Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

εχει αρχισει τα μππππδδδδδδα κ τα μπππννντττα μαζι με τις κραυγουλες κ μας εχει παρει τα μυαλα!!

αυτα μας τα κάνει εμας που ειναι μόλις 3 μηνών!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα με πάλι!

Τι κάνετε?

Εugie μου δεν ευχήθηκα, αλλά μηπως η μικρή σας χρόνισε? Με βάση το τικεράκι σου? Να σας ζήσει! Και τη γλυκιά που θα ήταν με τα αυγουλάκια της! Τι κάνει η μικρούλα? Περπάτησε ή όχι ακόμα?

Από ότι κατάλαβα είσαι τυχερή, έχεις αρκετή οικογένεια στην Αγγλία! Είστε αρκετά δεμένοι με τον αδερφό και τον κουνιάδο? Εχουν και αυτοί οικογένειες?

Στελλίτσα τι κάνετε εσεις?

Ζωηρός ο μικρούλης σου! Να τον χαίρεσαι!

Πώς πάει η δουλίτσα? Υπομονή και σύντομα εύχομαι όλα να παν καλά!

Ο αντρούλης το ξεπέρασε το στραμπούληγμα? Με τη δουλειά πώς τα πάει?

Κατερίνα πώς τα περάσατε σήμερα?

Αχ τι τυχερή που είσαι, πώς και έτσι δε δουλεύεις την άλλη βδομάδα? Ωραία τα έχεις κανονίσει. Να σου πω τη γνώμη μου, μου αρέσουν τα σεμινάρια, είναι κάλο για το cv, και μαθαίνεις και αρκετα (καμιά φορα τουλάχιστον), αλλά δυστυχώς λόγω κρίσης η εταιρία μας τα έχει σταματήσει όλα :(!

Εύχομαι τα άλλα δοντάκια να μην τον ταλαιπωρήσουν πολύ, άλλα δυστυχως όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι!

Από ότι κατάλαβα, άρχισες και εσύ τις ετοιμασίες για τα γαμοβαπτήσια, μπράβο σου. Για το νυφικό μη το αφήσεις και πολύ, σε μερικά μαγαζιά πρέπει να το παραγγείλεις μέχρι και εξι μήνες πριν, τουλάχιστον εμένα αυτά μου έλεγαν.

Αλήθεια, τι λουλούδια διάλεξες? Και πως φαίνεται το μεράκι σου, αφού από τα πρώτα που σκέφτεσαι είναι ο στολισμός του μαγαζιού, όλα θα είναι τέλεια.

Ξέρετε περίπου πόσο πολύ κόσμο θα καλέσετε? Θα έρθουν πολύ από Αγγλία?

Το Σαββατο στις 14/05 με βολεύει και εμένα. Και η ώρα είναι καλή, δε θα χρειαστεί να ξυπνήσω και πολύ νωρις. Μακάρι αυτή τη φορά να τα καταφέρουμε!

Οσο για τις προσπάθειες μας, στην Ιταλία δε βόλεψε, έτσι με τους γονείς στο σπίτι. Αλλά εύχομαι ότι ήταν να γίνει, να έγινε πριν το ταξίδι μας!

Αλλά, αν δε πέτυχε δε πειράζει, μακάρι να πετύχει τον άλλο μήνα, που περιμένω την κυρία στην πρώτη μας επέτειο, τι ωραίο δώρο που θα ήταν, γιατί δε σκέφτομαι να παρω άλλο!:tongue:

Α και μη το ξεχάσω, αύριο πετάμε το μεσημέρι και γυρνάμε Δευτέρα απόγευμα. Αυτό το μήνα πλουτίσαμε τη Ryainair!

Κορίτσια του Λονδίνου, τι γίνεται με τις ετοιμασίες του γάμου αύριο?

Εχει ξεσηκωθεί όλο το Λονδίνο, ή το παρουσιάζουν έτσι? Εσείς θα πάτε να το δείτε το ζευγάρι από κοντά?

Ολο το γάμο, σίγουρα δε θα τον δω, αλλά μια απορία για το νυφικό της νύφης το έχω! (κοριτσάκι και εγώ που είμαι :rolleyes:)

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?χαθηκαμε παλι!πως τα περασατε το σαββ/κο σας?τι κανατε?τον ειδατε τον γαμο?

η νυφη ηταν μια κουκλα,καλα κ η αδερφη δεν πηγε πισω!

σημερα πηγαμε απο τον αδερφο κ τη γυναικα του αντρου μου για φαγητο.περασαμε πολυ ομορφα.

κοριτσια περιμενω απαντησεις για το καφεδακι που λεμε

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Δεσποινακι,

μισα απο τα σεμιναρια που κανω,ειναι υγιεινη κ ασφαλεια εργασιας,πρωτες βοηθειες,ισοτητα στη δουλεια κλπ κ αναγκαστικα μια φορα τον χρονο πρεπει να τα επαναλαμβανω.καποια αλλα βεβαια,ειναι πιο ιατρικα κ πιο ενδιαφεροντα δεν εχω προβλημα να τα παρακολουθω.

δε θυμαμαι τα ονοματα των λουλουδιων :oops: ο ανθρωπος που θα μας τα φτιαξει με ρωτησε σε τι χρωματα θα <κινηθουμε>κ ζητησα μοβ,οποτε μου εστειλε σε φωτο καποιες συνθεσεις σε διαφορες αποχρωσεις κ ειναι πολυ ομορφα.ειναι δυσκολο χρωμα η αληθεια ειναι αλλα ο συγκεκριμενος φερνει απ το εξωτερικο καποια κ ετσι θα κανουμε λιγο τη διαφορα,γιατι δεν ειναι συνηθησμενα λουλουδια.Θα ποσταρω φωτο εδω να δεις,ή θα βαλω λινκ

Δε νομιζω να ξεπερασουμε τα 150 ατομα σε κοσμο,απ την αγγλια να ερθουν καμια εικοσαρια?δεν ξερω αν θα τα καταφερουν ολοι να ταξιδεψουν.

Οσο για τον στολισμο εκκλησιας κ εστιατοριου,εχω αποφασισει ηδη τι θα κανουμε λογω του οτι ειναι γαμοβ/ση,να μη χαθει ουτε το ενα ουτε το αλλο.

ας ελπισουμε να τα καταφερουμε...

Καλημέρα!

Δεσποινα σε ευχαριστώ για τις ευχές! Οντως εκλεισε τον ένα χρόνο η μικρή στις 19 Απρίλη. Κάναμε ένα μικρό παρτάκι με ελάχιστους φίλους και δυο μωράκια με τις μαμάδες τους. Ηταν βέβαια και οι γονείς μου εδώ οπότε ήταν και λίγο οικογενιακά. Η μικρή δεν περπατάει ακόμα, μόνο μπορεί να σηκωθεί και να σταθεί όρθια μόνη της και κάνει βηματάκια αν την πίανουμε απο το χέρι.

Με τον αδερφό και τον κουνιάδο είμαστε αρκετά δεμένοι και οι δύο κάνουν και παρέα μεταξύ τους οπότε έχουμε όλοι καλές σχέσεις. Είναι και οι δύο εργένηδες αλλά καμιά φορά τους εμπιστευόμαστε και για baby sitting!

Ο γάμος μου άρεσε πάρα πολύ (γενικά μου αρέσουν οι γάμοι, πόσο μάλλον αν είναι και τέτοιας κλίμακας) και η νύφη επίσης πολύ κουκλα! Από τις ξυνυσμένες high class της βασιλικής οικογένειας είναι κλάσεις ανώτερη! Κάναμε και μια βόλτα να δούμε τον κόσμο την Παρασκευή, αλλά γινόταν τέτοιος πανικός που μετά απο καμια ώρα γυρίσαμε σπίτι.

Κατερίνα εσύ πήρες ιδέες για το γάμο σου? Μήπως να βάλεις και εσυ δέντρα μέσα στην εκκλησία όπως η Kate? :P

θα βαφτίσουμε και εμείς τη μικρή μας το καλοκαίρι οπότε όταν συναντηθούμε ανυπομωνώ να πάρω ιδέες απο εσένα που όπως κατάλαβα έχεις προχωρήσει με τις ετοιμασίες!

Για συνάντηση είμαι οκ για τις 14. Να πούμε κάπου κεντρικά για να βολευτούμε όλες, τι λέτε? Εμένα οπουδήποτε στο κέντρο με βολεύει. εχετε ιδέες για μέρος?

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια

Eugie,μη φανταστεις πως εχω προχωρησει κ πολυ :D το καλο ειναι πως κατεληξα σε στολισμο γρηγορα,γιατι τρωει πολυ ωρα.ειναι ολοι τοσο ομορφοι που τα θες ολα,με κινδυνο να γινει καραγκιοζ μπερντε :D:D

σε τι χρωματα θα το κανετε?θα εχεις θεμα?

Κοριτσια θελετε να βρεθουμε Westminster??

Aν θελετε παμε Aquarium να δουμε τα ψαρακια κ μετα μπορουμε να περπατησουμε κατα μηκος του ποταμου,θα βρουμε παρκα μπροστα μας κ καφε/εστιατορια.βεβαια επειδη η περιοχη ειναι τουριστικη,τα εστιατορια ειναι ακριβα κ τα φαγητο χαλια,αν φτασουμε ομως περπατωντας ταουερ μπριτζ εκει ειναι πιο καλα.

κατα τη μια ειναι καλα?

Αν εχετε καμια καλυτερη ιδεα,πειτε αν ειναι για να κανονισουμε κατι αλλο.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

πως τα περνατε? ελπιζω να περασατε καλα αυτες τις μερες και να ξεκουραστηκατε!

εμεις δεν καναμε κατι το ιδιαιτερο - ειχαμε καλεσμενους καποιες μερες, ψησαμε, καναμε λιγο τον κηπο, αλλα γενικοτερα παιξαμε με τα παιδια, στο σπιτι και στο παρκο που ειναι κοντα στο σπιτι μας....

τωρα ειμαστε αιμοκαθαρση, παμε καλα, και ο ηθαν εχει αρχισει παλι να τρωει λιγο, που ειναι καλο... η ντεμπυ ετοιμαζεται για τα sats, που ειναι κατι τεστ που κανουν στο σχολειο, και εχουμε διαβασματα!

για την συναντηση εμεις δεν θα μπορεσουμε γιατι σαββατο ο ηθαν εχει αιμοκαθαρση και η ντεμπυ μπαλετο. Επισης διαβαζω για τις εξετασεις μου τελος μαιου, και δεν θα εχω πολυ ελευθερο χρονο. Μολις ξεμπερδεψω με τα διαβασματα μπορουμε να κανονισουμε κατι ομως!!! Λενε οτι το aquarium ειναι πολυ ωραιο για παιδια, και δεν εχουμε παει ποτε, αλλα θα ηθελα να τα παω

Κατερίνα,

Δε θα έχω θέμα γιατί δε θέλω να κάνω και τίποτα ιδιαίτερο από στολισμό, προτιμώ κάτι απλό. Απο χρώμα λέω να προτιμήσω το λιλά αλλά πιστευω ότι πρώτα θα βρω ποιος θα κάνει το στολισμό και μετά θα καταλήξω σε χρώμα ανάλογα με τις προτάσεις που θα μου κάνει. Εσύ τι χρώμα και θέμα θα έχεις? Μηπως έχεις καμιά καλή πρόταση για κατάστημα στολισμού και για βίντεο βαφτισης? Ωραία θα είναι συνάντηση στο Westminster. Για καφέ μπορούμε να πάμε μέσα στο Southbank center, που έχει και άπλα και για φαγητό έχει πολλά εκει. Θα φέρεις τον μικρούλη σου? Εγώ λέω να φέρω τη μικρή.

Abbie, κρίμα που δε θα μπορέσεις να έρθεις, ελπίζω να τα πούμε κάποια άλλη φορά, άλλωστε μένουμε και κοντα! Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου (το ίδιο και στην κόρη σου!).

Κοριτσια μου τι κανετε?? Ετοιμαζεστε για συναντησουλα ε? Αχ! Τι ωραια!!

Γιουτζι μου να χαιρεσαι το παιδακι σου που σημερα χρονισε!! Ευχομαι να την καμαρωσεις οπως θες και να ειναι παντα γερη, τυχερη κι ευτυχισμενη!

Κατερινα μου τι κανεις? ΚΑτεληξες σε στολισμο? Πως βρε θηριο?? Με μειλ ειχατε επικοινωνια?

Δεσποινα τι κανεις?? Χαιρομαι που τα περασες ομορφα στην Ιταλια και ηρθατε πιο κοντα με την οικογενεια του αντρα σου! ΑΝτε τωρα την επομενη φορα που θα σε δουν να σου χαιδευουν την κοιλιτσα!! :D

Φιλακια απο μενα και καλα να περασετε στη συναντηση σας!!:P

Nrv8p1.png

Nα μαι και εγώ!

Αχ, ωραία περάσαμε αυτές τις γιορτές, αλλά χτες στο αεροπλάνο ένιωθα τοσο κουρασμένη. Μου έλειψε η ηρεμία στο σπιτάκι μας, ακόμα και η δουλίτσα!

Το όσλο ήταν ωραίο, μας πήγαν και μια βόλτα στο κέντρο και στο λιμάνι, είδαμε και ενα ζευγάρι φίλων μας με το γιο τους και τη μικρούλα κορούλα τους, περάσαμε καλά.

Και τα ανηψάκια μου και τα δυο μια γλύκα. Ο μεγάλος (3μιση) είναι πολύ ομιλητικός, αλλά δυστυχώς δε μπορούμε να καταλάβουμε τίποτα, δε του έμαθε ο αδερφός ελληνικά :(. Το μικρούλη ήταν τόσο μικρό, φοβόμουν να το πάρω αγκαλίτσα!

Ευχομαι Κατρην σύντομα και στα δικά μας!

Ειδαμέ και λίγο το γάμο. Και εκεί ήταν πρωτοσέλλιδο και το έδειξαν δυο τρεις φορές. Πολύ ωραία η νύφη, αν και χωρίς να γίνομαι κακιά το φόρεμα ήταν σχετικά απλό, αλλά φαντάζομαι, έτσι θα το προτιμούσε η βασίλισσα!

Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν τα καπελάκια των γυναικών. Εδειξε αρκετές φορές τη Μπέκαμ με εκείνο το παράξενο, και απορούσε η μανούλα μου πως και δε της πέφτει. Είδα σήμερα και το καπέλο της Μπεατρικ, άλλο πράγμα!

Πρόσεξα και τα δεντράκια στην εκκλησία, ωραία ήταν, αλλά δε φαντάζομαι να είναι για όλες τις τσέπες!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...