Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Εugie

Πώς τα περάσατε εσεις? Αλήθεια, και γονείς και πεθερικά που τους χωρέσατε?

Εύχομαι να χάρηκαν που σας είδαν και είδαν και το Λονδίνο. Ηταν και τυχεροί με το καιρό, θα γυρίσουν πίσω και θα λεν, μα γιατι παραπονιόμαστε για το καιρό εδώ, μόνο ήλιο και ζέστη έχει εκει! χιχιχιχιχι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμπι

Πώς τα περάσατε εσείς. Από ότι είδα στο φασεμπουκ πήγατε την εκδρομούλα σας, έμαθα και εγώ το καημένο τι είναι η Piggy! Φάνηκε να το χάρηκαν τα μικρά σας, τι ωραία!

Κατερίνα

Τι κάνετε εσείς? Το βγάλαμε το δοντάκι? Τι ωραία, μια γλύκα θα είναι ο μικρούλης, όπως είπε και η Κατρήν, σα κουνελάκι. Εύχομαι να μη σας ζόρισε πολύ!

Δε πειράζει για το Πάσχα μωρέ, του χρόνου εύχομαι να το κανονίσετε καλύτερα και να είστε Ελλάδα. Εύχομαι το ίδιο και για μένα, δε θυμάμαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά που το πέρασα στην Ελλάδα.

Είδα και τα αυγουλάκια σου. Πολύ ωραία βγήκαν, οπως πάντα χρισοχέρα.

Τουλάχιστον, είχες λίγο χρόνο να κοιτάξεις για τις ετοιμασίες του γάμου? Κανονίσατε τίποτα ή όχι ακόμα?

Αλήθεια κορίτσια, αν κανονίσετε καμιά συνάντηση, θα σας βόλευε Σαββάτο, να μπορέσω να έρθω και εγώ για να σας γνωρίσω και από κοντά?

Κατρήν

Καλά τα περάσατε και εσείς? Και εμένα μου αρέσει πολύ το Μπρίστολ. Κάνατε τίποτα ψώνια? Το καινούριο τους το εμπορικό, το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο και πρωτότυπο!

οι δικές σας οι ετοιμασίες πως πάν? Φαντάζομαι πως αφού τα έχετε κανονίσει σχεδόν όλα δεν έχετε άγχος. Μαλώνετε καθόλου, ή τα γούστα σας ταιριάζουν? Είχαμε ρίξει εμείς κάτι τσακωμούς με τις ετοιμασίες, αφού κάποιες φορές σκεφτόμασταν να τα παρατήσουμε όλα και να το κάνουμε το γάμο στην Αγγλία.

Θα ξαναπας Ελλάδα πριν η όχι?

Κάνε την ηλιοθεραπεία τώρα που μπορείς, θα πηγαίνει καλύτερα με το νυφικό και όλοι θα απορούν που τον βρήκες τον ήλιο!

Γεια σας και Χριστός Ανέστη!

Κατερίνα και Φαιρη είστε πολύ νοικοκυρες και μου τρέχουν τα σάλια απο τις φωτογραφίες! Πως γίνεται εγώ να μην έχω αξιωθεί ποτέ να φτιάξω ένα κεικ???

Κατερίνα, συγχαρητήρια για τα δοντάκια του μικρούλη σου! Να δεις που τώρα θα είναι

ακόμα πιο γλυκούλης! Κατι πήρε το μάτι μου να λες για συνάντηση των Λονδρέζων. Κανονίσατε κάτι? Αν ναι πότε? Αν όχι πότε θα σε βόλευε?

Catrine, μου θύμισες πολλά με το Μπρίστολ. Σπούδασα εκεί για 7 χρόνια και είναι πραγματικά φοβερή πόλη. Σε ποιά εκκλησία πήγατε? Σε μια ορθόδοξη δίπλα στο Browns? H μήπως υπάρχει και άλλη?

Δεσποινα, δεν τους χώρεσα όλους! Απλά, μένουν εδώ ο αδερφός μου και ο αδερφός του άντρα μου, οπότε δεν είχα ποτέ 4 ατομα να κοιμούνται στο σπίτι συγχρόνως. Οπως καταλαβαίνεις όμως είχε πολύ τζερτζελέ η κατάσταση. Την Κυριακή του πάσχα ψήσαμε όλοι μαζι στο σπίτι του αδερφου μου που έχει ενα μικρό κηπάκο (μπαρμπεκιου κάναμε, δε σουβλίσαμε). Ωραία ήταν βάλαμε και τη μικρή να τσουγκρισει αυγό αλλα αυτή προτιμούσε να τσουγκράει δυο αυγα μεταξύ τους σα να κάνει παλαμάκια...

Α και εμένα με βολευει Σαβαττο για συνάντηση!

Διαφημίσεις

Ηρθα και εγω κοριτσακια μου....Χριστος Ανεστη με υγεια σε ΟΛΕΣ...τι μου κάνετε??? ολα καλά???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Γεια σας κοπελες!!!τι κανετε?ειμαι ενα πτωμα!!

ευτυχως παλι σημερα τελειωσαμε νωρις κ την αλλη εβδομαδα δε δουλευω καθολου,εκτος πεμπτης που εχω να παω σε ενα σεμιναριο στο κεντρικο νοσοκομειο,κεντρο Λονδινου:twisted:

γενικα ο Μαης μου ειναι γεματος σεμιναρια κ δε το μπορω καθολου ουτε το ταξιδι ουτε το σεμιναριο.:tongue:

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Γεια σας κοπελες!!!τι κανετε?ειμαι ενα πτωμα!!

ευτυχως παλι σημερα τελειωσαμε νωρις κ την αλλη εβδομαδα δε δουλευω καθολου,εκτος πεμπτης που εχω να παω σε ενα σεμιναριο στο κεντρικο νοσοκομειο,κεντρο Λονδινου:twisted:

γενικα ο Μαης μου ειναι γεματος σεμιναρια κ δε το μπορω καθολου ουτε το ταξιδι ουτε το σεμιναριο.:tongue:

Κράτα γερά Κατερινάκι μου!!!

uop51syge.png

Κατρηναααααακι!!

πως πανε οι ετοιμασιες???δε μας ειπες,μαλλια κ μακιγιαζ τι θακανεις?εχεις προβαρει τιποτα?αν κ εισι εισαι ηδη μια κουκλα κ δε χρειαζεσαι κ πολλα;)

εκλεψα το σχολιο σου για τα <κουνελισια> δοντια του χιονομπαλιτσα κ το λεω παντου χαχαχαχαχαχαχα.εχουμε λιγη γκρινια δε μπορω να πω πως τα βγαζει αβασανιστα,αλλα περα απο αυτο τιποτε αλλο.ψευτοκλαματα.

πως πανε οι προσπαθειες?θα πατε πουθενα μετα το γαμο?<μηνα του μελιτος>?

Διαφημίσεις

που εισαι βρε στελλακι?τι κανεις?σε χασαμε!!

πως περασες το πασχα?ο κωνστανταν καλα?

Δουλευω κατερινακι that's why....Ελπιζω να βγαλω κατι καλό στο τέλος...

καλά ειναι ο μικρός μου...εχει γινει γλυκας....τραγουδάει όλη μεραααα....ο χιονομπαλιτσας σου?

uop51syge.png

Δεσποινακι τι κανεις?ακομα δεν ηρθες κ θα μας ξαναφυγεις παλι?

ποτε πετας για οσλο κ ποτε μας γυρνας?θα δεις τον γαμο λες,απο εκει?

χαρηκα πολυ που περασατε ομορφα ιταλια,τι καλα!κ ακομα καλυτερα που βρεθηκατε πιο κοντα με ταα πεθερικα σου!

οσο για τον γαμο εχω βρει 3 μαγαζια που θα με ενδιεφεραν να εκανα εκει την γιορτη μετα τα γαμοβαφτισια κ θα παει το κουμπαρακι μου απο κει να μαθει κ αλλες πληροφοριες.επισης μου εχει βρει ανθρωπο για τον ανθοστολισμο κ διαλεξαμε τα λουλουδακια μας.

εγω απο δω κοιταζω για νυφικο,γαμπριατικο,κουστουμακι του χιονομπαλιτσα,προσκλητηρια κ καποιες ιδεες που εχω για τον στολισμο εκκλησιας κ κατι που θελω να βαλω στο μαγαζι που θα γιορτασουμε.χαλαρα.

Ξεχασα να σου πω που μου ειχες ρωτησει,δεν εχει ξεκινησει ακομα με την τσαιλντμαιντερ.

Ολο τον Απριλιο ηταν με τον αντρα μου ή με την πεθερα μου.μεχρι στιγμης παμε μαζι στην κοπελα κ καθομαστε λιγες ωρες.επισημα θα αρχιζε την επομενη εβδομαδα αλλα δε δουλευω κ την πεμπτη που εχω σεμιναριο θα τον κρατησει ο αντρας μου,θυμασαι τι ειχα πει για τον συζυγουλη μου?καθε πεμπτη ρεπο για να μενει με το μωρο?

Πες νεα σου,εγινε καποια προσπαθεια οσο λειπατε για διακοπουλες?

Δουλευω κατερινακι that's why....Ελπιζω να βγαλω κατι καλό στο τέλος...

καλά ειναι ο μικρός μου...εχει γινει γλυκας....τραγουδάει όλη μεραααα....ο χιονομπαλιτσας σου?

ειμαι σιγουρη πως οι κοποι σου θα καρποφορησουν!!!οπωσδηποτε κατι καλο θα βγει!

καλε τι τραγουδαει????πες μας να καμαρωσουμε!!!

ο χιονομπαλιτσας μεταμορφωνεται σε λαγουδακι,προβαλλουν τα δυο κατω του δοντακια,

εχει αρχισει τα μππππδδδδδδα κ τα μπππννντττα μαζι με τις κραυγουλες κ μας εχει παρει τα μυαλα!!

οι στερεες πανε ακομα καλυτερα,καθε 2 με 3 μερες του αλλαζω φρουτο ή λαχανικο κ αδειαζει ολο του το μπολακι.ασε δε που κραταει μονος του το μπουκαλι να πιει το γαλα του.

Eugie χαιρομαι πολυ που περασατε ομορφα στις γιορτες!ειναι ομορφο να εχεις δικου σου ανθρωπους τετοιες ωρες αλλιως δεν καταλαβαινεις πασχα!

τι κανει η μικρουλα σου?

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες για τα καλα σας λογια περι οδοντοφυιας κ μαγειρικης.

θα κατσουμε με φερρυ μια μερα να σας φτιαξουμε διαφορα χεχεχεχεχε

Α!Δεσποινα,προσωπικα χρησιμοποιω ξερη μαγια στο ψωμι κ στα τσουρεκια μια κ μου ειναι δυσκολο εως κ ακατορθωτο να βρω φρεσκια κ δουλευει το ιδιο μονο που η δοση μειωνεται,σχεδον παντα κατα το ημισυ.

Σας εχω ηδη προτεινει σε παλιοτερο μνμ μου αν θελετε να βρισκομασταν δευτερα 9 μαιου αλλα δε μου απαντησατε:oops:

ο λογος που ειπα δευτερα ηταν επειδη σαβ.κο εχει πολυ κοσμο!κυριως οταν εχει καλο καιρο

δεν εχω ομως προβλημα για σαββατο,καλυτερα μια κ που το δεσποινακι μπορει τοτε κ εκεινη.τι θα λεγατε για σαββατο 14 Μαιου?γυρω στη μια να παμε για φαγητο?διαλεχτε εσεις μερος!:P

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...