Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!

αυτο που προτεινατε για κυριακη ειναι πολυ καλο, αν βεβαια σας βολευει κι εσας! Μονο που θελω να περασει αυτος ο μηνας, γιατι εχω και το διαβασμα.... Αν ειναι και ο καιρος καλος θα ειναι ωραια να κατεβουμε κεντρο. Το μονο αλλο προβλημα που εχω ειναι οτι ο Ηθαν ειναι 3,5 χρονων και.... δεν του αρεσει να πηγαινει για καφε, εστιατορια κλπ..... η Δεσποινα με καταλαβαινει (ηταν καπως .... επισοδειακος ο καφες μας!!!!) χεχεχε.... τελος παντων, nearer the time μπορουμε να κανονισουμε τις λεπτομεριες!!!

τι καιρος ειναι αυτος??? νομιζα οτι σιγα σιγα θα βγαζαμε τα καλοκαιρινα..... για να δουμε φετος ποσες.... εβδομαδες θα κρατησει το καλοκαιρι!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?

ψυχρουλα σημερα μπρρρρ....

Αμπι αφου μπορεις κυριακη,για εμενα τουλαχιστον δεν εχει διαφορα,ελπιζω δεσποινα κ eugie να μπορουν κ εκεινες?

κ αφου ο μικρουλης σου δεν ειναι του καφε ακομα,μπορουμε να παμε ακουαριουμ να χαζεψουν τα μωρα κ μετα να περπατησουμε κατα μηκος του ποταμου κ θα παρουμε καφε στο χερι,τι λες?

κ αφου εχεις διαβασμα,φυγε νωριτερα αν θες.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Δεσποινακο,

ο μικρος βγαζει κ αλλα δοντακια κ ποναει!μεχρι κ τα φουσκομαγουλακια του καποιες στιγμες κοκκινιζουν.ειμαστε πανω κατω ολη την ωρα, αγκαλιτσες,δροσερο νερακι κ μαλακα παιχνιδακια να δαγκωνει...

αντε,να περασει κ αυτο.

ειμαι κ εγω πολυ χαρουμενη που επιτελους θα βρεθουμε!ακομα δε μπορω να ξεχασω την ατυχια μου,να αρρωστησουμε εκεινες τις μερες,της πρωτης συναντησης!

θα τσεκαρω κ τα τρενα εκεινη τη μερα,μη μας τη σπασουν γιατι εδω που μενω το σαββ/κο το τρενο δεν κανει ολη τη διαδρομη,να κοιταξω αλλες διαδρομες.

τσ τσ τσ τσ θα σε μαλωσω!αφου το χερι σου εχει δειξει ηδη σημαδια γιατι δεν το κοιτας?περιμενεις να μουδιασει παλι?

το πολυ να σου γραψει καμια φυσιο να κανεις.κοιταξε το εφοσον εχεις ηδη ραντεβου.

Κοριτσια μου εδώ ειμαι, σας διαβάζω ειλικρινα αλλά δεν εχω πολύ χρόνο....Δημιουργώ συνεχώς και εχω πολύ μηδαμινo χρόνο!!!

Εφτιαξα και καινουργια πραγματακια τώρα!!!

Σε λιγο καιρό θα βάλω κιάλλα εξυπνα πραγματακια και οπως καταλαβαινετε ψιλοτρέχω!!!

ευχομαι ομως να ειστε καλα και να με κατανοειτε!!!! τι μου κανετε εσεις κοριτσάκια μου????

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Κατρηηην,

με βρισκεις συμφωνη.δεν καταλαβαινω ομως,αυτο που εχει υποθει κατα καιρους,οτι καποιοι δεν καταλαβαινουν,δε συμπαραστεκονται,ολοι δινουν την ιδια απαντηση κτλ

φυσικα δεν περιμενεις απ τον περιγυρο κ συγγενεις σου να εχουν γνωση ή ερευνα πανω σε θεματα γονιμοτητας,ομως περα απο θετικη ενεργεια,υποστηριξη κ αισιοδοξα μνμτ δεν καταλαβαινω τι ειδους συμπαρασταση θα περιμενε καποιο ζευγαρι?

η διαδικασια αποκτησης,ειναι απο μονη της επιπονη,χρονοβορα κ ψυχοφθορα διαδικασια.μπορεις ομως να σκεφτεσαι, πως σε αντιμετωπιζουν οι γυρω το προβλημα σου,κ οταν αυτη δεν ειναι επαρκη ή στα μετρα που θες,να στεναχωριεσαι κ αλλο να απογοητευεσαι κ αλλο?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες σας :P

Δέσποινα δεν μας κουράζεις καθόλου! Μπορείς να μιλάς (μάλλον να γράφεις) ελευθερα για ότι θέλεις, και ποτέ δεν ξέρεις ποιος και πώς μπορεί να σου πει κάτι χρήσιμο! Αλλωστε εδώ δεν είμαστε εδώ μόνο για να λέμε τι κάναμε το σαβατοκύριακο! Ελπίζω όμως να μπορέσουμε να τα πούμε και από κοντά πιο εκτεταμένα.

Από δουλειά δεν έχω μάθει κάτι ακόμα από εκεί που έκανα τη συνέντευξη και μάλλον αυτό σημαίνει ότι ειναι αρνητική η απάντηση. Δεν πειράζει όμως εγώ νιώθω ότι είναι πολύ μικρή ακόμη για να την αφήσω όλη μέρα σε νηπιαγωγείο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θα πετούσα από τη χαρά μου αν έβρισκα δουλειά, απλά δεν αφιερώνω μάλλον όση ενέργεια χρειάζεται στο ψάξιμο!

Για συνάντηση είμαι οκ για Κυριακή και ανυπομωνώ να σας γνωρίσω επιτέλους!

Κατερίνα, ελπίζω ο μικρούλης σου να μην υποφέρει πολύ... Στα πόσα δοντάκια είστε τώρα??

Α και σε παρακαλώ αν μπορείς στείλε μου τα στοιχεία του θειου σου και της εταιρείας που δουλεύει. Η βάφτιση θα γίνει Αθήνα οπότε αν μπορείς πες μου και ποιος θα σου κάνει εσένα το στολισμο και πόσο θα σου στοιχίσει. Σκεφτομαι να κάνω μόνη μου τις μπομπονιέρες και το στολισμό στο τραπέζι. Κάτι μου λέει ότι θα το μετανοιώσω... Εχω πελαγώσει ελαφρώς με την οργάνωση της βάφτισης προσπαθόντας να τα κάνω όλα μέσω ιντερνετ και μέσω τρίτων.

Παω να πάρω τη μικρή από το νηπιαγωγείο!

γεια σας κοριτσια!!! χαθηκα απο εδω κ απο εκει με χιλιες δυο δουλειες με αποκορυφωμα σημερα που εστηνα απο το πρωι μια συρταριερα για τον μικρο μου :) τα καταφερα ομως!!!!

κοριτσια οπως εχω ξαναπει εμεις που ειμαστε απ'εξω απο τον χορο ειμαστε σε δυσκολη θεση...θα προτιμουσατε να σας λυπουντε? να σας λενε αχ καημενα δεν μπορειτε να κανετε παιδια....ή θα προτιμουσατε μια λεξη αισιοδοξιας...οτι ναι μην αχωνεστε κ θα κανετε!!! για σκεφτειτε το λιγο :)

η φιλεναδα μου ειχε 5η αποτυχημενη προσπαθεια εξωσωματικης...ειμαι απιστευτα λυπημενη...δεν ξερω τι να της πω...για πειτε εσεις που πανω κατω ειστε στην ιδια φαση, τι θα θελατε να ακουσετε???? θελω να της σταθω κ δεν βρισκω λογια!!!!!!

Κατρηηην,

με βρισκεις συμφωνη.δεν καταλαβαινω ομως,αυτο που εχει υποθει κατα καιρους,οτι καποιοι δεν καταλαβαινουν,δε συμπαραστεκονται,ολοι δινουν την ιδια απαντηση κτλ

φυσικα δεν περιμενεις απ τον περιγυρο κ συγγενεις σου να εχουν γνωση ή ερευνα πανω σε θεματα γονιμοτητας,ομως περα απο θετικη ενεργεια,υποστηριξη κ αισιοδοξα μνμτ δεν καταλαβαινω τι ειδους συμπαρασταση θα περιμενε καποιο ζευγαρι?

η διαδικασια αποκτησης,ειναι απο μονη της επιπονη,χρονοβορα κ ψυχοφθορα διαδικασια.μπορεις ομως να σκεφτεσαι, πως σε αντιμετωπιζουν οι γυρω το προβλημα σου,κ οταν αυτη δεν ειναι επαρκη ή στα μετρα που θες,να στεναχωριεσαι κ αλλο να απογοητευεσαι κ αλλο?

Κατερινακι μαλλον δεν θυμασαι καλα γιατι με αυτα που γραφεις πιο πανω δεν μπορω να ταυτιστω. Κατι αλλο θα ειχα πει και ισως το πηρες ετσι. Αυτα που λες δεν τα στηριζω, καθε αλλο οσες φορες εχω αναφερθει σε κατι τετοιο ειναι για να δικαιολογησω για ποιο λογο ΕΜΑΣ μας φαινεται σαν να μην μας συμπαραστεκονται, οχι οτι αυτο συμβαινει!

Nrv8p1.png

Γεια σας κορίτσια!

Τι γρήγορα που πέρασε η βδομάδα. Βέβαια ήταν κουτσουρεμένη, αλλά και πάλι!

Τι σχέδια έχετε για το Σαββοτοκύριακο?

Θέλω να πάω στο Κεμπριτζ, να κοιτάξω για κάπως καλοκαιρινά ρουχαλάκια. Ψάχνω καιρό για μπουφανάκι με ελαφριά επένδυση για αυτή την εποχή αλλά δε βρίσκω τίποτα! Τα περισσότερα μου φαίνονται πολύ καλοκαιρινά! Κατά τα άλλα, τα συνηθισμένα, καθάρισμα, σιδέρωμα, όλα τα ευχάριστα!

Αμπι,

για την επόμενη φορα σκεφτόμουν να κανονίσουμε για πικ νικ σε κανένα πάρκο. Να φέρουμε καμιά μπαλίτσα και τα ταπεράκια μας με τα κεφτεδάκια (μικρά σε κάθε ημερήσια εκδομή η μητέρα μου μας ετοίμαζε σάντουιτς με κεφτεδάκια, μου έμεινε αποθυμένο χιχιχιχι). Πώς σας φαίνεται αυτο?

Βέβαια, ίσως να υπολογίσω χωρίς το ξενοδόχο, γιατί με το καιρό ποτέ δε μπορείς να ξέρεις! Αλλά και το aquiarium καλό ακούγεται! Αλήθεια, πώς σας φαίνεται να το κανονίζαμε για τις 19 Ιουνίου? Η είναι πολύ νωρίς να το κανονίσουμε από τώρα?

Αλήθεια, από περιέργεια, η μικρή σου, πόσες εξετάσεις έχει? Θα επηρεάσουν σε ποια τάξη θα πάει? Κατά καιρούς ακούς κάτι παράξενα για το εκπαιδευτικό, πώς τα αγχώνουν/ζορίζουν πολύ τα μικρά. εσεις πώς νιώθετε?

Διαφημίσεις

Κατερινά

πώς ήταν ο μικρός σημερα? Υπομονή και θα περάσουν και τα πονάκια, και με τα δοντάκια του, θα είναι ακόμα πιο γλυκούλης, και φαγανούλης χιχιχιχιχι!

Μη με μαλώνεις όμως, μάλλον με παρεξήγησες για το γιατρό. Ηθελά να πω πως δε θα επιμένω για άλλες εξετάσεις. Βέβαια αν πιστεύει πως χρειάζονται θα τις κάνω. Σίγουρα πάντως έχω ηρεμήσει κάπως, γιατι πριν δύο χρόνια, ο γιατρός στην Ελλάδα ήταν σίγουρος πως θα χρειαστώ επέμβαση, αλλά οι γιατροί εδώ έχουν αντίθετη γνώμη!

Ξέχασα και να σχολιάσω για την επιτυχημένη σας έξοδο! Τι ωραία. Το χρειάζεστε και εσείς καμιά φορά. Τι είδατε? Σας άρεσε? Αντε εύχομαι σύντομα να το επαναλάβετε!

Eugie

Κρίμα για τη συνέντευξη. Εύχομαι η επόμενη να είναι και η τυχερή. Αμα δεν υπάρχει και το οικονομικό, δε χρειάζεται να βιαστείς. Καλύτερα όταν θα νιώθεις εσύ σίγουρη για το τι θα ήταν καλύτερο για τη μικρή.

Καταλαβαίνω πως δεν είναι εύκολο να τα κανονίζεις όλα από το ίντερνετ, αλλά και πάλι υπομονή χρειάζεται! Εχετε ακόμα πολλά να κανονίσετε? Τι όνομα θα της δώσετε? Και για τις μπομπονιέρες και το στολισμό πολύ μου αρέσει η ιδέα να τα φτιάξεις μόνη σου, θα είναι πιο πρωτότυπες και με μεράκι! Εύχομαι να μη το μετανιώσεις!

Αλήθεια, έχεις facebook?

Φαίρη

Τι κάνετε εσεις? Μπράβο και για τη συρταγιερα! Καμιά φορά τα flat pack επιπλάκια μπορούν να σε τρελάνουν! Πόσες ώρες έχω περάσει να προσπαθω να συναρμολογήσω έπιπλα από ΙΚΕΑ ή Αrgos! Μηχανικός μετά σου λένε. Ο άντρας μου ακόμα με κοροϋδεύει για μερικά "λαθάκια" που έκανα σε μερικά!

Για τη φίλη σου δε ξέρω τι να σου προτείνω. Σίγουρα κάθε άνθρωπος το αντιμετωπίζει διαφορετικα και αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα διαφορετικα. Δε θεωρώ πως είμαι για λύπηση, αλλά αν κάποιος γυρίσει και μου πει πως λυπάται για τις στενοχώριες μου δε θα το παρεξηγήσω. Αυτό που κάπως μου τι δίνει είναι όταν μου λεν πως φταίει το άγχος, χαλάρωσε και τα σχετικά! Με κάνουν να νομίζω εκτός των αλλών πως είμαι και τρελή και υπερβολική. Εντάξει, ίσως να στενοχωριέμαι λίγο παραπάνω τη πρώτη, δεύτερη μέρα, αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν είμαι και τόσο υπερβολική στις προσπάθειές μου.Ούτε θα παρεξηγηθώ αν μου έλεγε κάποιος πως καταλαβαίνει τη στενοχωρια μου! Και για να μη τα πολυλογώ, νόμιζω πως αυτό που χρειάζεται είναι μια αγκαλιά και κάποιον δίπλα της που είναι πρόθυμος να την ακούσει και να την αφήσει να εκφραστει. Αν θέλει να κλάψει άστην να κλαψει, μη προσπαθείς να την κάνει να ξεχαστεί. Και σίγουρα μη προσποιείσαι πως δεν υπάρχει πρόβλημα! Εύχομαι να βοήθησα κάπως!

Catrine

Τι κάνετε εσεις? Αχ, μη μου μαλώνετε κορίτσια μου! Ας το αφήσουμε το θέμα για την ώρα. Το ξαναπιάνουμε τον επόμενο μήνα, χιχιχιχι:rolleyes:. Πάντως από αυτά που είπες θα κρατήσω το ότι πρέπει να μη το βάζουμε κάτω και να μη μοιρολογούμε, ούτε και για μια μέρα! Με τα μοιρολόγια δε θα καταφέρουμε περισσότερα! Πολύ αγάπη, καλός προγραμματισμός, σίγουρα κάποια μελέτη και λίγη τύχη χρειάζεται!

Εύχομαι μέχρι το γάμο σας, το σποράκι να έχει φυτρώσει στη κοιλίτσα σου!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...