Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Κατερινακι μου περαστικα σου!! Αμαν πια τωρα με αυτο τον καιρο βρηκε να σε πιασει?? Παντως για να παρηγορηθεις δεν εισαι μονο εσυ τιμωρια κι εγω σπιτι ειμαι. Αν ημουν πιο κοντα σας θα πηγαιναμε ολες για καφε αλλα εδω που ειμαι...απολαμβανω τον καιρο απο μεσα. Μπορει να παω να περπατησω μονη μου αν δεν βρω παρεα για καφε ειδωμεν!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!! Και τι μερα!!!!:P

σ ευχαριστω κοπελαρα μου.καλα,αν ημασταν πιο κοντα ολες οι κοπελες καν δε θα γραφαμε εδω;)...λεμε τωρα.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια τι θα κανετε σ/κο?μισο σαββατο που εμεινε τελος παντων.ηθελα τοσο πολυ να παω σημερα βολτουλα,εκανα ολες μου τις δουλειες χθες για να εχω ελευθερη τη μερα σημερα...αλλα το παιδι ειναι κακοδιαθετο κ δεν κοιμηθηκε κ καλα....μαλλον αυριο,οποτε για σημερα μεσα μας βλεπω.

Κοριτσια θελω πολυ να καταφερουμε καποια στιγμη να παμε ολες μαζι για καφεδακι???τι λετε?θα τα καταφερουμε να βρουμε καποιο μερος που να μας βολεψει ολες??

αμπι,eugie εμεις που ειμαστε Λονδινο θα θελατε να κανονιζαμε κατι?

δεσποινακο ποτε λες να ρθεις παλι Λονδινο?

Κορίτσια τι κάνετε?

Τι ωραίος καιρός ε? Καλοκαίρι αν και μετά τις 7 με 8 έχει αρκετό κρύο για να μείνεις μόνο με καλοκαιρινό μπουφανάκι.

Κατερίνα το διαβατήριο, αν παν όλα καλά θα το παραλάβω σε περίπου 6 βδομάδες, που θα πρέπει να έρθω και πάλι στο Λονδίνο. Θα σε τηλ πότε θα είναι έτοιμο και πας να το παραλάβεις. Αλλά λεν πως αυτή τη φορά δε θα χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού και πως δε χρειάζεται να περιμένεις. Το διαβατήριο σου πότε λήγει εσένα? Δε μπορείς να περιμένεις να το κάνεις από Ελλάδα? Γύρω στις τρεις με τέσσερις μέρες θέλει στην Ελλαδα!

Σήμερα το απογευματάκι πήγαμε μια βόλτα στο Καιμπριτζ, θέλαμε να παμε για πίτσα αλλά είχε τόσο κόσμο που δε μπορέσαμε να βρούμε τραπέζι και γυρίσαμε σπίτι για μακαρονάδα!

Κατερίνα ξαναδιάβασα τα συμπτώματα σου! Αν και ο πυρετός δεν εξηγείται, όταν λες ωτιτιδα, αναφέρεσαι σε βούησμα ή να σε ξύνουν τα αυτιά σου? Και για τα μάτια σου, τα αισθάνεσαι ξηρά, κάπως να τσούζουν και να θες να τα ξύσεις? Γιατί αυτά μαζί με τη μύτη που τρέχει συνεχώς τα έχω κάποιες μέρες τώρα και είναι λόγω της αλλεργίας! Χτές στο Λοδίνο επιδεινώθηκε αρκετά, με το που γύρισα στο σπίτι ήμουν χάλια!

Και γω θα ήθελα να συναντηθούμε κάποια φορά!

Αμα ποτέ κανονίζαμε, θα με βόλευε Σαββάτο, που τα τρένα είναι πιο συχνα.Βεβαια, για κάποια σαβ-κο έχουμε κάνει σχέδια, αλλά τα περισσότερα είμαι ελεύθερη. Μαλιστα το τριήμερο στο τέλος του Μαϊου, θα είμαι και μοναχούλα. Μήπως να κανονίζαμε κάτι για εκείνο το Σαββατο?

Κατερίνα ο μικρός αύριο γίνεται 6 μήνων? Να τον χαίρεσαι!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε?πως ειστε σημερα?

Δε σας κρυβω πως ειμαι λιγακι καπως σημερα.Αυριο επιστρεφω στη δουλεια.το καλο ειναι πως ολο τον Απριλιο το μωρο θα το προσεχουν ο αντρας μου κ η πεθερα μου,ετσι που τα κανονισαν για τις μερες που θα δουλευω.Ξερω,ειμαι τυχερη που εχω παρτ ταιμ δουλεια κ μ αρεσει κ η δουλεια μου,δεν παω πισω με μαυρη καρδια...αλλα με μιση!

Δεσποινακι αλλες 6 εβδομαδες για να το παραλαβεις??????θεε μου!εμενα ληγει τον Σεπτεμβριο κ της το ειπα κ ολας στο τηλ.εαν το ραντεβου ειναι μεσα Αυγουστου,ποτε θα το παραλαβω αραγε?

κοιτα,πριν χρονια καθαρισα το στηθοσκοπιο μου με αλκοολουχο μαντηλακι κ δε το αφησα να στεγνωσει πριν το βαλω,με αποτελεσμα να καταστρεψω την εσωτερικη <προστασια> του αυτιου,απο τοτε,μια στο τοσο κανω ωτιτιδα (εξωτερικη)χωρις πυρετο,αλλα με οξυ πονο κ <βουλωμα> του αυτιου.για αυτο κ το αντιμετωπιζω με αντιφλεγμονωδη κ οχι με αντιβιωση κ ειναι μονο το αριστερο μου αυτι.

η επιπεφυκιτιδα,σου πρηζει τα ματια,οταν ξυπνας,δυσκολευεσαι να τα ανοιξεις απ τις τσιμπλες,δακρυρροια,σε πονουν κ ειναι κοκκινα.εσταζα το γαλα μου,το οποιο εχει αντισηπτικη δραση κ εχει σχεδον περασει.κ παλι μονο το ενα ματι μου.

εχεις δικιο βεβαια γιατι οι ωτιτιδες συνδεονται κ με τις αλλεργιες,κ αυτο που περιεγραψες ειναι η αλλεργικη επιπεφυκιτιδα,(ξηρη) οπου δεν υπρχουν δακρυα εκει για αυτο κ εχεις φαγουρα κ αλλη αντιμετωπιση.

παντα ειχες αλλεργια την ανοιξη ή την ανεπτυξες εδω?

αααα τι ωραια,να κανονισουμε να βρεθουμε τοτε!!μαλλον για μετα το Πασχα πια ε?

σ ευχαριστω πολυ δεσποινακο μου,αυριο ειναι τα μηνογενεθλια μας.6 μηνων!!κ οπως ελεγε ο αδερφος μου μικρος...<οκλοητος (αντι για ολοκληρος) αντας (αντρας)>

καλε,ξεχασα να σου ευχηθω κ για το ανηψακι σου,να σας ζησει κ να το χαιρεστε!!!επισης ξεχασα,ποτε ειναι το επομενο ταξιδακι σου?

Στελλα

Αφού έχεις καλό λόγο σε συγχωρούμε που δε μαπίνεις πολύ. Ευχομαι όλα να παν καλά με την έκθεση σου και συντομα να δούμε τα εκθέματα σου και στο Tate!

Φιλιά στο μικρούλη!

Γεια σου Στελλιτσα και μπουρμπουλιθρακο!!!Σου ευχομαι τα καλυτερα για το προτζεκτ να παει σουπερ κι οσον αφορα τις απαιτησεις του γιου σου ειμαι σιγουρη οτι της απολαμβανεις και με το παραπανω αφου ειναι απο αυτο το πλασματακι!! Καληνυχτα και σε σενα!!

Στελλα καλη επιτυχια κοριτσακι μου στην εκθεση σου!!!αληθεια εχεις θεμα?θα μας δειξεις κ εμας κανα δειγματακι να σε καμαρωσουμε??

ποσο χαιρομαι να ακουω,ποσο μαλλον να βλεπω,γυναικες ετσι δημιουργηκες,καλλιτεχνικης φυσης....μαλλον επειδη δε μπορω να τραβηξω μια ισια γραμμη χαχαχα

μπραβο σου!!!

να δινεις καθε μερα ενα εξτρα φιλακι στο μπορμποληθρα απο χιονομπαλιτσα

κοριτσια μου ευχαριστω πολύ και πολλες καλησπερες...

ο μπυρμπουληθρας περνάει άλμα αναπτυξης....εχει και θέμα με τα ουλακια του και βγαζει σαλιομπουρμπουληθρες συνέχεια.....

εγω εχω βγάλει τα μάτια μου....χαχαχα

λοιπον δειγμα δουλειας μου θα σας δειξω στο επαγγελματικο μου προφίλ στο ΦΒ...δεν τα εχω ανεβάσει ακόμα αλλα συντομα....θα σας ενημερωσω!!!

φιλουρες πολλες στις μουριτσες σας!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλησπέρα κορίτσια!

Βλέπω οι περισσότερες προτίμησαν τον καλό καιρο και τα παρκάκια από το ιντερνετ και καλά κάνετε!

Σήμερα ετοιμάσαμε τσιπούρες στα κάρβουνα, πολύ καλες! Αντέ εύχομαι να έχουμε πολλά σαβ/κα όπως αυτό αν και δεν είμαι τρελά αισιόδοξη!

Κατερίνα μου καλή αρχή να έχεις! Εισαι πολυ΄τυχερή και που κάνεις κάτι που σου αρέσει και που έχεις τη πεθερούλα και τον αντρούλη που θα σε βοηθήσουν, και έτσι δε θα έχεις να ανησυχείς τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό για το μικρό!

Πάω πάσο για τα συμπτώματα σου! Κατάλαβα ότι ξέρεις πολύ καλύτερα απο΄εμένα τα συμπτώματα:rolleyes:.

Την αλλεργία δε θυμάμαι πότε την πρωτοπαρουσίασα. Δε θυμάμαι ως παιδάκι να την είχα. Πάντως και πριν φύγω από Ελλάδα, θυμάμαι απλώς να είμαι συχνα πυκνά συναχωμένη χωρίς άλλα συμπτώματα. Μαλλον ήταν η αλλεργία. Και για τα μάτια μου που είναι συχνά πυκνά ξηρά μου το είχε αναφέρει και γιατρός στην Ελλάδα.

Γενικώς τη παθαίνω συνήθως άνοιξη, τέτοια περίοδο και ίσως και λίγο το Σεπτέμβρη. Θα ήθελα να το ψάξω περισσότερο, να δω σε τι ακριβώς είμαι αλλέργική, όπως καταλαβαίνεις, δε μου αρέσει πολυ η ιδέα να δέχομαι κάτι ως σωστό χωρίς να το ψάχνω, αλλά στο gp που πήγα είχε αρκεστει στο να ακούσει τα συμπτωματα για να με διαγνώσει:(.

Αντε πάλι σας κούρασα με τα δικά μου:(.

Περιμένουμε εντυπώσεις από τη δουλειά αυριο!

Και πάλι καλή αρχη και χρονιά πολλά στο μικρό σας!

Στελλινούλα

Περιμένουμε πως και πως να δουμε τα έργα σου! Μπράβο σου και εύχομαι να τα προλάβεις όλα στην ωρα!

Πολλά φιλάκια στο μικρό σου που βιάζεται τόσο πολύ να μεγαλώσει!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα φερρυ εισαι ολα τα λεφτα!!!!τελος!!!:P:p:p:p τι ομορφη τουρτιτσα ειναι αυτη!! κ μιση μαλιστα χαχαχαχαχαχαχα

να σαι παντα καλα κ να χαιρεσαι τον γιοκα σου ματακια μου, σευχαριστω πολυ πολυ πολυ

κ παλι μου εφτιαξες το κεφι!

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε???

Πρωτη μερα στη δουλεια σημερα,καλα ηταν...κ επειδη ολοι με ρωτουσαν για το μωρο κ να ηθελα,δε μπορουσα να μην τον σκεφτομαι!!!

ευτυχως με λυπηθηκε η προισταμενη μου κ με αφησε να φυγω νωριτερα.

ο μικρουλης μου απ την αλλη,απ οτι ειπε ο αντρας μου,ηταν πολυ αναστατωμενος κ εκλαιγε σχεδον ολο το πρωι.το μεσημερι ησυχασε καπως.τωρα που γυρισα κοιμαται,με το ζορυ κρατιεμαι να μην τον ξυπνησω κ να τον πνιξω στα φιλακια!!!

αντε εφυγε η μια μερα,αλλη μια κ αλλη μιση.....πφφφφ ετσι θα το πηγαινω τωρα!!

Δεσποινακι μου σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου,να εισαι παντα καλα κ σου ευχομαι ολοψυχα με ενα μωρακι στην αγκαλιτσα σου συντομα!!!!

Δεν ειναι δυσκολο,κυριως εαν εχεις περασει καποιες ασθενειες,να ξερεις συμπτωματολογια πανω-κατω.οσο για τον τζι πι σου,στο εχω πει ηδη,ειναι πολυ αργος κ θα πρεπει να επιμενεις,να πιεζεις λιγακι.

λογικα εαν σε πιανει την ανοιξη,θα ειναι απ την γυρη.πρεπει να το κοιταξεις ομως λιγακι πιο αναλυτικα

ξεχασες να μας πεις ομως,ποτε ειναι το επομενο ταξιδακι σου να αρχισουμε να ζηλευουμε εμεις που θα μεινουμε πισω??

Κορίτσια τι κάνετε?

Μου φαίνεται πως πέρασε το καλοκαίρι, τελείωσε:(!

Φαιρή τι όμορφη μισή τουρτίτσα ήταν αυτή. Ποιος έφαγε το άλλο μισό?

Κατερίνα, πώς είσαι? Ο μικρός σου κάνει μουτράκια ή το ξεπέρασε?

Λιγο θα δυσκολευτει στην αρχή αλλά σύντομα θα το συνηθίσει και μετά θα στενοχωριέσαι πιο πολύ που δε του λείπεις τόσο πολυ!:tongue:

Ποιες μέρες ειπαμε πως δουλεύεις? Τελικά πότε θα το πας στη childminder? Ξεχασα να σου αναφερω, στη πρεσβεία ήταν ενα φυλλάδιο για μια κυρία 50 χρονών ελληνιδα που αναλαμβάνει τη φύλαξη παιδιών. Κατι έλεγε πως είναι φυσιοθεραπεύτρια. Να δω αν ο αντρουλης δε πέταξε το χαρτι? Μη δει χαρτάκι, το πετάρι κατευθείαν!

Ιταλία πάμε την αλλη Πέμπτη, αλλά δε ξέρω αν χαιρομαι πολυ. Φοβάμαι λίγο για όταν η συζήτηση θα πάει στα μωράκια. Φοβάμαι μη κατηγορίσουν εμένα περισσότερο. Συνήθως όλοι νομίζουν πως η γυναίκα έχει το πρόβλημα! Εύχομαι απλώς να είμαι υπερβολική!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...