Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου!τι κανετε?αποτι βλεπω καλα.δεσποινακι μη στεναχωριεσαι μωρε θα δεις θα σου ερθει απο εκειπου δε θα το περιμενεις!εμεις κατα τα αλλα καλα.ο αντρεας εφτιαχνε τα χαρτια του για αδεια ταξι μπας και βγαλουμε κανα φραγκακι γιατι η εταιρια του ακομα να τον πλερωσει!!!!τι να κανουμε?αυτα εχει η ζωη,υγεια!ο μικρος εχει ζωηρεψει πολυ και ολο απο πισω τρεχω η δολια μανα!τωρα τελευταια τον πιανει πολυ συχνα το παραπονο και θελει αγκαλιτσα τη μανουλα,ξαπλωνει στον ωμο μου και κοβουμε βολτες στο διαδρομο.φευγω τωρα παμε να κανουμε μαμ τη κρεμα μας!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια

τι καλα!σημερα το πρωι σηκωθηκα με το ματι τουμπανο:shock: επιπεφυκιτιδα!ειναι μετα να μην πιστευεις στο <αν δεν τριτωσει το κακο ε?>μια ο πυρετος μια η ωτιτιδα,παρε μια επιπεφυκιτιδα να ερθεις στα ισια σου.τι εγινε ρε παιδια????

ο μικρος δεν εχει πυρετο εδω κ 2 μερες,αλλα εχει βηχαλακι κ οταν φτερνιζεται πολλες μυξες που δε με αφηνει κ να τις σκουπισω,γκρινιαζει.θελει να μενει με τις μυξες!!!:tongue:

τι να πω ρε κοριτσια,τα τελευταια μας να ειναι αυτα.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Στελλα καλη επιτυχια κοριτσακι μου στην εκθεση σου!!!αληθεια εχεις θεμα?θα μας δειξεις κ εμας κανα δειγματακι να σε καμαρωσουμε??

ποσο χαιρομαι να ακουω,ποσο μαλλον να βλεπω,γυναικες ετσι δημιουργηκες,καλλιτεχνικης φυσης....μαλλον επειδη δε μπορω να τραβηξω μια ισια γραμμη χαχαχα

μπραβο σου!!!

να δινεις καθε μερα ενα εξτρα φιλακι στο μπορμποληθρα απο χιονομπαλιτσα

Κατρηηηηηηηηηην,

κουκλιτσα μου να μιλας οσο θες για το οτιδηπποτε.ουτε κουραστικη γινεσαι,ουτε μονη σου μιλας,ουτε τιποτα κ φυσικα καμια μας δε σε παρεξηγει.καν δε τιθεται θεμα δηλαδη!

ολες οι κοπελες εδω κ το πιστευω με βεβαιοτητα γραφουμε με την καλυτερη των προθεσεων.φυσιολογικο σε εναν διαλογο,να υπαρχουν αντιθετες αποψεις ή διαφορετικες γνωμες,αυτη ειναι αλλωστε κ η ομορφια!

δε γινεται να συμφωνουμε ολοι σε ολα :tongue:

λοιπον να μας κρατας ενημερες για τις προσπαθειες οκ?κ συντομα πολυ συντομα να ακουσουμε τα ευχαριστα κ απο τα δυο κοριτσακια μας.

Δεσποινακι,Αμπι,Eugie θα πιειτε σημερα το καφεδακι σας κ εγω μεσα τιμωρια,που ειμαι κ σαν τον πειρατη :-(:sad::-(

να περασετε τελεια κουκλιτσες,να το απολαυσετε εχει κ ομορφο καιρο!!!

Διαφημίσεις

Κατερινακι μου περαστικα σου!! Αμαν πια τωρα με αυτο τον καιρο βρηκε να σε πιασει?? Παντως για να παρηγορηθεις δεν εισαι μονο εσυ τιμωρια κι εγω σπιτι ειμαι. Αν ημουν πιο κοντα σας θα πηγαιναμε ολες για καφε αλλα εδω που ειμαι...απολαμβανω τον καιρο απο μεσα. Μπορει να παω να περπατησω μονη μου αν δεν βρω παρεα για καφε ειδωμεν!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!! Και τι μερα!!!!:P

Nrv8p1.png

Καλημέρα κορίτσια!

Λοιπον πρώτα ας περιγράψω τις εμπειρίες μου από την πρεσβεία. Εφτασα εκει κατά τις 10.00, το ραντεβού μου ήταν στις 11.00. Ηθελά να ανανεώσω διαβατήριο και να υπογράψω κάτι εξουσιοδοτήσεις. Είχε αρκετό κόσμο. Ηταν και τρεις γονείς με τα μωράκια τους, τα δύο ήταν μόλις μερικών βδομάδων! Μπήκαν αυτοί πρώτοι να κανονίσουν για τα ταξιδιωτικά έγγραφα των μικρών.

Με τα λίγα, με πήραν κατά τις 13.00:( οπότε έχασα και τα ραντεβού με τα κορίτσια. Τελείωσα με το διαβατήριο (αν και ο υπάλληλος είπε πως το backgroundτης φωτό ίσως να είναι κάπως σκοτεινό) και έπρεπε να περιμένω άλλες δυόμιση ώρες για τις εξουσιοδοτήσεις!:shock:

Βέβαια μπορεί να καθυστέρησα πολύ, αλλά πρέπει να ομολογήσω πως όλο το προσωπικό ήταν πολύ ευγενικό. Μου εξήγησαν πως δυστυχώς έφυγαν κάποια άτομα και δε σκοπεύουν να τα αναπληρώσουν και πως τυχαίνει κάποιες μέρες να έχουν πάρα πολύ κόσμο και άλλες μέρες να κάθονται. Δυστυχώς εγώ έπεσα στη πρώτη περίπτωση.

Οταν μου έκαναν τις εξουσιοδοτήσεις διαπίστωσα πως είχα ξεχάσει μια, και ηταν πολύ ευγενικοι. Εψαξαν, βρήκαν μια αίτηση, μου την έγραψαν αυτοί για να μη χρειάζεται να ξαναέρχομαι.

Και Κατερινούλα εύχομαι να μη σε πειράζει κάποια στιγμή ρώτησα τη γραμματεία ότι μια γνωστή μου προσπαθούσε να τηλ και δεν της απαντούσαν και όταν τελικά μπορεσε να τους πιάσει, ακόμα περιμένει για να τη ξαναπάρουν. Αρχικά η γραμματέας με ρώτησε το τηλεφωνο σου να σε πάρει τότε, αλλά δε το είχα, μου είπε όμως πως είχε πάρει όλα τα άτομα που είχαν πάρει τηλ πριν τις 31/03 και ακόμα δε της είχαν δώσει τη λίστα για αυτούς που πήραν τον Απρίλη. Πάντως τους παίρνουν όλους τηλ. Εσύ πότε είχες πάρει? Και για την επόμενη φορά, καλύτερα να παίρνεις μετά τη 1.00 που κάπως η δουλειά πέφτει!

Κατά τα άλλα, οταν τελικά τελείωσα από τη πρεσβεία πήγα μια βολτούλα στο Westfield όμορφα ήταν, κατάφερα να κουρευτώ κιόλας που το σκεφτόμουν καιρό, αλλά μου φαίνεται πως τα έκοψα αρκετά. Ο αντρούλης είπε πως μοιάζω τώρα περισσότερο στη μητέρα μου. Πρέπει να ανησυχώ :rolleyes:?

Κατάφεραμε να συναντηθούμε και με την Αμπι και χάρηκα πάρα πολύ για αυτο! Γνώρισα και τα παιδάκια της, που είναι πανέμορφα! Τελικά καλά πέρασα παρά την ταλαιπωρία μου στο προξενείο!

Αμπι εύχομαι να περάσατε και εσείς καλά και σύντομα να συναντηθούμε και με τις αλλες τις κοπέλες! Σας ευχαριστώ και για το παγωτό:tongue:!

Κατερίνα

Πως είστε εσεις σήμερα? Βρε τι πάθατε. Πήγες στο γιατρό και εσύ ή αυτοδιαγνώστηκες? Ο μικρός σας πως είναι? Του πέρασε ο βήχας? Θα μπορέσετε να κάνετε τις βολτούλες σας σήμερα ή θα χαρείτε τον ήλιο από το σπίτι?

Μαρία

Τι ωραια νέα είναι αυτά? Ευχομαι όλα να παν καλά με το ταξί και να μπορέσει ο άντρας σου να βγάζει ένα καλό μεροκάματο, να μη χρειαστείτε να πάτε πουθενα. Φιλιά στο μικρό σου!

Διαφημίσεις

Κατρην

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Καλά η gp μου μου τα είπε αλλιώς. Μου είπε να πάω για το smear test γιατί χρειάζεται πριν τη σαλπιδογραφία και με αυτό θα έχουν ελέγξει και για μολύνσεις. Ειχα καταλάβει πως στην κάνουν κατευθείαν!

Χαιρομαι που δεν είχες πολλές παρενέργειες. Ευχομαι ακόμα αυτός ο μήνας να είναι και ο τυχερος σας! Αλλωστε προηγείσαι και από εμένα, οπότε να παίρνουμε όλες σειρά χιχιχιχιχι!

Σε πόσο καιρό θα πας ξανά στο γιατρό?

γεια σας κοριτσια!!

δεσποινακι μου την ιδια ωρα μπηκαμε,αλλα μου τηλεφωνησε η γιαγια μου εκεινη την ωρα κ ετσι διεκοψα για λιγακι.για λιγο δε σε προλαβα!

τελικα ολα ενταξει με το προξενειο?το διαβατηριο στο εδωσαν την ιδια μερα?

χιλια ευχαριστω που με σκεφτηκες κ τους το ειπες!!!να εισαι καλα!!!:D τι γλυκια που εισαι!!!μου ειχαν αφησει μνμ στον τηλεφωνητη μου την πεμπτη,πριν λιγο το τσεκαρα.το ραντεβου μου ειναι στις 18 Αυγουστου:confused::confused::rolleyes: κ επειδη κ ο αντρας μου χρειαζεται να ανανεωσει το δικο του....εκανε αιτηση ον λαιν κ τελειωσε!!!γελαγε οταν του ειπα για το ραντεβου μου.

δεν πηγα στον γιατρο,οπως το ειπες αυτοδιαγνωστηκα.μου ειναι γνωστη η συμπτωματολογια τοσο εμπειρικα οσο κ θεωρητικα...λογω επαγγελματος;)

ο μικρος δυστυχως εχει ακομα βηχαλακι που του αναστατωνει τον υπνο.ξεκινησα σιροπακι κ εδω κ ωρα σταματησε να βηχει κ κοιμαται...εχει κουραστει απιστευτα αυτη την εβδομαδα.μια ο πυρετος μια ο βηχας...αστα να πανε.

Η Τζουλι ειναι καλα,της στελνω μνμ στο φεις γτ κ εγω ανησυχουσα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...