Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κακές εικονικά βλαστοκύστες που τελικά ήταν ποιοτικά εσωτερικά. Αυτές έδωσαν τελειώμηνες εγκυμοσύνες. Εάν όλα είναι τα υπόλοιπα είναι καλά, μια υγιής βλστοκύστη οποιασδήποτε βαθμολογίες θα δώσει εγκυμοσύνη και μωρό. 

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Δεσποινακι ετοιμη για απογειωση??:D

θα περασετε τελεια!!!!θα το απολαυσετε κ σου ευχομαι μεσα απ την καρδια μου να γινει κ το μικρο θαυμα ;);)

θα περιμενουμε να γυρισεις να μας πεις εντυπωσεις.αληθεια εχεις ξανακανει πασχα στην ιταλια?τι καιρο θα σας κανει?ομορφα θα ειναι....

κ οταν γυρισετε κ απο οσλο ελπιζω να καταφερουμε να βρεθουμε για αυτον τον καφε!

καλο σας ταξιδι,ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Κ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα κορίτσια.

Ετοιμή εγώ, λίγα πράγματα πήρα αυτή τη φορά, συγκρατήθηκα! Δυστυχώς, αύριο πάω στη δουλίτσα το πρωί και κατά τις 6 πετάμε. Μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι θα έχει πάει 10.00, 11.00 το βράδυ, μεγάλο ταξίδι πάλι!

Αμπι, είμαι σίγουρη το σπίτι σας θα γίνει καινούριο! Εύχομαι να μη σας αυξηθεί το council tax, με τις αλλαγές που κάνετε. Εχω την εντύπωση πώς άμα κάνεις αλλαγές μπορεί να ανέβεις band.

Την εκδρομούλα σας πότε θα την κάνετε? Σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα, τα μικρά σου θα το αξίζουν, αφού ήταν και τόσο καλά παιδιά!

Κατρην, δε σε κατηγορούμε. Με τέτοιο καιρό καλά κάνεις και βγαίνεις! αλλώστε ποιος ξέρει πόσο καιρό θα κρατήσει. Να περάσετε υπέροχα στο Μπρίστολ και περιμένουμε τα νέα σου!

Κατερινούλα τι κάνεις?

Δύσκολα να τα βγάλεις πέρα με τη δουλειά και το παιδί? Φαντάζομαι, εδώ μόνο με τη δουλειά και το σπίτι κουράζεσαι, άμα έχεις και ένα μικρό. Πώς τα καταφέρνετε βρε κοιρίτσια? Μπράβο σας.

Τι λιχουδιές θα ετοιμάσετε για το πάσχα? Θα μας στείλετε τίποτα φωτό από τα αυγάκια σας? Ετσι, να μπούμε και εμείς στο κλήμα?

Θα πάτε καμιά εκδρομούλα ή θα μείνετε Λονδίνο?

Τελικά δε μας είπες πως σου φάνηκε η νταντά?Του αρέσει του μικρού ή δε μπορείς να πεις? Εσύ το συνήθισες?

Λοιπόν, ώρα να πάω για νανάκια. Εύχομαι να σας βρω εδω την Τρίτη που θα γυρίσω.

Να περάσετε καλά και Καλή Ανάσταση να έχουμε όλες μας!

Εύχομαι το σεμινάριο να πάει καλά, και να μην είναι πολύ κουραστικό!

Φαιρή

Εύχομαι το τραπέζι σου να έχει τρομερή επιτυχία. Περιμένουμε φωτό!

Και σε όλα τα άλλα κορίτσια αγγλία και ελλάδα, να περάσετε καλά με τα μικρούλια σας!

Καλή Ανάσταση

κοριτσια μου καλη Ανασταση κ καλο Πασχα

208479_10150569037795158_765760157_18392011_7149226_n.jpg

207616_10150568773355158_765760157_18389471_7939972_n.jpg

σημερα βαφω αυγουλακια

καλα να περασετε ολες με τις οικογενειες σας κ ευχομαι στη καθε μια ξεχωριστα η καθε της επιθυμια να πραγματοποιηθει :)

μεσα απο την καρδια μου σας στελνω πολλες θερμες ευχες

Διαφημίσεις

Ευχομαι σε σας και τις οικογενειες σας ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ και ΧΑΡΑ...Καλά να περάσετε...

Χρόνια πολλά και Καλή Ανασταση!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Κοριτσια σας ευχομαι ολοψυχα Καλο Πασχα κ Καλη Ανασταση.Να περασετε υπεροχα οτι κ αν κανετε

ο χιονομπαλιτσας στελνει μια εξτρα αγκαλιτσα κ ενα φιλακι σε ολα τα μαγουλακια!:D:D

Κορίτσια ευχομαι σε ολες καλή Ανασταση και Καλό Πάσχα! Δεν προλάβαινα να μπω τόσες μέρες γιατί εχω εδώ γονείς και πεθερικά, αλλά θα τα πούμε εκτεταμένα απο βδομάδα! Να κανονίσουμε και συνάντηση! Φιλιά σε όλες!

Χριστος Ανεστη κοριτσια κ χρονια πολλα!τι κανετε κ πως τα περασατε?

εμεις τιποτα το ιδιαιτερο.εφτιαξα κουλουρακια,τσουρεκια,εβαψα αυγουλακια κ καπκεικς πασχαλινα να <μυρισει>το σπιτι που λεμε,πρωτο πασχα κ με το μωρο.οι 3μας μειναμε κ δεν καναμε τιποτε ιδιαιτερο,περα απο βολτουλες.η αληθεια ειναι πως δεν το πολυκαταλαβα φετος.αν δεν εχεις κ παρεουλα ειναι διαφορετικα!

ειμαι απιστευτα χαρουμενη ομως γιατι ο χιονομπαλιτσας αν δε με γελουν τα ματια μου,σκανε τα 2 κατω του δοντακια!!!:D:D:D κ αυξανει μερα με τη μερα την ποσοτητα του φαγητου του.

και παλι χρονια πολλα κοριτσια κ του χρονου να περασουμε ακομα καλυτερα

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααα!!! Τι καιρος υπεροχος ειναι αυτος??? Καλοκαιρι.. ΣΗμερα εκανα και ηλιοθεραπεια απο το σαλονι μου οπου ανοιξα τις μπαλκονοπορτες!! χαχαχα! Καταρχην, χρονια πολλα Χριστος Ανεστη σε ολες!!

Κατερινουκο μου, τι ακουω?? Δοντακια μωρε βγαζει το ζουζουνι?? Τι ωραια!! Κουκλακια ειναι οταν βγαζουν τα 2 κουνελισια κατω τους δοντακια! Αντε με το καλο αν και τωρα θα εχετε γκρινια ε? Δεν πειραζει τουλαχιστον ειναι για καλο!!

ΕΜεις πηγαμε Μπριστολ και περασαμε καταπληκτικα! Πηγαμε στο φιλικο ζευγαρι που σας ελεγα που εχουν κι ενα γλυκο μικρο κοριτσακι 4 μηνων! Ομορφο το Μπριστολ, ομορφος καιρος, ομορφη η παρεα ωραια και η εκκλησια που πηγαμε! Η πιο ωραια που εχω παει εδω Αγγλια! Ηταν ελληνικοτατη σε ολα! Φτιαξαμε επισης τσουρεκια, αυγα, μαγειριτσα!! Αυτα!

Φιλακια σε ολες οπου κι αν ειστε! :D

Nrv8p1.png

Γεια σας και πάλι και Χριστός Ανέστη!

Τι κάνετε? Από ότι κατάλαβα, ο καιρός εδώ πρεπει να ήταν το κάτι άλλο!

Καλύτερος και από Ιταλία. Είχε πολλές συνεφιές και έβρεξε αρκετά!

Αλλά τη διάθεση δε μας τη χάλασε και πολύ!

Είδαμε κάτι φίλους του άντρα μου αλλά το περισσότερο καιρό δε κάναμε τίποτα ιδιαίτερο. Φάγαμε όμως αρκετά!

Πάντως πάσχα δε μπορώ να πω πώς κατάλαβα. Σα τα ελληνικά έθιμα δε βρίσκεις! Το μόνο πασχάλινό που κάναμε στο σπίτι ήταν τη Παρασκευή να μη φάμε πάστα και κρέας, μόνο ψαρικά (τρομερή θυσία χιχιχιχι)!

Και τη Κυριακή ο άντρας μου πήγε εκκλησία κανονικά το πρωί, εγω κάπως βαρέθηκα (:rolleyes:).

Με τα πεθερικά καλά να περάσαμε, μίλησα και κάπως παραπάνω (όλοι μου είπαν πως τα ιταλικά μου βελτιώθηκαν) και όλοι μας μείναμε ευχαριστημένοι. Δεν έκαναν και κανένα σχόλιο για παιδάκια, τους παρεξήγησα τελικά!

Σήμερα και αύριο δουλίτσα και παλι διακοπούλες! Αχ,αυτή είναι ζωή!

Φαιρη

Πώς πήγε το τραπέζι σας? Καλά περάσατε? Το χάρηκε το πρώτο του Πάσχα ο μικρός?

Και τι ωραία τσουρέκια και πασχαλινά μπισκοτάκια αυτά που έβαλες.

Μήπως να μας δώσεις καμιά συνταγή?

Αλήθεια στα τσουρέκια τη μαγιά βάζετε? Η μητέρα μου πάντα βάζει φρέσκια, σα βούτηρο κάτι, αλλά δε νομίζω να τη βρω εδώ. Με τη ξηρή καλά θα γίνουν?

Στελίτσα

Εσείς πώς τα περάσατε στην Αθήνα? Φαντάζομαι θα το γιορτάσατε κάπως περισσότερο και με περισσότερες τιμές!

Ο μικρούλης τι κάνει? Κοιμάται καλύτερα?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...