Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Κατερίνα,

ωραία ιδέα το μοβ και πρωτότυπο. Για στείλε κανένα λινκ άμα δε βαριέσαι, μου αρέσουν κάτι τέτοια. Και για το μικρό τι χρωματάκι σκέφτεσαι? Θα έχεις κάποιο πιο αγορίστικό?

Καλά, πραγματικά θα είστε κάτι σα my big greek fat wedding! Δείξε στους άγγλους σου τι θα πεί ελληνικό γλέντι να έχουν να το λεν!

Ο μικρούλης τι κάνει? Πότε θα ξεκινήσει με τη μπεμπισιτερ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εugie

Μια γλύκα μου φαίνεται η μικρή. Εύχομαι να τη γνωρίσω το Σαββάτο.

Για το Westminster είμαι μέσα, άλλωστε αφού θα πάρω τον υπόγειο δε με πειράζει αν είναι να πάω μια δυο στασεις παραπάνω.

Εχω πάει στο aquarium δυο τρεις φορές όμορφο είναι και σχετικά μεγάλο. Μου αρέσουν τα ψαράκια, με ηρεμούν.

Εύχομαι αυτή τη φορά όντως να τα καταφέρουμε να συνατηθούμε.

Αλήθεια, με τις δουλείες, βρήκες τίποτα άλλο, ή δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα?

Αμπι

Πολύ χάρηκα με τα νέα σας. Αντε από έδω και πέρα μόνο ευχάριστα.

Κρίμα που δε θα σε δούμε, αλλά από ότι κατάλαβα έχετε πολλά. Μετά το Μάϊ ευχομαι να βολέψει καλύτερα. Μήπως θα σε βόλευε Κυριακή καλύτερα?

Καλή επιτυχία και σε εσένα και στη μικρη, είμαι σίγουρη μάνα και κορούλα θα σκίσουν!

Κατρήν

Που χάθηκες εσυ? Είδες καλό καιρό και είσαι μέσα στις βολτούλες? Κάνεις τίποτα αγορές και για το γάμο και για τις διακοπές σου?

Κοιτάμε για εισητήρια για Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο και είναι απλησίαστα. Ακόμα και με τη Ryanair! Πως γίνεται να μιλάνε για κρίση και όλα να είναι τόσο ακριβά?

Εσύ συνήθως με πια εταιρία πετάς? Εχω ακούσει από άτομα που έβρισκαν φτηνά charter το καλοκαίρι και εγώ ποτέ μου δε μπόρεσα να βρω τίποτα. Μήπως ξέρεις εσυ κάτι παραπάνω?

Κατρήν

Που χάθηκες εσυ? Είδες καλό καιρό και είσαι μέσα στις βολτούλες? Κάνεις τίποτα αγορές και για το γάμο και για τις διακοπές σου?

Κοιτάμε για εισητήρια για Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο και είναι απλησίαστα. Ακόμα και με τη Ryanair! Πως γίνεται να μιλάνε για κρίση και όλα να είναι τόσο ακριβά?

Εσύ συνήθως με πια εταιρία πετάς? Εχω ακούσει από άτομα που έβρισκαν φτηνά charter το καλοκαίρι και εγώ ποτέ μου δε μπόρεσα να βρω τίποτα. Μήπως ξέρεις εσυ κάτι παραπάνω?

Δεσποινακι εγω δεν εχω σταθερη εταιρεια που ταξιδευω. Μπαινω παντου κι οπου ειναι πιο φτηνα κλεινω. Εμεις κλεισαμε με την ιζι τζετ απο Λονδινο να φυγουμε. Τωρα δεν ξερω που ειναι οι τιμες παντως οταν τα κλεισαμε ηταν νορμαλ. Δεν θυμαμαι ακριβως ομως να σου πω.. Πως πανε οι προσπαθειες?? Κανενα νεοτερο??

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

Catrine

Και εμείς συνήθως με ιζι πετάμε. Το εισητήριο τώρα είναι περίπου 250λίρες. Ακριβούλη μου φαίνεται, αλλά σκεφτόμαστε για αρχες Αυγουστου, που έχει ζήτηση. Μάλλον θα το κλείσουμε σύντομα.

Δυστυχώς Κατερίνα κανένα νεότερο. Δε θέλω να κουράζω και τις άλλες κοπέλες πολύ με τα δικά μου, αλλά και εγώ κάπου θέλω να τα πω. Αυτό το μήνα, έλπιζα κάπως, γιατι μετά τις γόνιμες είχα κάτι ενοχλησεις στη κοιλια και το στήθος μου, αλλά και πάλι γελάστηκα. Μου φαίνεται πέρασα το σταδιο της κατα φαντασία εγκυούλας!

Αλλά δυστυχώς προσγειώθηκα ανώμαλα. 13 κύκλος προσπαθειών ο Μάιος, το ξέρω δεν είναι και τόσο τρομερο, αλλά αυτή η αναμονή δεν είναι εύκολη. Είμαι και γενικά ανυπόμονη, μου φαίνεται κομματάκι βάσανο! Είναι και λίγο η αγωνία μήπως υπάρχει κάτι σοβαρο και μη αναστρέψιμο, τόσα ακούμε συνεχώς, κάποιοι θα πρέπει να τα παθουν!

Αλλά ένα ακόμα που με στενοχωρει είναι λίγο και η αντιμετώπιση των φίλων και συγγενών. Θα προτιμούσα να μου έλεγαν πως καταλαβαίνουν πώς είναι δύσκολο, και πως στη θέση μου, και αυτοι θα αντιδρούσαν έτσι. Αντίθετα για την ώρα μου λεν να μη στενοχωριέμαι, πόσο τυχερή είμαι που μπορώ να χαρώ τη ζωή μου, και δεν έρχεται από το άγχος, που δε ξέρω γιατί αλλά με κάνουν να νομίζουν πως δεν έχω συμπαράσταση!

Αλήθεια, εσύ πως τα κατάφερες τόσο καιρό? Το συζητάς με άλλους? Με τον άντρα σου? Στενοχωριέσαι? Είσσα αισιόδοξη ή έχεις κάποιες φορές τις στιγμές σου?

Και πάλι κορίτσαι συγγνώμη που σας στενοχωρώ και εγώ με τα δικά μου. Αλλά εύχομαι εσείς να δείξετε κατανόηση!

Κατρήν δε χρειάζεται να απαντήσεις αν δε θέλεις, απλώς ήθελα κάπου να πω τον πόνο μου και εγώ! Τώρα αισθάνομαι κάπως καλύτερα!

Καλημερα κοριτσια,

χθες κ υστερα απο 2 αποτυχημενες προσπαθειες,πηγαμε θεατρο με τον αντρουλη μου,επιτελους τα καταφεραμε!περασαμε πολυ ομορφα κ λεμε να το επαναλαβουμε συντομα.

ειχα ξεχασει ποσο απολαυστικο ειναι το λονδινο καθημερινη βραδυ.εχει κοσμο αλλα οχι τα πληθη που εχει το πρωι που δε μπορεις να κουνηθεις.

Αμπι θες να κανονισουμε να βρεθουμε κυριακη?αλλα αν καταλαβα καλα,ολο τον μαιο εισαι μπιζι,οποτε με την πρωτη ευκαιρια να κανονισουμε κ μαζι να βρεθουμε?καλη επιτυχια σε μαμα κ κορη στις εξετασεις του.δωσε κ ενα φιλι στον Ηθαν απο χιονομπαλιτσα

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Eugie,

προσωπικα δε μου αρεσουν τα <θεματα> σε βαφτισεις.Οσο για τον στολισμο,ο ανθρωπος που θα τον αναλαβει,το πρωτο πραγμα που με ρωτησε,ηταν το χρωμα κ ετσι ολα τα υπολοιπα ηρθαν μονα τους.

Να ειναι καλα το κουμπαρακι μου κ νονα μας,που τον βρηκε,πηγε απο εκει,κ μου εστειλαν σε φωτο συνθεσεις να διαλεξω.

Που θα κανετε τη βαφτιση?αθηνα ή αρτα?μπορω να σου δωσω τα στοιχεια του αν θες να ρωτησεις.οσο για τη βιντεοσκοπηση/φωτογραφιες,θα την κανει ο θειος μου που ειναι του επαγγελματος.αν θες σου δινω κ τα δικα του στοιχεια να ρωτησεις.να σου πω μονο πως εργαζεται για καποιον,δεν ειναι δικη του επιχειρηση,οποτε οι τιμες ειναι φιξ.να κανεις ερευνα αγορας πρωτα,μπορει να βρεις κατι πιο οικονομικο.

αυτο ομως που μπορω να σου εγγυηθω ειναι το αποτελεσμα.

Ναι,θα φερω κ εγω το αντρακι μου μαζι,να δει κ εκεινο το λονδινο,να τον δω πως ειναι κ στις μεγαλες διαδρομες.να σας γνωρισει κ ολας:D

Κατρηνααααααακι καλα ειμαστε,εσυ πως τα πας?ολα ετοιμα για τη μεγαλη μερα?

πως παει η θεραπεια?οι προσπαθειες?

θα πατε αμεσως μηνα του μελιτος?ποτε λετε να γυρισετε πισω?

Catrine

Και εμείς συνήθως με ιζι πετάμε. Το εισητήριο τώρα είναι περίπου 250λίρες. Ακριβούλη μου φαίνεται, αλλά σκεφτόμαστε για αρχες Αυγουστου, που έχει ζήτηση. Μάλλον θα το κλείσουμε σύντομα.

Δυστυχώς Κατερίνα κανένα νεότερο. Δε θέλω να κουράζω και τις άλλες κοπέλες πολύ με τα δικά μου, αλλά και εγώ κάπου θέλω να τα πω. Αυτό το μήνα, έλπιζα κάπως, γιατι μετά τις γόνιμες είχα κάτι ενοχλησεις στη κοιλια και το στήθος μου, αλλά και πάλι γελάστηκα. Μου φαίνεται πέρασα το σταδιο της κατα φαντασία εγκυούλας!

Αλλά δυστυχώς προσγειώθηκα ανώμαλα. 13 κύκλος προσπαθειών ο Μάιος, το ξέρω δεν είναι και τόσο τρομερο, αλλά αυτή η αναμονή δεν είναι εύκολη. Είμαι και γενικά ανυπόμονη, μου φαίνεται κομματάκι βάσανο! Είναι και λίγο η αγωνία μήπως υπάρχει κάτι σοβαρο και μη αναστρέψιμο, τόσα ακούμε συνεχώς, κάποιοι θα πρέπει να τα παθουν!

Αλλά ένα ακόμα που με στενοχωρει είναι λίγο και η αντιμετώπιση των φίλων και συγγενών. Θα προτιμούσα να μου έλεγαν πως καταλαβαίνουν πώς είναι δύσκολο, και πως στη θέση μου, και αυτοι θα αντιδρούσαν έτσι. Αντίθετα για την ώρα μου λεν να μη στενοχωριέμαι, πόσο τυχερή είμαι που μπορώ να χαρώ τη ζωή μου, και δεν έρχεται από το άγχος, που δε ξέρω γιατί αλλά με κάνουν να νομίζουν πως δεν έχω συμπαράσταση!

Αλήθεια, εσύ πως τα κατάφερες τόσο καιρό? Το συζητάς με άλλους? Με τον άντρα σου? Στενοχωριέσαι? Είσσα αισιόδοξη ή έχεις κάποιες φορές τις στιγμές σου?

Και πάλι κορίτσαι συγγνώμη που σας στενοχωρώ και εγώ με τα δικά μου. Αλλά εύχομαι εσείς να δείξετε κατανόηση!

Κατρήν δε χρειάζεται να απαντήσεις αν δε θέλεις, απλώς ήθελα κάπου να πω τον πόνο μου και εγώ! Τώρα αισθάνομαι κάπως καλύτερα!

Δεσποινακι μου γλυκο, εννοειται πως θα μιλησεις γιατι εισαι ανθρωπος! Δεν εισαι φτιαγμενη απο πετρα.. Οποτε θες να μου μιλας!

Ακομα και με πμ ή οπου εσυ θες. Να μην τα κρατας μεσα σου! ΕΓω καταλαβαινω πως νιωθεις, το ξερεις πολυ καλα αυτο. Να μην ανυσηχεις οτι θα εχεις κατι, δεν προκειται να συμβει αυτο. Κι ακομα κι αν ειναι κατι (που να μην ειναι) ολα πλεον ειναι αντιμετωπισιμα. Κι εγω ετσι ανησυχουσα και τελικα δεν ειχα κατι που να μου βρηκαν αρα για μενα η διαγνωση ειναι ανεξηγητη υπογονιμοτητα. Ξερεις ποσες φορες εχω ευχηθει να ειχα κατι που να διορθωνεται απο το να ακουω αυτη τη διαγνωση?? ΘΑ προτιμουσα χιλιες φορες να εμενα εγκυος ας πουμε και να απεβαλλα πχ και να εκανα εξετασεις και να ειχα τελικα θρομβοφιλια. Να το αντιμετωπιζα και μετα να ειχα μια ομορφη φυσιολογικη εγκυοσυνη. Αντ' αυτου ομως εχω να παλεψω με το αγνωστο. Και ενταξει αποθεματα δυναμης εχω. Δεν ανηκα ποτε στην κατηγορια των γυναικων που προσπαθουν τους πρωτους 2-3 μηνες κι αν τους ερθει περιοδος κλαινε. Εχω καποιες στιγμες αδυναμιες αλλα τις ξεπερναω ευκολα. Και ευτυχως που ο αντρας μου εχει απιστευτη υπομονη. Αλλοι στη θεση του θα ειχαν μια εκρηξη, μια κριση, μια αδυναμια ενα κατι. Ο δικος μου ομως ποτε δεν εδειξε κατι τετοιο. Παντα ειναι βραχος και οταν δεν ειμαι καλα μου λεει "μην ανησυχεις, θα κανουμε κι εμεις παιδακι και θα εισαι η καλυτερη μαμα". Μερικες φορες θεωρουσα οτι αυτη η δυναμη του τελικα να οφειλοταν στο οτι δεν το ηθελε αλλα αυτο το εβγαλα απο το μυαλο μου οταν ξερω ποσο αγαπαει τα μωρα και τον εχω δει ποσο τρυφερος ειναι κ πως τα κοιταει κ πως κοιταει εμενα οταν κραταω ενα αλλο. Το μονο που μπορω να σου πω κοριτσι μου με την ελαχιστη εμπειρια που εχω, ειναι να κανουμε υπομονη, να παρακαλαμε το Θεο και να μην το βαλουμε ποτε κατω. Η ελπιδα και η λαχταρα ειναι πιο δυνατα απο ολα τα αλλα!

(κοριτσια σορρυ για το μακροσκελες μηνυμα)

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

Δεσποινακο,

το καπελο της βεατρικ ηταν σαν πασχαλιατικο κουλουρακι στο κεφαλι της!γελαω πολυ με κατι τετοια.εμενα το νυφικο μου αρεσε πολυ,λες να επεσε λογος στη βασιλισσα τι νυφικο θα βαλει η κειτ?να βαλε κ εκει το χερακι της?

Μιλησατε με τη μαμα σου,που την ειδες?τι αλλες εξετασεις εχεις στο προγραμμα,τωρα που γυρισες?

Δεν κουραζεις ουτε στεναχωρεις κανενα,να μιλας οσο θες κ να λες αυτα που αισθανεσαι.

Γιατι σε στεναχωρει η αντιμετωπιση φιλων κ συγγενων?οπως ειπες,μπορει να μην καταλαβαινουν τις δυσκολιες, τα εμποδια,τις βαθυτερες σκεψεις σου.δεν εχουν την αντιστοιχη εμπειρια κ για αυτο δεν ξερουν τι να πουν,πως να συμπαρασταθουν κλπ γιατι ομως σε στεναχωρει αυτο?

ο καθενας τους προσπαθει φανταζομαι,με το δικο του τροπο κ καλοπροαιρετα παντα να σου αναπτερωσει το ηθικο,εκει που λες μαυρο σου λενε ασπρο,δε νομιζω να σου πει καποιος ναι μαυρο,αν με πιανεις?

κ στο τελος,οι προσπαθειες ειναι κατι πολυ προσωπικο.μονο εσυ κ ο αντρουλης σου ξερετε τον αγωνα σας,την αγωνια σας,τα αισθηματα σας,το αγχος.οτι κ αν σου πω εγω,καποια αλλη φιλη,καποιος συγγενης,θα εχεις παντα αυτο το <κατι το γιατι> μεσα σου.κανεις δεσποινακο μου δε θα στο βγαλει.ισως να στο απαλυνει....

ασε μας εμας λοιπον τους <απ εξω> να σε ενθαρρυνουμε με οτι λογια βρουμε.μπορει εσενα κ της κατρην να ακουγονται χαζα,ρηχα κ διχως νοημα,για εμενα ομως ειναι προσπαθεια να μην αφησουμε να πεσει ή να χαλασει η ψυχολογια σας.:D

Δεσποινακο,

το καπελο της βεατρικ ηταν σαν πασχαλιατικο κουλουρακι στο κεφαλι της!γελαω πολυ με κατι τετοια.εμενα το νυφικο μου αρεσε πολυ,λες να επεσε λογος στη βασιλισσα τι νυφικο θα βαλει η κειτ?να βαλε κ εκει το χερακι της?

Μιλησατε με τη μαμα σου,που την ειδες?τι αλλες εξετασεις εχεις στο προγραμμα,τωρα που γυρισες?

Δεν κουραζεις ουτε στεναχωρεις κανενα,να μιλας οσο θες κ να λες αυτα που αισθανεσαι.

Γιατι σε στεναχωρει η αντιμετωπιση φιλων κ συγγενων?οπως ειπες,μπορει να μην καταλαβαινουν τις δυσκολιες, τα εμποδια,τις βαθυτερες σκεψεις σου.δεν εχουν την αντιστοιχη εμπειρια κ για αυτο δεν ξερουν τι να πουν,πως να συμπαρασταθουν κλπ γιατι ομως σε στεναχωρει αυτο?

ο καθενας τους προσπαθει φανταζομαι,με το δικο του τροπο κ καλοπροαιρετα παντα να σου αναπτερωσει το ηθικο,εκει που λες μαυρο σου λενε ασπρο,δε νομιζω να σου πει καποιος ναι μαυρο,αν με πιανεις?

κ στο τελος,οι προσπαθειες ειναι κατι πολυ προσωπικο.μονο εσυ κ ο αντρουλης σου ξερετε τον αγωνα σας,την αγωνια σας,τα αισθηματα σας,το αγχος.οτι κ αν σου πω εγω,καποια αλλη φιλη,καποιος συγγενης,θα εχεις παντα αυτο το <κατι το γιατι> μεσα σου.κανεις δεσποινακο μου δε θα στο βγαλει.ισως να στο απαλυνει....

ασε μας εμας λοιπον τους <απ εξω> να σε ενθαρρυνουμε με οτι λογια βρουμε.μπορει εσενα κ της κατρην να ακουγονται χαζα,ρηχα κ διχως νοημα,για εμενα ομως ειναι προσπαθεια να μην αφησουμε να πεσει ή να χαλασει η ψυχολογια σας.:D

Κατερινακι μου εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες! Κι εγω της ιδιας λογικης ειμαι.. Ο αλλος οσο κι αν σε αγαπαει δεν μπορει να ταυτισετι με το πρβλ σου, οχι γτ δεν θελει αλλα καλως ή κακως οι ανθρωποι μονο αν περνουν το ιδιο πρβλ μπορουν να "νιωσουν" ακριβως τι συμβαινει. Επισης ειναι και το αλλο. Υπαρχουν γυναικες που λενε θελω να κανω παιδι. Ξεκινανε λοιπον προσπαθεια και μενουν εγκυες με την πρωτη ή τη δευτερη. Μερικες λοιπον απο αυτες δεν εχουν μπει καν στη διαδικασια να μαθουν ποτε κι αν κανουν ωο. Εμεις που παιδευομαστε εχουμε αναγκη να ακουσουμε συμβουλες ιατρικες. Πραγματα και εξετασεις που μας εχουν διαφυγει, που ειναι ιατρικης φυσεως, που μπορει να μας τα πει μια αλλη γυναικα που δεν εμενε ευκολα εγκυος και τα εκανε γτ τις τα συμβουλευσε ο γιατρος της. Αρα λοιπον για αυτο πολλες φορες δεν υπαρχει η συμπαρασταση που περιμενουμε. Γιατι δεν υπαρχει η γνωση να μας κατευθυνουν. Εφοσον καταφερνει μια γυναικα να μεινει εγκυος πχ γιατι κι απο που κι ως που να ξερει για τα αντιπατρικα να πας τα ελεγξεις γιατι μπορει να ευθυνονται που δεν μενεις εγκυος? ΑΥτα θα τα ξερει μια που εχει υποβληθει σε εξετασεις. Παραδειγμα ειναι ολα αυτα. Καταλαβαινεις τι εννοω φανταζομαι.

Nrv8p1.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ.

Κατρην, τι ωραία που τα έγραψες. Σε ευχαριστώ. Μάλλον ήθελα από κάπου στήριξη. Ο αντρούλης μου είναι υπέροχος, απλώς κάποια πράγματα τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά, και ίσως καμιά φορά να το παρεξηγω. Πάντως όντως η όλη αναμονή μας έφερε πιο κοντά, και να σας πω, από μια πλευρά δε μετανιώνω για το χρόνο που πέρασε. Με βοήθησε να δω κάποια πράγματα διαφορετικά, να μάθω να κάνω υπομονή, να καταλάβω καλύτερα το σώμα μου.

Δυστυχώς, και εγώ δεν ήμουν έτσι πάντα, είχα την εντύπωση πως είμαι σκληρό καρύδι, αλλά που και που οι ορμόνες μου τρελαίνονται. Εύχομαι βέβαια να μη φτάσω σε σημείο να μη θέλω να δω μωράκια και εγκυούλες, το θεωρώ κάπως.... Αλλά ποτέ μη λες ποτέ!

Σκέφτομαι κιόλας αυτον το μήνα να τον αφήσει να πάει έτσι, ούτε προγραμματισμός ούτε τίποτα, να ηρεμήσουμε λίγο. Αλλωστε θα πάω και για το smear test και μόλις βγουν τα αποτελέσματα θα πάω ξανά στο gp. Εύχομαι αυτή τη φορά να με στείλει για τη σαλπιδογραφία, όχι σα την άλλη φορά που με έστειλε, λέγοντας χαριτολογώντας ας περιμένουμε λίγο ακόμα!

Και εμείς καμιά φορα σκεφτόμαστε τι θα ήταν καλύτερο, να βρούμε τι συμβαίνει, και ας είναι σοβαρό, ή να ελπίζουμε στο θαύμα. Αυτό που με ενδιαφέρει για την ώρα είναι να κάνω τη σαλπιδογραφία και να διαπιστωθει πώς οι νεανικές μου περιπέτειες δε μου άφησαν κανένα κουσουράκι :confused:!

ΠΣ:Να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου, γιατι είναι σημαντικό να έχεις ένα τέτοιο άτομο στο πλάι σου!

Kατερίνα

Τι κάνει ο μικρούλης σου? Εβγαλε και άλλα δοντάκια?

Το νυφικό ήταν όμορφο, απλώς μου φάνηκε πως η νύφη ήταν πολύ αδύνατη και έπεφτε πολύ απλό! Αλλωστε, γυναίκα χωρίς καμπύλες, δε λέει!

Της Κατρην το νυφικό μου φάνηκε καλύτερο!χιχι

Τη μαμά την πέτυχα εκεί τη Παρασκευή. είχε πάει από το μεγάλο Σάββατο, και έφευγε χαράματα του Σαββάτο. Ετσι να πούμε ένα γεια!

Τι ωραία για το άλλο Σαββατο. Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω και εσας και τα μικρούλια σας!

Οσο για τις εξετάσεις, όπως είπα και πριν εύχομαι αυτό το μήνα ή τον άλλο να πάω στο gp να με στείλει για τη σαπλιδογραφία,και μετά βλέπουμε. Την άλλη βδομάδα έχω και ραντεβού με το γιατρό για το χέρι μου, λέω να του πω να μη το ψάξω για την ώρα. Μου φαίνεται και πως αυτό είναι ανεξήγητο! Αλλωστε καιρό έχει να μουδιάσει, γιατί να το παιδεύω!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...