Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

κοριτσια τι κανετε?ηρεμια στο καφε μας...ελπιζω ολες να ειστε καλα!

δεσποινα κ εμας καπως ετσι ειναι,πανω απο δυο εβδομαδες αδεια,δυσκολα μπορεις να παρεις αλλα δεν ειναι κ ακατορθωτο.μερικες φορες ειναι ελαστικοι,εαν εισαι καλος στη δουλεια σου,εννοω,πας στην ωρα σου ή νωριτερα,δεν εχεις πολλες αδειες λογω ασθενειας κ γενικα εαν δεν εχεις δωσει δικαιωματα κ εαν το πεις νωρις πως θες μεγαλη αδεια,δε θα πουν οχι.

τελειωνεις 5μιση γιατι ξεκινας 9,εγω ξεκιναω 8μιση αλλα παντα παω απ τις 8.η κλινικη ανοιγει 9,αλλα μεχρι να ετοιμασω το εξεταστηριο κ τον εξοπλισμο,παει 8μιση.εν τω μεταξυ,πολλες φορες οι ασθενεις ερχονται νωριτερα,οποτε το ραντεβου στις 9 το πιανω 9 παρα...για να μειωθει ο χρονος παραμονης αλλα κ για να τελειωνω νωριτερα;)

καποιοι συναδελφοι ερχονται 8μιση ή 9 παρα.ετοιμαζω κ τα δικα τους εξεταστηρια κ εξοπλισμο,να ειναι ετοιμα οταν ερθουν κ οταν φευγω, σχεδον παντα νωριτερα,τα μαζευουν εκεινοι κ τα δικα μου.

τον οκτωβριο θα χρειαστουμε γυρω στις 2 εβδομαδες,αλλα σκεψου θα παρω αδεια απο παρασκευη,συν δυο εβδομαδες αδεια κ θα παω δουλεια τριτη,γυρω στις 17 μερες θα βγουν.πιστευω.....?

το σαβ/κο ως συνηθως,τιποτα το ιδιαιτερο.θα ερθει η πεθερα κ η αδερφη της να δουν το παιδι,μπορει μετα να παμε κεντρο με τον αντρα μου να παρω καποια βιβλια που χρειαζομαι κ για να βγαλουμε βολτα το μικρακι...αυτα.εσεις τι θα κανετε?

εχεις παρει δωρακια για τα ανηψακια σου?

πως ειναι οι σχεσεις με τη συνυφαδα σου?ο αδερφος σου με τον αντρουλη σου πως τα πανε?τι σχεδια εχετε για το οσλο?τι κανετε συνηθως οταν πατε?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φερρυ εισαι απο τις τυχερες που εχεις κανει φιλους κ θα κανεις γιορτουλα.χιλια μπραβο σου!!!με ενα μωρο μαγειρεματα κ ετοιμασιες,εισαι πολυ αξια κοπελα.

κ εγω θα ηθελα να εκανα κατι,να γιορταζαμε αλλα δεν εχω κοσμο.το σοι του αντρα μου δυσκολα το μαζευω,ασε που δεν ειναι κ ανθρωποι της <μαζωξης> κ του τραεζωματος.

φιλους δεν εχω πολλους,καποιοι θα ειναι ελλαδα,καποιοι μενουν μακρια οποτε θα κανουν κατι εκει γυρω κ με αλλους εχουμε χαθει εδω κ καιρο.

καποιες χρονιες ετυχε κ ηρθαν φιλοι απο ελλαδα κ περασαμε παρα πολυ ομρφα,αλλα τωρα κ για εκεινους ενα ταξιδι στο λονδινο,κ να τους φιλοξενουσα,οικονομικα τους ειναι πολυ δυσκολο:(

κοριτσια δεν ειναι θεμα αποστασεων ή τι ωρα τελειωνεις τη δουλεια σου ή το σπιτι.αλλα τι κανεις μετα???

οταν εισαι κουρασμενη στο τελος της ημερας,καθημερινες κ ξερεις πως μετα δεν εχεις κ πολλα πραγματα να κανεις για να διασκεδασεις,να πας σε κανα φιλο ή να ερθει σε εσενα καποιος,κανα σινεμαδακι,για φαγητο,για ποτο,ολα αυτα περιμενεις το σ/κο να τα κανεις,εγω τουλαχιστον.

εχει σταματησει η εποχη που κατευθειαν μετα τη δουλεια πηγαινα για ποτο ή για φαγητο

για αυτο ειπα το σαβ/κο το περιμενω πως κ πως,πρωτα πρωτα επειδη δε δουλευει ο αντρας μου κ ετσι μπορουμε να κανουμε κατι μαζι.

Tι κάνετε κορίτσια?

Παρασκευή επιτέλους και καλός καιρός! Εύχομαι να το χαρείτε!

Το ξέρω, τελειώνω αργά γιατί αρχίζω και αργά αλλά δυστυχώς δεν ειμαι πρωινός τύπος!

Το καλό είναι πως τις τελευταίες δύο βδομάδες ξεκίνησα τρέξιμο. Εύχομαι να το συνεχίσω, γιατί πολλές φορές άρχισα, αλλά και γρήγορα το σταμάτησα! Μισή ωρα, τρεις φορές την εβδομάδα, αμα συνεχίσω έτσι το καλοκαίρι στη παραλία, θα έχω κάνει σώμα!:rolleyes:

Βοηθάει και στο να χαλαρώνω, οπότε μόνο καλό θα μου κάνει!

Εύχομαι και κάποια στιγμή να ξεκινήσω πάλι τα ιταλικά, όλο το λεώ και....:(

Ετσι θα έχω και κάτι να κάνω τις καθημερινες! Λέμε τώρα, μάλλον όνειρα κάνω!

Κατερίνα δύο βδομάδες καλά θα είναι για το γάμο. Φαντάζομαι μια βδομάδα για τις ετοιμασίες και μια βδομάδα μετά για ξεκούραση. Το ξέρω σου πέσανε πολλά αυτό το καιρό αλλά οι ετοιμασίες πως πάνε? Τουλάχιστον τα απαραίτητα χαρτιά να μαζέψετε, και τα άλλα με το καιρό!

Ο μικρούλης σου ησύχασε κάπως, ή πάλι σας ξυπνάει?

Με τον αδερφό μου που λες δεν έχουμε πάρα πολλές σχέσεις, έχουμε και τέσσερα χρόνια διαφορά, πήγε για σπουδες σε άλλη πόλη, και μετά σε άλλη χώρα. Αλλά θα τηλεφωνηθούμε τουλάχιστον μια φορά το μήνα να δουμέ τι κάνουν. Καιμε τη κουνιάδα μου(το είπα καλά?) δε βρισκόμαστε και πολύ, μείναμε στα τυπικά. Φαντάζομαι το περισσότερο καιρό θα είμαστε στο σπίτι, που να πανε και με το νεογέννητο.Το καλό είναι που θα συναντήσω εκεί και τη μανούλα. Πάει και αυτή να δει τον μικρό, θα την πετύχουμε δυο μέρες.

Για δώρα, είπαμε να μη πάρουμε κάτι από εδώ. Θα πάρουμε από εκεί κάτι που θα θέλουν. Μήπως ακούγεται άσχημο? Αλλά καλύτερα δεν είναι να πάρουμε κάτι που το χρειάζονται?

Αύριο θα πάμε για ponding μαζί με κάτι παιδιά από τη δουλειά του άντρα μου και μετά για φαγητό. Κυριακή έχω λίγο διάβασμα, αλλά πιστεύω θα περάσει ευχάριστα. Η επόμενη βδομάδα είναι και μισή, αν έχει και καλό καιρό, θα περάσει χωρίς να το καταλάβω!

Εύχομαι και εσείς να περάσετε καλά!

Διαφημίσεις

με ενα μωρο μαγειρεματα κ ετοιμασιες,εισαι πολυ αξια κοπελα.

μου αρεσει πολυ στη κουζινα κ δεν μπορω να διανοηθω πρωτο Πασχα με το μικρο τερας κ να μην του κανω διαφορα :rolleyes: δε ξερω αν ειμαι αξια, ειμαι παντως απιστευτα κουρασμενη :D:D:D:D

παω για νανακια σας καληνυχτω κ σας φιλω

γεια σας κοριτσια τι κανετε?απολαμβανετε τον ομορφο καιρο?κανετε bbq?

εμεις χθες πηγαμε βολτα εδω γυρω παλι.κ σημερα ηρθε η πεθερα μου με τον αντρα της κ πηγαμε θαλασσιτσα,σαουθ εντ για οσες ξερετε,20 λεπτα ειναι απ το σπιτι μας.

ηταν πολυ ομορφα,περπατησαμε κατα μηκος της θαλασσας,παιξαμε,καναμε συγκρουομενα με τον αντρουλη μου χιχιχιχι,ο πιτσιρικος μου κοιμοταν εκεινη την ωρα να εβλεπε τη μαμα που κυνηγουσε τον μπαμπα :tongue::tongue: φαγαμε κ τα ψαρακια μας κ γυρισαμε.αντε να βγαλει ο αντρας μου το διπλωμα του να ξεκουνηθουμε λιγακι απο εδω!

λοιπον κοριτσια,αντι να καθομαι κ να γκρινιαζω πως δεν κανουμε τιποτα ολο τα ιδια κ τα ιδια,αποφασισα!!!!

πρωτα πρωτα θα γραφτουμε σε πλει γκρουπ με το μωρο να αρχιζει να εχει επαφες κ με αλλα παιδακια να γνωρισω κ εγω αλλες μαμαδες.το καθυστερησα για 2 λογους,πρωτον επειδη η αρχικη σκεψη ηταν πως θα τον εβαζα σε παιδικο,κ θα γνωριζαμε εκει κοσμο.

κ 2ον τωρα που μεγαλωσε λιγακι κ ξεκινησαμε να εχουμε ρουτινα υπνου κ προσπαθουμε να αποκτησουμε κ ρουτινα φαγητου!πιστευω ειναι καλα τωρα.

εδω κ 3 μερες ψαχνω. εδω στην περιοχη μας τα πλει γκρουπ δυστυχως ειναι ανοιχτα μονο τις μερες που δουλευω:twisted:

βρηκα ενα που ειναι κοντα μας,κ ειναι ανοιχτα δευτερα,αλλα εχει λιστα αναμονης κ ενα αλλο που ειναι ανοιχτο παρασκευη αλλα ειναι μακρια.θα προσπαθησω κ τα 2 παντως.

δευτερων θα γραφτουμε οικογενειακως σε τζιμ!πιο πολυ το θελω για την πισινα,μια κ που λατρευω την κολυμβηση να πηγαινουμε με το μωρακι μου να κανουμε βουτιτσες τις ημερες που δε θα δουλευω.να ξεκολλησουμε κ με τον αντρα μου απ τον καναπε πια κ να παιξουμε κανα τεννις.θα παμε αυτη την τριτη που κ οι δυο εχουμε αδεια,να δουμε τι <παιζει>

αγορασα ηδη μαγιο για τον χιονομπαλιτσα:D:D:D σημερα!!!!αυτα τα σχεδια!;)

Δεσποινακι μπραβο για το τρεξιμο!προσωπικα το βαριεμαι:oops:

ομως μου εβαλες ιδεες καθως διαβασες!!!!!κ ευχαριστω!!

τι καλα θα δεις κ τη μαμα σου!!με ενα ταξιδι θα δεις ολη την οικογενεια σχεδον.ο μπαμπας σου?

ο μικρουλης μου...εδω κ λιγες μερες προσπαθουμε να κρατησουμε μια ρουτινα υπνου κ σταματησαμε να κοιμομαστε αγκαλιτσα :(:(

παει πολυ καλα ομως,φαινεται ηθελε τον χωρο του.θα ξυπνησει μια φορα μες στη νυχτα,αλλα θα ξανακοιμηθει με λιγο νανουρισμα στο 10λεπτο.

αληθεια τι ωρα πετατε την πεμπτη?απο ποιο αεροδρομιο πετατε?

Φερρυ εχεις δικιο.πρωτο Πασχα χωρις τσουρεκακια,αυγουλακια κουλουρακια δε γινεται!

περιμενω πακετακι απ τη μαμα μου της ζητησα να μου στειλει πραγματακια :D:D:D εδω που μενω ειναι δυσκολο να τα βρω.δεν εχω κανενα ελλ ή κυπριακο μαγαζι.αυτα που ξερω ειναι πολυ μακρια μου κ τις περισσοτερες φορες..ειναι παναρχαια,οι βαφες δηλ.

Γειά σας κορίτσια!

Μα που πήγατε όλες!

Κατερίνα, τι ώραια που πρέπει να περάσατε. Πήγατε και θαλλασίτσα? Ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς πάντως πήγαμε βαρκάδα στο ποτάμι, που όμως φαίνεται τόσο βρόμικο που δε το χαίρεσαι και πολύ! Και τρία παιδιά από τη παρέα μας αποφάσισαν να κάνουν μια βουτία!:shock: Εύχομαι να μη πάθουν τίποτα, μα κάποια άτομα δε σκέφτονται καθόλου!

Πάρα πολυ μου άρεσαν τα σχέδια σου. Και για τα play groups αλλά και για το γυμναστήριο. Το τρέξιμο δε μου αρέσει και εμένα πολύ, αλλά δεν υπάρχει και τίποτα άλλο εδώ κοντά που θα μπορούσα να κάνω.

Θα μου άρεζε το τένις και κυρίως το μπατμιτον, αλλά ο αντρούλης δε μου κάνει τη χάρη, δεν είμαι καλή και βαριέται εύκολα!:(

Μπράβο και στο μικρούλη που ηρέμησε κάπως και δε θας κουράζει και πολύ!

Από τη Τζούλι έχεις άλλα νέα? Λίγο της έμεινε ακόμα.

Τα άλλα κοριτσιά τι κάνουν?

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε?χαθηκατε!ελπιζω μονο καλοι λογοι να σας κρατουν μακρια μας.περιμενουμε νεακια σας

δεσποινακι,εχουμε παρει μονοπωλιο το καφε μου φαινεται :P:p

καλα,μπηκαν μες στα βρωμικα νερα????ιιιιιιιιιου!

παλια,οταν εμενα απεναντι απ το χαιντ παρκ κ πηγαινα βολτουλα,εβλεπα κ εγω καποιους που βουτουσαν μες στη λιμνη ιιιιιιιιιχ!σκυλια,παπιες κ ανθρωποι ολοι μεσα!κ καλα τα αγορια δεν εχουν κ πολυ μυαλο μες στο κεφαλι τους :rolleyes: αλλα κ κοριτσια???

σ αρεσει το μπατμιντον??:P

κ εμενα πολυ,περισσοτερο απ το τεννις γιατι δε χρειαζεται να κυνηγαω τη μπαλα χαχαχαχα ετσι για να δεις ποσο χαλια παιζω!

παντως εαν θες κ δε βαριεσαι,τωρα που ανοιγει ο καιρος,να κανονιζουμε μια φορα το μηνα ή οποτε θες κ εχεις κεφι να βρισκομαστε να παιζουμε?να πηγαινουμε στο σεντερ που βρηκα?εχουν πολλες δραστηριοτητες.

με τη τζου μιλησαμε την προηγουμενη εβδομαδα,ολα καλα πανε.ναι μπηκε στο μηνα της τωρα ειναι κ ο πιο δυσκολος!

σημερα πηγαμε στην τσαιλντμαιντερ,το πρωτο μας τραιαλ.πηγε πολυ καλα.μου αρεσει πολυ η προσεγγιση κ η οργανωση της.δεν αφηνε τα ματια του απο πανω της ο φλερτακιας,ολο παιζανε!οσο για τα γατια,ουτε που τα ειδα.τα κραταει εξω, απ οτι ειπε:rolleyes:

εισαι ετοιμη για το ταξιδι?εφτιαξες βαλιτσες ή οχι ακομα?

Kατερίνα τι κάνετε?

Ναι μου φαίνεται πώς πάλι οι δυό μας μείναμε :(. Μα που πήγαν τα άλλα κοριτσια?

Οχι πάλι καλά στο ποτάμι μόνο αγόρια πέσανε. Δε ξέρω αν οι άντρες θα πάθουν τίποτα, αλλά φαντάζομαι μια κοπέλα εύκολα θα κολλούσε καμιά κολπίτιδα!

Αχ, το έγραψα λάθος χτες, με τον αντρούλη πηγαίναμε για squach, αλλά έχω δοκιμάσει και badminton. Στο Μπάθ πήγαινα με μια άλλη κοπέλα. Ωραία ήταν, μακάρι να το κανονίσουμε μιά φορά, έχει περάσει τόσος καιρός! Και συνήθως έχανα:(, τόσο άσχετη!

Πολύ καλά τα νέα σου για τη νταντά! Οπότε από αύριο, δε θα χρειάζεται να ανυσυχείς πολύ. Αύριο δε θα είναι η πρώτη του φορά που θα τον αφήσεις?

Ακόμα δεν έχουμε ετοιμάσει βαλίτσες. Πετάμε και με ryanair, με χειραποσκευή, δε σε αφήνουν να πάρεις και πολλά! Κανένα τζηνάκι, και κάτι πιο καλό, μέρες που θα είναι!

Αυριο, έχω ένα σεμινάριο μετά τη δουλειά, μαλλον ούτε και εγώ θα μπορέσω να μπω. Θα σας χαιρετήσω όμως τη Τετάρτη!

Καλή δουλίτσα να έχεις αύριο. Να περάσει γρήγορα η ώρα!

καλημερα και παλι κοριτσια!!! τι ωραια μερα σημερα!! εμεις δυστυχως ειμαστε μεσα, κανουμε αιμοκαθαρση, και το απογευμα που θα γυρισουμε ο Ηθαν συνιθως κοιμαται γιατι κουραζεται απο το μηχανημα....

εχουμε χαθει γιατι τρεχουμε με δουλιες, εχω και την Ντεμπυ στο σπιτι διακοπες, και προσπαθουμε να μαζεψουμε τον κηπο λιγο.... τους εχουμε υποσχεθει να τους παμε σε ενα παρκο στο southhampton που εχει peppa pig rides, μιας και ειμαστε μεγαλοι φαν!!! ετσι τους εχω πει να μην μαλωνουν μεταξυ τους και να μη χτυπανε ο ενας τον αλλο για να μην ακυρωθει η εκδρομη!!!

αν δεν τα ξαναπουμε μεχρι να γυρισεις, καλο ταξιδι δεσποινα, καλα να περασετε και θα τα πουμε και παλι οταν επιστρεψετε! Ευχαριστω κιολας που προσφερεσαι να βοηθησεις! πρεπει πρωτα να παρω τηλεφωνο το council, αλλα δεν εχω προλαβει ακομα... πρεπει ομως συντομα, γιατι εχουμε το skip εξω απο το σπιτι μας, και καθε πρωι ειναι λιγο πιο γεματο (οι γειτονες βλεπεις πετανε την σαβουρα τους.....)

Κοριτσια μου καλα καλημερα!!! Εχω χαθει λιγακι το ξερω αλλα ρε κοριτσια με τετοιο καιρο εγω φταιω που δεν εχω στρωσει κ@λο μεσα????Λοιπον , επειδη σημερα παλι εξω θα ειμαι και αυριο φευγουμε με τον αντρουλη να παμε Μπριστολ 4μερο σε ενα φιλικο ζευγαρι που εχουν και μπεμπουλα, σας ευχομαι ολες σας να τα περασετε ομορφα και να εχετε ενα ομορφο Πασχα! Πολλα πολλα φιλακια και θα τα πουμε απο Τριτη!! :P

Nrv8p1.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

πφφφφφ κουραση σημερα στη δουλεια,πολυ τρεξιμο!κ μετα το σπιτι κ το μωρο..τα παιξα!

μια μερουλα εμεινε,αυριο ομως δε δουλευω εχω να παω σε σεμιναριο,χειροτερο κ απο δουλεια δηλαδη με τετοιο υπεροχο καιρο κ θα κρατησει κ 7 ωρες θεε μου!!!μακαρι να μας αφησουν νωρις.κ δυστυχως δεν ειναι στη δουλεια μου που ειναι κοντα,αλλα στο κεντρικο νοσοκομειο,κεντρο Λονδινου:rolleyes:

μετα που θα γυρισω εχω να φτιαξω τις μισες πασχαλιατικες λιχουδιες,τις αλλες μισες παρασκευη:P

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...