Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Geia sas koritsakia,

Sygnwmh gia ta greenglish alla grafw apo to ipad kai den exw ellhnika.

Despoina mou krima pou telika den kataferame na brethoume, toulaxiston ekanes tis douleies sou sthn Presbeia. Kai egw exw sxetika kales entypwseis apo thn eksyphrethsh (dhladh einai eygenikoi kai prospathoun na se eksyphretisoun). Thn epomenh fora pou tha katebeis Londino tha to organwsoume kalutera, na brethoume kai oles mazi.

Katerina, kalh synexeia na exeis sth douleia!siga siga tha mpeis se mia routina kai tha pernaei pio eukola h wra. H alergia sou einai auto pou leme hay fever? Apo th gyrh? Oti kai na nai perastika sou. O mikroulhs einai kalytera?

καλησπερα στις ομορφες κοπελες.τι κανετε?

δευτερη μερα σημερα στη δουλεια,ειχαμε αρκετο κοσμο κ μπορω να πω κουραστηκα λιγακι.

κουτουλαω απ τη νυστα κ ολας μια κ ο μικρουλης μου δε με αφησε να κοιμηθω καθολου παλι.δεν ξερω τι εχει παθει...παει μηνας τωρα που κανει απιστευτα αστατο υπνο,ενω δεν ειχαμε ιδιαιτερα προβληματα.φαση ειναι που ελπιζω να περασει...γρηγορα...?

αντε, μιση μερα αυριο,να περασει γρηγορα γρηγορα να χαρω ενα μεγαλο σ/κο!να προσπαθησω δηλ γιατι εχω πααααααρα πολυ διαβασμα κ να δω πως θα τα καταφερω να τα κανω ολα μαζι.χελπ!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Δεσποινακο,περα απο αυτη την εβδομαδα που ηταν η επιστροφη,δουλευω Τριτη μιση μερα 8 με 1,Τεταρτη κ Πεμπτη 8 με 5.

Η τριτη ειναι tricky μερα γιατι σταματαμε12 για μεσημεριανο κ η κλινικη ανοιγει παλι 1μιση,οποτε οταν βλεπω τον τελευταιο ασθενη με αφηνουν να φυγω.

κ σημερα παλι η προισταμενη μου με αφησε στις 4.ειναι διαμαντι.καλα εχει κ τα λοξα της ωρες ωρες :D αλλα στην ομαδα μας,παντα μας αφηνει να φυγουμε νωριτερα,εαν εχουμε δει βεβαια τους ασθενεις.

την επομενη δευτερα εχουμε το πρωτο τραιαλ με την childminder.η κυρια που λες,το πιο πιθανο να δουλευει κεντρο,ενω εμεις ειμαστε προαστια.σ ευχαριστω πολυ τοσο για το ενδιαφερον οσο κ για τη γλυκια σου σκεψη!!!

πωπωπω δεν ηξερα πως φευγεις τοσο συντομα κ για ποσο καιρο θα μας αφησεις?θα μπεις καθολου αραγε να μας πεις πως περνας?σε ποιο μερος της ιταλιας?εχω παει αγκωνα, στο πλοιο που εργαζοταν ο μπαμπακας μου,γραμμη πατρα ιταλια κ ηταν υπεροχα.μινι κρουαζιερα

τι φοβασαι?ποιος να σε κατηγορησει κ γιατι?κακως καθεσαι κ σκεφτεσαι τετοια κ μαυριζεις την καρδουλα σου!!

το θεμα του μωρου ειναι αποκλειστικα δικο σου κ του αντρα σου.σε κανεναν δεν πεφτει λογος,εκτος κ αν τον δωσεις.

αλλο να συζητησεις τις ανησυχιες κ τους προβληματισμους σου κ αλλο να <σε κατηγορησουν> κ γιατι αλλωστε?εχει βγει καμια διαγνωση????

δε νομιζω παντως να συμβει τιποτα τετοιο κ αδικα στεναχωριεσαι

Eugie τι κανεις?πως παει η ευρεσηη?η κορουλα σου καλα? σευχαριστω πολυ για τις ευχες.δεν εχω αλλεργια ή high fever που το λενε εδω.απλο κρυωμα ηταν,μαλλον.μου χει μεινει η μυτη μου που τρεχει.οποτε αν δεις καπου εκει γυρω μια μυτη να τρεχει,η δικη μου θα ειναι:D:D:D

κ ο μικρος επιτελους,λιγος βηχας του εμεινε,

σ ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου.

αντε,ποτε θα παρουμε κ την αμπι να παμε για καφεδακι?

Διαφημίσεις

Που ειναι τα αλλα κοριτσια γιατι δε μας γραφουν νεακια τους?

αμπι στελλα,ειρηνη,μαρια,κατρηνακι??

ελπιζω να περνατε τοσο υπεροχα οτι κ αν κανετε!!!φιλακια σε ολες σας

ααααα κ ενα τελευταιο!!!ο χιονομπαλης χθες εφαγε 2 ο λ ο κ λ η ρ ε ς κουταλιες πουρε καροτου το απογευμα μαζι μου

κ σημερα το πρωι 4 ο λ ο κ λ η ρ ε ς κουταλιες ποριτζ το πρωι!!!!!με τον μπαμπακα του

γιεεεες!απο κει που μας τα εφτυνε στη μουρη,επιτελους!αρχιζει να ενδιαφερεται κ για αλλες γευσεις.:D:D

Κοριτσιά τι κάνετε?

Παλι χάθηκαν οι περισσότερες :(, έφτιαξε ο καιρός και μάλλον πήραν όλες τους δρόμους και καλα κάνανε!

Αχ τι ωραία και σήμερα είχε ήλιο, πολύ το χαίρομαι! Εφτιαξε η διάθεση μου την τελευταία βδομάδα!

Φαίρη περιμένω τρομερή τουρτίτσα για τα πρώτα γενέθλια του μικρου σου!

Eugie, οντως κρίμα που δε συναντηθήκαμε, μια άλλη φορά όμως. Πάντως εσείς που βρίσκεστε στο Λονδίνο, πρέπει να κανονίσετε κάτι να μας πείτε τις εντυπώσεις σας και μετά θα σας έρθουμε και εμείς!

Κατερίνα

Αντε μισή μέρα σου έμεινε! Και εγώ έτσι μετράω το καιρό με Σαββατοκύριακα:rolleyes:, για να βγάλουμε τη βδομάδα, και μου φαίνεται πως περνάει πιο γρήγορα έτσι ο καιρός!

Μήπως να σε έβαζαν να δουλεύεις Δευτέρες καλύτερα, που ο Μάιος έχει δύο αργιες;) και μετά το άλλάζεις ξανά?

Ιταλία πάμε Τέρνη, δεν είναι πολύ μακρυά από Αγκώνα. Είχα περάσει και εγώ από το λιμάνι, πέρισυ είχα ξεμείνει στην Ελλάδα με το ηφαίστειο και έκανα το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη Αγγλία με το πούλμαν, δυο μερούλες μόνο πήρε! Είχε γέλιο όμως!

Γυρνάμε Τρίτη, δυό μέρες δουλίτσα και μετά πάλι ταξιδάκι στο Οσλο. Αυτή είναι ζωή!

Το ξέρω, κακώς σκέφτομαι άσχημα για τα πεθερικούλια, αλλά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!

Α και μη το ξεχάσω. Συγγχαρητήρια στο φαγανουλι! Οχι που ανησυχούσες πως δε θα έτρωγε:tongue:!!!!!χιχιχιχιχιχιχι!

Διαφημίσεις

Katerina, ok paei to psaksimo. Xtes eixa ena interview alla de mporw na pw oti ta phga polu kala. Olo to sabbatokuriako hmastan eksw kai den eixa xrono na psaksw plhrofories gia thn etairia. Pantws ta perasame telia to weekend! To sabbato phgame se ena barbeque kai thn kuriakh phrame karabaki apo to little venice phgame camden town kai gurisame me ta podia apo to kanali. Poly wraia bolta, na thn kanete kai eseis otan exei kalo kairo. Kai opws eipe kai h Despoina prepei emeis tou Londinou na kanonisoume na brethoume. Ti meres eisai eleutherh? Mporoume na kanonisoume kapou sto kentro na mhn exei kamia mas na kanei polu dromo.

Despoina apo poio meros ths Italias einai o antras sou? Poly mou aresei san xwra, ase pou exei to kalutero faghto pou exw faei! Mhn skeftesai oti oi alloi tha se kathgoroun pws den exete paidi. Einai kathara diko sas thema kai de xwraei h gnwmh kanenos allou. Kala na perasete kai koitakse na fas kala!!

Ουουουουουου..Κοριιιτσιαααααα!!!! Τι κανετε καλε??χαχαχαχα

Εχω μερικες μερουλες να γραψω ειναι η αληθεια αλλα καθε μερα σας διαβαζω! Απλα ειμαι με υπνηλια (λογω χαπιων μη βιαστειτε να βγαλετε συμπερασμα!) και συνεχεια ψαχνω αφρομη να παω να την πεσω για υπνο. Ειδικα μετα το φαγητο ειμαι κοτοπουλο!

Κατερινουκο τι κανεις? Αχχχ δουλεια ε??? Κι εσενα το μυαλο σου ειναι στο μικρακι και πως να μην ειναι. Παλι καλα που ειναι μονο τοσες μερες..Παλι καλα!!Να το χαιρεσαι κιολας το ζουζουνι σου! Μισου ετους ανθρωπακι..χιχιχιχι!! :P

Δεσποινακι μου φευγεις? Και τι χαζομαρες ειναι αυτες που ακουω??Ακομα και να υπηρχε προβλημα, που δεν υπαρχει, δεν εχεις λογο να σκεφτεσαι ετσι. Δηλαδη αν ειχε προβλημα ο αντρας σου οι δικοι σου θα τον στεναχωρουσαν? Δε νομιζω..Κι ουτε θα βοηθουσε και σε κατι! Αστα αυτα, εχουμε που εχουμε ηδη στο μυαλο μας ποτε θα μεινουμε εγκυες δεν θα σκεφτομαστε να κανουμε παιδι για να μην μας κακολογουν συγγενεις δικοι μας ή του αντρα μας..

Φιλακια κοριτσακια μου! Οποια θελει κουβεντουλα εδω ειμαι, στο σπιτι, με τα δαχτυλα ετοιμα να πληκτρολογησουν!! :P

Nrv8p1.png

γεια σας κοριτσια!!!

σημερα ηταν η τελευταια μερα στη δουλεια τι καλα!!κ παλι με αφησαν να φυγω νωριτερα!!!:D:D

το πρωι,μου ειπε ο συζυγουλης μου το μωρο εφαγε ολο το μπολακι με το ποριτζ του!!!τωρα το απογευμα θα προσπαθησω να του δωσω πατατουλα,ελπιζω να του αρεσει.

Δεσποινακο μου,

εαν τις ημερες που δουλευω πεσει μπανκ χολιντει,θα πρεπει να εργαστω αλλη μερα να τη συμπληρωσω ή να την κρατησω για το τελος.δυστυχως στη νοσ/κη εχουμε αλλο συστημα.επισης ειμαι ηδη παρτ ταιμ κ δεν εχω ιδια δικαιωματα με εκεινους που εχουν φουλ ταιμ δουλεια.

πολυ θα ηθελα να εκανα κ εγω αγγλια ελλαδα με πουλμαν!πως τα ειχατε περασει?σταματησατε σε ξενοδοχειο καμια φορα ή το πηγατε ολο σερι?πως ηταν?

ξεχασα πως μετα την ιταλια θα πας κ στον αδερφο σου,εκει ποσο θα καθησετε?

ααααχ ποσο σε ζηλευω!!!πολυ θα ηθελα να παω κ εγω καπου πασχα,να καναμε κατι διαφορετικο.εδω περα μονοι μας κ ολας,οσο κ αν προσπαθησω δεν <μυριζει>Πασχα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...