Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο την επόμενη φορά που θα έχεις (μάλλον) δύο βλαστοκύστες και να πάρεις ή και να μην πάρεις το ωάριο σου. Εννοώ ετ σε φυσικό κύκλο γιατί έχεις καλό ενδομήτριο. 

Η αλήθεια είναι πως το 24% δεν είναι και κανένα τραγικό νούμερο για να θεωρηθεί προβληματικό. Συνήθως πάνω από 30% ξεκινούν τα σοβαρότερα προβλήματα. Και στην ουσία οι 8 βλαστοκύστες το αποδεικνύουν δλδ δεν ξέρω πόσο σου πήρε να τις μαζέψεις αλλά είναι ένα καλό νούμερο και περιμένουμε να δούμε εγκυμοσύνη. Έχετε κάνει καρυοτυπο ζεύγους; Εσύ έχεις κάνει μικροβιωμα ή υστεροσκοπηση; Έχεις ελέγξει το περιβάλλον της μήτρας; Εγώ προσωπικά μετά από 2 αποβολές θα πήγαινα σε προεμφυτευτικό είτε του άρεσε είτε δεν του άρεσε του γιατρού, δεν θα τον ρώταγα ιδιαίτερα να είμαι ειλικρινής. 
      2 αποβολές και 2 μη εμφυτεύσεις δεν πιστεύω και τόσο πολύ στην τύχη να είμαι ειλικρινής. 

Γιατί είναι 5% οι καλές μορφές. Είναι λογικό. 5% μορφολογία είναι εντός φυσιολογικών ορίων. 

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Καλημέρα!

Τι τέλειος καιρός που είναι αυτος! Σήμερα πήγαμε λίγο στις κούνιες και το ευχαριστηθήκαμε και οι 2 μας.

Δεσποινα,

To Cambridge μου αρέσει πάρα πολύ είναι τόσο ειδυλιακό! Βέβαια δεν ξέρω πως είναι η ζωή εκεί αλλά η πόλη είναι φοβερή. Σου εύχομαι σύντομα να αποκτίσεις ένα μωράκι. Πόσο καιρό προσπαθήτε αν επιτρέπεται? Το ξέρω ότι ακούγεται κλισε, αλλά όντως δε βοηθάει το αγχος.

Κατερίνα,

Περαστικά σας, ευχομαι να σας έχει πέσει ο πυρετός. Και η δική μου ήταν άρρωστη πριν 2 εβδομάδες με ωτίτιδα (μέχρι 39.2 εφτασε), αλλά ολα οκ αφού πήρε αντιβιωση και καλπολ. Εγώ της έδινα τα φάρμακα με συριγγα στο στόμα και ήταν μια συνεχής πάλη μέχρι να τα πιει. βέβαια προς το τέλος τα συνηθισε και αρχισαν να της αρέσουν και καθόταν με χαρά να της τα δώσω. Στον τομέα μου σιγουρα θα ήταν πολύ πιο εύκολο να βρω κατι παρτ ταιμ αν ειχα ηδη μια θεση και ηθελα να επιστρεψω σε αυτη μετα το maternity. Παντως δεν πτοούμαι, κάνω αιτήσεις και ελπίζω για το καλύτερο.

Κατριν, η ώρα η καλή! Εύχομαι να πάνε όλα καλά τη μεγάλη μέρα. Τα θυμάμαι και εγώ αυτά τα τρεχάματα με το νυφικό και γενικώς την οργάνωση του γάμου. Εγώ πάντως δεν ενοιωσα το γάμο μου καθόλου σα μυστήριο, ήταν σα να είχα πάει σε γάμο ξένου, τα πάντα τα έκανα μηχανικά. Στο τέλος είπα, επιτέλους πάει και αυτό! Ολα αυτά από το πολύ αγχος για να πάνε όλα καλά... Παρόλα αυτα ακόμα τρελαίνομαι να κοιτάζω νυφικά! Δοκίμασες πολλά μέχρι να καταλήξεις? Το μαλλί πως θα το φτίαξεις?

Οσο για τα παπούτσια που ούτε εγώ φοράω τακούνια, στο γάμο μου φόρεσα 7 πόντους τακούνι και ήμουν μια χαρά. Εχει να κάνει με το πόσο άνετο ειναι το παπούτσι και το πως σου κάθεται στο πόδι. Δυστυχώς, μόνο φορώντας τα για ώρες θα μπορέσεις να καταλάβεις αν σε χτυπάνε, οπότε καλύτερα με το φλατ!

Abbie, όντως είμαστε κοντά! Δουλεύεις? Ξέρεις child-friendly μέρη εδώ γύρω?

Πάσχα τι θα κάνετε κορίτσια? Εμένα θα έρθουν οι γονείς μου και αν έχει καλό καιρό θα κάνουμε μπάρμπεκιου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Οντως τι καταπληκτικός καιρός σήμερα. Το καλοκαίρι δε νομίζω να έχουμε καλύτερες μέρες! Και δυστυχώς, όπως συμβαίνει συνήθως το σαβ/κο ο καιρός θα χαλάσει :(

Κοριτσιά σας ευχαριστώ για τα λόγια παρηγοριας.

Φαίρη αρχίσαμε τις προσπάθεις πέρσυ τον Ιούνιο, αμέσως μετά το γάμο. Αυτός ήταν ο 11 κύκλος προσπαθειών. Αρα, αυτο σημαίνει πως 'εχω έναν ακόμα κύκλο και μπορώ να πω πως πέρασα το χρόνο, ή πρέπει να περάσει ένας χρόνος ακριβώς για να χαρακτηριστούμε και επίσημα υπογόνιμο ζευγάρι?:rolleyes:

Επειδή δε θέλω να αφήνω πολλά στη τύχη, μετρώ θερμοκρασία και κάνω και τεστάκια για τις γόνιμες. Ετσι δεν έχω και το αγχος άραγε πότε είναι οι καλύτερες μέρες! Πιστεύω ότι έτσι περιορίζω και το άγχος, τι νόημα έχει να αγχώνομαι πριν τις γόνιμες ή μετα. Οτι έγινε έγινε μέσα σε δυο μέρες!

Το Μάρτη κλείσαμε 4 χρονιά δεσμού με τον αντρούλη. Με τις δικές σας σχέσεις, νιώθω λες και τον γνώρισα χτες!

Eugie

Και για μένα το μυστήριο έγινε χωρίς να το καταλάβω. Το φόρεμα ήταν πολύ στενό, έγινε και καθολικός γάμος, έπρεπε να διαβάσω και κάτι λόγια στα ιταλικά δε κατάλαβα πως πέρασε η ώρα. Και το πιο πετυχημένο, έπρεπε να πάρω την κοινωνία, αυτό το στρογγυλό ψωμάκι που βλέπουμε στις ταινίες, και έτσι διψασμένη που ήμουν, κόλλησε στον ουρανίσκο, ένιωθα να πνήγομαι και να προσπαθώ να χαμογελάω μη καταλάβει κανείς τίποτα! Πάλι καλά δεν έγινα ρεζίλι!

Και σχεδόν ένα χρόνο μετά ακόμα κοιτάω νυφικά. Γιατί έτσι?

Πάσχα θα κάνουμε Ιταλία με τα πεθερικά:(, αν και θα ήθελα πολύ να πάω Ελλάδα. Του χρόνου ίσως!

Κατερίνα

Ο μικρός πώς είναι σήμερα?

Από ότι κατάλαβα, άκυρο για την Παρασκευή, αφού έχεις και το μικρούλη άρρωστο! Μια άλλη φορά μάλλον.

Αμπι θα μπορέσουμε ίσως να συναντηθούμε εμεις?

Εugie, ερχομαι Παρασκευή στο Λονδίνο στη πρεσβεία, και καμια βολτούλα στο Λονδίνο, και έλεγα μήπως μπορούσα να συναντήσω και κανένα απο τα κορίτσια από εδώ, να τα πούμε και απο κοντά. Αμα ενδιαφέρεσαι!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνουν?

Καλησπέρα κορίτσια!

Οντως τι καταπληκτικός καιρός σήμερα. Το καλοκαίρι δε νομίζω να έχουμε καλύτερες μέρες! Και δυστυχώς, όπως συμβαίνει συνήθως το σαβ/κο ο καιρός θα χαλάσει :(

Κοριτσιά σας ευχαριστώ για τα λόγια παρηγοριας.

Φαίρη αρχίσαμε τις προσπάθεις πέρσυ τον Ιούνιο, αμέσως μετά το γάμο. Αυτός ήταν ο 11 κύκλος προσπαθειών. Αρα, αυτο σημαίνει πως 'εχω έναν ακόμα κύκλο και μπορώ να πω πως πέρασα το χρόνο, ή πρέπει να περάσει ένας χρόνος ακριβώς για να χαρακτηριστούμε και επίσημα υπογόνιμο ζευγάρι?:rolleyes:

Επειδή δε θέλω να αφήνω πολλά στη τύχη, μετρώ θερμοκρασία και κάνω και τεστάκια για τις γόνιμες. Ετσι δεν έχω και το αγχος άραγε πότε είναι οι καλύτερες μέρες! Πιστεύω ότι έτσι περιορίζω και το άγχος, τι νόημα έχει να αγχώνομαι πριν τις γόνιμες ή μετα. Οτι έγινε έγινε μέσα σε δυο μέρες!

!

γιατι καλο μου μονο 2 μερες??? :)

το σπερμα μπορει να αντεξει περισσοτερο απο 2 μερες αν ειναι καλο ;)

δε ξερω το ποτε θεωρεισαι υπογονιμο ζευγαρι...αληθεια μπαινει χρονος σε αυτα τα πραγματα? δε ξερω :) θυμαμαι παντως οτι εμεις τον μικρο τον πιασαμε στις διακοπες μας...που ηαμσταν χαλαροι...ειχαμε πει απο Απριλη να ξεκινησουμε κ μια λειπαμε σε συνεδρια, μια ειμασταν τσακωμενοι κλπ....ε τον ΑΥγουστο πληρης χαλαροτητα κ τον πιασαμε :rolleyes: μηπως να πατε κανα ταξιδακι? χεχε

να με συχωρεις αν εχεις πει την ιστορια σου σε προηγουμενες σελιδες πριν μπω στη παρεα σας....εχετε κανει καποιες εξετασεις? γιατι απ οτι καταλαβαινω εχετε κανει κ δεν εχουν δειξει τιποτα, οποτε απλα εινια θεμα χρονου...αν δεν εχετε προβλημα λεω να πεταξεις οοολα τα τεστ κ τα θερμομετρα κ να απολαυσεις τον ερωτα :D

ουφ παω για νανι γιατι ειχαμε βγει για δειπνο οικογενειακως αποψε κ ειμαι κ στο ποδι απο τις 7,....τι στο παρκο τον πηγα, τι φασινα εκανα...ε τωρα ζζζζζζζζζζ

Διαφημίσεις

Δεσποινα,

Είμαι μέσα για καφεδάκι αυριο! Τι ώρα θα πας στο προξενείο? αν είναι πρωί με βολεύει γιατί έχω κανονίσει κάτι στη 1:30. Οταν τελείωσεις με τις δουλειές σου μπορούμε να πάμε καμια βόλτα στο Holland Park που είναι δίπλα. Τι λες? Καμια άλλη κοπέλα ενδιαφέρεται??

καλημερα κοριτσια,

ελπιζω να εισαστε ολες καλα και να χαιρεστε τον καλοκαιρινο καιρο!! fairy, πολυ ωραια περνατε με τον μικρουλη, μακαρι να ειχαμε κι εμεις τον χρονο να τα πηγαινουμε συνεχεια στο παρκο....

eugie, μερη για παιδια... εμεις συνηθως τα πηγαινουμε στο wacky warehouse, εχει σε μια pub που ειναι σχετικα κοντα στο σπιτι μας. Επισης ειναι πολυ ωραια στο snakes & ladders, Syon Park, αλλα παμε εκει οταν δεν εχει σχολειο, γιατι τους αρεσει και θελουν να καθονται πολλη ωρα. Δουλευω, προς το παρον 3 ημερες την εβδομαδα.

Κοριτσια, ισχυει το αυριανο που ειπαμε? εγω ειμαι οκ, απλως αν σας βολευει να ειναι κοντα στην δουλεια μου.... θα το ηθελα πολυ να τα πουμε και απο κοντα!!

Δεσποινα, επειδη εγω προσωπικα εχω βαρεθει να ακουω τα κλισε του τυπου "χαλαρωσε και θα ερθει" και "να μην εχεις αγχος" εχω να σου πω οτι αυτο που ισχυει ΜΟΝΟ ειναι οτι το αγχος επηρρεαζει μονο την προλακτινη (την ορμονη που ειναι υπευθυνη για την γαλακτοροια) και αν αυξηθει τοτε υπαρχει προβλημα συλληψης. Το διαβασα σε μια μελετη. Εγω εχω κανει αυτες τις εξετασεις κι ολες μου βγηκαν οκ. Το μονο που σκεφτομαι και με νευριαζει ειναι οτι απλα οσο κι αν εχει προχωρησει η επιστημη στη διαγνωση υπογονιμοτητας υπαρχει ενα 10% που δεν εχει καλυψει κι αυτο ειναι τα ζευγαρια με ανεξηγητη υπογονιμοτητα. Που δεν ειναι ανεξηγητη, απλα δεν εχουν αλλες εξετασεις να σου κανουν για να βρουν τι φταιει. Γι αυτο λοιπον σου κοτσαρουν αυτο για το αγχος για να νομιζεις οτι αυτο ειναι που φταιει. Εγω προσωπικα δεν εχω αγχος (περα απο τα λογικα πλαισια) κ αυτο το σχολιο που σου λενε οτι "χαλαρωσε κι απεβαλε το αγχος σου και θα ερθει και το μωρο" μονο θυμο με γεμιζει γιατι σκεφτομαι οτι στην αρχη που μου το ελεγαν κατηγορουσα τον εαυτο μου οτι εχει υποσυνειδητα αγχος και εγω η ιδια δεν το ξερα. Θα τρελαθουμε κιολας δηλαδη. Κι επειτα αν ισχυε αυτο τοτε οι γυναικες που αγχωνονται δεν θα επρεπε να μενουν εγκυες, κι ομως εγω ξερω οτι οι πιο πολλες φιλες μου συνελαβαν σε αντιξοες (ψυχοσωματικα) συνθηκες κι οχι σε νιρβανα. Κοριτσια συγγνωμη για το εκνευρισμενο μου μηνυμα και Φαιρι μου συγγνωμη αν αυτα που λεω ακουγονται σαν να σου κανουν επιθεση στο καλοπροαιρετο μηνυμα που εσυ εγραψες, ομως τα λεω ΜΟΝΟ επειδη εχω αγανακτησει και γιατι κατι απλο και ομορφο για μερικες απο μας ειναι δυσκολο... :(

Nrv8p1.png

Εν κατακλειδι, απλα ηθελα να σου πω μην πεσεις κι εσυ στη παγιδα να σκεφτεσαι διαρκως οτι το αγχος φταιει και να αγχωνεσαι οτι εχεις ..αγχος γιατι τα πραγματα μονο χειροτερα μπορουν να γινουν. Ειναι σα να καθεσαι και να σκεφτεσαι και να λες "δεν θα τα καταφερω, δεν θα τα καταφερω"..Ε, μετα λογικη δεν θα ειναι και η αποτυχια? Ετσι και με το αγχος. Αν σκεφτεσαι συνεχεια οτι αυτο φταιει,το αγχος, θα καταληξεις να αγχωνεσαι τελικα για το πως θα το αποβαλλεις. Για αυτο σου λεω. Δεν ειναι αυτο.

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

Abbie kai Eugie

Makari na ta kataferoume kai na sunati8oume oles, kai me ti Katerina an mporesei. Eugie to bradu pou 8a mpw apo to spiti 8a se steilw se minima to kinito mou.

Abbie, mporw na se til aurio sti douleia, kata tis 12.00 na sou pw me sigouria an 8a ta kataferw?

Kalo apogeuma na exete! Duskolo na sugkentrw8eis sti douleia autes tis meres (oles tis imeres xixixixixi)

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?

Μαζι με το παιδι,κρεβατωθηκα κ εγω.ψηθηκα 2 μερες στον πυρετο,επαθα κ ωτιτιδα,ο λαιμος κ η μυτη μου...ολα μαζι επεσαν.

ο πυρετος επεσε,πριν λιγο σηκωθηκα,αλλα νιωθω αρκετα αδυναμη...το παιδι το ιδιο,επεσε ο πυρετος,αλλα ειναι κακοδιαθετο κ η μυτη του τρεχει

ευτυχως ειχαμε τον μπαμπα-νοσοκομο κ μας φροντισε αυτες τις μερες κ τους 2

ρε κοριτσια....παω να σκασω!μια μια μετρουσα τις μερες να παμε για καφεδακι,τωρα βρεθηκε?:(:(

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Κατερίνα,

Περαστικά σας, ευχομαι να σας έχει πέσει ο πυρετός. Και η δική μου ήταν άρρωστη πριν 2 εβδομάδες με ωτίτιδα (μέχρι 39.2 εφτασε), αλλά ολα οκ αφού πήρε αντιβιωση και καλπολ. Εγώ της έδινα τα φάρμακα με συριγγα στο στόμα και ήταν μια συνεχής πάλη μέχρι να τα πιει. βέβαια προς το τέλος τα συνηθισε και αρχισαν να της αρέσουν και καθόταν με χαρά να της τα δώσω. Στον τομέα μου σιγουρα θα ήταν πολύ πιο εύκολο να βρω κατι παρτ ταιμ αν ειχα ηδη μια θεση και ηθελα να επιστρεψω σε αυτη μετα το maternity. Παντως δεν πτοούμαι, κάνω αιτήσεις και ελπίζω για το καλύτερο.

εμας δε μας εγραψε αντιβιωση,τον ακροαστηκε κ δε βρηκε τιποτα αν κ τωρα νομιζω πως κατι υπαρχει,εχει βηχαλακι κ αρκετα φλεματα.θα ξαναπαμε στη γιατρο για να δουμε.

εμενα με τιποτα eugie μου δεν καθεται να παρει φαρμακο...ξεκινησα κ δειλα δειλα τις στερεες,μπανιο με κανει!

καλα κανεις,συνεχισε να κανεις αιτησεις ολο κ κατι θα βρεθει!καλη επιτυχια να εχεις,ξερω πως νιωθεις

Κατριιιιιιν συνονοματακι μου!!!

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου.το αγχος/στρες,ειναι υπευθυνο για παμπολλες ψυχοσωματικες νοσους.στομαχι,καρδια ακομα κ χοληστερινη σε εξστριμ περιπτωσεις.ποσο μαλλον σε μια προσπαθεια συλληψης η οποια φυσιολογικα,εχει μονο 25% πιθανοτητα τη φορα.ειναι ανασταλτικος παραγοντας,αποδεδειγμενος τοσο επιστημονικα οσο κ εμπειρικα.

μπορει εσενα οι φιλες σου να επιασαν παιδι,υπο αντιξοες συνθηκες,αλλες ομως το πιανουν μονο οταν χαλαρωνουν.κ ας μη το βλεπουμε μεμονομενα.θελω να πω,δεν ειναι ΜΟΝΟ το αγχος 100%

ενας οργανισμος,οταν δεν ειναι γερος κ οταν οι συνθηκες ειναι ακαταλληλες,πλας το αγχος εεεε ποσες πιθανοτητες υπαρχουν πια?

κ αυτο που ειπες ειναι πολυ σωστο,ναι,υπαρχει το υποσυνειδητο αγχος.υπαρχουν πολλα επιπεδα αγχους.

ειπες κ κατι ακομα πιο σωστο.αν σκεφτεσαι πως φταιει το αγχος,αγχωνεσαι περισσοτερο.οποτε βαζεις τον εαυτο σου σ ενα φαυλο κυκλο....

Εστω κ εαν δεν πιστευεις πως το αγχος συμβαλλει αρνητικα,κ πως υπαρχει κατι αλλο ή κατι οργανικο κλπ απογοητευεσαι,τα βαζεις με τον ευατο σου,στεναχωριεσαι,νιωθεις τυψεις...δηλαδη με τον εναν ή τον αλλο τροπο καταληγουμε στον ψυχολογικο τομεα

Κατερινουλα μου!!! Περαστικα σας και στους δυο! Κριμα που αρρωστησατε και ειδικα τωρα που λες οτι θα πηγαινες και για καφε με τα υπολοιπα κοριτσια! Εγω ειμαι μακρια για να ερθω, αλλιως θα θελα κι εγω να σας γνωρισω..:(

Σ'αυτα που μου ειπες εχεις δικιο ομως αυτα τα λεω απο την πλευρα μου που ξερω οτι προπαθω πολυ καιρο. Κι αντε πες ενα διαστημα υπηρχε κρυφο αγχος ομως δεν μπορω να δεχτω οτι συνεχεια υπαρχει γιατι στην τελικη αυτο σημαινει οτι ετσι ειμαι κι οτι εχω μονιμως ενα αγχος κατι που δεν αποδεχομαι ως αληθες. Σιγουρα ο ψυχολογικος παραγοντας παιζει ρολο αρνητικο αλλα απο την αλλη πλευρα ενα ζευγαρι δεν ξεκιναει με την πεποιθηση οτι δεν θα συλλαβει. Ο αρνητισμος αυτου του ειδους και τα ερωτηματικα ερχονται αφου και εχει περασει αρκετος "υπογονιμος" καιρος. Αρα αυτο σημαινει οτι τον πρωτο χρονο που ημουν χαλαρη και ενθουσιωδης θα επρεπε να συλλαβω. Ασε που εντατικα προσπαθουμε 2 χρονια οχι οτι σταματησαμε πριν 2 να παιρνουμε προφυλαξεις (αυτο ειναι πολυ περισσοτερο). Τελοσπαντων, αυτες ειναι συζητησεις που μπορουν να διαρκουν για μερες και αυτα τα πραγματα ειναι ευαισθητα. Οσο δηλαδη κι αν ξερουμε τι γινεται, η επιστημη δεν ειναι και Θεος να εχει ολες τις απαντησεις. Απλα ελπιζουμε οτι με τη βοηθεια των γιατρων κατι θα καταφερουμε.:(

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...