Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Blu24 είπε:

τα ραντεβού με τους άλλους γιατρούς που θέλεις να δεις γιατί δεν τα κάνεις μέσω skype; Για να μην περιορίζεσαι λόγω αποστάσεις 

Κατάλαβα εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο γιατί έχω καλή εικόνα ενδομητρίου !! 
      πάντως έχω διαβάσει πως και κακής ποιότητας βλαστοκύστες έχουν δώσει τελειομηνες εγκυμοσύνες αλλά θα το συζητήσω για τον προεμφυτευτικό !! Ελπίζω βέβαια αυτήν την φορά να έχουμε καλύτερες βλαστοκύστες !! 

κακές εικονικά βλαστοκύστες που τελικά ήταν ποιοτικά εσωτερικά. Αυτές έδωσαν τελειώμηνες εγκυμοσύνες. Εάν όλα είναι τα υπόλοιπα είναι καλά, μια υγιής βλστοκύστη οποιασδήποτε βαθμολογίες θα δώσει εγκυμοσύνη και μωρό. 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Eugie δεν ειπες τιποτα για το ιντερβιου να ευχηθουμε καλη επιτυχια!!!σου ευχομαι παντως να τα πηγες καλα κ να ακουσεις ευχαριστα νεα.

Λοιπον εργαζομαι Τριτη Τεταρτη κ Πεμπτη.οποτε εχω ελευθερες δευτερα κ παρασκευη.εσυ ποιες μερες μπορεις?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατρηηηηην συνονοματη φτιαχνεις δερματακι???χεχεχεχε καλα κανεις!κοιμησου τωρα που μπορεις αλλωστε!

πως παν οι ετοιμασιες του γαμου?εχετε σχεδια για το πασχα?

Που ειναι τα αλλα κοριτσια γιατι δε μας γραφουν νεακια τους?

αμπι στελλα,ειρηνη,μαρια,κατρηνακι??

ελπιζω να περνατε τοσο υπεροχα οτι κ αν κανετε!!!φιλακια σε ολες σας

έχεις pm....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Eugie

Αν και κάπως καθυστερημένα εύχομαι η συνέντευξη να πήγε καλύτερα από ότι νομίζεις. Και αν δε κάτσει αυτή η δουλειά σύντομα να βρεθεί κάποια άλλη. Λιγή υπομονή και πολύ τύχη μου φαίνεται πώς χρειάζονται αυτα.

Φιλάκια στη μικρή σου!

Κατρην

Καλώς σε βρήκαμε!

Φτιάχουμε επιδερμίδα? Φαντάζομαι δε θα είναι πολύ ευχάριστο, αλλά σου εύχομαι αυτός να είναι ο τελευταίος μήνας που πρέπει να χαπακώνεσαι! Μετά να έχεις υπνηλία για άλλους λόγους!

Οι ετοιμασίες του γάμου πώς πάνε? Δε θυμάμαι αν είχες αναφέρει αν θα πάτε μετά ταξιδάκι ή όχι. Θεσσαλονίκη πότε ξαναπάς?

Θέλουμε να πάμε τέλη Ιουλίου και κοιτούσα για εισητήρια με ιζι τζετ και ήταν αρκετά ακριβα. Είδα όμως πώς έβαλε δρομολόγια και η ραιενερ και όσο τη κατηγορούμε, πάντα με αυτή κλείνουμε εισητήρια. Είναι και από Στανστετ οι πτήσεις, μας βλέπω να τη δοκιμάζουμε!

Διαφημίσεις

Κατερίνα

Ποσο ζηλεύω που τελείωσες την εργάσιμη βδομάδα. Δυο μερούλες για μένα και πάλι ξεκούραση;). Πώπω, είναι τρομερό να τα βλέπω έτσι, αλλά δυστυχως από τη Κυριακή κιόλας αρχίζω να σκεφτομαι για την επόμενη Παρασκευή!

Πώς του φάνηκε του μικρού η πατατούλα? Με τετοια χρυσοχέρα μανούλα, θα καλοπεράσει ο καλοφαγάς!

Για το πούλμαν Ελλάδα Λονδίνο ήταν τότε με το ηφαίστειο που έτυχε να είχα πάει μοναχούλα μου για την πρόβα νυφικού. Καναμε μονο στάσεις για φαγητο. Φυγαμε Θεσ/κη κατά τις τρεις το μεσημέρι, το πρώτο βράδυ το περάσαμε στο πλοίο για ιταλία και μετά για κάτι παραπάνω από μια μέρα τη βγάλαμε στο πούλμαν, ότι ύπνο καταφέραμε. Ηταν όμως ευχάριστη εμπειρία, είχα γνωρίσει και κάτι κοπέλες, αλλά για μια φορά μονο!

Οσλο πάμε μονο για το τετραήμερο του γάμου. Δεν έχω και πολλές μέρες άδεια!

Εσύ αλήθεια πόσες μέρες άδεια έχει?

Δηλαδή μπορεί να δουλεύεις και αργίες?

Αλήθεια κορίτσια

Τιποτα ετοιμασίες για το Πάσχα θα κάνετε?

Κάθε χρόνο για το καλό εβαφα πέντε έξι αυγουλάκια αλλά φέτος επειδή φεύγουμε δε θα κάνω τίποτα:(.

Θα προσπαθήσετε να πάτε εκκλησία στην Ανάσταση?

καλημερα κοριτσια! sorry που εκανα τοοοοοσο καιρο να γραψω, ειχαμε τρεξιματα με το σπιτι, τα παιδια κλπ.....

Ηταν πολυ ωραια που βρεθηκαμε δεσποινα, εστω και για λιγο... επισης μετα μολις βαλαμε τον ηθαν στο αυτοκινητο, μεσα σε 3 λεπτα....ροχαλιζε!!! ηταν πολυ κουρασμενος, γιαυτο δεν καθοταν με τιποτα....

Τωρα εχουμε διακοπες απο το σχολειο, βασικα αυτο σημαινει περισσοτερα εξοδα γιατι εχω να πηγαινω τα δυο τους στην κυρια που κραταει τον ηθαν. Την αλλη βδομαδα νομιζω θα ξεκουραστουμε λιγο γιατι εχει πολλα bank holidays. Να κοιμηθουμε παραπανω δεν το βλεπω, γιατι τα παιδια ξυπνανε κατα τις 7 το πρωι, αλλα αν ειναι ωραιος ο καιρος θα παμε καμια εκδρομουλα.

kat3r1na, Eugie βεβαιως να βρεθουμε, οποτε θελετε στειλτε μου ενα μηνυμα. Τωρα που φτιαχνει ο καιρος ειναι ευκαιρια να βγουν και λιγο εξω τα παιδια!

καλησπερα κοριτσια τι κανετε???

μπορει να μη δουλευα σημερα,αλλα επεσε πολυ καθαρισμα!τοσες μερες ο αντρουλης μου δεν εκανε τιποτα κ μαζευτηκαν πολλα....ξεκινησα κ το διαβασμα.δυσκολευομαι λιγακι βεβαια με το παιδι,ολο διακοπτω.ελπιζω νατα καταφερω παντως κ να μου μεινουν στο τελος:rolleyes:

ψυχρουλα σημερα ή εμενα μου φαινεται?

Διαφημίσεις

Δεσποινα κ εγω ετσι τις μετρουσα κ τις μετραω πριν κ μετα το παιδι,κ οταν ημουν φουλ κ τωρα που ειμαι παρτ ταιμ

δυστυχως εδω στην αγγλια,το σαβ/κο ειναι σπουδαια υποθεση γτ μεσα στην εβδομαδα δε μπορεις να κανεις κ πολλα.εαν σχολας 5,μεχρι να πας σπιτι να μαγειρεψεις,να φας κ να μαζεψεις,ειναι ηδη 9.00

οχι οπως στην ελλαδα,που σχολας 3μιση κ το απογευμα οτι μερα κ αν ειναι θα πας για ενα καφε,σινεμα,σε καμια φιλη,σε κανα συγγγενη.γι αυτο περιμενουμε ετσι με αγωνια το σ/κο:rolleyes:

Λοιπον εγω καθε μηνα,εχω μια κ μιση μερα αδεια.οσο ελειπα με μητρικη αδεια,μαζεψα 11 μερες.οι αδειες μας μετρανε απο απριλη σε απριλη,οποτε εχω ηδη 11 μερες κ για μεχρι τον επομενο απριλιο (του 2012)αλλες 18 ημερες περιπου.

τωρα,εαν πεσει μπανκ χολιντει την ημερα που δουλευω,η κλινικη ειναι κλειστη αλλα δυστυχως,τη μετρανε σαν αδεια δικη μου.κ επειδη δεν ειναι δικη μου επιλλογη αυτη τη μερα να μην εργαζομαι,τη συμπληρωνω με το να παω αλλη μερα.οποτε δε με συμφερει τις μερες που δουλευω,να πεσει μπανκ.ελπιζω να μη σε μπερδεψα!!!χιχιχιχιχιχι

σκεψου πως ολα αυτα μου τα μετρανε με ωρες,χοντρικα στα ειπα με μερες:)

οσο εμενα σε αλλη περιοχη του λονδινου κ ειχα εκκλησια κοντα μου,πηγαινα.τωρα εδω ομως δυστυχως,η εκκλησια ειναι πολυ μακρια μας.μπορει να παμε με το παιδι να προσκυνησουμε,τις μερες που δε θα δουλευω.σιγουρα θα φτιαξω κανα τσουρεκακι κ κανα αυγουλακι,αλλα οχι οπως τα εκανα παλια ή οπως αν θα ερχοταν καποιος....:(

Αμπι απουσια αλλα δικαιολογημενη!!ελπιζω να τελειωσετε συντομα με τα μαστορεματα κ να εχετε ενα ομορφο αποτελεσμα.:)

αμπι eugie τι θα λεγατε για δευτερα 9 μαιου?μπορειτε?

hellos κ απο εμενα κοριτσια!!!!

ολες καλα βλεπω ε :)

εμεις παμε εκκλησια Μ. παρασκευη κ Μ.Σαββατο

θα κανω τσουρεκια, κουκουρια κ φυσικα αυγα

ανημερα του Πασχα θα εχω γυρω στα 15 ατομα στο σπιτι

εμας τα καλα του να μη μενουμε Λονδινιο αυτα ειναι :) 5 τελειωνω, 6 εχουμε φαει, 7 εχω πλυνει το παιδι κλπ κ απο τις 8 που κοιμαται κανω σκουπισμα-σφουγγαρισμα κ τελος :)

Tι κάνετε κοριτσιά?

Αμπι με το σπίτι όλα καλά? Αν θέλετε τίποτα πληροφορίες σχετικά με τη πολεοδομία, μπορεί να μη ξέρω πολλά να απαντήσω αλλά ένας συλάδελφος μόλις τελείωσε το σπίτι του, μάλλον θα μπορώ να πάρω τίποτα πληροφορίες.

Τον καημένο τον Ηθαν, κουρασμένο ήταν το γλυκούλη!

Την επόμενη φορά θα τα κανονίσουμε καλύτερα!

Σκεφτήκατε στις αργίες να κάνετε βάρδιες με τον αντρα σου? Ενα πρωινό ο ένας να κοιμάται, και ο άλλος να ασχολείτε με τα παιδιά, ή πρέπει να ξυπνάτε και οι δύο?

Κατερίνα,

οντώς μπερδεμένο καπως το σύστημά σας!

Για το γάμο, πόσο καιρό σκέφτεστε να κάτσετε στην Ελλάδα? Εχετε κανένα περιόρισμο στο πόσες βδομάδες μπορείτε να λείπετε?

Θεωρητικά, για εμάς καλό είναι να μη παίρνουμε περισσότερες από δύο βδομάδες άδεια συνεχόμενα. Για περισσοτερες μέρες πρέπει να μιλήσεις με το αφεντικό.

Κορίτσια και πάλι τυχερές είστε που τελειωνετε στις 5.0. Το δικό μου το ωράριο είναι 9.0 με 5.30, μέχρι να πάω σπίτι έχει πάει 6.30. Συνήθως τρώμε κατά τις 9.00 και μετά μας παίρνει ο ύπνος στον καναπε!

Φαίρη, δεν είναι μόνο στο Λονδίνο, δυστυχώς και στην εξοχή, μπορεί να έχεις μεγάλες διαδρομές! Στο γραφείο που είμαι μάλιστα είναι και το τυπικό!

Κατερίνα εύχομαι με το καιρό να συνηθίσεις και να μπορείς να συγκεντρωνεσαι πιο εύκολα!

Τι σχέδια εχετε για το σαβ/κο?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...