Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεσποινακο μου!!!ΑΔΙΚΙΑ

απ την προηγουμενη Παρασκευη,περιμενα πως κ πως,ημουν τοσο ενθουσιασμενη που θα σας γνωριζα απο κοντα κ καλα με την αμπι k eugie θα κανονισουμε αλλη μερα..

τωρα με εσενα ποιος ξερει ποτε??

απ τη μια θελω τοσο πολυ να ερθω απ την αλλη,μη σας κολλησω?μην ανεβασω πυρετο παλι?τι να πω?ζηλευω πολυ!!!

αααα,απ την πρεσβεια ακομα να μου τηλ:confused::confused:

δεσποινακο,εχεις κανει παπ τελευταια?εαν νομιζεις πως κατι εχει να κανει με το πε χα γιατι δεν το κοιταζεις?γενικα,γιατι δεν πολυεπιμενεις στον γιατρο σου να κανεις εξετασεις?κ καλα εκεινοι θα προσπαθησουν να το πανε αργα εσυ γτ δεν επιμενεις?με την σαλπιγγογραφια τι εκανες?

στον προηγουμενο τζι πι επρεπε να μουρμουραω μιση ωρα για καποιες εξτρα εξετασεις που ηθελα,ετσι να μου φυγει η ιδεα βρε αδερφε.στο τελος υποχωρουσαν κ μου τις γραφανε,υποχρεωμενοι ειναι αλλωστε.

ο τωρινος τζι πι,παντως δε μου χαλαει χατιρι

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Κοριτσια συγγνωμη που σας μαυρισα σημερα με τους προβληματισμους μου. Κι εχει κι εναν ωραιο καιροοοο....

κατρηναααααακι δεν μαυριζεις κανεναν!!!καλα κανεις κ τα μοιραζεσαι κ μακαρι να ημουν σε θεση να σας βοηθουσα περισσοτερο.

δε θελω να σκεφτεις ομως πως μιλω εκ του ασφαλους κ αυτα τα θεματα,οπως ειπες ειναι ευαισθητα.

εχεις τα δικια σου,κ η δεσποινα το ιδιο αλλα θελω να σκεφτεστε θετικα.για να μην πω καλυτερα...μην το σκεφτεστε καθολου!!!!

κ θα συμφωνησω με τη φερρυ!

ξαπλωσε με τον αντρουλη σου το βραδυ κ να μη σκεφτεσαι τιποτε αλλο εκτος απο εκεινον κ εσενα;)

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Καλησπέρα σας,

τι κάνετε κοριτσια μου? Πως πάει η GB? Εμάς εδώ όλο πάει να φτιάξει ο καιρός και ολο χαλάει...

Εγώ δεν μπαίνω γιατι ετοιμάζομαι παταγωδως για το νέο μου project και μου τρώει χρόνο συν τον μπεμπάκο μου που ειναι απαιτητικότατος δεν θέλω τίποτα άλλο...

Ετοιμάζομαι τώρα τελικά να κάνω εκεινη την ρημάδα έκθεση που όλο αναβάλω και πρέπει να ζωγραφιζω συνεχώς...Βεβαια αν δω οτι δεν προφταίνω θα το αναβάλω πάλι για του χρόνου, τι να κάνουμε ο μπεμπης πρώτα απο όλα...

Κατα τα άλλα ο μπεμπάκος μας σκάει τρελά γέλια και έχει ηρεμησει αρκετα, τις τελευταιες 3 νύχτες κοιμάτε όλο το βράδυ και ξυπνάει στις 7 το πρωι πλέον για να κάνει μαμ...

Περιμένω νεάκια σας!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

τελοσπαντων εγω δε ξερω κ πολλα περι ιατρικης....απλα πολλες φιλες μου μολις εβγαλαν απο το μυαλο τους το ποτε θα μεινουν εγκυες μεινανε...εγω ημουν τυχερη κ επιασα στην ουσια με τη πρωτη...να ειστε καλα κ ελπιζω συντομα να αποκτησετε αυτο που θελετε :)

Καλησπέρα κοριτσιά

Τι μου κάνετε? Μου φαίνεται πως άνοιξα τον ασκό του Αιόλου!

Προς θεου δεν ήθελα να διμιουργήσω στενοχώριες. Συνήθως είμαι χαλαρή και δε το σκέφτομαι πολύ, αλλά τις μέρες που είναι να αδιαθετήσω λίγο οι ορμόνες λίγο η απογοήτευση, με παίρνει λίγο από κάτω,και ίσως να θέλω να το συζητήσω κάπως περισσότερο . Θέλω να το συζητήσω με κάποιον, να με καθυσυχάσει πως όλα θα πάν καλά, και όντως αντί αυτου, ακούω από τους περισσότερους το κλασικό, ε το άγχος σου θα φταίει χαλάρωσε και με στενοχωρεί ακόμα περισσότερο. Οντως σε κάνει να νιώθεις κάπως σα τρελή. Προσωπικά, αν και αντιλαμβάνομαι πως το αγχος κάνει κακό, δε νομίζω πως έχω και τόσο πολύ!

Δυστυχώς, δε νιώθω πως όλα είναι φυσιολογικά και απλώς πρέπει να περιμένω. Στην Ελλάδα κάθε τεστ παπ που θα κάνω θα δείξει κολπίτιδα, οι μικρές ενοχλήσεις είναι συχνές πυκνές, και ένα τεστ παπ είχε βγάλει δυστυχώς και κονδυλώματα:(. Και απορώ που με το ιστορικό μου η γιατρός δε με έστειλέ για τη σαλπιδογραφία από τον έννατο μηνα. Αλλά επειδή κάπου διάβασα πως αν έχεςι μόλυνση, η σαλπιδογραφία μπορεί να τη μεταφέρει πιο μέσα έχω κάπως τρομάξει, ίσως να περιμένω να παω Ελλάδα πρώτα, να κάνω εκεί τεστ παπ, που νομίζω πως κοιτάν περισσότερα, και αν πάρω το οκ να την κάνω. Δυστυχώς, καμιά φορά όπου υπάρχει ο καπνός υπάρχει και η φωτια!

Αλλά πιστεύω πώς για αυτο το μήνα αρκετά στενοχωρήθηκα και όντως δεν άξιζει. Αν είναι να ερθεί καλοδεχούμενο, αν πάλι δεν έρθει δε χάθηκε και ο κόσμος, όπως λέει και η παροιμία όπου δε δίνει ο Θεός παιδιά δίνει ο διάβολος ανήψια, και από αυτά έχουμε αρκετά!

Σήμερα γέννησε η σύντροφος του αδερφού μου το δεύτερο τους αγοράκι. Ολα πήγαν καλά, ο μικρός φαίνεται να είναι ήσυχος, 3400 γρ, με λίγο μαλλάκι! Φωτό ακόμα δυστυχώς δεν είδαμε, αλλά αν κρίνω και από το μεγάλο αδερφούλη, θα είναι μια γλύκα!

Despoina οσοι ειμαστε εξω απο τον χορο θα προσπαθησουμε να πουμε κατι για να ηρεμησουμε τον αλλον...θα πουμε κατι που ισως να βοηθησει στο να χαλαρωσει καπως...οπως ξαναειπα ζω απο κοντα τις προσπαθειες της φιλεναδας μου που παει για 5η εξωσωματικη, μια ιδιωτικα κ 4 sto NHS...καθε φορα που απετυχε δεν εκλαιγα μαζι της...γελαγα, να τη κανω να ξεχαστει....εσεις μπορει να θυμωνετε που σας τα λεμε αυτα αλλα κ εμεις δεν ξερουμε τι να πουμε κ παντα προσπαθεις να πεις μια καλη κουβεντα κ οχι να φερεις την καταστροφη...νομιζω πως ετσι δουλευει ο καθε ανθρωπος...κ ναι μπορει να εμεινα ευκολα εγκυος αλλα περναω αλλα δυσκολα, επαγγελματικα, οικογενειακα κ καποια θεματα υγειας του αντρα μου που το πρωτο πραγμα που μας ειπε ο γιατρος ηταν οχι αχγος...

πραγματικα σου ευχομαι συντομα να ακουσεις τα ευχαριστα κ να μην ταλαιπωρηθεις αλλο με κολπιτιδες κλπ....αυτο που ειπες για το ph σου κανεις τιποτα? χρησιμοποιεις καποιο ειδικο σαπουνι?

Φαιρη

Σίγουρα δε τα έβαλα μαζί σου. Καταλαβαίνω πως όλοι προσπαθείτε να βοηθήσετε και καλά κάνετε. Αλλωστε αυτό που χρειαζόμαστε όλοι είναι να ξέρουμε πως θα έχουμε κάποιον δίπλα να μας πει το παραμικρό. Αυτό που στενοχωριέμαι, είναι που νομίζω πως ακόμα και οι γιατροί τον παράγοντα άγχους του δίνουν τόσο πολύ σημασία, που ξεχνούν να δώσουν σημασία σε άλλα πιο σημαντικά και τελικά ταλαιπωρούνται οι κοπέλες με τις αποτυχημένες εξωσωματικές και τις περιττές θεραπείες. Ευχομαι όλα να παν καλά με τη φίλη σου, αλλά δυστυχώς κάποιες μάχες θα χαθούν. Δε θα γίνουν όλοι γονείς με το παραδοσιακό τον τρόπο. αλλά άμα η φίλη σου έχει αποθέματα δύναμης θα της συνιστούσα να μη καθυσυχάζει με ένα μόνο γιατρό. Ας πάει σε άλλον,σε άλλες ειδικότητες, ας το ψάξει και μόνη της. Κάθε ένας μας είναι διαφορετικός και καθένας πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά.

Διαφημίσεις

Κατερινούλα

Τι πάθατε καλά? Περαστικούλια σας και στα δυο σας. Πώς είσαι σήμερα? Ο μικρός? Ο νοσοκόμος σας φέρετε καλά ή να κάνουμε παράπονα?χιχιχιχι!

Πολύ κρίμα που δε θα μπορέσεις να έρθεις αύριο!:( Και ήθελα τόσο να σε γνωρίσω, πόσους μήνες τα λέμε από το ίντερνετ?

Αλλά τώρα που θα φτιάξει (λέμε τώρα) ο καιρός, δε θα με πείραζε να κανονίζαμε να συναντηθούμε κανενα Σαββάτο. Αλλωστε δικαιολογίες χρειάζομαι για να έρχομαι εκδρομούλες στο λονδίνο!

Κατρην είδα το νυφικό!

Τι τέλειο, καταπληκτικό! Θα είσαι μια κούκλα! Και είμαι σίγουρη κανένας δε θα ασχοληθεί με τα παπούτσια του γαμπρού, όλοι εσένα θα κοιτούν!χιχιχιχιχι!

Αλήθεια, δεν είχες πει πως θα άρχιζες θεραπεία? Πώς πάει? Είχες τίποτα παρενέργειες?

Στελλα

Αφού έχεις καλό λόγο σε συγχωρούμε που δε μαπίνεις πολύ. Ευχομαι όλα να παν καλά με την έκθεση σου και συντομα να δούμε τα εκθέματα σου και στο Tate!

Φιλιά στο μικρούλη!

Καλησπερα κοριτσακια! Αν και καλημερα καλυτερα επρεπε να πω. Κοιμαμαι απο τισ 6.30 το απογευμα και σηκωθηκα για ενα διαλειμμα απο τον υπνο..χαχα. Και φυσικα μπηκα να διαβασω τα μηνυματα σας.

Φαιρι μου σε σενα ηθελα οπωσδηποτε να απαντησω πρωτα απ'ολα για να σου πω οτι δεν ηθελα να παρεξηγηθει το μηνυμα μου. Οπως ειπα και πριν δεν τα βαλα μαζι σου λεγοντας αυτα. Ηταν γενικως κατι που παρατηρω απο ολους. ΑΚομα κι απο συγγενεις πολυ κοντινους. Αλλα δεν θελω να καθεστε να απολογειστε κιολας που εχετε μωρακια.Αν ειναι δυνατον! Ενταξει ειπαμε εμεις δυσκολευομαστε αλλα ακουγοντας αλλες μανουλες ειναι σαν να μας γυρναν ενα διακοπτακι που μας κανει να κανουμε ονειρα και εικονες και να χαμογελαμε καθε φορα..

Δεσποινακι μου μην ανησυχεις για τη σαλπιγγογραφια. Πριν στη κανουν σου κανουν ελεγχο πρωτα οπως με το τεστ παπ κι αφου και γινουν οι εξετασεις μετα απο μια εβδομαδα σου στελνουν ενα γραμμα εφοσον ολα ειναι οκ για ραντεβου για τη σαλπιγγογραφια ενω σε αντιθεση περιπτωση προφανως θα σε ενημερωνουν για το τι να κανεις σαν θεραπεια. Εγω θα σου λεγα να την κανεις εδω χωρις βεβαια να θελω να σε παρω και στο λαιμο μου. Εγω ετυχε να παω σε ενα νοσοκομειο που το δωματιο με τουσ υπερηχους ηταν καινουργιο και η σονογκραφερ ηταν πολυ καλη. Με καθησυχαζε συνεχεια λεγοντας μου τι θα κανει. Και ηταν πολυ προσεχτικη και ελαφροχερα. Δεν πονεσα οσο περιμενα. Εμενα με φοβιζε ο πονος (και το αποτελεσμα βεβαια) αλλα τελικα ηταν ακριβως οπως μου το περιεγραψαν σαν πονος περιοδου (οχι απο αυτους που σε κανουν να διπλωνεσαι) κι ευτυχως κραταει για δευτερολεπτα. Δηλαδη απο τη στιγμη που σηκωνεσαι σου περναει. ΕΛπιζω να βοηθησα..

Κατερινακι μου ευχαριστουμε που προσπαθεις να μας καθησυχασεις και μας δινεις κουραγιο!

Δεν θα πω αλλα κοριτσια γιατι μαλλον θα κοιμαστε και θα τα λεω μονη μου..χαχαχα Απλα ηθελα να πω συγγνωμη αν ακουστηκαν τα μηνυματα μου σαν να αποπηρα καποια. Δεν τα εγραψα σε καμια περιπτωση σκεφτομενη αυτο. Ηταν γενικοι προβληματισμοι που ακουω εδω και πολυ καιρο,οχι τωρα απο σας! Ενταξει κιολας δεν θα μιλαω συνεχεια και γι αυτο το θεμα αλλωστε αντιλαμβανομαι οτι οταν ακους εναν ανθρωπο να σου εκφραζει ενα πρβλ και να μην μπορεις να τον βοηθησεις σε στεναχωρει και σε απομακρυνει ισως κιολας. Καληνυχτα σε ολες και τα λεμε παλι τουμοροου!

Γεια σου Στελλιτσα και μπουρμπουλιθρακο!!!Σου ευχομαι τα καλυτερα για το προτζεκτ να παει σουπερ κι οσον αφορα τις απαιτησεις του γιου σου ειμαι σιγουρη οτι της απολαμβανεις και με το παραπανω αφου ειναι απο αυτο το πλασματακι!! Καληνυχτα και σε σενα!!

Nrv8p1.png

Α Δεσποινα ξεχασα να σου πω (ειναι που θα μιλουσα λιγο..χαχαχα) Τη θεραπεια την εχω ξεκινησει εδω και 2 μηνες και ευτυχως οι μονες παρενεργειες που ειχα (γιατι μεσα το χαρτι εγραφε πολλες) ηταν η υπνηλια κυριως. Παρατηρησα και καποιες βελτιωσεις οπως οτι μικρυνε ο κυκλος μου λιγο και η ωορηξια γινεται νωριτερα απ οτι γινοταν παντα. Μμμμ..Τι αλλο? Νομιζω αυτα. Ισως και λιγο πιο ευαισθητη συναισθηματικα. Αλλα ελαχιστα! Αυταααα..

Αντε καληνυχτα και παλι!! Καλα να περασετε!!Αυριο ειναι η συναντηση ε?

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...