναντηθουμε οι μισες!!!ανυπομωνω να γνωριστουμε ολες καποια στιγμη.προσπαθω να σκεφτω ενα μερος στη μεση που θα μπορουσε να ειναι βολικο για ολες μας.

Γιουτζι,

ο φαφουτης μου εχει ενα δοντακι,τον κατω κεντρικο κοπτηρα αλλα ερχεται κ το διπλανο του.οταν δεν ποναει ειναι ενα γλυκο ησυχο χαρουμενο μωρακι.οταν τον πιανει ο πονος ομως....αστα να πανε.δεν κλαιει με δακρυα,αλλα νιαουριζει απιστευτα!

Στειλε μου σε πμ το τηλ σου,θα το χρειαστω για την κυριακη κ να σου στειλω τα στοιχεια που ζητας.

Μα και εγω μονη μου θα κανω τον στολισμο κ θα προσπαθησω κ τις μπομπονιερες.το καλο ειναι πως τα κουμπουρακια μου,χιλια καλα να εχουν,βοηθανε πολυ.ελπιζω να εχεις κ εσυ 2 ή εστω μια καλη φιλη που ειναι προθυμη να βοηθησει?

για να μη γραφω πολλα εδω κ ζαλιζω κ τα κοριτσια θα σου πω τις ιδεες απο κοντα :D

Ααααααα καλε,ξεχασα να σου ευχηθηθω για την κοπελα σου!χιλιοχρονο να ειναι το μωρακι.να τη χαιρεσαι κ να την καμαρωνεις!!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φερρυ,

λυπαμαι πολυ για τη φιλεναδα σου.ελπιζω μονο να μη το βαλει κατω κ να μην παρατησει τις προσπαθειες.

χρυσοχερα!την καταφερες τη συρταριερα?να σου πω πλησιαζουν τα γενεθλια του μικρουλη,θα κανεις τιποτα?

Κατρηηηηην,

ελπιζω να μην με παρεξηγεις,γραφω με αγαπη κ ενδιαφερον κ οχι με τονο κριτικης.

κ χαιρομαι απιστευτα που δεν ταυτιζεσαι με αυτα κ εισαι συγκεντωμενη στο στοχο σου κ οχι στο τι σου λεει ο ενας κ ο αλλος,ή πως δειχνουν τη συμπαρασταση τους κ αν αυτο ειναι αρκετο ή οχι.

εν τελει,οπως εχεις πει,να μην το βαζεις κατω κ να συνεχιζεις απτοητη...οσο γινεται γιατι σιγουρα σε ενα βαθμο σε επηρεαζουν,τις προσπαθειες κ να περνας παντα θετικα μηνυματα!!!

αληθεια,πως πανε οι προσπαθειες?

κ ασχετο....εσυ τι στολισμο θα εχεις?σε ειχα ρωτησει κ πιο παλια για μαλλια κ μακιγιαζ τι θα κανεις αλλα δε μ απαντησες...

Δεσποινακο,

μπορει να μην εχεις κατι να κανεις αυτο το σ/κο,αλλα εχει το αλλο χιχιχιχι

αντε επιτελους να γνωριστουμε,ολο απο δω θα τα λεμε?

ο χιονομπαλης οταν ποναει,στρουμφιζει πολυ.κ οταν δεν ποναει ειναι ο χαχανουλης!!οσο για το φαγανος που ειπες,χθες εφαγε ενα μπολ μανγκο,ενα μπολ μηλο-αχλαδι κ γαλα απο πανω για να ξεδιψασει :rolleyes:

τη δευτερα θα παω να τον ζυγισω

συγγνωμη για τον γιατρο,νομιαζα δεν ηθελες να πας καθολου.να πας,κ να διευκρινισεις πως εχει να σε πιασει καιρο,να δουμε τι θα σου πει?

Οσο για το εργο που ειδαμε,Love never dies,υποτιθεται πως ειναι η συνεχεια/βασισμενο στο εργο το φαντασμα της οπερας....αλλα καμια σχεση.ειδαμε ενα ακομη επεισοδιο των ιστεντερς:tongue:

το φαντασμα εχει γινει κοινωνικοτατο κ υποβιβαστηκε απο την οπερα,δουλευε σε......τσιρκο???στο μανχαταν,η κριστιν παραδοξως εχει ενα γιο μαζι του,ο ραουλ εγινε αλκοολικος κ τζογαδορος,η μεγκ καμπαρετζου που τα πεταει ολα εξω κ ερωτευμενη με το φαντασμα κ η μανα της φιλοχρηματη σκυλα.

αν ηταν απλα ενα εργο,δε θα με χαλαγε τοσο,αλλα οχι να λενε σκοπιμα πως ειναι η συνεχεια του φτο για να τραβηξουν κοσμο!θα τριζουν τα κοκκαλακια του Λερου.

Η εναρξη κ ως τη μεση ηταν πανεμορφα αλλα μετα φανηκε πως ηταν προχειρογραμμενο

ο ηθοποιος/τραγουδιστης,ηταν παρα πολυ καλος κ πιστευω αυτο τους σωζει,οσο για την κεντρικη δε μου αρεσε κ δεν ταιριαζαν οι φωνες τους.

εχει παρει βραβεια για τον ηχο,κοστουμια,σκηνικα κλπ οχι ομως ως εργο.

καλα ηταν,αφου μου το εκανε κ εκπληξη ο αντρουλης μου.ευτυχως τωρα το καλοκαιρι ανεβαζουν πιο καλα εργα,ελπιζω να προλαβουμε να δουμε καποια.περυσι ειχε ερθει ισπανικος θιασος για την καρμεν,αλλα το εχασα.

κοριτσια αν σας αρεσουν κ εσας το θεατρο,μπαλετο,οπερα θα θελατε να κανονιζαμε να παμε ολοι μαζι με τα αντρακια μας?

φυσικα το μενου εχει κ μπουζουκια!;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια,

Η μικρή κοιμάται για μεσημέρι και εγώ είμαι επιτέλους ελεύθερη να σερφάρω χιχι!

Φαίρη, βλέπω είχες μαστορέματα! Και εμένα μου αρέσει να συναρμολογώ επιπλα και όχι να το παινευτώ αλλά νομίζω οτι έχω γίνει καλύτερη και από τον αντρα μου. Αλήθεια, επιπλα για το μικρούλη σου από πού αγόρασες? Γιατί εδώ στην Αγγλία νομίζω πως έχει πολύ περιορισμένη επιλογη. Εμείς τα παραγγείλαμε απο ιντερνετ, αφού είχαμε δει στην Ελλάδα κάποια που μας άρεσαν.

Δέσποινα, έχω φεισμπουκ και θα σου στείλω με πμ τα στοιχεία μου να με προσθέσεις.

Κατερίνα και Κατριν ευχαριστώ για τις ευχές για τη μικρή. Α και εμένα που λες Κατερίνα, καθυστέρησε πολύ να βγάλει δόντια, το πρώτο το εβγαλε 10 μηνών! Τώρα βγάζει τα δύο απο πάνω και την προηγούμενη εβδομάδα είχε δέκατα..

Κατερίνα θα σου στείλω πμ και εσένα με τα στοιχεία μου. Το μόνο που έχουμε κλείσει για τη βαφτιση είναι εκκλησία και κέντρο και τώρα ψάχνω τα υπόλοιπα. Η νονά της μικρής με βοηθάει απίστευτα πολύ με την οργάνωση σχεδόν θέλει να τα κάνει όλα μόνη της! Περιμένω να δω τις δικές σου ιδέες! Πότε είναι τα δικά σας μυστήρια?

Φαίρη, βλέπω είχες μαστορέματα! Και εμένα μου αρέσει να συναρμολογώ επιπλα και όχι να το παινευτώ αλλά νομίζω οτι έχω γίνει καλύτερη και από τον αντρα μου. Αλήθεια, επιπλα για το μικρούλη σου από πού αγόρασες? Γιατί εδώ στην Αγγλία νομίζω πως έχει πολύ περιορισμένη επιλογη. Εμείς τα παραγγείλαμε απο ιντερνετ, αφού είχαμε δει στην Ελλάδα κάποια που μας άρεσαν.

μπα τον αντρα μου δεν τον πιανω!!! εγω κ τα διαγραμματα ειμαστε τσακωμενοι :rolleyes::rolleyes:

επιπλα αγορασα απλα που θα τα χρησιμοποιει κ πιο μεγαλος...δεν πηρα συρταριερα παιδικη...δεν μου αρεσουν....η κουνια του ειναι σκουρο καφε κ η συρταριερα στο ιδιο χρωμα....wenge δεν λεγεται?

Catrine

Τι κάνετε εσεις? Αχ, μη μου μαλώνετε κορίτσια μου! Ας το αφήσουμε το θέμα για την ώρα. Το ξαναπιάνουμε τον επόμενο μήνα, χιχιχιχι:rolleyes:. Πάντως από αυτά που είπες θα κρατήσω το ότι πρέπει να μη το βάζουμε κάτω και να μη μοιρολογούμε, ούτε και για μια μέρα! Με τα μοιρολόγια δε θα καταφέρουμε περισσότερα! Πολύ αγάπη, καλός προγραμματισμός, σίγουρα κάποια μελέτη και λίγη τύχη χρειάζεται!

Εύχομαι μέχρι το γάμο σας, το σποράκι να έχει φυτρώσει στη κοιλίτσα σου!

:confused:Μα δεν μαλωνουμε...Συζηταμε!:confused: Ναι Δεσποινακο μου αυτο να κρατησεις γιατι αυτο ειναι πολυ σημαντικο! Μακαρι να εχει φυτρωσει μεχρι τοτε σπορακι και σε μενα και σε σενα και μετα να τα συζηταμε παλι σε νεες βασεις!!;)

Nrv8p1.png

Κατρηηηηην,

ελπιζω να μην με παρεξηγεις,γραφω με αγαπη κ ενδιαφερον κ οχι με τονο κριτικης.

κ χαιρομαι απιστευτα που δεν ταυτιζεσαι με αυτα κ εισαι συγκεντωμενη στο στοχο σου κ οχι στο τι σου λεει ο ενας κ ο αλλος,ή πως δειχνουν τη συμπαρασταση τους κ αν αυτο ειναι αρκετο ή οχι.

εν τελει,οπως εχεις πει,να μην το βαζεις κατω κ να συνεχιζεις απτοητη...οσο γινεται γιατι σιγουρα σε ενα βαθμο σε επηρεαζουν,τις προσπαθειες κ να περνας παντα θετικα μηνυματα!!!

αληθεια,πως πανε οι προσπαθειες?

κ ασχετο....εσυ τι στολισμο θα εχεις?σε ειχα ρωτησει κ πιο παλια για μαλλια κ μακιγιαζ τι θα κανεις αλλα δε μ απαντησες...

Κατερινακι μου ειναι δυνατον να σε παρεξηγησω? Απλα ειπα την αποψη μου. Δεν ηξερα οτι ακουστηκα τοσο "αυστηρη". Συγγνωμη αν φανηκε σαν να σε μαλωνω! Οσον αφορα το στολισμο δεν σου απαντησα γιατι για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω κλεισει κατι ακομα. Βεβαια φανταζομαι καποια πραγματα, ας πουμε οτι θα ειναι πολυ απλος και οτι θα αποτελειται μονο απο τις λαμπαδες που θα ειναι στολισμενες με λουλουδια. Ετσι κι αλλιως ο γαμος θα γινει εξω στο προαυλιο οποτε οσο πιο απλα τοσο πιο καλα πιστευω. Το μακιγιαζ θα το κανω μονη μου. Θεωρω τα καταφερνω καλα και επισης πιστευω οτι καλυτερα απο μενα καποια αλλη δεν θα μπορει να ξερει το προσωπο μου και τι θελω να τονισω και πώς. Για τα μαλλια ενα ειναι το σιγουρο. Οτι θα τα εχω πανω αλλα σε κατι χαμηλα πισω, οχι κανενα ψηλο κοτσο γιατι δεν μου παει και ουτε και σφηχτα. Τωρα ακριβως τι δεν ξερω..Μαλλον θα δοκιμασω και θα δουμε! Εσυ?? Μακιγιαζ, μαλλια εχεις σκεφτει? Α! Επισης το μακιγιαζ που θελω να κανω ειναι αρκετα ελαφρυ.Δεν θελω εντονο. Θελω να ειναι ψιλοφυσικο απλα να τονισω καποια χαρακτηριστικα. Τωρα θα δειξει..Τελικα τα δοντακια σας εσκασαν μυτη?

Φαιρη μου τι κανεις εσυ? Πως παει το μικρακι??

Nrv8p1.png

Καλημέρα κοριτσάκια,

Η μικρή κοιμάται για μεσημέρι και εγώ είμαι επιτέλους ελεύθερη να σερφάρω χιχι!

Δέσποινα, έχω φεισμπουκ και θα σου στείλω με πμ τα στοιχεία μου να με προσθέσεις.

Κατερίνα και Κατριν ευχαριστώ για τις ευχές για τη μικρή. Α και εμένα που λες Κατερίνα, καθυστέρησε πολύ να βγάλει δόντια, το πρώτο το εβγαλε 10 μηνών! Τώρα βγάζει τα δύο απο πάνω και την προηγούμενη εβδομάδα είχε δέκατα..

Κατερίνα θα σου στείλω πμ και εσένα με τα στοιχεία μου. Το μόνο που έχουμε κλείσει για τη βαφτιση είναι εκκλησία και κέντρο και τώρα ψάχνω τα υπόλοιπα. Η νονά της μικρής με βοηθάει απίστευτα πολύ με την οργάνωση σχεδόν θέλει να τα κάνει όλα μόνη της! Περιμένω να δω τις δικές σου ιδέες! Πότε είναι τα δικά σας μυστήρια?

Γιουτζι μου τι κανεις??Στειλε μου κι εμενα αν θες να σε κανω φιλη στο φεις.Κι εγω ειμαι πιο καλη απο τον αντρα μου σε τετοιες δουλειες. Για να ειμαι ειλικρινης εγω τις κανω ολες αυτες τις αντρικες δουλειες. Ο αντρας μου πανικοβαλλεται και αν του πεις να τα κανει λεει "δεν μπορουμε να πληρωσουμε καποιον να ερθει να μας τα κανει?"χαχαχαχαχα.. Οποτε τα πιανω εγω και τελειωνουμε!Ελπιζω να σας πεσουν τα δεκατα και να μην ταλαιπωρηθειτε πολυ με τα δοντακια σας!

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια?

Τι σχέδια έχετε για σήμερα? Εδώ ο καιρός καλούλης φαίνεται. Δεν έχει πολύ ήλιο, αλλά ούτε και κρυο. Εύχομαι προς το μεσημεράκι να ζεστάνει ακόμα περισσότερο!

Κατερίνα

Πολύ μου άρεσε η περιγραφή σου για το έργο! Σκέφτηκες να γίνεις κριτικός? Ετσι πως τα περιέγραψες μάλλον δε θα μου άρεζε. Δεν πηγαίνω στο θέατρο συχνά, αλλά τα έργα που έχω δει κατά καιρούς τα ευχαριστήθηκα. Τον τελευταίο καιρό θα ήθελα να πάω σε μπαλέτο ή κάτι με χορο, αλλά δυστυχώς ο αντρούλη δεν είναι του θεάτρου! Θα ήταν όμως πολύ ωραία να το κανονίζαμε να βγούμε και ζευγαράκια!

Και μπράβο στο φαγανούλη σου! Με τέτοια μανούλα που έχει, σίγουρα θα ευχαριστιέται το φαγακι του και θα τρώει και πολύ υγειινα!

Ευγγι

Σε έκανα add, για να μπορέσουμε να σας γνωρίσουμε την άλλη βδομάδα! Τρια δοντάκια έχει η μικρούλα σου? Και άλλο λαγουδάκι στη παρέα! χιχιχιχιχι! Αλήθεια πόσο καιρό θα κάτσετε Ελλάδα? Θα πάτε και πουθενά αλλού?

Φαίρη

Τι ωραία πράγματα έχετε κανονίσει εσείς για το Σαββατοκύριακο? Αλήθεια, πηγαίνετε στη θαλασσα? Κανένα μπανάκι κάνετε εδώ?

Κατρην

Πολύ ωραία η ιδέα σου να κάνεις το μακιγιαζ μόνη σου. Αμα πιάνουν και τα χέρια σου. Και το φυσικό είναι πάντα το καλυτερο! Αλλώστε άμα έχει και ζέστη δε θα ήθελες να έχεις και πολύ make up!

Και τι όμορφα που θα γίνει ο γάμος έξω! Βέβαια το ότι το κάνετε στη Κρήτη από μόνο του μου φαίνεται πολύ ωραίο! Αλήθεια, δε θυμάμαι άμα είχες πει πόσα άτομα περιμένετε. Θα έχετε και τους παραδοσιακά ντυμένους κρητικούς ή το σοί του γαμπρού δεν είναι πολύ παραδοσιακό?

Καλό Σαββατοκύριακο!

Φαίρη

Τι ωραία πράγματα έχετε κανονίσει εσείς για το Σαββατοκύριακο? Αλήθεια, πηγαίνετε στη θαλασσα? Κανένα μπανάκι κάνετε εδώ?

!

καλημερα κοριτσια

μπανακι στην Αγγλια???? στον Ατλαντικο??? εγω αμα δεν εχει 40 βαθμους δεν πεφτω στο νερο χαχαχαχααχα

παμε θαλασσα κ τη βλεπουμε

ο αντρας μου σημερα εχει βγει με το σκαφος παλι στη θαλασσα οποτε το μεσημερι θα περασουμε με το καραβακι-ταξι με τον μικρο απεναντι να παμε να τον βρουμε να φαμε στην pub

καλα να περασετε ολες σημερα

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?πως περασατε το σαββ/κο?

Εγω εχθες πηρα το μικρο μου αντρακι κ πηγαμε για ψωνια τα 2μας μια κ ο μπαμπακας μας δεν ειχε ορεξη κ σημερα ησυχα σπιτι.θα παμε να περπατησουμε πιο μετα...

Eugie δεν εχεις καμια φωτο σου στο φεις,να δω πως θα σε γνωρισουμε :D:D δεν πειραζει θα μας γνωρισεις εσυ!!φτου φτου στην κουκλιτσα κορακλα σου!

οσο για τα δοντακια της,το καθε μωρακι εχει το δικο του ρυθμο αναπτυξης.10 μηνων δεν ειναι αργα.ο ξαδερφος του συζυγου μου τα εβγαλε 16 μηνων περιπου?

θα σου στειλω το τηλ του θειου μου κ του ανθρωπου που θα κανει τον στολισμο να μιλησετε.

ποσο θα κατσετε ελλαδα?θα πατε πουθενα αλλου σε κανα νησακι για διακοπες?

εμεις δεν εχουμε κλεισει ακομα ημερομηνια,αρχες οκτωβριου λεμε.ποιο εστιατοριο εκλεισες?θα εχετε πολυ κοσμο?

Κατρηηηηηηηνακι τι κανεις?

Δεν ακουστηκες καθολου αυστηρη,μην ανησυχεις.ολες οι κοπελες εδω γραφουμε με την καλυτερη των προθεσεων.

Πολυ καλες οι ιδεες σου για στολισμο,μακιγιαζ κ μαλλια.θα βαλεις τιαρα?κουαφ?

εγω τα μαλλια μου εχω σκεφτει να τα κανω μπουκλες,μισα πανω μισα κατω.κ μακιγιαζ σκεφτομαι κατι απαλο κ γιηνο.η ξαδερφη μου ειναι κομμωτρια/μακιγιεζ οποτε θα με αναλαβει εκεινη,το μακγιαζ μπορει κ να το καταφερω μονη,αλλα τα μαλλια με τιποτα,χρειαζομαι οπωσδηποτε βοηθεια μια κ τα χερακια μου δεν πιανουν!

θα μας δειξεις τα προσκλητηρια σας?θα πατε αμεσως μηνα του μελιτος ή πιο μετα κ που αν μου επιτρεπεις?

Δεσποινακο τι κανεις?

ε,οχι κ κριτικος βρε δεσποινα χαχαχαχαχα!δεν μπορω να καταλαβω καν την υπαρξη των κριτικων θεατρου,φαγητου κλπ κατι που δεν αρεσει εμενα δεν ειναι απαραιτητο να μην αρεσει σε καποιον αλλο.

εν τελει η τεχνη ειναι ελευθερια

απλα το συγκεκριμενο,δεν αξιζει να λεγεται η συνεχεια ή βασισμενο στο φαντασμα της οπερας.εχουν αλλαξει τους χαρακτηρες,την ιστορια κ συνεπως το νοημα του ολου εργου.κριμα....

οταν τελειωσε θυμηθηκα αυτο που μας ελεγαν στο σχολειο,πως στην αρχαια ελλαδα,πληρωναν τον κοσμο για να παει να δει θεατρο κ ετσι ενιωσα χαχαχαχαχα,επρεπε να μας πληρωναν για να το δουμε!

μακαρι βρε δεσποινακο να καταφερουμε να οργανωσουμε κατι ολοι μαζι να παμε να δουμε.θα τα πουμε εκτενεστερα την κυριακη ;)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...